- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.541
GÜNAYDINNNNN
Ayy çabuk dön canım ya
Daha 38ler alacaksın canım merak etme Güle güle giy
Ben sabahtan beri hastanedeyim. Bir kac kontrolumuz vardi esimle.. Daha hala da bitmedi isimiz.. Sabah meyveli sutlu musli yedim. Baskada bisi yemedim. Ayakkabi da ayagimi vurdu su topladi. Puff..
Ayrica bugun evlilik yildonumumuz... Aksama bir programda yapamadik.. Sistim bugun vallahi. Hastaneler cok geriyo beni 😩😩
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel menü canım aynen devam bu hafta gitmez regl bitince hooop birden gidiverir tatlımKizlar nasilsiniz
Listem ayni ana yemek 4 yemek kasigi bakla 2 izgara kofte
Aksam yemegi de bu
Bu hafta sistimm malum gunler kapida bacada ceee diyecek gram oynamiyo tartida o kadarda spor yapiyorum ciks banamisin demiyo
Dunku spor
60 dk tempolu yuruyus
15 dk eliptik bisiklet
15 dk step
1
60 dk carsida alisveris ama tempolu yuruyemedim oraya buraya ugramaktan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız o kadar kaçamağa eksi görmüşsün ya mükemmelsin vallaBugün yine diyet yaparken katii surette diyet olmayan şeyler yiyorum.
Tartıda geçen perşembeye göre eksi gördüm. Demek ki yine fazla yedim yaa diye üzülmeye gerek yooook.
Sabah:
2 dilim pırasalı börek
Ara:
8 10 tane yabanmersini
Öğlen:
Patates salatası
Ara:
2 erik
Ara:
Elma
Akşam:
3 tane ızgara köfte
salata
spor
30 squat çömelmesi
su
1 ltcik
Merhaba kızlar
Annem geldi izmirden bu yüzden pek giremedim topiğe dün oğlumun 1. Yaş gunünü kutladık rejimi bozmadım hatta o kalabalıkta koşuşturmada kilo bile kaybetmişimdir :) yorucu ama herşeye değerdi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun canim ayakkabı cok kötü geçenlerde banada oldu insanın canını aliyor vueunca nice mutlu senelere inşallah bu arada :)
Merhaba kızlar
Annem geldi izmirden bu yüzden pek giremedim topiğe dün oğlumun 1. Yaş gunünü kutladık rejimi bozmadım hatta o kalabalıkta koşuşturmada kilo bile kaybetmişimdir :) yorucu ama herşeye değerdi :)
Kizlar nasilsiniz
Listem ayni ana yemek 4 yemek kasigi bakla 2 izgara kofte
Aksam yemegi de bu
Bu hafta sistimm malum gunler kapida bacada ceee diyecek gram oynamiyo tartida o kadarda spor yapiyorum ciks banamisin demiyo
Dunku spor
60 dk tempolu yuruyus
15 dk eliptik bisiklet
15 dk step
1
60 dk carsida alisveris ama tempolu yuruyemedim oraya buraya ugramaktan
nice mutlu sağlıklı yaşlara canım oğlunasana da bravo valla azmine hayranım
Gozun aydinn, mutlu yillarr 🎉🎉
Aksam uzeri sezar salata yedim.. Aksamda 1 dilim ekmek ile corba ictim. Ama bugun evlilik yildonumu sebebiyle 1/2 dilim cilekli pasta yedim 😣 ilk kacamagim oldu ama baska olmaz sozzz
canım olur o kadarlık senede bir
Ayy mutlu yıllar dilerim minige:)Merhaba kızlar
Aksam uzeri sezar salata yedim.. Aksamda 1 dilim ekmek ile corba ictim. Ama bugun evlilik yildonumu sebebiyle 1/2 dilim cilekli pasta yedim 😣 ilk kacamagim oldu ama baska olmaz sozzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?