Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yetiskin bir slim asla haftasonu diyet yapamiyordu!!!!!!!!!

Dunku menum:
Sabah 1 tost(light ekmekten falandi da ohooo)

Oglen 1 hamur kizartmasi

Ara elma

Aksam 2 dilim pilic izgara. Haydari. Acili ezme. Humus. Pacanga boregi. Salata. 3 duble raki. 1 visne vodka. Ustune de pasta!!!!

Bugunku menum.

Sabah. Yarim simit, yarim patatesli borek, omlet, beyaz peynir

Oglen gibi ara gibi 2 minnak pasta(karamel cikolata) kahve

Aksam taze fasulye ve yogurt gorunuyor ama kalkip hamburger menu falan yapabilirim bu gidisle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy oyy... 3 duble raki kafadan 800 kalori oyyy.. 😀😀

Bu kadar ani yemek bazen iyi gelir metabolizma hizi canlanir.. Tabi aksam fasulye yersen iyi olur 😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canııımmm lütfen dikkat et bak ne güzel kilo verdin geri alma

Bugun oglen yedigim 1/2 hamburger tabiki beni tutmadi, aksam evde gozum dondu acliktan. Z.yagli fasulyenin yaninda Bir kase corba ve 1 dilim fazladan ekmek yedim 😞😞 su anda da tarcinli sutlu kahve iciyorum. Ama en azindan 3,5 saat yurudum bugun. Bide esimle kapida arabayi yikadik 😁😁 kollar bacaklar full calisti bugun..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya slimciğim ben derdim var bölümüne bir dert yazdım ilk defa oku bakayım olmazsa özelden yazışırız yorumlarını bekliyorummm seninle tarzımız aynı biraz sanırım ihtiyacım var buna dert bölümünde " boşluk mu duygu değişimimi " adlı yazı canım ya

merhaba kızlar ben derdim var bölümüne bir dert yazdım " boşluk mu duygu değişimi mi" okuyun ve bana akıl verin kızlar yorumlarınızı burdan yazın özelden yazın daha yazışırız rahat lütfen kızlar hadi bakalım dertleşelimmmm

Ben yine 5 gun diet girl 2 gun fat girl u oynadim ya. Hep boyle mi olucam ben ooooffff.

canııımmm lütfen dikkat et bak ne güzel kilo verdin geri alma

Persembeye kadar tartilmicam. Irade sifir bende, isyerinde falan diyet yapiyorum diye iradeliyi oynuyorum ama disarida buldum mu "ver ver iki lokma da ondan yiyim amaan"

Bakiyorum fistik!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fıstık' ım biliyorummmmmmmm

fıstık' ımm bekliyorum

Canim ben telden giriyorum ya bana link atabilirmisin

ne bağlı bi grup olduk biz yaa herkez herkesi faceden falan ekliyor keşke yakın olsak da dışarda da görüşsk bugün menümü bildireyim hemen uyacağım inşallah

sabah: nesfi süt

ara: yok

öğlen: eşim başıma iş açtı dünki yemeğe gittiğimiz arkadaşı mangala davet etti mecbur mangl yapıcaz umarım kaçırmam çok yaa :18::18:közlenmiş patlıcan biber ve tavuk göğüs inşallah

ara: yapmak istemiyorum ama bakalım belli olmaz

akşam: nesfit süt

gece: 3 kuru kayısı su

Son düzenleme:
Günaydın kızlar pek yazamadim buraya kusura bakmayin hepiniz iyisinizdir inşallah benim menum aynı listeme uyuyorum

Gunaydin kizlarr..

Iyi bayramlar 🎉🎉

Menum su sekilde olacak,

Sabah 210 kcal
1 sosisli omlek
1 dilim ekmek
Cay

Ogle 290 kcal
1 porsiyon izgara kofte
Salata

Ara 48 kcal
1 porsiyon meyve

Aksam 320 kcal
Semizotu yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
Domates- salatalik

Toplam : 868 kcal

Spor : leslie 2
Su : 2 lt

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar şuan çok yoğunum ev temizliği komşu teyzelerrr filan kızlar resim attım faceden eski resimler filan ama yenileri çektiririm vavvvvvvvvvvv değişiklik mi var ne öpüldünüz sizi seviyorum hıııııı diyet derseniz aram iyi sayın "diyet efendiyle"......

bu arada kızlar sayın şahsı bugün mesajla bitirdim yanlış zaman yanlış yer bence .... sizi yoracak anlamsızmış meğer bugünkü konuşmasıyla anladımmm ...
elveda diyelim sayın "m" ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…