- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.481
canim harikasin ben bir haftadir yapmiyorum leslie kiloda veremeyorum tabi..Allah'im sana geliyorum.. Leslie 3 yaptim yine kan ter icinde kaldim.. Bunun 4-5'ini nasil yapiyosunuz yaaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim hayirli yolculuklar sana.. İnsallah dondugunde istedigin kiloya ulasmis olursun ..Kizlar sabah 7 gibi yola cikicaz insallah ben gidiyorum artik hepiniz hakkinizi helal edin hayirlisiyla yeniden gorusene kadar hepiniz allaha emanet olun canlarim hepinizi seviyorum...
Canim ben iki gun nesfit yedim o hafta cok dikkatli beslenmeme ragmen kilo veremwmistim. Gerci benim olcu ayarlarim oyle gramla degildi :)Kizlar ben de bugün nesfit duyetine başladım biliyorum sagliksiz ama diyetisyenlerle de 1 aydan fazla tik yok gele bi kac kilo daha versem dönerim sağlıklı beslenme ye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı yolculuklar canım
sagolun kizlar daha cankiriyi yeni gectik felaket trafik vardi simdi acik yollar..Selam kizlar . Dun kayinvalideler memlekete gidicekler diye onlara kek borek yaptim birsuru .. Birazda bize ayirdim . O kadar keke ve borege ragmen tutuyorum kendimi sabah ekmeksiz guzel bir kahvalti yaptim. Simdi eryamana annemlere geldik oglusomla. Oglen kivircik yedim birsuru :) ablamlar goksuya gidelim hepberaber birseyler yersek orda insallah tutabilirim kendimi..d canim harikasin ben bir haftadir yapmiyorum leslie kiloda veremeyorum tabi..
canim hayirli yolculuklar sana.. İnsallah dondugunde istedigin kiloya ulasmis olursun ..
Canim ben iki gun nesfit yedim o hafta cok dikkatli beslenmeme ragmen kilo veremwmistim. Gerci benim olcu ayarlarim oyle gramla degildi :)
Slimimm aksam bizim icin fotograf cektir olurmu. İyi eglenceler simdiden ..
Bugunku menum;
Sabah 180 kcal
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak cay
Ogle ve aksam yemeklerimi disarida yiyecegim icin onlari yedikten sonra yazacagim ☺ herkese iyi haftasonlari..
Dışarı tehlikeli biraz kacamaksiz gecer inşallah iyi eğlenceler :)
Canim bende öyleyim artık kantinci bile bana light ne varsa getiriyor:)Vallahi kalori sayarak gecti gunum.. Millet uzayli gibi bakti bana 😃😃😃
Canim bende öyleyim artık kantinci bile bana light ne varsa getiriyor:)
Selam kizlar . Dun kayinvalideler memlekete gidicekler diye onlara kek borek yaptim birsuru .. Birazda bize ayirdim . O kadar keke ve borege ragmen tutuyorum kendimi sabah ekmeksiz guzel bir kahvalti yaptim. Simdi eryamana annemlere geldik oglusomla. Oglen kivircik yedim birsuru :) ablamlar goksuya gidelim hepberaber birseyler yersek orda insallah tutabilirim kendimi..d canim harikasin ben bir haftadir yapmiyorum leslie kiloda veremeyorum tabi..
canim hayirli yolculuklar sana.. İnsallah dondugunde istedigin kiloya ulasmis olursun ..
Canim ben iki gun nesfit yedim o hafta cok dikkatli beslenmeme ragmen kilo veremwmistim. Gerci benim olcu ayarlarim oyle gramla degildi :)
Bugun menum;
Sabah 180 kcal
1 yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Oglen yine disarida olacagim icin bilmiyorum 😁
Aksam 187 kcal
Z.yagli taze fasulye
Domates
Yogurt
1 dilim ekmek
Birazdan leslie yapacagim ama 2 yaparim. 3 te bayilacak gibi oluyorum
Su : 2 litre garanti :)
Kizlar sabah 7 gibi yola cikicaz insallah ben gidiyorum artik hepiniz hakkinizi helal edin hayirlisiyla yeniden gorusene kadar hepiniz allaha emanet olun canlarim hepinizi seviyorum...
