Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar nasilsiniz
Listem ayni ana yemek 4 yemek kasigi bakla 2 izgara kofte
Aksam yemegi de bu
Bu hafta sistimm malum gunler kapida bacada ceee diyecek gram oynamiyo tartida o kadarda spor yapiyorum ciks banamisin demiyo
Dunku spor
60 dk tempolu yuruyus
15 dk eliptik bisiklet
15 dk step
1
60 dk carsida alisveris ama tempolu yuruyemedim oraya buraya ugramaktan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün yine diyet yaparken katii surette diyet olmayan şeyler yiyorum.
Tartıda geçen perşembeye göre eksi gördüm. Demek ki yine fazla yedim yaa diye üzülmeye gerek yooook.

Sabah:
2 dilim pırasalı börek

Ara:
8 10 tane yabanmersini

Öğlen:
Patates salatası

Ara:
2 erik

Ara:
Elma

Akşam:
3 tane ızgara köfte
salata

spor
30 squat çömelmesi
su
1 ltcik

Ben sabahtan beri hastanedeyim. Bir kac kontrolumuz vardi esimle.. Daha hala da bitmedi isimiz.. Sabah meyveli sutlu musli yedim. Baskada bisi yemedim. Ayakkabi da ayagimi vurdu su topladi. Puff..

Ayrica bugun evlilik yildonumumuz... Aksama bir programda yapamadik.. Sistim bugun vallahi. Hastaneler cok geriyo beni 😩😩

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsun canim ayakkabı cok kötü geçenlerde banada oldu insanın canını aliyor vueunca nice mutlu senelere inşallah bu arada :)

güzel menü canım aynen devam bu hafta gitmez regl bitince hooop birden gidiverir tatlım

kız o kadar kaçamağa eksi görmüşsün ya mükemmelsin valla kıskanmamak elde değil ben fazladan bir kurabiye yiyim hemen artı oluyorum ama bende bugün eksi gördüüüümmm 60. 4 gördüm bugün perşembeye acaba 59.9 olur mu yaaa şu 59 u bi görsem çikolata ısmarlıycam kendime diycektim ama vazgeçtim 57 ye kadar kaçamak yok sonra zaten son bir klo o günler gelir mi yaa

Merhaba kızlar
Annem geldi izmirden bu yüzden pek giremedim topiğe dün oğlumun 1. Yaş gunünü kutladık rejimi bozmadım hatta o kalabalıkta koşuşturmada kilo bile kaybetmişimdir :) yorucu ama herşeye değerdi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nice mutlu sağlıklı yaşlara canım oğluna sana da bravo valla azmine hayranım

Gecmis olsun canim ayakkabı cok kötü geçenlerde banada oldu insanın canını aliyor vueunca nice mutlu senelere inşallah bu arada :)

Sagol canimm 😘😘

Gozun aydinn, mutlu yillarr 🎉🎉

Harika gidiyosun vallahi helal sana.. Kilolarda gidecek insallah hic merak etme

nice mutlu sağlıklı yaşlara canım oğluna sana da bravo valla azmine hayranım

Saol cnm benimmmm mumu söndürürken ilk olarak Allah'tan saglık dıledım daha sonrada 14. Takım sağlıkla kilo versin inşallah dedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün menüm
Sabah : 40 gr nesfit 100 gr süt
Ara : yok

Öğlen : 150 gr tavuk 100 gr közlenmiş patlican 100 gr yagsiz yoğurt salata

Ara : 1 elma 3 tane kayisi
Aksam : 40 gr nesfit 100 gr süt

Ara : 1 dilim kavun 3 kuru kayısı

Aksam uzeri sezar salata yedim.. Aksamda 1 dilim ekmek ile corba ictim. Ama bugun evlilik yildonumu sebebiyle 1/2 dilim cilekli pasta yedim 😣 ilk kacamagim oldu ama baska olmaz sozzz

canım olur o kadarlık senede bir

Ayy mutlu yıllar dilerim minige:)

Canim tebrik ederim nice yildonumlerine insallah

Bence o kaçamak bile değil.
Hep mutlu olun

---

Ceren alıntı yapamadım. Nice yaşlara

---

Günaydın kızlaaaar.
Slim bugün yine saçma sapan şeyler yemeye, kalori takibinde de 1200 kaloriyi geçmeyince zayıflayacağına inanmaya devam ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…