- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.701
Bende baktim biz birinciyiz galibaaa.. Insallahhh 🎉🎉🎉
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canim bugün de eksi 300 gr olarak gördüm baskül de :)Bugun tam diyet yapmissin vallaaa.. Tebrikler canimmm
afiyet olsun canim cok degil bence canım :)Ben yine aksam arkadaslarimla sokaktaydimmaksam menumde izgara kofte vardi. Ama gittigim restaurant'da izgara kofte yokmus. Et sote yedim yaninada birazcik salata ve 3 dilim elma patates yedim.. Biraz yuksek kalori almis oldum bugun ama doydum yaaa 😂😂😂
Oyyy birinci olmusuzzzz 🎉🎉🎉 ceren de bireyselde ikinci olmus.. Cok tebrik ediyorum hepimiziiii... Cokkk sevindimmmm cookkk 👏👏👏
Eee alkış bize o zaman :)Eveeeeettt birinciyiz!
Olley! ^-^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sevindim cnm devami daha guzel olsun insslm hanımlar çok yoğun bir gün geçirdim dün çok canım sıkılmıştı yine niye 60.4 üm diye neyse bugün ölçümüm vardı 1 kilo vermişim yağdan çok mutlu oldum yarım kilo kas kazanmışımtabiki diyetime 5 elle sarıldım
sabah: nesfit süt
öğlen: 2 yumurta 2 dilim çavdar ekmek 1 kk beyaz peynir 7 zeytin
akşam: nesfit süt
ara: 3 kuru kayısı
yarım saat yürüüş
Kuzumm gecmis olsun benim sıkıntım yok cok sukur ama zamaninda cok cekmistim bende usuttugum zaman oluyor terliksiz yere bastimmi bittiCanim her gun mutlaka kayisi yiyorum ben de.
Sabah ilik limonlu su da iciyorum.
Ama yok olmuyor. Ilacla bile soyle. Normalde her gun bir olcek icilince duzene sokuyo, ben her gun o olcegi aliyorum bir sey olmuyo cildirip 4 5 olcek iciyorum anca oyle.
Sağol canim bugün de eksi 300 gr olarak gördüm baskül de :)
afiyet olsun canim cok degil bence canım :)
Eee alkış bize o zaman :)
Herkeslere tunaydin :)
Musmutlu haftasonları diliyorum.sabah sınavım vardı gittim geldim..kayınvalidelerde hafif bir kahvaltı yaptık.simdi evdeyim ama birazdan alisveris merkezine gideriz herhal...artik hareket edicem dedim ama belimin izin verdigi ölçüde...
Takımın butun fertlerini kutlarım 1. Olmuşuz...hepiniz harikasının...cerencim senide ayrica tebrik ederim
Bu arada Ege açıklarında deprem omus hisseden varmi?
Oyyy birinci olmusuzzzz 🎉🎉🎉 ceren de bireyselde ikinci olmus.. Cok tebrik ediyorum hepimiziiii... Cokkk sevindimmmm cookkk 👏👏👏
Cerencim tebrik ediyorum:)
Herkeslere tunaydin :)
Musmutlu haftasonları diliyorum.sabah sınavım vardı gittim geldim..kayınvalidelerde hafif bir kahvaltı yaptık.simdi evdeyim ama birazdan alisveris merkezine gideriz herhal...artik hareket edicem dedim ama belimin izin verdigi ölçüde...
Takımın butun fertlerini kutlarım 1. Olmuşuz...hepiniz harikasının...cerencim senide ayrica tebrik ederim
Bu arada Ege açıklarında deprem omus hisseden varmi?
Sınavın nasil gecti kuzum hissettik hemde nasill tekirdağ da oturuyorum ben bi de 5. Katta cokkk korktum
Sagol canimmmm yaptım biseyler ama hiç bilmediğim konularda vardı...ya tutarsa diye destekli attım :) bu yastan sonra ezber zor oluyor walla..Sınavın nasil gecti kuzum hissettik hemde nasill tekirdağ da oturuyorum ben bi de 5. Katta cokkk korktum
canimcim cok gecmis olsun üzüldüm walla..Hepimize gecmis olsun.. Cok korktuk yaa
Geçmiş olsun tatlım izmirde otururken depremlere alışmıştım cok kötü birşey Allah büyük kayıplar depremler yaşatmasın inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alıntılarım ikidir uçuyor insallah bu sefer yetiştircem...
Sagol canimmmm yaptım biseyler ama hiç bilmediğim konularda vardı...ya tutarsa diye destekli attım :) bu yastan sonra ezber zor oluyor walla..
Bu arada cok üzüldüm kuzum yaa o kadar cok mü hissedildi deprem..Allah beter seylerden korusun herkeside icinde bizleride...
canimcim cok gecmis olsun üzüldüm walla..
Bizde sabah sınavdan sonra alisveris merkezine gittik.ben biraz gezerken esim ufakligi aktivitelere sokmuş..sonra bende yanına gidince sahneye çıkardılar benide dans ettirdiler tiyatro bileti kazandık oglusumla birlikte :) sonra onlar tiyatroya girdi ben bir saat daha gezindim iyi oldu açıldım biraz iki haftadır kimildamiyorum... Orada Kayseri mutfağından bol yeşillikli bir salata yedim..eve gelip 10 dakika eliptik bisiklete de bindim.. Yavaş yavaş artircam insallah...hamlamisim ...
İyi geceler herkese..
Gunaydin kizlar
Hayırlı kandiller
Valla cnm azmicokmu bilmemde ben bayaa bi korktum kizim anneme gitmisti o an dusundugum ev yikilcak iyiki kizi anneme gonderdim o kurtulcak aksam esime dedim mustakil ev istiyorum dukkanimi satarsin evimi satarsin kredimi cekersin naparsan yap bi an once bakalim bahceli bi ev yuksek olunca daha cok hissediliyor sanki
Canimm biz burada Istanbul'da bu kadar korktuk. Sen Izmir'de ne hale geldin tahmin edemiyorum. Allah korusun ulkemizi, milletimizi 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tekirdağliyim ben aminn
Aaa Izmir nerden cikti ayol.. Kafa gittii.. Biraz once bir deprem daha olmus.. Tekrar gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?