- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.641
** 14 TAKIM 362 ETAP **
anathema8( 78 / 76.5 / 1.5 / 0.92% )
makbule007( 61.5 / 60.5 / 1 / 1.62%)
BLUEmoon2009 ( 69,9 / / / %) izinli
Sozen( 88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.33%)
Ceren06 (59,8 / 56,80 / 3,00 / 2,50%)
Slimsigara ( 59,1 / 56,9 / 2,2 / 1,86% )
donbul Bildirimde bulunmadı
Absolut123 ( 98,00 / 94,5 / 3,5 / 1,19% ) Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü
dayko (109,2 / 104 / 5,2 / 1,58% ) Yeni üye - verdiği kilo hafta sayısına bölündü
iyimi kötümü ortalama
daykocum aşağı yukarı 2 aydır buradayım.
daha iyisini de gördüm daha kötüsünü de, yine fena değiliz mesela donbul abla bildirmde bulunmadığından ya da blue izinli olduğundan ortalamamız etkileniyor ister istemez. Ki aşağı yukarı her takım bu durumu yaşıyor.
Birincilik zor gibime geliyor benim ama kötü de değiliz kesinlikle.
İçini ferah tut.
Kuzum ben bu hafta regl idim 400 gr gitmis deli gibi de spor yapiyom ama insallah haftaya daha guzel olacak
Daha pek anlayamadim sistemi takim yuzdesi alinirken takimda kac kisi varsa onami bölünüyor toplam yuzde izinli oluncada bildirim olmadigi halde yine o arkadasta ekleniyormu
Kafamda deli sorular:what: cnm ne cok sordum dimi kusura bakma merak iste ^_^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mazeretsiz bildirimde bulunulmasa ya da izinli olsan bile takımda olduğun için bölünüyor.
Sallıyorum 20 kişi var, 10 kişi bildirimde bulundu, 5 izinli var, 5 de mazeretsiz bildirimde bulunmayan var. 10 kişinin sonucu yine 20ye bölünüyor. Yani elindeki veriyi takımdaki kişi sayısına bölüyosun.
Eee bu kotu ama yuzde dusuyor
Sagol cnm bende cokkk buyuk sorun olmadıkça her hafta yaparim bildirimimi ama su menu konusu benim listem hep ayni sadece ana yemegim degisiyor hergun tekrar tekrar yazmam gereklimi olabildigince topige katilim yaparim
Canim istemiyorsan yazma kiz :) menulerimizi hataları duzeltelim diye yaziyoruz zaten her zaman gel topic de yaz ama liste yazmasanda olur :)
tamam cnm sadece değişen ana yemeği yazarım topicte yazma konusunda sıkıntı olmaz yazarım
slm kızlar bugün 60.5 geldim baskülde salı günü 60.4 tü patlayacağım yani sinirimden neyse yapcak bişi yok devam bu hafta ara öğünlerdeki meyveleri tek meyveye düşüreceğim ve daha dikkatli olacağım bakalım yetti artık bu hafta o 59 görülecek hatta hedef 59.0 metoyu hızlandırmanın yollarını araştırıyorum bu günlerde
sabah: nesfit süt
ara: yok
öğlen: balcan isot(urfada yazın bundan başka yemek yok ama olsun oldukça sağlıklı patlıcan biber ve domatesi doğrayıp yağ pul biberle fırına yolluyorlar lavaşla yiyorlar enfes )yarınm lavaş
ara: 1 elma
akşam: nesfit süt
ara: 3 kuru kayısı
akşam da 1.5 saat yürüyüş
Canimcimm, gecenlerde sana yazmistim galiba.. Mate cayini dene... Ben bitki caylarini icemiyorum cok midem bulaniyor. Ama yarin mutlaka al basla bak haftaya 1 kilo gider ☺☺ sikma canini.. 😘
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet yaa unutmusum onu ben hemrn gidiyorum almaya kac fincan icmeli
tamam tatlım deniycem yarından itibarenGunde 2 veya 3 fincan.. Sicak suda demleyip iceceksin. Kaynatma, o zaman etkisi azaliyor. ☺ 2 haftada 4 kilo veren arkadaslarim var.. Insallah tadini seversin :)
Gunde 2 veya 3 fincan.. Sicak suda demleyip iceceksin. Kaynatma, o zaman etkisi azaliyor. ☺ 2 haftada 4 kilo veren arkadaslarim var.. Insallah tadini seversin :)
Canim aktardan mi almaz yoksa markette varmı burda bulacagimi sanmıyorum ama bi bakiyim
Gunaydin canlarr,
Sabah 187 kcal
1 yumurta
2 dilim kepek ekmegi
Ogle 270kcal
Hindi sote
2 kasik bulgur pilavi
Ara 48 kcal
1 porsiyon meyve
Aksam 350 kcal
Izgara kofte
Sebze garnitur
Toplam 855 kcal
Spor : bugun leslie gunu :)
Su 2 litre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzel afiyet olsun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?