Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akrebim düzelme var!

** 14 TAKIM 362 ETAP **

anathema8( 78 / 76.5 / 1.5 / 0.92% )
makbule007( 61.5 / 60.5 / 1 / 0,81%)
BLUEmoon2009 ( 69,9 / / / %) izinli
Sozen( 88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.33%)
Ceren06 (59,8 / 56,80 / 3,00 / 2,50%)
Slimsigara ( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )
donbul Bildirimde bulunmadı
Absolut123 ( 98,00 / 94,5 / 3,5 / 1,19% ) Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü
dayko (109,2 / 104 / 5,2 / 1,58% ) Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü

Takım ortalaması: 1,02

iyimi kötümü ortalama

daykocum aşağı yukarı 2 aydır buradayım.
daha iyisini de gördüm daha kötüsünü de, yine fena değiliz mesela donbul abla bildirmde bulunmadığından ya da blue izinli olduğundan ortalamamız etkileniyor ister istemez. Ki aşağı yukarı her takım bu durumu yaşıyor.
Birincilik zor gibime geliyor benim ama kötü de değiliz kesinlikle.
İçini ferah tut.

Kuzum ben bu hafta regl idim 400 gr gitmis deli gibi de spor yapiyom ama insallah haftaya daha guzel olacak
Daha pek anlayamadim sistemi takim yuzdesi alinirken takimda kac kisi varsa onami bölünüyor toplam yuzde izinli oluncada bildirim olmadigi halde yine o arkadasta ekleniyormu
Kafamda deli sorular :what: cnm ne cok sordum dimi kusura bakma merak iste ^_^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mazeretsiz bildirimde bulunulmasa ya da izinli olsan bile takımda olduğun için bölünüyor.
Sallıyorum 20 kişi var, 10 kişi bildirimde bulundu, 5 izinli var, 5 de mazeretsiz bildirimde bulunmayan var. 10 kişinin sonucu yine 20ye bölünüyor. Yani elindeki veriyi takımdaki kişi sayısına bölüyosun.

Eee bu kotu ama yuzde dusuyor
Sagol cnm bende cokkk buyuk sorun olmadıkça her hafta yaparim bildirimimi ama su menu konusu benim listem hep ayni sadece ana yemegim degisiyor hergun tekrar tekrar yazmam gereklimi olabildigince topige katilim yaparim

Canim istemiyorsan yazma kiz :) menulerimizi hataları duzeltelim diye yaziyoruz zaten her zaman gel topic de yaz ama liste yazmasanda olur :)

Canim istemiyorsan yazma kiz :) menulerimizi hataları duzeltelim diye yaziyoruz zaten her zaman gel topic de yaz ama liste yazmasanda olur :)

tamam cnm sadece değişen ana yemeği yazarım topicte yazma konusunda sıkıntı olmaz yazarım

Canimcimm, gecenlerde sana yazmistim galiba.. Mate cayini dene... Ben bitki caylarini icemiyorum cok midem bulaniyor. Ama yarin mutlaka al basla bak haftaya 1 kilo gider ☺☺ sikma canini.. 😘

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet yaa unutmusum onu ben hemrn gidiyorum almaya kac fincan icmeli

Evet yaa unutmusum onu ben hemrn gidiyorum almaya kac fincan icmeli

Gunde 2 veya 3 fincan.. Sicak suda demleyip iceceksin. Kaynatma, o zaman etkisi azaliyor. ☺ 2 haftada 4 kilo veren arkadaslarim var.. Insallah tadini seversin :)

Gunde 2 veya 3 fincan.. Sicak suda demleyip iceceksin. Kaynatma, o zaman etkisi azaliyor. ☺ 2 haftada 4 kilo veren arkadaslarim var.. Insallah tadini seversin :)

tamam tatlım deniycem yarından itibaren

[

** 14 TAKIM 362 ETAP **

anathema8( 78 / 76.5 / 1.5 / 0.96% )
makbule007( 61.5 / 60.5 / 1 / 0,81%)
BLUEmoon2009 ( 69,9 / / / %) izinli
Sozen( 88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.34%)
Ceren06 (59,8 / 56,8 / 3,00 / 2,50%)
Slimsigara ( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )
donbul Bildirimde bulunmadı
Absolut123 ( 98,00 / 94,5 / 3,5 / 1,19% ) Yeni üye - verdiği kilo üçe bölündü
dayko (109,2 / 104 / 5,2 / 1,59% ) Yeni üye - verdiği kilo üçe sayısına bölündü

14. TAKIM ORTALAMASI: 1,03%

Canim aktardan mi almaz yoksa markette varmı burda bulacagimi sanmıyorum ama bi bakiyim

Gunaydin canlarr,

Sabah 187 kcal
1 yumurta
2 dilim kepek ekmegi

Ogle 270kcal
Hindi sote
2 kasik bulgur pilavi

Ara 48 kcal
1 porsiyon meyve

Aksam 350 kcal
Izgara kofte
Sebze garnitur

Toplam 855 kcal

Spor : bugun leslie gunu :)

Su 2 litre

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel afiyet olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlaaaarrr
Bugünkü menümü yazmaya geldiiim. (Ne bitmez kabak yemeği yapmışsa annem hala kabak yiyorum 4 kabaktan dört seferlik yemek çıkarmış helal olsun )

Sabah:
1.00 x 1 Dilim (20gr) Doygun Süper Light Ekmek 38 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Üçgen Karper Peynir 90 kcal

Ara:
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini 8 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kabak Kalye 150 kcal
1.00 x 1 Dilim (20gr) Doygun Süper Light Ekmek 38 kcal

Ara:
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı 38 kcal

Ara:
2.00 x 1 Adet Erik 16 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma 55 kcal

Ara:
2.00 x 1 Adet Ceviz 54 kcal

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye 225 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal

Alınan Kalori Toplamı 780

Öğleden sonraya 4 ara koydum bugün. Çünkü evde yemek yok, annem iş çıkışı bezelye ayıklayacak da, yemek yapacak da.... Hoş o beşte çıkıyor ben yedide ama, bizim yemek akşam sekiz buçuk dokuz gibi anca yenir. Bir ara daha koyayım ki yemeğe saldırmayayım dedim.

Su 1,5 lt - limonlu
Spor yok (ptesi yapmaya başlayacağım)

Bu arada kabızlık problemim devam ederken tartıda düne göre 100 gr eksik çıktım. Şu bağırsaklarım beni devamlı yarı yolda bırakmasa çok iyi olucam. Artık ilaçsız hiç çıkamıyorum, bari önümüzdeki hafta tartı gününe denk getireyim ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…