- 8 Ağustos 2008
- 36.320
- 47.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.761
Hayırlı olsun kızlarrrrrrr 🎉🎉🎉
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oglen : 4 adet kara lahana sarması,Yanında 2 kaşık yogurt, 2-3 kaşık kadarda semizotu salatası yedım. ( 270 kcal)
Ara : 3 kayısı ( 40 kcal)
Akşam : yoğurt çorbası 3 kaşık patates salatası toplam 250 kcal
Toplam kalori: 814 kcal
Afiyet olsun fistik!
Menun her seyden azcik azcik olmus ^-^
Bugün pazartesi
Hahaha bu tam benlik. Ctesi pazar evi barki yedigim icin ptesi cumadan kalma devam ediyorum.
Kizlar haftasonu pcye leslie indirdim. 3 mile yine. Ama fast. Leslie 3 mile fast yazinca youtubeda cikiyo. Onu yaptim. Canimdan can gitti nasil terledim ki terleme adetim yoktur. Ki videodaki bi kiz bitene kadar resmen kor halini aldi kizara kizaraLeslie yapan hatunlara tavsiyemdir. Hani 45 dkda maksimum yapilabilecek spor bence o!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kilo verememenin nedenleri neler olabilir?
Hahaha bu tam benlik. Ctesi pazar evi barki yedigim icin ptesi cumadan kalma devam ediyorum.
Kizlar haftasonu pcye leslie indirdim. 3 mile yine. Ama fast. Leslie 3 mile fast yazinca youtubeda cikiyo. Onu yaptim. Canimdan can gitti nasil terledim ki terleme adetim yoktur. Ki videodaki bi kiz bitene kadar resmen kor halini aldi kizara kizaraLeslie yapan hatunlara tavsiyemdir. Hani 45 dkda maksimum yapilabilecek spor bence o!
yok kuzum aile boyu orkestra kurcaz.birimiz bitmeden öbürü başlıyor oksurugeGünaydın kızlar
Kuzum nasılsın akşam pek bi bitkindim duramadım 2 gün spor yapmayınca ağır geldi gece sporu hehehe nasıl oldu grip iyileştinizmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canim bilmiyordum sagol...Canim mesaj atamaz yada bu tür konulara bak konu kapatılmıştır yazıyo bide takima ceza alırsak ben bi kere 3 gün mesaj yazamama cezası aldım bulunduğum ille ilgili bi eleştiri yaptığım için 3 arkadaş ceza aldık
Neşen dalim olsun kaptanım canim ... Taze kaptanKızlaaaar günaydınnnn
Bugün aşırı neşeliyim aşırı enerjiğim
Diyetime hıphızlı bir tempoyla başladım
Menüm şöyle;
Sabah:
1.00 x 1 Parça Acılı Ezme (5 kcal) 5 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 28 kcal
Ara
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 114 kcal
Öğlen
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 145 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal) 56 kcal
Ara
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Yaban Mersini (8 kcal) 16 kcal
Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 55 kcal
Ara
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal) 76 kcal
Akşam
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 145 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal) 56 kcal
Alınan Kalori Toplamı 696 kcal -
Su:1 lt
Spor: Leslie 3 mile
(3 yk bulgur pilavına yarım, 1 yk bezelyeye çeyrek porsiyon dedim.)
zayıfla ama mezun olma ne guzel olurAyy 90 kilo üstü topigin den mezun oldum 1 yıl önce artık burdanda olursam güzeller topigi acalim:)
Ayyy bende yaptım daha önce onu yada yaptım sanıyorum ... Cunki yetiscem diye dilim dışarı düştü her harekette 1 yada 2 hareket eksik yaptım nerdeyse yetişemedim atlılara :)Bu leslie fast, bikaç kişi hepberaber yaptıkları dimi? Bende öyle bi video indirip yapmıştımda yerlere yapışmıştım.. 😁😁
Canim Bencede cok guzel ama bana göre değil biyerime bisey olcak diye korkuyorum ...Hahaha bu tam benlik. Ctesi pazar evi barki yedigim icin ptesi cumadan kalma devam ediyorum.
canim kaptanım özletme kendini hep gel tamamı..Canın bir şeyler mi çekti?
.....
