- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.581
Selam kizlar
Bu ara malesef giremiyorum nete. Biryandan ufaklik ateslendi o toparlarken ben grip oldum.cumartesi sinavim varmis yeni ogrendim azicik bakiyim belki bir ise yarar diye Onume not cikardim. Esim cocuguda alip disari cikti ben calisiyim diye ama...
Gecmisi pek okuyamadim ama
Cerencim oglunun dogum gunu kutlu olsun nice saglikli guzel yaslara..
Absolit cim evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim.
Slimcim elbisen ve sen harika gorunuyordunuz.. Benimde diyet sallantida ama idare ediyorum.. baskulun pili bitmis insallh bugun alabiliriz..
Daykocum sporlari gordum harikasin diyorum...masallah sana..
Makbulecim diyetin cok guzel insallah yarin harika sonuclar cikicak. Birde sanirim facede senin resmini gordum :) cok tatlisin ..
Bende seni cok özledim canimmmmCanimmmm seni cok ozledim.
Umarim ctesi gunu sinavin guzel gecer ♥
----
Bugun hastaneye gittim. (Benimkini goremedim pfff) Yag olcumu falan yaptirdim. Metabolizma hizim 1700lu bir sey cikti. Diyetime kaldigim yerden devam edicem hazir hizliyken iyi olur.
Bugunku menumu yazayim. Kalorisi orta ama inanilmaz sagliksiz bir gundu.
Sabah.
1 zeytinli pogaca
Ara.
6 7 yaban mersini
Oglen.
1 pkt domatesli kraker (su paketi 130 140 kalori olanlardan
Ara.
10 12 yaban mersini
Aksam.
Kabak kalye
Yogurt
Bugun disciye gidince ogleden sonrayi tek arayla kapadim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
......
Bende seni cok özledim canimmmm
Yarin ve öbür gun ozel derslerim var pek çalışamam malesef bugun biraz bakabidim sadece.. Oda pek umitli değilim malesef... Ezber cok fazla...yasalar yonetmelikler ....Cumartesi sınavdan sonra yeni diyet programı yapıcam kendime...artik yeter dimisu üzerimdeki rehavetten kurtulayım artik..
Bugun biraz ucu kaçtı benimde sinir stresten atıştırdım durdum..uc aydır yemediğim seyler lop lop yendi...:26::26::26:
Yazmaya bile utanıyorum.. Ama uc gun sonra yeni Sibel burada Olucak
muhtemel enişteyi birdaha gördüğünde konuşursun belki...gir adamın odasına merhaba demek istedim de. Nasılasınız iyimisiniz de sadece bide gulumse ...Cok kısa dur hemen kac...1-2 dakika dan fazla kalma..bırak o düşünsün o merak etsin.. Sonra o konusmak icin bir bahane bulur belki..
:)
Kızlarr bugün öğleden sonra hiç giremedim.. Yarın tartı günü çok stres yaptım. Pazartesiden beri tartılmıyorum. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmaaa...
@sozen canım sana geçmiş olsun, bebişine geçmiş olsun. Sınavda başarılar..
@makbule, canimcim 1 lahmacundan hicc bisey olmaz zaten kac gundur cok agir diyet yapiyorsun...
@anathema 1 dilim kekten de bisi olmaz. Arada nefsimizi koreltmek icin cok minnak kacamaklar olabilirr..
@slimsigara su grubun en cok action'i olan fistigi ☺ sozen'e katiliyorum. Kapidan bir merhaba deseydin super olurmus.. ( gel pisi pisi etkisi yaratir inan 😁😁
Bende aksam evde semizotu yemegimi yemeyi planlarken arkadaslar cagirdi. Kalktim bagdat caddesine gittim. Bir fincan portakalli yesil cay ictim. Yemek olarakta yaklasik 5 kasik salata ile 3 parca izgara balik yedim. ( millet mezeler, rakilar, helvalar, dondurmalar yerken 1 dilim ekmek bile yemedim.. ) spor yapamadim, bol bol su ictim.
Herkesi optum, iyi geceler
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun kuzumm sinavdada basarilarSelam kizlar
Bu ara malesef giremiyorum nete. Biryandan ufaklik ateslendi o toparlarken ben grip oldum.cumartesi sinavim varmis yeni ogrendim azicik bakiyim belki bir ise yarar diye Onume not cikardim. Esim cocuguda alip disari cikti ben calisiyim diye ama...
Gecmisi pek okuyamadim ama
Cerencim oglunun dogum gunu kutlu olsun nice saglikli guzel yaslara..
Absolit cim evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim.
Slimcim elbisen ve sen harika gorunuyordunuz.. Benimde diyet sallantida ama idare ediyorum.. baskulun pili bitmis insallh bugun alabiliriz..
Daykocum sporlari gordum harikasin diyorum...masallah sana..
Makbulecim diyetin cok guzel insallah yarin harika sonuclar cikicak. Birde sanirim facede senin resmini gordum :) cok tatlisin ..
Tebrik ederim yeme yeseydin simdide pisman olurdun cnmKızlarr bugün öğleden sonra hiç giremedim.. Yarın tartı günü çok stres yaptım. Pazartesiden beri tartılmıyorum. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmaaa...
