Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim haklisin bina yüksek olunca daha cok sarsıyor.. Allah bidaha büyük acılar yaşatmasın kimselere...Allah'a emanet olun..

Ayyy kuzum cok cok gecmis olsun...
Diyetisyene gitmiyorsun dimi ... Masallah iyi gidiyorsun ama baya az besleniyorsun sanki...

Bugünkü menüm

Sabah
1 domates
1/2 salatalık
1kk light peynir
İspanakli yarim yumurta
Yeşil cay

Ara
3 malta eriği

Oglen
Semizotu yoğurt karışımı
3 köfte

Aksama
yeşil fasulyeye yaptım :)

Sabah 12 dakika bisiklet çevirdim
Oglen altınparka gittik 20 dakikada orda havuz bisikleti çevirdik :) gezdik geldik.. Ufakligi esime satabilirsem birdaha cikip guzel havada yürüycem insallah..

Canimm benim menun ne guzel, afiyet olsun... Ben gecen yil diyetisyene gitmistim. Onun verdigi menulere uymaya calisiyorum su anda. ( bu iki gun ogun atladim malesef.) onun disinda hergun sebze et yogurt meyve yiyorum. Hatta hayatimin en dengeli beslendigim gunleri bu gunler 😁😁

Bu arada bir sure Ankara'da yasamistim. Sen Altinpark falan diyince bayiliyorum.. Tunali Elizinn'de cay ic benim icinnn ☺☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin desem olmayacak.
Selam kizlaaaar ^-^
Oglene dogru uyandigim için bugunum 2 ogun olacak.
Sabah:
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Biraz acili ezme
2 dilim salam
1 burgu peynir
Lor peyniri ile kavrulmus biber
Domates
Salatalik
(AZ ZORLASAM EVI BARKI DA YICEKMISIM)

ara.
2 kayisi
2 erik
3 4 kiraz
5 6 yabanmersini
2 cig badem

Aksam.
Bezelye
Yogurt

Su:1 lt
Spor:yok

Leslienin bi tane 3 mile tempolusunu buldum onu yapicam yarindan itibaren. Tatil bitti ^-^ bakalim onumuzdeki 9 hafta nasil olacak. 9 hafta sonra bugun arefe gunu benim de diyetin bitisi olacak.

Bu arada zayifladim diye evde kisacik sortlar falan giymeye basladim, hosuma gidiyo bakinca ama bacagin arkasi komple sandalye izi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun kandil herkesin kandili mübarek olsun..
İki saat yürüyüş yaptım yolda en az 10 pastanede kandil simidi kokularii. .. Ufff walla nefis mahlep kokuları... Eve gelince azicik fasulye ve azicik yoğurt yedim..:)
Sagol kuzum ... Sen masallah guzel besleniyorsun kacamaklarin da pek olmuyor belli bir programımı uyuyorsun dedim.. Bende sen gibi akapunktur denedim diyetisyenlere gittim doluu ,spor merkezlerine verdigim paraların haddi hesabı yok...simdi kendim dikkat etmeye çalışıyorum.o da son bir aydır saldim ama bugünlerde düzene girecek insallah...altınparka birkackez gittim oda ogrencileri fezagursey bilim merkezine götürmüştüm..bugun ailece gitmiş olduk :) Ankara'ya gelirsen birlikte gideriz insallah..

Bende kendime habire biseyler aliyorum bu ara.. Dar dar icine girmek icin uğraşmak gerek dimi..bir arkadasın etüd merkezinde ders veriyorum arada gecen hafta bir arkadasla karşılaştım ayyyy dedi nasıl zayıflamışsin... Biraz verdim demeye kalmadan hiç tanımadığım bir ogrenci hocam walla cok zayiflamissiniz dedi..
Ablamda Konya'da hergun yürüyüş yapıyormuş ..oda 8-9 kilo vermiş... Dahada motive oldum bu ara....

