Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar . Dun kayinvalideler memlekete gidicekler diye onlara kek borek yaptim birsuru .. Birazda bize ayirdim . O kadar keke ve borege ragmen tutuyorum kendimi sabah ekmeksiz guzel bir kahvalti yaptim. Simdi eryamana annemlere geldik oglusomla. Oglen kivircik yedim birsuru :) ablamlar goksuya gidelim hepberaber birseyler yersek orda insallah tutabilirim kendimi..d
Allah'im sana geliyorum.. Leslie 3 yaptim yine kan ter icinde kaldim.. Bunun 4-5'ini nasil yapiyosunuz yaaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim harikasin ben bir haftadir yapmiyorum leslie kiloda veremeyorum tabi..

Kizlar sabah 7 gibi yola cikicaz insallah ben gidiyorum artik hepiniz hakkinizi helal edin hayirlisiyla yeniden gorusene kadar hepiniz allaha emanet olun canlarim hepinizi seviyorum...
canim hayirli yolculuklar sana.. İnsallah dondugunde istedigin kiloya ulasmis olursun ..

Canim ben iki gun nesfit yedim o hafta cok dikkatli beslenmeme ragmen kilo veremwmistim. Gerci benim olcu ayarlarim oyle gramla degildi :)

Slimimm aksam bizim icin fotograf cektir olurmu. İyi eglenceler simdiden ..

Hayırlı yolculuklar canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sagolun kizlar daha cankiriyi yeni gectik felaket trafik vardi simdi acik yollar..
Sozencim insallah ben donunce takimdaki herkes mezun olmus olur ...da takim bana kalir )) saka yaptim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz insallah...

Dunku menumun devami ;

Ogle Yemegi 409 kcal
1 porsiyon kofte
Salata
Ayran

Ara 48 kcal
1 porsiyon cilek

Aksam Yemegi 305 kcal
1 dilim izgara biftek
Salata
1 dilim ekmek
Cola zero

Toplam gun sonu 942 kcal

Spor leslie 2 mile

Su cok az su ictim. 1 litre anca icmisimdir 😞

Gunu kazasiz bitirdim cok sukur 😁😁

Dışarı tehlikeli biraz kacamaksiz gecer inşallah iyi eğlenceler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi kalori sayarak gecti gunum.. Millet uzayli gibi bakti bana 😃😃😃

Bugun menum;

Sabah 180 kcal
1 yumurta
1 dilim ekmek
Cay

Oglen yine disarida olacagim icin bilmiyorum 😁

Aksam 187 kcal
Z.yagli taze fasulye
Domates
Yogurt
1 dilim ekmek

Birazdan leslie yapacagim ama 2 yaparim. 3 te bayilacak gibi oluyorum

Su : 2 litre garanti :)

Tut kendini tuttt tuttt 😄😄😄

merhaba kızlar giremedim arkadaşlarla denk geldik onlarla kaldım daha yeni eve geldim cumartesi diyetisyene gitmiştim

kilom: 59.5
geçen hafta: 60.2

700 gr vermişim ve tamamını yağdan vermişim hadi hayırlısı bakalım ne olacak diyetisyen bu kiloya göre 700 gr yağdan verdiğim için tebrik etti seninle gayet sağlıklı başarılı sonuçlar alıyoruz dedi bakalım ne olacak boyumu net olarak öğrendim

boyum: 1.63 ehhhhhhh fena sayılmaz artık tartı az da olsa 5 li rakamı gördü ama tabiiii 2 gündür arkadaşlarlayız diye diyetim biraz bozuldu ama bu bir hafta içinde toparlarım ben kendime güveniyorummmmmmmmmmmmmm

ooo tebrik ederim fıstık hadi kız kim tutar seni o suyu ilerde 2.5 litre yapalım her gün kesintisiz

nesfit diyetinin ikinci günü kesintiye uğramış oldu bile ama yarın devam edicem
sabah: nesfit süt

ara: 1 elma

öğlen: 2 yumurtadan kekikli omlet 5 zeyitn 1 kk kaşar

ara: yapmıycam

akşam: arkadaşa yemeğe gideceğim köfte yapacakmış sadece çorba ve köfte salata ve yoğurt yicem ekmek ve pilav yok abur cubur zaten yok

ara: yapmıycam

kızlar bugün 200 gr daha eksik gördüm baskülde nesfite devam

Olleyy olleyy 😁😁 tebrikler canim benimmm.. Aynen devamm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BENİM İYİ GİBİ ŞİMDİLİK CANIM Bİ HAFTA Bİ DENİYİM DE EN FAZLA İKİ HAFTA YAPARIM ZATEN BU ARADA YEMEDİKLERİN İÇİN TEBRİK EDERİM ŞEKERİNM

Vallahi kalori sayarak gecti gunum.. Millet uzayli gibi bakti bana 😃😃😃

OLSUN GENE DE ATLATMIŞSIN TATLIM BRAVO

BENDE GÜVENİYORUM SANA HADİİİ AZ KALDI HEDEFE

ooo tebrik ederim fıstık hadi kız kim tutar seni o suyu ilerde 2.5 litre yapalım her gün kesintisiz

Disarida olunca cok su icemiyorum yaa.. Deli gibi tuvalet ariyorum.. Bos mideye o kadar su icince hop asagi iniyo 😂😂

Ogle yemegimi yedim..
1/2 hamburger yedim yanina cola zero ictim. 1/2 hamburger 120 kalori falan ama bunun icinde mayonez vs oldugu icin 1 hamburger kalorisi yazdim kendime :)
244 kcal ogle yemegi

Bugunun toplami 617 kcal olacak..

Bravoo bravoo.. Nice 200 gr'lar gitsin insallahhhh ☺️

Sevindim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…