Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıııız ben spor salonuna totomu kaldırıp gider miyim sence? gitmem. spor aleti de almam. çünkü annem de zamanında almış çok, yılbaşından önce bi bisiklet bi yürüyüş bandı bide mekik çekme şeysi dağıttık. kullanılmıyo bizde hiçbir şekilde. alalım desem annem mahallede 3 km koşturur beni çünkü kışın "ya tozlanıyo bunlaaar uğraşamam bunlarla beeen ver millete ya da çöpe aaat" diye çığlıklar atıyodum.
zaten diyette son 70 güne giricem yarın. Anaaaa 61. gündeyim daha çok varmış ya Ben 300 gündür diyetteyim de son 70e girdim gibi hissediyodum. :26:

anathema sahi! ben de dicektim onu unuttum kız senin tartın 10 kilo fazla tartıyo olmasın.

Deme öyle ben s bedenim :) belim 69 benimde yeni yeni zayif hissetmeye basladim bozma beniii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana ne bana ne onu latte içmeden düşüncektin!

hala canım latte istiyor yaaa :2:

Ben eve kineck almistim aslında iyi kalori harcatiyor oyunlar ama benim ufaklik aletin önüne geçiyor alet hem beni mhem onu algılıyor o zamanda spor yada oyun yalan oluyor önüme geçiyor ziplayamiyorum. Bir ara arkadaslar geldiginde yarış yapıyorduk iyi egleniyorduk ama rafta oda :)
eliptik yapıcam bugun öğleden sonra ozel dersler var yokum..

Makbulecim beden ölçülerin harika..masallah diyorum kuzumm.. Darisi basıma..

Yok kız kız eşimle olanlarda 85 kilo civarindayim yılbaşında falan eski resimlerde 70 falanim yani bekarken:) şimdi o zamanki kiyafetlerime zar zor giriyorum doğumdan hemen sonraki kiyafetlerimde çuval gibi oluyo çok zor durumdayım:)

Canim bence harika görünüyorsun... Tabi ideal kilona ulaşmak icin uğraş tabi ama bu halinlede cok güzelsin..
Ayyy yerim ben cimcimeyi..masallah diyorum kirkbirkere masallah..

bu hafta bildirim olmicakmis ama makbule canim beni izne ayrilmak istiyor diye beliryirsin degil mi..

aslinda leslie popoyu baya toplamisti bende bir zamanlar yaparken ..

olabilir bagiraaklar bos kaldikca vucut bence de depolama yapiyor yoksa yedigin ne yaktigin ne aradaki farki vucut yagdan yakmasi gerekmezmi...

Ben beceremedim squati 5.squatta kendimi yerde buldum
fistik gibiydi ♥ valla sozde diyet takimi burasi ...
Amiiin canim akrebim ..seninde cuman mubarek olsun♥♥♥dualarda bulusmak dilegiyle...

Kiz sen ne alemsin...varya tam armut pis agzima dus diyenlerdensin...oturarak kiko vermenin yolu kesfedilse direk sana ithaf edilirdi heralde..
boyun uzunmus ya ondan ince duruyorsun demekki birde yapi olarak kemikli bir yapin var galiba bana oyle geldi...
Bende kemikliyin boyum coj uzun degil ama 65 kiloya dusunce anca biseye benziyorum. ..

evet hanımlar diyetisyene gittim hala yerimde sayıyorum ne mutlu bana 61 geldim neyse neyse eğitim bitti şükür artık bu hafta mükemmel olmalı bi dahakine işte ayın 26 sında gideceğim o zamana en azından 59.9 olalım dedi:18::18::18:yediklerini ya dedi anladı tabi bi terslik olduğunu lisyete aynen uyacağım bu hafta bakalım artık inşallah olur yaa bende artık 59 görmeyi çok istiyorum hatta şöyle 59.5 falan olsa ne mükemmel olur ama nerdeee tabi

61 i rüyasında bile göremeyenler varr bence çok iyisin ama yinede umarım istediğin kiloya düşersinn

2 gün önceki sabah aç karnına olan kiloma göre bu sabah 400 gr daha az çıktım. umarım tartı beni yanıltmıyordur..

bugün komşum keten tohumu verdi öğütülmüş. yoğurda karıştır ye dedi yemeklerden önce.
daha önce deneyen var mı_? faydasız bişeyse boşuna tadı kötü bişeyi yemeye çalışmak istemiyorum..

