- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.741
Ayy 90 kilo üstü topigin den mezun oldum 1 yıl önce artık burdanda olursam güzeller topigi acalim:)
Canımcım kaptanlığı sana devretmeye karar verdim, gördüğüm kadarı ile bu işi başarırsın sen.. Yardımcını da sen seçersin sana bırakıyorum.. Tabii ben her konuda yine yardımcı olurum.. Tamammı şekercikayyyyy sen de gidicisin o zaman blue gibi
hepiniz bırakın zaten beni
Süper fikirmişAyy 90 kilo üstü topigin den mezun oldum 1 yıl önce artık burdanda olursam güzeller topigi acalim:)
benim ilk mezuniyetim olucak. olabilirsem tabi ama olurum bence ya.
benim de tam 60 günüm kalmış. 70i gitmiş 60ı kalmış hatta
bir aksilik olmazsa "2 hafta yapar sıkılır bırakırım zaten" diye başladığım serüvene 4 aydan fazla devam etmiş 20 21 kg vermiş olucam
Olursun canım neden olmayasın.. Senin neden kilo çizelgen yok bakiim
Canımcım kaptanlığı sana devretmeye karar verdim, gördüğüm kadarı ile bu işi başarırsın sen.. Yardımcını da sen seçersin sana bırakıyorum.. Tabii ben her konuda yine yardımcı olurum.. Tamammı şekercik
Süper fikirmiş
E olsun artık çizelgen canım, sen evden gir bi ara yap çizelgeniAkrebim benim hiç çizelgem olmadı ki
O çizelge sitesi işyerinde yasaklı, açılmıyor. Eski işyerimde de açılmıyordu hatta. Evde de hiç pcden girdin mi diye sorarsan yok girmedim.
gerekirse tabii ki elimden geleni yaparım da.
Sen nereye? :26:
E olsun artık çizelgen canım, sen evden gir bi ara yap çizelgeni
Ben bi yere gitmiyorum tatlım buralardayım yine, sorumluluk duygusu ile kendimi göremiyorum, kendime odaklanamıyorum sanki, e zaten bi kaptan yetiştirene kadar burda olmayı düşünyordum, seni layıkıyla yapacağına inanıyorum, sen de aynı şekilde takım üyelerine hesaplamayı öğretirsen, sıkıntı olmaz en azından.. Her şekilde yine yanındayım canım..
Şimdi paylaşıma senin kaptanlığını duyuruyorum, resmileşsin ve hayırlı olsun canım.. makbuleyi yardımcı olarak düşünebilirsin kuzu.
akşam halledeyim canım çizelgeyi.
o zaman kaptanlığı makbule ile ben hallederiz.
yanımızda olduğunu bilmek güzel bizi ihmal etme
Hayırlı olsun kaptan😊
Akrebim kaptanım ihmal etme bizi 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun kaptan😊
Akrebim kaptanım ihmal etme bizi 😘
Hayırlı olsun yeni kaptaaan :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merak etmeyin şekerler, buralardayım yine.. Bişi olduğunda hemen bana ulaşabilirsiniz..
Sana da hayırlı olsun makbulecimmmm
Valla akrebim kaptan olmadığı için tabii ki üzgünüm ama hepimize hayırlı olsun. İnşallah sıkıntı çıkmaz.
Adresimi yazıyorum kızlar hayırlı olsun yerine birer paket çikolata tercih ederim şahsen.
benim ilk mezuniyetim olucak. olabilirsem tabi ama olurum bence ya.
benim de tam 60 günüm kalmış. 70i gitmiş 60ı kalmış hatta
bir aksilik olmazsa "2 hafta yapar sıkılır bırakırım zaten" diye başladığım serüvene 4 aydan fazla devam etmiş 20 21 kg vermiş olucam
Sana da hayırlı olsun makbulecimmmm
Valla akrebim kaptan olmadığı için tabii ki üzgünüm ama hepimize hayırlı olsun. İnşallah sıkıntı çıkmaz.
Adresimi yazıyorum kızlar hayırlı olsun yerine birer paket çikolata tercih ederim şahsen.
Gunaydinnnn
Bugun yine full sokaklardayim.
Sabah 257 kcal
2 yumurtali omlet
1 dilim ekmek
Ogle ve aksam ne yiyecegimi bilmiyorum.
Spor: 1 saat yuzme
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?