Günaydın kızlar tam 35 günüm kaldı ankaraya gitmeye hızlanmam lazım bu hafta hiç kaçamak yok :) hafta sonu sakindi sayfa herkesler gezdi galiba:)

slm hanımlar hafta sonu antepteydik otelde herbalife ürünleriyle ilgili bi eğitime katıldım. bunu yapma sebebim ise herbalıfe ile ilgili önyargıları yıkmaya çalışmaktı. oraya gelen insanlar arasında inanılmaz hikayelere sahip olanlar vardı. insanlar herbalıfe ürünleriyle tanıştıktan sonra hayatları değişmiş resmen. hem sağlıklarına kavuşmuşlar cilt sorunu olan cilt sağlığına kilosu olan ideal kilosuna kalp damar rahatsızlığı olanlar omega üç sayesinde ve shake sayesinde beslenemelerini düzenledikleri için damar tıkanıklığı olanlarda hiç bir tedavi görmeden ürünlere başlamayla birlikte tıkanıklıklar yok olmuş. hepsi fotoğraflıydı ve ordaki bütün insanlar bazıları ev hanımı bazıları öğrenci bazıları bizim gibi öğretmen yani insanlar dinledikçe bende kullanmaya karar verdim anlıycanız. bunun yanında müthiş iş fırsatı sunuyorlar çok fazla ev hanımı bu işten ciddi gelir edinmeye de başlamış yani :) işte böyle. sonuç olarak haftasonu oteldeki öğünlerimi yazayım

cumartesi
sabah: shake +süt

öğlen: domates çorbası(bu da markanın kendi ürünü)

akşam: hünkar beğendi ayran 2 dilim kepekli ekmek

ara: 3 kuru kayısı
pazar:

sabah: açık büfe kahveltı canım ne isterse yedim :)

öğlen: shake+ süt

ara: domates çorbası

ara: protein bar (yine ürün)

akşam: shake+ süt
işte böyle kızlar kaptanım yazmamda bi sakınca var mı bilemedim ama ürünlere ilgili çok fazla önyargı olduğu için ben öğrendiklerimi paylaşmak istedim bi yanlışım olduysa affola sonuçta amacımın reklam olmadığını herkes biliyor burda diye düşünüyorum bu arada sizide özledim ha bu arada muradıma da erdim bu sabah 59.5 kiloyu gördüm hedef 55 ve az kaldı hissediyorum

Canım ürün paylaşımı yasak ceza almadan sil bence

Gunaydinlar herkese...
Canım ürün paylaşımı yasak ceza almadan sil bence
Canim ceza nasıl oluyor? Daha önce bende kullandığım bir çaylar ilgili eleştiride bulunmuştum da?
Günaydın kızlar tam 35 günüm kaldı ankaraya gitmeye hızlanmam lazım bu hafta hiç kaçamak yok :) hafta sonu sakindi sayfa herkesler gezdi galiba:)
Masallah guzel gidiyorsun devam arkadasim hiç kaçamak yok parolamız olsun :)

Cook sevindim makbulecim sonunda 5 li rakamlara irmişsin .. Hayırlı olsun..

Günaydın kızlar
Kuzum nasılsın akşam pek bi bitkindim duramadım 2 gün spor yapmayınca ağır geldi gece sporu hehehe nasıl oldu grip iyileştinizmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim mesaj atamaz yada bu tür konulara bak konu kapatılmıştır yazıyo bide takima ceza alırsak ben bi kere 3 gün mesaj yazamama cezası aldım bulunduğum ille ilgili bi eleştiri yaptığım için 3 arkadaş ceza aldık

Nasil silecegim canim ben cok heyecanliyimmm da sizinle de paylasmak istedim ama nasil silecegimi bilmiyorum

Tsk ederim canım sonunda yaaa cok şükür :)

Kızlaaaar günaydınnnn
Bugün aşırı neşeliyim aşırı enerjiğim
Diyetime hıphızlı bir tempoyla başladım

Menüm şöyle;

Sabah:
1.00 x 1 Parça Acılı Ezme (5 kcal) 5 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 28 kcal

Ara
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 114 kcal

Öğlen

0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 145 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal) 56 kcal

Ara
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Yaban Mersini (8 kcal) 16 kcal

Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 55 kcal

Ara
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal) 76 kcal

Akşam
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 145 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal) 56 kcal

Alınan Kalori Toplamı 696 kcal -

Su:1 lt
Spor: Leslie 3 mile

(3 yk bulgur pilavına yarım, 1 yk bezelyeye çeyrek porsiyon dedim.)

Motivasyonun hep daim olsun canim benim. Ankara'ya gelirsem insallah gorusuruz ☺️

Gunaydinnnn

Bugun yine full sokaklardayim.

Sabah 257 kcal
2 yumurtali omlet
1 dilim ekmek

Ogle ve aksam ne yiyecegimi bilmiyorum.

Spor: 1 saat yuzme

Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…