- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.421
bu arada sana pilates öneriyorum tatlım 1 ay düzenli yap nelerin değiştiğine inanamayacaksınBu arada ctesi dugun var. Elbise isini son ana biraktim. Hem usengeclik hem zayiflarim umudu. Mangoda da kotonda da denedigim tum elbiseler s bedendi. Ben s beden olmadigimi biliyorum. Naptilarsa bedenlere?! Ya da baseni 100 civari gelen biri s ise ohoooo. Insanlari mutlu etmek icin ne saklabanliklar yapiyolar. Insanlar da saniyo ki mesela 5 senede 10 kilo arttim ama bedenim degismedi. He he yersen. Zayif bir arkadasim devamli zara kidsten giyiniyordu, hak verdim simdi. Kiza xs bile bol gelir bedenler boyle olunca. Tekstil sektorune cok kirginim bu aksam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu hafta bildirim yok. Sanslisin bu yuzden haftaya toparlarsin uzulme
Bu aksam leslie yok bana. Bu arada leslieyi birakacagim. Popom kalkikti benim, asagi dustu sanki. Ne onerirsiniz bana? Iyiden iyiye gobegim ortaya cikti mekik cekicem bundan sonra. Ek ne yapsam? Koca basenliydim ama kalcam guzeldi ya, annem bile söndü demeye basladi. Annecigimle uzun bir yuruyus yapip kafa dagittik biraz. 2 top da vanilyali dondurma yedim.
sosyalleşmeyip yalnızlıktan mı ölem eğitimden çıktık hadi bi yere gidelim dediler bende bi kahve içtim ya asitli içecek ya meyvesuyu ya da kahve içecektim ahh ahh arkasınan waffle yemeye gittik ben onlar waffle yerken bitki çayı içtim yaane bu çektiğimiz beee
güzelim bedenlere bişi olduğu yok sen gayet hoş görünüyorsun ve 58 kilo fazla değil basenlerin kalın olabilir ama üst vücudun ince demekki bende yeni aldığım bütün kıyafetleri s aldım ama bundan 4-5 ay önce hepsini L alıyordum yani o senin verdiğin kiloyla ilgili şekerim seni tebrik ederimben senin fotolarına baktım ne kadar inceldiğin bariz belli tatlım
bu arada sana pilates öneriyorum tatlım 1 ay düzenli yap nelerin değiştiğine inanamayacaksın
canm leslie yaptktan snra neden ole olduki eger zayiflayp sarktysan plates ile sikilasablrsn ben hc yapmadm plates ama zayflamaktan cok sikilasmaya yaradgni duydm
Aynen iste canin baskul korksun bizden neticede er yada gec hedefimize ulasacagiz...:13:
Bana ne soda icseydinben disarida cay icemiceksem emekli dede gibi sodaya abaniyorum
Kiz yooook. Biraz once baktim bel 74 basen 101. Evet zayifladim farkindayim. Normalim su an ama s beden zayiflar icindir
Sarkmam vucutta pek yok. Yani toparladi, kollarim bile. Ama nasil anlatayim popom basket topu gibiydi ama simdi patlak top gibi. Ust kismi bosalmis gibi. Benim kaldirmam lazim onu. Pilates bunu yapar mi? Squat mi ise yarar yoksa?
Bu arada gunaydin kizlar.
Bana ne soda icseydinben disarida cay icemiceksem emekli dede gibi sodaya abaniyorum
Kiz yooook. Biraz once baktim bel 74 basen 101. Evet zayifladim farkindayim. Normalim su an ama s beden zayiflar icindir
Sarkmam vucutta pek yok. Yani toparladi, kollarim bile. Ama nasil anlatayim popom basket topu gibiydi ama simdi patlak top gibi. Ust kismi bosalmis gibi. Benim kaldirmam lazim onu. Pilates bunu yapar mi? Squat mi ise yarar yoksa?
Canim bol bol merdiven çık stepte iyi olur
Tatlim kesinlikle squat yap. Cok ise yariyor. Birde şınav ceker gibi yere paralel durup ayaklarini karnina cekiyosun ( anlatabildim insallah 😊 )
Bu iki hareket cok etkilidir popo kaldirma icin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Denicem canikom.
squatın da inşallah leslie falan gibi videosunu bulurum.
Bugunku menum
Sabah 177 kcal
1 yumurta
1 paket etiform
Ogle 165 kcal
Borulce salatasi
Ara 48 kcal
1 porsiyon meyve
Aksam 282 kcal
Z.yagli taze fasulye
Salata
1 dilim ekmek
Yogurt
Gece 48 kcal
1 porsiyon meyve
Toplam 720 kcal
Spor : leslie
Su 2 lt
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
menün süper fıstık!
bugün taze fasulye günü ikimizde de
Youtube'da cok manyak squat videolari var.. FitnessBlender diye bir kullanici var. the most effective squat challenge videonun adi.
Yalniz dikkat et. Squat dizlere baski yapar. Cok zorlandiginda hemen birak. ☺
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum Spor salonuna yazılmak yerine eve xbax ve kineck al... Evde istediğin sporu yaparsın..Denicem canikom.
squatın da inşallah leslie falan gibi videosunu bulurum.
Canim seni netten ekledim.. SibelOY...Canim bol bol merdiven çık stepte iyi olur
yaaa ben leslie yaparken bile dizimin teki tık tık tık ses çıkartıyordu
denicem bakalım
Deme öyle ben s bedenim :) belim 69 benimde yeni yeni zayif hissetmeye basladim bozma beniii :)
yaaa ben leslie yaparken bile dizimin teki tık tık tık ses çıkartıyordu
denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?