Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menün süper canım.
Afiyet olsun.

Günaydın güzeller ...
Umarım herseyin istediğiniz gibi olacağı bir gun olur....

ben üstüne tereyağı gezdirilmiş bolllll pideli iskender istiyorum kabul olur mu

Gayet güzel afiyet olsun canım
Kız beZelyenin pişmesi yarım saat 9 a kalmazsın😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Menün süper canım.
Afiyet olsun.

ben üstüne tereyağı gezdirilmiş bolllll pideli iskender istiyorum kabul olur mu
Askimmmm Tereyağı olmasa hadi neyse de birde ustune tereyağı
İskender yiyip yanına light kola icenlerdenim ben :)
Az önce dusunuyordumda benim canim öyle tatlı filan hic çekmiyor ... En cok bulgur ve pirinç pilavi çekiyor.. Birde çikolata tatlı filan çekseydi 3000 kg olurdumherhalde...

Dun ki menüm

Kahvaltı
Suda pişmiş1 yumurta
Çeyrek tam buğday ekmegi
Yarım domates
Yarım salatalık
Yeşil cay

Oglen
semız otu ile yoğurt karışımı

Arada 4-5 Malta eriği

Aksam
1 adet patlıcan dolması
Yoğurt

Tek günahım aksam yemeğini geç yemek...

Bugun ki menüm...

Sabah
1 bardak su
1.5 domatesten yapılmış melemen (yağsiz ) yarım yumurtaya
Çeyrek tam buğday ekmegi
Çeyrek kibrit kutusu light peynir
Yeşil cay

oglen
semız otu ve yoğurt karışımı

Ara Malta eriği 4-5 tane...

Aksam
İspanak yemegi yapmayı düşünüyorum..

Anammm menun cok azmis yaaa.. Nasil dayaniyosun valla helal..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim Dun aksam o dolmayida yeemeliydim ama dayanamadım malesef...
1 aydır o kadar cok kacirdimki onların yerine sayıyorum

O kadar gaddar olma kendine.. bol bol spor yapalim. Gidecek insallah bu yaglar.. Fistik gibi olucazz

Şu çılgın 13 günlük İsveç Diyetimi denesek acaba... Vücutta yağ ile ödemi de attırdığı için 13 günde 5 kilo falan verilebiliyomuş.. Deneyen var mı kızlar??

O kadar gaddar olma kendine.. bol bol spor yapalim. Gidecek insallah bu yaglar.. Fistik gibi olucazz

Dun bİr ara kendime cok beğendiğim bir elbise aldım.icine giriyorum ama oturuyorda biraz bir iki haftaya onu rahat giyerim insallah...
Ufaklik bir yandan öksürüyor ben bir yandan... İnsallah biraz toparlasam spor yapıcam !!!! Azicik çalışsam iyi olur yarin sınavım var...
Öpüyorum çokkk... Hepbirlikte eksili guzel günlere insallah...

Annem 7 kilo vermişti onunla. Geri de almadı. (annem şu an kortizonu devamlı kullandığı için 61 kiloya çıktı her zaman 48 55 arası bir kadındı)
Ama biz yapamayız onu, bünye 13 günde ona alışınca sittin sene gram oynatamayız kendim için konuşuyorum tabi.
Ben de şok diyet detoks gibi bişi düşünüyorum ama kesinlikle son hafta. büyük ihtimal yalan olur daha 2 ay burdayım muhtemelen şok diyet gerekecek bir kilom kalmaz.

Slm kızlar Ben 13. takımın kaptanı Ebru. Öncelikle hepinizi kocaman tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz. Paylaşım alanındaki listenizde iki tane de yeni üyeniz görünüyor. Yeni üyelerin hedef kilolarını yanlarına yazmanız gerekli. Sizler yazmamışsınız. İlerde sorun çıkmaması için hedef kilolarını da ekleyin lütfen.

Canim ben 10 gun yaptım sonra bıraktım bağırsak sorunları oluştu .migdem tas yutmuş gibiydi son günlerde...
Aslında iyi verdirin bir diyet ama Abi'm uyarmıştı beni protein ağırlıklı bir diyet olduğu icin biraz tehlikeli ilede baska sorunlar çıkarmasın... Açlığa dayanıyorsun ben dayanmıştım sende dayanırsın asıl mesele saglıgına dikkat etmen...o arada 4 kilo vermistim sanirim...

Ayyy güle güle giy elbisenii.. Hadi iyi dersler sana cınımmm ☺

Yaaa iyiymiş 7 kilo.. Ben temmuzda yapayım istiyorum. Hem tatil alışverişi yapmadan önce son bi 5 kilo atsam ohhh ohh 😁😁 valla şu diyeti sırf tatil için yapıyorum. Attım bütün çuval gibi mayoları falan.. Benim yolum çokkk uzun..
Sana ağır gelir isveç diyeti. Zaten inceciksin kızımmm nerene yapacaksın 😃😃

Hımmm sağlıkla ilgili sorun varsa sıkıntılı.. 6 gün olarak yapıp 1 ay mola sonra bi 6 gün olarak yapan da varmış.. Belki onu denerim. Sağol canımcım

Canim ben yapmıştım 6 gitti 2 si geri geldi

Çok geçmiş olsun canım

Kizlar hedef kilo yazin demislerde hedef kilo ne icin gerekli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hedef kilo yazin demislerde hedef kilo ne icin gerekli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hedef kilo belirtiliyor canım listelerde başta. benim 60dı başta mesela, sonra 55e çektik.
hedef kilonu atıyorum 50 yazarsan 60da mezun olamazsın ya da hedef kiloyu yükseltmek biraz daha kuralları olan bir süreç.
Sen de absolut da hedef kilonuzu yazın akrebim listeye ekler zaten.

HEDEF KİLOM : 85kg ( ağustos 15'e kadar) eğer hedefi tutturabilirsem sonra yeniden hedefi aşağı çekecegimm ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…