merhaba kızlar giremedim arkadaşlarla denk geldik onlarla kaldım daha yeni eve geldim cumartesi diyetisyene gitmiştim
kilom: 59.5
geçen hafta: 60.2
700 gr vermişim ve tamamını yağdan vermişim hadi hayırlısı bakalım ne olacak diyetisyen bu kiloya göre 700 gr yağdan verdiğim için tebrik etti seninle gayet sağlıklı başarılı sonuçlar alıyoruz dedi bakalım ne olacak boyumu net olarak öğrendim
boyum: 1.63 ehhhhhhh fena sayılmaz artık tartı az da olsa 5 li rakamı gördü ama tabiiii 2 gündür arkadaşlarlayız diye diyetim biraz bozuldu ama bu bir hafta içinde toparlarım ben kendime güveniyorummmmmmmmmmmmmm
BENİM İYİ GİBİ ŞİMDİLİK CANIM Bİ HAFTA Bİ DENİYİM DE EN FAZLA İKİ HAFTA YAPARIM ZATENSelam kizlar . Dun kayinvalideler memlekete gidicekler diye onlara kek borek yaptim birsuru .. Birazda bize ayirdim . O kadar keke ve borege ragmen tutuyorum kendimi sabah ekmeksiz guzel bir kahvalti yaptim. Simdi eryamana annemlere geldik oglusomla. Oglen kivircik yedim birsuru :) ablamlar goksuya gidelim hepberaber birseyler yersek orda insallah tutabilirim kendimi..d canim harikasin ben bir haftadir yapmiyorum leslie kiloda veremeyorum tabi..
OLSUN GENE DE ATLATMIŞSIN TATLIM BRAVOVallahi kalori sayarak gecti gunum.. Millet uzayli gibi bakti bana 😃😃😃
BENDE GÜVENİYORUM SANA HADİİİ AZ KALDI HEDEFEmerhaba kızlar giremedim arkadaşlarla denk geldik onlarla kaldım daha yeni eve geldim cumartesi diyetisyene gitmiştim
kilom: 59.5
geçen hafta: 60.2
700 gr vermişim ve tamamını yağdan vermişim hadi hayırlısı bakalım ne olacak diyetisyen bu kiloya göre 700 gr yağdan verdiğim için tebrik etti seninle gayet sağlıklı başarılı sonuçlar alıyoruz dedi bakalım ne olacak boyumu net olarak öğrendim
boyum: 1.63 ehhhhhhh fena sayılmaz artık tartı az da olsa 5 li rakamı gördü ama tabiiii 2 gündür arkadaşlarlayız diye diyetim biraz bozuldu ama bu bir hafta içinde toparlarım ben kendime güveniyorummmmmmmmmmmmmm
ooo tebrik ederim fıstık hadi kız kim tutar seni o suyu ilerde 2.5 litre yapalım her gün kesintisiz
Disarida olunca cok su icemiyorum yaa.. Deli gibi tuvalet ariyorum.. Bos mideye o kadar su icince hop asagi iniyo 😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugun menum;
Sabah 180 kcal
1 yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Oglen yine disarida olacagim icin bilmiyorum 😁
Aksam 187 kcal
Z.yagli taze fasulye
Domates
Yogurt
1 dilim ekmek
Birazdan leslie yapacagim ama 2 yaparim. 3 te bayilacak gibi oluyorum
Su : 2 litre garanti :)
nesfit diyetinin ikinci günü kesintiye uğramış oldu bile ama yarın devam edicem
sabah: nesfit süt
ara: 1 elma
öğlen: 2 yumurtadan kekikli omlet 5 zeyitn 1 kk kaşar
ara: yapmıycam
akşam: arkadaşa yemeğe gideceğim köfte yapacakmış sadece çorba ve köfte salata ve yoğurt yicem ekmek ve pilav yok abur cubur zaten yok
kızlar bugün 200 gr daha eksik gördüm baskülde nesfite devam
nesfit diyetinin ikinci günü kesintiye uğramış oldu bile ama yarın devam edicem
sabah: nesfit süt
ara: 1 elma
öğlen: 2 yumurtadan kekikli omlet 5 zeyitn 1 kk kaşar
akşam: arkadaşa yemeğe gideceğim köfte yapacakmış sadece çorba ve köfte salata ve yoğurt yicem ekmek ve pilav yok abur cubur zaten yok
kızlar bugün 200 gr daha eksik gördüm baskülde nesfite devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?