- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.661
Günaydın güzeller ...
Umarım herseyin istediğiniz gibi olacağı bir gun olur....
Gunaydin canlarr,
Sabah 187 kcal
1 yumurta
2 dilim kepek ekmegi
Ogle 270kcal
Hindi sote
2 kasik bulgur pilavi
Ara 48 kcal
1 porsiyon meyve
Aksam 350 kcal
Izgara kofte
Sebze garnitur
Toplam 855 kcal
Spor : bugun leslie gunu :)
Su 2 litre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın güzeller ...
Umarım herseyin istediğiniz gibi olacağı bir gun olur....
Günaydın kızlaaaarrr
Bugünkü menümü yazmaya geldiiim. (Ne bitmez kabak yemeği yapmışsa annem hala kabak yiyorum4 kabaktan dört seferlik yemek çıkarmış helal olsun )
Sabah:
1.00 x 1 Dilim (20gr) Doygun Süper Light Ekmek 38 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Üçgen Karper Peynir 90 kcal
Ara:
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini 8 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kabak Kalye 150 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı 38 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet Erik 16 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma 55 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet Ceviz 54 kcal
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye 225 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
Alınan Kalori Toplamı 780
Öğleden sonraya 4 ara koydum bugün. Çünkü evde yemek yok, annem iş çıkışı bezelye ayıklayacak da, yemek yapacak da.... Hoş o beşte çıkıyor ben yedide ama, bizim yemek akşam sekiz buçuk dokuz gibi anca yenir. Bir ara daha koyayım ki yemeğe saldırmayayım dedim.
Su 1,5 lt - limonlu
Spor yok(ptesi yapmaya başlayacağım)
Bu arada kabızlık problemim devam ederken tartıda düne göre 100 gr eksik çıktım. Şu bağırsaklarım beni devamlı yarı yolda bırakmasa çok iyi olucam. Artık ilaçsız hiç çıkamıyorum, bari önümüzdeki hafta tartı gününe denk getireyim ilacı
Menün süper canım.
Afiyet olsun.
ben üstüne tereyağı gezdirilmiş bolllll pideli iskender istiyorum kabul olur mu
Günaydın kızlaaaarrr
Bugünkü menümü yazmaya geldiiim. (Ne bitmez kabak yemeği yapmışsa annem hala kabak yiyorum4 kabaktan dört seferlik yemek çıkarmış helal olsun )
Sabah:
2.00 x 1 Adet (15gr) Üçgen Karper Peynir 90 kcal
Ara:
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kırmızı Yaban Mersini 8 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kabak Kalye 150 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı 38 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet Erik 16 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma 55 kcal
Ara:
2.00 x 1 Adet Ceviz 54 kcal
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye 225 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
Alınan Kalori Toplamı 780
Öğleden sonraya 4 ara koydum bugün. Çünkü evde yemek yok, annem iş çıkışı bezelye ayıklayacak da, yemek yapacak da.... Hoş o beşte çıkıyor ben yedide ama, bizim yemek akşam sekiz buçuk dokuz gibi anca yenir. Bir ara daha koyayım ki yemeğe saldırmayayım dedim.
Su 1,5 lt - limonlu
Spor yok(ptesi yapmaya başlayacağım)
Bu arada kabızlık problemim devam ederken tartıda düne göre 100 gr eksik çıktım. Şu bağırsaklarım beni devamlı yarı yolda bırakmasa çok iyi olucam. Artık ilaçsız hiç çıkamıyorum, bari önümüzdeki hafta tartı gününe denk getireyim ilacı
Askimmmm Tereyağı olmasa hadi neyse de birde ustune tereyağıMenün süper canım.
Afiyet olsun.
ben üstüne tereyağı gezdirilmiş bolllll pideli iskender istiyorum kabul olur mu
Askimmmm Tereyağı olmasa hadi neyse de birde ustune tereyağı
İskender yiyip yanına light kola icenlerdenim ben :)
Az önce dusunuyordumda benim canim öyle tatlı filan hic çekmiyor ... En cok bulgur ve pirinç pilavi çekiyor.. Birde çikolata tatlı filan çekseydi 3000 kg olurdumherhalde...