@makbule, canimcim 1 lahmacundan hicc bisey olmaz zaten kac gundur cok agir diyet yapiyorsun...
@anathema 1 dilim kekten de bisi olmaz. Arada nefsimizi koreltmek icin cok minnak kacamaklar olabilirr..
@slimsigara su grubun en cok action'i olan fistigi ☺ sozen'e katiliyorum. Kapidan bir merhaba deseydin super olurmus.. ( gel pisi pisi etkisi yaratir inan 😁😁
Bende aksam evde semizotu yemegimi yemeyi planlarken arkadaslar cagirdi. Kalktim bagdat caddesine gittim. Bir fincan portakalli yesil cay ictim. Yemek olarakta yaklasik 5 kasik salata ile 3 parca izgara balik yedim. ( millet mezeler, rakilar, helvalar, dondurmalar yerken 1 dilim ekmek bile yemedim.. ) spor yapamadim, bol bol su ictim.
kilo bldirimi14: kızlar bana niye böyle oluyor yaa ben salı günü 60.4 gelmiştim çıldırcam yaa kafayı yiyeceğim çok sıkıldım ve bunaldım artık bu durumdan geçen haftaki kilo diye bi önceki haftayı giriyoruz sanırım
makbule007/61.5/60.5/1/ 1.62%
Gecmis olsun kuzumm sinavdada basarilar
Tebrik ederim yeme yeseydin simdide pisman olurdun cnm
Son kilolar ya ondandir cnm ben ne diyimm oleyim o zaman daha 40 kg verecem bana bakta keyfin yerine gelsin cancazim
Kizlar bu haftaki bildirim nasi olcek 1 haftalikmi 2 haftalikmi
Valla ben bölü 2 yaptım 2 haftalik ya akrep gelsene sorsak
Slimsigara( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )
İki hafta önceki kilomu baz alıp yüzdeyi ikiye böldüm.
İyi yapmışsın canim..gezmek insanı enerjik tutar..daha iyi kilo verdirir...Kızlarr bugün öğleden sonra hiç giremedim.. Yarın tartı günü çok stres yaptım. Pazartesiden beri tartılmıyorum. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmaaa...
Yine harika kilo vermişsin canim masallah...78/76.5/1.5/1.96/0.92
2 haftalik yaptım kizzlar
Kuzum 1 kilo gitmiş niye üzülüyorsun bence cok guzel bir sonuc....kilo bldirimi14: kızlar bana niye böyle oluyor yaa ben salı günü 60.4 gelmiştim çıldırcam yaa kafayı yiyeceğim çok sıkıldım ve bunaldım artık bu durumdan geçen haftaki kilo diye bi önceki haftayı giriyoruz sanırım
makbule007/61.5/60.5/1/ 1.62%
Sagol kuzum öpüyorum cok...Gecmis olsun kuzumm sinavdada basarilar
Tebrik ederim yeme yeseydin simdide pisman olurdun cnm
Son kilolar ya ondandir cnm ben ne diyimm oleyim o zaman daha 40 kg verecem bana bakta keyfin yerine gelsin cancazim
Kizlar bu haftaki bildirim nasi olcek 1 haftalikmi 2 haftalikmi
Valla ben bölü 2 yaptım 2 haftalik ya akrep gelsene sorsak
Günaydın güzeller
İyi yapmışsın canim..gezmek insanı enerjik tutar..daha iyi kilo verdirir...
Yemediklerin icin tebrikler..
Yine harika kilo vermişsin canim masallah...
Kuzum 1 kilo gitmiş niye üzülüyorsun bence cok guzel bir sonuc....
Slimcim alıntım kayıp 2.2 kilo vermişsin kuzum helal valla...
Benim dun öğleden sonra baskulun pili bitti alamadım.esim baktı aksam ama dükkanlar kapalıymis... Dun sabah Baskulde 88.2 kilo gördüm.en iyisi kilomu bu kabul ediyim yoksa pili bugun gidip alamam...
Sozen( 88.8/88.2/0.6/0.33)
İki haftalık yaptım bende...
Hepinizi cok öpüyorum...
Akrebim kaptanım ben nasıl hesaplimÖnceki Bildirim
**14. TAKIM 359. ETAP** BİRİNCİSİ
anathema8( 80 / 79.1 / 0.9/ 0.88%)
makbule007( 62.1 / 61,0 / 1,1 / 1,77%)
BLUEmoon2009( 72,5 / 69,9/ 2,6 / 3.58%)
Sozen( 90,6 /89,6 /1,0/ 1,10%)
Ceren06( 64 / 62 / 2/ 3,12%)
Slimsigara(61,4 / 59,6 / 1,8/ 2,94% )
14. TAKIM ORTALAMASI: 2.23%
Bu hafta:
**14. TAKIM 360. ETAP**
anathema8( 79,1 / / / %)
makbule007( 61 / / / %)
BLUEmoon2009( 69,9 / / / %)
Sozen( 89,6 / // %)
Ceren06( 62 / / / %)
Slimsigara(59,6 / / / % )
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Hadi kızlar kiloları listeye geçirelim, slim ve makbule şekerleri sizlerde liste kontrolünü yapın güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?