Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada kızlar sayın şahsı bugün mesajla bitirdim yanlış zaman yanlış yer bence .... sizi yoracak anlamsızmış meğer bugünkü konuşmasıyla anladımmm ...
elveda diyelim sayın "m" ye...
hayırlısı olsun canım konuşmakla en iyisini yapmışsın boşu boşuna kafanı karıştırmaz en azından

bu arada kızlar sayın şahsı bugün mesajla bitirdim yanlış zaman yanlış yer bence .... sizi yoracak anlamsızmış meğer bugünkü konuşmasıyla anladımmm ...
elveda diyelim sayın "m" ye...
bu arada tatlım eski fotolar diye paylaştığın fotolar da oldukça zayıf onu farkettim gerçekten de su gibisin canım

ooooooooooooooo harika kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kizlar selaaaam.
Inanilmaz yogun bir gun gecirdim. Diyet de yaptim aslinda ama regl oldum. oyle sisim ki kendimi 83746378274838 kilo hissediyorum. Hos kahvalti edemedim, ilaclarimi almayi unuttum cok yoruldum derken.... OF COK MUTSUZUM.

menum soyleydi.

Ara. 7 8 kiraz

Oglen. 2 dilim light ekmek arasina beyaz peynirli sandvic

Ara. 1 erik 2 kayisi 1 malta erigi

Ara. Uzum suyu katilmis soda ve 4 ceviz

Ara. Kornet dondurma(inanilmaz minigini yapmışlar. 196 kalori zaten 19 gr mi 20 gr mi ne...)

Aksam. Havuc graten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi de annemle pirasali borek, patates salatasi ve tiramisu yapiyoruz.
Yarin annemin calistigi yerde tikinmali eglence var.
Insallah annem sevdigim bey ordayken "slimle yaptik " mesajini verir. Hahahaha saka degil ben zamaninda su boregiyle asiri yakisikli cool bir cocugu tavlamistim. Yontemim asla degismicek. Inanmasinlar napiiiim....

kızlar blg.sayarım hata veriyor sanırım kafayı yedi ya göndereceğim servisine ya da çöpe atıp yenisini alacağım buradaki ortak internet kullanıcı abla bu hafta gidiyormuş internetim de olamayacakmışşşşşşşşşşş yaaaaaaaaaaa offffffff sizi özleyeceğim en kısa zamanda internetim tekrar olduğu ve blg.sayarım servisten dönerse sağlam yazarım sizi seviyorum zayıflayın ha ben diyete son gaz devam ediyorummmmmmmmmmm

Ayy ilahi alemsin canım ya

Tamam canm sen dönene kadar bizde zayıflayalım sende

Bugun kendime 1 beden kucuk (44) mayo aldim. Simdilik yanlardan popom biraz fiskirdi ama sanirim 7-8 kilo verebilirsem cuk olacak... 1 beden kucuk bir kiyafetin bu kadar insani motive edecegini tahmin edemezdim... Gerci sizlerinde payi cok.. Hepinizi teker teker opuyorrumm 😘😘😘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canıııımmm seni çoookkk özleyeceğim

ayyy evet valla.
Ben de azicik dar pantolon almistim kendime. Iki hafta sonra falan daralttircam hep. Ama beni kiyafet olarak en cok motive eden sey olmustu. 2011 yazinda bu rengarenk pantolonlar cok moda olmustu. Kotonda da indirim vardi 3 alip 2 oduyodun. Almistim 3 tane 30 beden (en buyuk oydu) ama korseyle gobegimi cikartarak bir iki defa giyebilmistim. Yakismiyodu yani. Sevdigimden atmamistim da. Su an o 3 pantolon da bol. Bi tane de stretch kot bulmustum 34 beden(44e denk gelen 34ten bahsediyorum) mis gibi oluyodu ama onu daralttiramam bildigin elege donmus basenler
Takimin da etkisi cok buyuk bana. Mesela bu ara diyetten feci yoruldum. Farkindaysan yaydim da kendimi. Ama diyorum sonradan indirdigim hedef kilomu tutturamadim, 14 haftayi doldurmadim, (sonra onu da uzattim bayrama kadar dedim) o da olmadi. Iki ileri bir geri devam ediyorum iste. Birakmaktan iyidir.
Insallah sen hedefine ulasirsin. Eminim fistik gibi olucaksin ♥

O diyetten sıkılma durumu oluyor maalesef.. Bende 1 sene diyet yaptım 16 kilo verdim. Sonra içim şişti bütün kış saldım kendimi 6 kilo aldım tekrar... Ama tekrar o gaz geliyor Allah'tan... Sanada gelir hiçç merak etme... Burda bu kadar çılgın kız varken kimse seni bırakmaz zaten.. Senin hedeflerine çok az kalmış, geçen günkü elbiseli resimlerinde taş gibiydin valla... İnşallah güzelim hepimiz istediğimiz gibi oluruzzzz 😘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy çabuk dön canım ya

Daha 38ler alacaksın canım merak etme Güle güle giy

Canim arada böyle oluyo insan sıkılıyor hele ben eşim yedikce karşımda deli oluyorum ama yapcak birsey yok zayıflamak zorundayız ve ne yazık ki hayat boyunda az yemek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…