- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.781
Tebrik ederim CNM ama ayrılma sen buradan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol cnm benim takıma aralarda uğramayı düşünüyorum ınsallah sizinde mezuniyetlerinizi görürüz :)
absolutcum bişi sorucam.
senin diyetin benimkine benziyor, ben sadece deli gibi ara ara ara ara yapmak zorunda kalıyorum yoksa şekerim düşüyor.
herhangi bir hastalığın var mı? şeker tiroid vs?
kilo vermen nasıl gidiyor?
akşam bir yandan geberiyorum bir yandan kendime sövüyorum "ne iş açtım gene başıma" diye.
ona devam edicem bundan sonra ben... ÖLMEZSEM
Bugun menum
Sabah 220 kcal
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin domates
Ogle 300 kcal
3 izgara kofte
1 dilim ekmek
Yesillik
Aksam ( daha belli degil 😁😁 )
Canimcim, bende insulin direnci var. onun icin ilac kullaniyordum. Ama 2 sene kullandigim ilaca bunyem alisamadi. Surekli bulanti ishal.. Eeeehh dedim biraktim ilaci falan. Simdi yine ilaci alirken uyguladigim diyeti yapiyorum. Az birazda spor ekledim. Leslie meslie takiliyorum. Az gidiyo tabi direnc oldugu icin ama gidiyo yani. Takilmiyo simdilik. Haftada 1 kilo gidiyo ☺️☺️
bissürü alıntı yapmıştım ama hepsi gittihatırladıklarımı yazıcam artık unuttuklarım affola malum ürün reklamı olmasın diye ne yediğimi paylaşmıyorum ama normal yaptığım bir öğünde yeşil mercimek yemeği iki dilim çavdar ekmek 1 kase yoğurt yedim bakalım perşembeye ne olcak az kaldı az haziran sonuna bitecek bu iş başka yolu yok
sozencim doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlara
akrebim bende bi ara porsiyonları abartıyordum sağlıklı diye taa ki mutfak tartısı alana kadar gramlara bakınca aman allahım yemem gerekenin iki üç kaını yiyormuşum onu farketmiştim
cerencim harikasın kilo bildirimi yapmasan da yaz ara ara özleriz darısı başımıza
slimcim çikolata istemişsin %80 kakao olanlardan yollayabiliriz o da en fazla 5 kare
vallahi daha vardı ama aklımda kalanlar bunlar
Saol cnm benim takıma aralarda uğramayı düşünüyorum ınsallah sizinde mezuniyetlerinizi görürüz :)
Canim cok tesekkur ederim.senin adına cok sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun...mezun olmasanda hep buralarda olsan ne guzel olur..Iyi ki doğmuşşşşş kuzucuk :) Allah uzun ömürler versin canım
Slimcim kaptanlığın hayırlı olsun tatlım :)
Bu arada bu hafta mezun olmak istiyorum kızlar tartı 55 gösteriyor artık ne yapmam gerekiyor :)
sagol canim..teşekkürler ...Sağol canım.
Mezun olmak istiyor diye not düşücez sanırım.
Piiii gitmesen iyiydi ama zayıfladın bayaa
Sozenimmmm bende nerelerdesin diye düşünüyordum.
İyi ki doğmuş minnoşun!
Yarından itibaren full yanımızda ol o zaman
sagol kuzum.. Guzel ve yorucuydu..Ayyy alemsin valla benimkide kasik hesabi verdi 4 yemek kasigi sebze
Canimm dogumgununuz kutlu olsun nice yillara
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagol makbusum ...teşekkürler ...bissürü alıntı yapmıştım ama hepsi gittihatırladıklarımı yazıcam artık unuttuklarım affola malum ürün reklamı olmasın diye ne yediğimi paylaşmıyorum ama normal yaptığım bir öğünde yeşil mercimek yemeği iki dilim çavdar ekmek 1 kase yoğurt yedim bakalım perşembeye ne olcak az kaldı az haziran sonuna bitecek bu iş başka yolu yok
sozencim doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlara
akrebim bende bi ara porsiyonları abartıyordum sağlıklı diye taa ki mutfak tartısı alana kadar gramlara bakınca aman allahım yemem gerekenin iki üç kaını yiyormuşum onu farketmiştim
cerencim harikasın kilo bildirimi yapmasan da yaz ara ara özleriz darısı başımıza
slimcim çikolata istemişsin %80 kakao olanlardan yollayabiliriz o da en fazla 5 kare
vallahi daha vardı ama aklımda kalanlar bunlar
sagol absolut cum..cok teşekkürler...Sözencimm bebeğine mutlu yıllarr.. Allah sağlıklı mutlu birarada bir ömür versin inşallahh..
Cerencimm, ne güzel valla 55 kilo olmuşsun. Çok mutlu oldum senin adına.. İnşallah hayatının sonuna kadar diyet yapmak zorunda kalmazsın artık.. Yinede arada uğra buralara :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Akşam sabahın aynısını yaptım.. Yemek yapmaya halim kalmadı. Bugün yürüdüğü yolu eşek yürüse çatlardı.. Ayaklarım zonkluyo..
Şu anda da erik yiyorum. Günü 850 kaloriyle falan bitirmiş olacağımm..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz takimimizi sevdigimiz icin mezun olmuyoruz bi kere tamam mi! Kiloyla hiiiiic alakasi yok!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar bu aralar notlar öğrenciler veliler valla çok yoğunum diyette iyi gidiyor bakalım ben ne zaman mezun olcam:)
Kuzucum senin çizelge ne güzel görünüyor öyle kilon 15
Olursun inş canım..
Bugün çok keyifsizim...
sabah tartıya çıktım, yarım kilo almış görünüyorum.. Aslında bu salak vücudum iki saat sonra tartılsam 1 kilo eksik çıkacak onu da biliyorum ama her baktığımda hep gitmiş olsun istiyorum. artmasın mümkünse.. uyuz oluyorum..
bugünkü menüm;
sabah 225 kcal
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim ekmek
Öğle 200kcal
2 kepçe yoğurt çorbası
1 ince dilim ekmek
Ara 48kcal
1 porsiyon meyve
Akşam 294 kcal
Etli Patates Sote
Salata
Gece 48 kcal
1 porsiyon meyve
Toplam : 815 kcal
Spor : Leslie 2 Mile
Su : 2 litre ( 1 litresini içtim zaten )
:26::26::26:
üfff alışmadık şeyde şey durmuyor işte.
zaten çok sinirliyim bugün
bari bunu düzelteyim.
Günaydın kızlar bu aralar notlar öğrenciler veliler valla çok yoğunum diyette iyi gidiyor bakalım ben ne zaman mezun olcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?