Dun ki menüm
Kahvaltı
Suda pişmiş1 yumurta
Çeyrek tam buğday ekmegi
Yarım domates
Yarım salatalık
Yeşil cay
Oglen
semız otu ile yoğurt karışımı
Arada 4-5 Malta eriği
Aksam
1 adet patlıcan dolması
Yoğurt
Tek günahım aksam yemeğini geç yemek...
Bugun ki menüm...
Sabah
1 bardak su
1.5 domatesten yapılmış melemen (yağsiz ) yarım yumurtaya
Çeyrek tam buğday ekmegi
Çeyrek kibrit kutusu light peynir
Yeşil cay
oglen
semız otu ve yoğurt karışımı
Ara Malta eriği 4-5 tane...
Aksam
İspanak yemegi yapmayı düşünüyorum..
Anammm menun cok azmis yaaa.. Nasil dayaniyosun valla helal..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim Dun aksam o dolmayida yeemeliydim ama dayanamadım malesef...
1 aydır o kadar cok kacirdimki onların yerine sayıyorum
O kadar gaddar olma kendine.. bol bol spor yapalim. Gidecek insallah bu yaglar.. Fistik gibi olucazz
Şu çılgın 13 günlük İsveç Diyetimi denesek acaba... Vücutta yağ ile ödemi de attırdığı için 13 günde 5 kilo falan verilebiliyomuş.. Deneyen var mı kızlar??
Şu çılgın 13 günlük İsveç Diyetimi denesek acaba... Vücutta yağ ile ödemi de attırdığı için 13 günde 5 kilo falan verilebiliyomuş.. Deneyen var mı kızlar??
Dun bİr ara kendime cok beğendiğim bir elbise aldım.icine giriyorum ama oturuyorda biraz bir iki haftaya onu rahat giyerim insallah...
Ufaklik bir yandan öksürüyor ben bir yandan... İnsallah biraz toparlasam spor yapıcam !!!! Azicik çalışsam iyi olur yarin sınavım var...
Öpüyorum çokkk... Hepbirlikte eksili guzel günlere insallah...
Yaaa iyiymiş 7 kilo.. Ben temmuzda yapayım istiyorum. Hem tatil alışverişi yapmadan önce son bi 5 kilo atsam ohhh ohh 😁😁 valla şu diyeti sırf tatil için yapıyorum. Attım bütün çuval gibi mayoları falan.. Benim yolum çokkk uzun..Annem 7 kilo vermişti onunla. Geri de almadı. (annem şu an kortizonu devamlı kullandığı için 61 kiloya çıktı her zaman 48 55 arası bir kadındı)
Ama biz yapamayız onu, bünye 13 günde ona alışınca sittin sene gram oynatamayızkendim için konuşuyorum tabi.
Ben de şok diyet detoks gibi bişi düşünüyorum ama kesinlikle son hafta. büyük ihtimal yalan olur daha 2 ay burdayım muhtemelen şok diyet gerekecek bir kilom kalmaz.
Canim ben 10 gun yaptım sonra bıraktım bağırsak sorunları oluştu .migdem tas yutmuş gibiydi son günlerde...
Aslında iyi verdirin bir diyet ama Abi'm uyarmıştı beni protein ağırlıklı bir diyet olduğu icin biraz tehlikeli ilede baska sorunlar çıkarmasın... Açlığa dayanıyorsun ben dayanmıştım sende dayanırsın asıl mesele saglıgına dikkat etmen...o arada 4 kilo vermistim sanirim...
Canim ben yapmıştım 6 gitti 2 si geri geldiŞu çılgın 13 günlük İsveç Diyetimi denesek acaba... Vücutta yağ ile ödemi de attırdığı için 13 günde 5 kilo falan verilebiliyomuş.. Deneyen var mı kızlar??
Çok geçmiş olsun canımDun bİr ara kendime cok beğendiğim bir elbise aldım.icine giriyorum ama oturuyorda biraz bir iki haftaya onu rahat giyerim insallah...
Ufaklik bir yandan öksürüyor ben bir yandan... İnsallah biraz toparlasam spor yapıcam !!!! Azicik çalışsam iyi olur yarin sınavım var...
Öpüyorum çokkk... Hepbirlikte eksili guzel günlere insallah...
Kizlar hedef kilo yazin demislerde hedef kilo ne icin gerekli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?