Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canimmmm seni cok ozledim.
Umarim ctesi gunu sinavin guzel gecer ♥

----

Bugun hastaneye gittim. (Benimkini goremedim pfff) Yag olcumu falan yaptirdim. Metabolizma hizim 1700lu bir sey cikti. Diyetime kaldigim yerden devam edicem hazir hizliyken iyi olur.
Bugunku menumu yazayim. Kalorisi orta ama inanilmaz sagliksiz bir gundu.

Sabah.
1 zeytinli pogaca

Ara.
6 7 yaban mersini

Oglen.
1 pkt domatesli kraker (su paketi 130 140 kalori olanlardan

Ara.
10 12 yaban mersini

Aksam.
Kabak kalye
Yogurt

Bugun disciye gidince ogleden sonrayi tek arayla kapadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende seni cok özledim canimmmm
Yarin ve öbür gun ozel derslerim var pek çalışamam malesef bugun biraz bakabidim sadece.. Oda pek umitli değilim malesef... Ezber cok fazla...yasalar yonetmelikler ....Cumartesi sınavdan sonra yeni diyet programı yapıcam kendime...artik yeter dimi su üzerimdeki rehavetten kurtulayım artik..
Bugun biraz ucu kaçtı benimde sinir stresten atıştırdım durdum..uc aydır yemediğim seyler lop lop yendi...:26::26::26:

Yazmaya bile utanıyorum.. Ama uc gun sonra yeni Sibel burada Olucak

muhtemel enişteyi birdaha gördüğünde konuşursun belki...gir adamın odasına merhaba demek istedim de. Nasılasınız iyimisiniz de sadece bide gulumse ...Cok kısa dur hemen kac...1-2 dakika dan fazla kalma..bırak o düşünsün o merak etsin.. Sonra o konusmak icin bir bahane bulur belki..
:)

Evet ben de kurtulmak istiyorum o rehavetten. Amaaaan bakabildigin kar olsun bosversene.

Gormedim madem vardir bir hayri. Bu durumdan sikildim zaten biraz amaaan hayirlisi.

Kızlarr bugün öğleden sonra hiç giremedim.. Yarın tartı günü çok stres yaptım. Pazartesiden beri tartılmıyorum. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmaaa...
@sozen canım sana geçmiş olsun, bebişine geçmiş olsun. Sınavda başarılar..
@makbule, canimcim 1 lahmacundan hicc bisey olmaz zaten kac gundur cok agir diyet yapiyorsun...
@anathema 1 dilim kekten de bisi olmaz. Arada nefsimizi koreltmek icin cok minnak kacamaklar olabilirr..
@slimsigara su grubun en cok action'i olan fistigi ☺ sozen'e katiliyorum. Kapidan bir merhaba deseydin super olurmus.. ( gel pisi pisi etkisi yaratir inan 😁&#128513

Bende aksam evde semizotu yemegimi yemeyi planlarken arkadaslar cagirdi. Kalktim bagdat caddesine gittim. Bir fincan portakalli yesil cay ictim. Yemek olarakta yaklasik 5 kasik salata ile 3 parca izgara balik yedim. ( millet mezeler, rakilar, helvalar, dondurmalar yerken 1 dilim ekmek bile yemedim.. ) spor yapamadim, bol bol su ictim.
Herkesi optum, iyi geceler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla keki +200 olarak gördüm maalesef

kilo bldirimi 14:kızlar bana niye böyle oluyor yaa ben salı günü 60.4 gelmiştim çıldırcam yaa kafayı yiyeceğim çok sıkıldım ve bunaldım artık bu durumdan geçen haftaki kilo diye bi önceki haftayı giriyoruz sanırım

makbule007/61.5/60.5/1/ 1.62%

Son düzenleme:
Gecmis olsun kuzumm sinavdada basarilar

Tebrik ederim yeme yeseydin simdide pisman olurdun cnm

Son kilolar ya ondandir cnm ben ne diyimm oleyim o zaman daha 40 kg verecem bana bakta keyfin yerine gelsin cancazim
Kizlar bu haftaki bildirim nasi olcek 1 haftalikmi 2 haftalikmi

kızlar bu haftada devam diyete ama bu sefer ara öğünlerde yediğim meyveleri teke düşürüp öğlen yemeğinde de sağlıklı bir öğün oluşturacağım demeki benim metobolizma lahmacun falan kabul etmiyor bıktım yemin ediyorum yaa bi insan2 aydır bi 2 kilo veremez mi ya ah 59 ah :18::18::18:

Valla ben bölü 2 yaptım 2 haftalik ya akrep gelsene sorsak

Slimsigara( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )

İki hafta önceki kilomu baz alıp yüzdeyi ikiye böldüm.

Slimsigara( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )

İki hafta önceki kilomu baz alıp yüzdeyi ikiye böldüm.

Canım ben geçen hafta ilk girmiştim listeye ikiye bölmüştüm şimdi 3 emi bölüm kafam karıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın güzeller
İyi yapmışsın canim..gezmek insanı enerjik tutar..daha iyi kilo verdirir...
Yemediklerin icin tebrikler..

78/76.5/1.5/1.96/0.92
2 haftalik yaptım kizzlar
Yine harika kilo vermişsin canim masallah...
Kuzum 1 kilo gitmiş niye üzülüyorsun bence cok guzel bir sonuc....

Slimcim alıntım kayıp 2.2 kilo vermişsin kuzum helal valla...
Benim dun öğleden sonra baskulun pili bitti alamadım.esim baktı aksam ama dükkanlar kapalıymis... Dun sabah Baskulde 88.2 kilo gördüm.en iyisi kilomu bu kabul ediyim yoksa pili bugun gidip alamam...
Sozen( 88.8/88.2/0.6/0.33)
İki haftalık yaptım bende...
Hepinizi cok öpüyorum...

Sagol kuzum öpüyorum cok...

Önceki Bildirim

** 14 TAKIM 360 ETAP ** etap dördüncüsü

anathema8( 79,1 / 78,0 / 1,1 / 1,39%)
makbule007( 61.0 / 61.5 / -0.5 / -0,82%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%) Sabit
Sozen( 89.6 / 88.8 / 0.8 / 0.89% )
Ceren06( 62 / 59,8 / 2,2 / 3,55%)
Slimsigara( 59,6 / 59,1 / 0,5 / 0,84% )
donbul (73,1 / 73.1 /0 / %0 ) Sabit

14. TAKIM ORTALAMASI : 0,84%

Bu hafta:

** 14 TAKIM 362 ETAP **

anathema8( 78 / / / %)
makbule007( 61.5 / / / %)
BLUEmoon2009( 69,9 / / / 0%)
Sozen( 88,8 / / / % )
Ceren06( 59,8 / / / %)
Slimsigara( 59,1 / / / % )
donbul (73,1 / / / % )

14. TAKIM ORTALAMASI : 0,%

Afedersiniz kızlar etaplar karıştı..Bu hafta iki etap birleştiği için kilolarımızı da ikiye bölüyoruz kızlar unutmayın..

Hadi kızlar kiloları listeye geçirelim, slim ve makbule şekerleri sizlerde liste kontrolünü yapın güzeller

Son düzenleme:

Canim gecen hafta değil önceki hafta 61,5 kiloydum bu hafta 300 gr gitti sadece

Akrebim kaptanım ben nasıl hesaplim
A

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…