İyi geceler kızlar ..sabahtan beri is güçle ugarsmaktan nete bakamadım .kusura bakmayın yarında oğlanın doğum gunu onunicin hazırlık yapıcam yine giremem sanirim :26::26:
yok kuzum aile boyu orkestra kurcaz.birimiz bitmeden öbürü başlıyor oksuruge
Anladım canim bilmiyordum sagol...
Neşen dalim olsun kaptanım canim ... Taze kaptanislatalim
zayıfla ama mezun olma ne guzel olur
Ayyy bende yaptım daha önce onu yada yaptım sanıyorum ... Cunki yetiscem diye dilim dışarı düştü her harekette 1 yada 2 hareket eksik yaptım nerdeyse yetişemedim atlılara :)
Canim Bencede cok guzel ama bana göre değil biyerime bisey olcak diye korkuyorum ...
canim kaptanım özletme kendini hep gel tamamı..
Iyi ki doğmuşşşşş kuzucuk :) Allah uzun ömürler versin canım
Slimcim kaptanlığın hayırlı olsun tatlım :)
Bu arada bu hafta mezun olmak istiyorum kızlar tartı 55 gösteriyor artık ne yapmam gerekiyor :)
Bu arada bu hafta mezun olmak istiyorum kızlar tartı 55 gösteriyor artık ne yapmam gerekiyor :)
İyi geceler kızlar ..sabahtan beri is güçle ugarsmaktan nete bakamadım .kusura bakmayın yarında oğlanın doğum gunu onunicin hazırlık yapıcam yine giremem sanirim :26::26:
Ayyy bende yaptım daha önce onu yada yaptım sanıyorum ... Cunki yetiscem diye dilim dışarı düştü her harekette 1 yada 2 hareket eksik yaptım nerdeyse yetişemedim atlılara :)
Canim Bencede cok guzel ama bana göre değil biyerime bisey olcak diye korkuyorum ...
Bu leslie fast, bikaç kişi hepberaber yaptıkları dimi? Bende öyle bi video indirip yapmıştımda yerlere yapışmıştım.. 😁😁
turkuaz giymişler işte nasıl anlatayım bende de var bi kaç tane grup videosu.
o fast olan fenaydı onu yapayım bari
Bugun menum
Sabah 220 kcal
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin domates
Ogle 300 kcal
3 izgara kofte
1 dilim ekmek
Yesillik
Aksam ( daha belli degil 😁😁 )
Tamam ayni videodan bahsediyoruz.. Geberdim ben onu yaparken 😁😁
Canım perşembe kilonu bildirirken hedef kilonu da yazmayı unutma..Iyi ki doğmuşşşşş kuzucuk :) Allah uzun ömürler versin canım
Slimciim hedef kilo güncellemesi yapılıyor genel olarak, lütfen arkadaşlara uyarını yap herkes kilo bildiriken hedef kilosunu yazmayı unutmasın..Sağol canım.
Mezun olmak istiyor diye not düşücez sanırım.
Piiii gitmesen iyiydi ama zayıfladın bayaa
Sozenimmmm bende nerelerdesin diye düşünüyordum.
İyi ki doğmuş minnoşun!
Yarından itibaren full yanımızda ol o zaman
Tamam ayni videodan bahsediyoruz.. Geberdim ben onu yaparken 😁😁
Canım perşembe kilonu bildirirken hedef kilonu da yazmayı unutma..
Slimciim hedef kilo güncellemesi yapılıyor genel olarak, lütfen arkadaşlara uyarını yap herkes kilo bildiriken hedef kilosunu yazmayı unutmasın..
Bir de buraya bakarken paylaşımdaki gelişmeleri de takip et
Çok merak ettim bu videoyu dün akşam yapamadım ama bu akşam benimkini işe yolladıktan sonra yapayım beni de kızartsın eritsin yağlarımı bitirsin
Canın bir şeyler mi çekti?
Ayyy alemsin valla benimkide kasik hesabi verdi 4 yemek kasigi sebzeHahahaa bu tam benim eski durumum. Diyetisyen 1 porsiyon diyodu, ben bi kazan salata yiyodum
Harikasın kuzucuk.. Tebrik ediyorum seni
Sağol canım.
Mezun olmak istiyor diye not düşücez sanırım.
Piiii gitmesen iyiydi ama zayıfladın bayaa
Sozenimmmm bende nerelerdesin diye düşünüyordum.
İyi ki doğmuş minnoşun!
Yarından itibaren full yanımızda ol o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?