61 i rüyasında bile göremeyenler varr bence çok iyisin ama yinede umarım istediğin kiloya düşersinn

inşallah canım inşallah herkes istediği kiloya düşsün yaa ne bu bizim çektiğimiz üstelik her yer yiyip yiyip kilo almayanlarla doluyken çok yoruldum diyet yapmaktan 6 ay doldu yaa verdiğim kilo 9 benden sonra ve benden fazla kiloyla diyete başlayan herkez solladı geçti beni ayy çok kötüyüm ne bu benim metobolizmamdan çektiğim ya gerçekten çok canım sıkıldı diyetisyen 59 görelim dedi ama çok zor ben haftada bir kilo verebilseydim şimdiye kayblmuştum düşün yani altı ay haftada bir kilodan 24 yapar ama ben ilk başladığımda ayda iki kilo veriyordum geçen ay bir verdim herhalde bu ayı da yarım kiloyla kapatırızof sevmiyorum böyle olunca kendimi

bağırsak problemin varsa tedavi edici özelliği var keten tohumunun ayrıca omega 3 açısından zengin ama kilo vermeye etkisi var mı bilmiyorum ama onu yiyeceksin sana daha önce denediğim ve faydasını gördüğüm bişi söylim yoğurda onları da krıştır 1 çk zencefil yarım çk zerdaçal ve 1 çk tarçın ekle yemeklerden yarım saat önce ye bir günde bile 300-400 gr farkediyor baskülde

internetten biraz baktım pek zayıflatıcı etkisi yokmuş. diğer faydaları daha çok öne çıkmış.
evde tarçık var ama zerdaçal ve zencefilide alayım aktardan..
ben 3 gün üstüste çörek otu yedim oğlumda bende fena durumdayız şuan. keten tohumundanda o yüzden korktum. ben neysede ne yesem oğlumda etkileniyor ondan endişeleniyorum

herkesin bünyesi farklı işte. ama doktorum seni neyin zayiflatacağını tahlillerle falan bulması gerekmiyor mu.
ona göre bi diyet listesi yapması lazım. herkesin bünyesi farklı şeyleri depolarmış. 6 ay için az bi kilo ama iyi tarafından bak hiç vermemekten iyidir.
hem belki kendimizle barışırsak daha iyi kurtuluruz bu kilolardan

Tatlim, metabolizmayi hizlandirmak icin meyve ara ogunun varsa ananas veya greyfurt tavsiye ederim. Birde mate cayi.. Cok yag yakiyor.. 😘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar benim diyet kaçamaksız devam ediyor hiçbir sorun yok ama bu hafta tayin stresi ve seminer toplantısı artı iş yoğunluğum arttınca kendimi halsiz hissediyorum bakalım yarın diyetisyen günüm kaç çıkacağım ideal kilom diyetisyene göre 58 idi ben ise kaç kiloya inmişim ideal kiloma çok yakın olduğumu biliyorum ama tartı 58 gösterdiği zaman tamamdır gerçi ben 58 olduğum zaman yola devam edeceğim diyetisyen 58 olman ve bunu koruman çok öenmli ama belki 2 ya da 3 kilo daha versem 58 den sonra müthiş olur sizi seviyorum bebekler lakin yoğunluktan kendime zaman ayıramıyorum bile

canım sanırım gıda interlansı testinden bahsediyorsun yoksa başka bişi var da ben mi bilmiyorum :26::26::26:eğer gıda introlansı ise çok pahalı bişi canım

Tatlim, metabolizmayi hizlandirmak icin meyve ara ogunun varsa ananas veya greyfurt tavsiye ederim. Birde mate cayi.. Cok yag yakiyor.. 😘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mate çayını alayım da onu çmeye çalışayım bakalım bugün soğan kürüne başladım yumurtalık kisti için meto yu hızlandırıyormuş bu da gerçek sebep başlamam için abi bi taşla iki kuş olsa fena olmaz diyetisyen de bana kivi elma ve ananas özellikle önermişti greyfurt mevsimi geçti maalesef artık dikkat etcez yarından itibaren bakalıminşallah olur yaa görim bende artık şu beş rakamını bıktım yaa

Canim bence harika görünüyorsun... Tabi ideal kilona ulaşmak icin uğraş tabi ama bu halinlede cok güzelsin..
Ayyy yerim ben cimcimeyi..masallah diyorum kirkbirkere masallah..
Teşekkürler canım benim bu ara yoğunum bende seni tek tek inceliycem:)

Evet canim maalesef iri bi yapim var aman gobegim popom olmasında iri olayım diyorum:) zaten 36 beden benim için mükemmel

Canim hiç kaçamak yapma çok az kaldı az olsun öz olsun bak benim eşim 1 ayda 10 kilo verdide noldu 2 ayda geri aldı

Canim cok güzel ama hergün tartilmasan aslında daha iyi olur bak ben mesela pazartesi tartiliyorum bide perşembe yoksa tartida bigün ödem yapsa moralim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…