- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.521
hayırlısı olsun canım konuşmakla en iyisini yapmışsın boşu boşuna kafanı karıştırmaz en azındanbu arada kızlar sayın şahsı bugün mesajla bitirdim yanlış zaman yanlış yer bence .... sizi yoracak anlamsızmış meğer bugünkü konuşmasıyla anladımmm ...
elveda diyelim sayın "m" ye...
bu arada tatlım eski fotolar diye paylaştığın fotolar da oldukça zayıf onu farkettim gerçekten de su gibisin canımbu arada kızlar sayın şahsı bugün mesajla bitirdim yanlış zaman yanlış yer bence .... sizi yoracak anlamsızmış meğer bugünkü konuşmasıyla anladımmm ...
elveda diyelim sayın "m" ye...
bu arada tatlım eski fotolar diye paylaştığın fotolar da oldukça zayıf onu farkettim gerçekten de su gibisin canım
Gunaydin kizlarr..
Iyi bayramlar 🎉🎉
Menum su sekilde olacak,
Sabah 210 kcal
1 sosisli omlek
1 dilim ekmek
Cay
Ogle 290 kcal
1 porsiyon izgara kofte
Salata
Ara 48 kcal
1 porsiyon meyve
Aksam 320 kcal
Semizotu yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
Domates- salatalik
Toplam : 868 kcal
Spor : leslie 2
Su : 2 lt
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooooooooooooooo harika kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tşk ederim canımsağol canım benim sen de çok şekerrrrrrrrrrrrrrrr gibi bir kızsın çok sempatik yüzün var................
Ayy ilahi alemsin canım yaSimdi de annemle pirasali borek, patates salatasi ve tiramisu yapiyoruz.
Yarin annemin calistigi yerde tikinmali eglence var.
Insallah annem sevdigim bey ordayken "slimle yaptik" mesajini verir. Hahahaha saka degil ben zamaninda su boregiyle asiri yakisikli cool bir cocugu tavlamistim. Yontemim asla degismicek. Inanmasinlar napiiiim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar blg.sayarım hata veriyor sanırım kafayı yedi ya göndereceğim servisine ya da çöpe atıp yenisini alacağım buradaki ortak internet kullanıcı abla bu hafta gidiyormuş internetim de olamayacakmışşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaa offffffff sizi özleyeceğim en kısa zamanda internetim tekrar olduğu ve blg.sayarım servisten dönerse sağlam yazarım sizi seviyorum zayıflayın ha ben diyete son gaz devam ediyorummmmmmmmmmm
kızlar blg.sayarım hata veriyor sanırım kafayı yedi ya göndereceğim servisine ya da çöpe atıp yenisini alacağım buradaki ortak internet kullanıcı abla bu hafta gidiyormuş internetim de olamayacakmışşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaa offffffff sizi özleyeceğim en kısa zamanda internetim tekrar olduğu ve blg.sayarım servisten dönerse sağlam yazarım sizi seviyorum zayıflayın ha ben diyete son gaz devam ediyorummmmmmmmmmm
Bugun kendime 1 beden kucuk (44) mayo aldim. Simdilik yanlardan popom biraz fiskirdi ama sanirim 7-8 kilo verebilirsem cuk olacak... 1 beden kucuk bir kiyafetin bu kadar insani motive edecegini tahmin edemezdim... Gerci sizlerinde payi cok.. Hepinizi teker teker opuyorrumm 😘😘😘
ayyy evet valla.
Ben de azicik dar pantolon almistim kendime. Iki hafta sonra falan daralttircam hep. Ama beni kiyafet olarak en cok motive eden sey olmustu. 2011 yazinda bu rengarenk pantolonlar cok moda olmustu. Kotonda da indirim vardi 3 alip 2 oduyodun. Almistim 3 tane 30 beden (en buyuk oydu) ama korseyle gobegimi cikartarak bir iki defa giyebilmistim. Yakismiyodu yani. Sevdigimden atmamistim da. Su an o 3 pantolon da bol. Bi tane de stretch kot bulmustum 34 beden(44e denk gelen 34ten bahsediyorum) mis gibi oluyodu ama onu daralttiramam bildigin elege donmus basenler
Takimin da etkisi cok buyuk bana. Mesela bu ara diyetten feci yoruldum. Farkindaysan yaydim da kendimi. Ama diyorum sonradan indirdigim hedef kilomu tutturamadim, 14 haftayi doldurmadim, (sonra onu da uzattim bayrama kadar dedim) o da olmadi. Iki ileri bir geri devam ediyorum iste. Birakmaktan iyidir.
Insallah sen hedefine ulasirsin. Eminim fistik gibi olucaksin ♥
Ayy çabuk dön canım yakızlar blg.sayarım hata veriyor sanırım kafayı yedi ya göndereceğim servisine ya da çöpe atıp yenisini alacağım buradaki ortak internet kullanıcı abla bu hafta gidiyormuş internetim de olamayacakmışşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaa offffffff sizi özleyeceğim en kısa zamanda internetim tekrar olduğu ve blg.sayarım servisten dönerse sağlam yazarım sizi seviyorum zayıflayın ha ben diyete son gaz devam ediyorummmmmmmmmmm
Daha 38ler alacaksın canım merak etme Güle güle giyBugun kendime 1 beden kucuk (44) mayo aldim. Simdilik yanlardan popom biraz fiskirdi ama sanirim 7-8 kilo verebilirsem cuk olacak... 1 beden kucuk bir kiyafetin bu kadar insani motive edecegini tahmin edemezdim... Gerci sizlerinde payi cok.. Hepinizi teker teker opuyorrumm 😘😘😘
ayyy evet valla.
Ben de azicik dar pantolon almistim kendime. Iki hafta sonra falan daralttircam hep. Ama beni kiyafet olarak en cok motive eden sey olmustu. 2011 yazinda bu rengarenk pantolonlar cok moda olmustu. Kotonda da indirim vardi 3 alip 2 oduyodun. Almistim 3 tane 30 beden (en buyuk oydu) ama korseyle gobegimi cikartarak bir iki defa giyebilmistim. Yakismiyodu yani. Sevdigimden atmamistim da. Su an o 3 pantolon da bol. Bi tane de stretch kot bulmustum 34 beden(44e denk gelen 34ten bahsediyorum) mis gibi oluyodu ama onu daralttiramam bildigin elege donmus basenler
Takimin da etkisi cok buyuk bana. Mesela bu ara diyetten feci yoruldum. Farkindaysan yaydim da kendimi. Ama diyorum sonradan indirdigim hedef kilomu tutturamadim, 14 haftayi doldurmadim, (sonra onu da uzattim bayrama kadar dedim) o da olmadi. Iki ileri bir geri devam ediyorum iste. Birakmaktan iyidir.
Insallah sen hedefine ulasirsin. Eminim fistik gibi olucaksin ♥
GÜNAYDINNNNN
GÜNAYDINNNNN
GÜNAYDINNNNN
GÜNAYDINNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?