Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrik ederim CNM ama ayrılma sen buradan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm benim takıma aralarda uğramayı düşünüyorum ınsallah sizinde mezuniyetlerinizi görürüz :)

Saol cnm benim takıma aralarda uğramayı düşünüyorum ınsallah sizinde mezuniyetlerinizi görürüz :)

Aminn derlerya yeni dogum yapmış kadinin dualari kabul olurmus sende yeni mezun inşallah kabul olur dualarinda tez zamanda yeniden dogarim bende
Istedigim kiloya ulasinca icimden bi tane daha ben cikmis olacakta hehehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canimcim, bende insulin direnci var. onun icin ilac kullaniyordum. Ama 2 sene kullandigim ilaca bunyem alisamadi. Surekli bulanti ishal.. Eeeehh dedim biraktim ilaci falan. Simdi yine ilaci alirken uyguladigim diyeti yapiyorum. Az birazda spor ekledim. Leslie meslie takiliyorum. Az gidiyo tabi direnc oldugu icin ama gidiyo yani. Takilmiyo simdilik. Haftada 1 kilo gidiyo ☺️☺️

bissürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti hatırladıklarımı yazıcam artık unuttuklarım affola malum ürün reklamı olmasın diye ne yediğimi paylaşmıyorum ama normal yaptığım bir öğünde yeşil mercimek yemeği iki dilim çavdar ekmek 1 kase yoğurt yedim bakalım perşembeye ne olcak az kaldı az haziran sonuna bitecek bu iş başka yolu yok

sozencim doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlara

akrebim bende bi ara porsiyonları abartıyordum sağlıklı diye taa ki mutfak tartısı alana kadar gramlara bakınca aman allahım yemem gerekenin iki üç kaını yiyormuşum onu farketmiştim

cerencim harikasın kilo bildirimi yapmasan da yaz ara ara özleriz darısı başımıza

slimcim çikolata istemişsin %80 kakao olanlardan yollayabiliriz o da en fazla 5 kare

vallahi daha vardı ama aklımda kalanlar bunlar

Sözencimm bebeğine mutlu yıllarr.. Allah sağlıklı mutlu birarada bir ömür versin inşallahh..

Cerencimm, ne güzel valla 55 kilo olmuşsun. Çok mutlu oldum senin adına.. İnşallah hayatının sonuna kadar diyet yapmak zorunda kalmazsın artık.. Yinede arada uğra buralara :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Akşam sabahın aynısını yaptım.. Yemek yapmaya halim kalmadı. Bugün yürüdüğü yolu eşek yürüse çatlardı.. Ayaklarım zonkluyo..
Şu anda da erik yiyorum. Günü 850 kaloriyle falan bitirmiş olacağımm..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de 12ye dusurebilmistim nisan ortasinda. 40lari gorup sallamadigim cok oldu ama. Sahi ben metformin kullaniyorum o da ishal yapar ama bende tik yok tabi. Persembe baktiricam yine. Hadi insulin direnci neyse, tiroidlerim calismiyor ona da okey ama en son kolestrolum portlemisti. Yasim 23 ama bedenen ananemden sagliksizim

5 kareyi yesem doyucam kiz zaten
Ay yok yeter kacamaksa kacamak tatilse tatil, bayramda bodur ama manken fizikli olucam!

Biz takimimizi sevdigimiz icin mezun olmuyoruz bi kere tamam mi! Kiloyla hiiiiic alakasi yok!

Üzerimden kamyon gecmis gibiyim.. Dogum gunu partisi başarıyla atlatıldı .kalabaliktik baya ama en güzeli oğlumun 3 tane arkadasida geldi cok mutlu oldu .sanirim bundan sonra arkadaşlarıyla ayrı aileyle ayrı kutlama ister sipa.. Sabah uyandı biz ona sarılıp öptük iyiki doğdun iyiki varsın bugun senin dogumgunun dedik oda gözlerini açarak yaa bana ne aldınız ? dedi .. Tüketim toplumunun yeni uyesi hayırlı uğurlu olsun dedik :26:
Canim cok tesekkur ederim.senin adına cok sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun...mezun olmasanda hep buralarda olsan ne guzel olur..

sagol canim..teşekkürler ...
Sorma taze kapanim kosturmacadayim dun6 saat ozel dersim ardı .. Canavar gibi cocuklar kimbilir derece bile çıkarabilirler .. Onların sorularına baktım.bugun sabahtan beri hazırlık yaptım yeni oturdum bilgisayarın basına yeni oturdum.yarin yine dersim var ama perisanim iptal edicem sanirim..giremedim ama takipteyim..

Ayyy alemsin valla benimkide kasik hesabi verdi 4 yemek kasigi sebze

Canimm dogumgununuz kutlu olsun nice yillara

sagol kuzum.. Guzel ve yorucuydu..

sagol makbusum ...teşekkürler ...

sagol absolut cum..cok teşekkürler...

İyi yapmasın canim harikasin ben cok yoruldum azda yedim ama regli oldum dun ..onca yorgunluğa rağmen ev hareketleri az kalori yaktiriyor malesef..

Günaydın kızlar bu aralar notlar öğrenciler veliler valla çok yoğunum diyette iyi gidiyor bakalım ben ne zaman mezun olcam:)

Biz takimimizi sevdigimiz icin mezun olmuyoruz bi kere tamam mi! Kiloyla hiiiiic alakasi yok!

Kuzucum senin çizelge ne güzel görünüyor öyle kilon 15
Günaydın kızlar bu aralar notlar öğrenciler veliler valla çok yoğunum diyette iyi gidiyor bakalım ben ne zaman mezun olcam:)

Olursun inş canım..

Bugün çok keyifsizim...

sabah tartıya çıktım, yarım kilo almış görünüyorum.. Aslında bu salak vücudum iki saat sonra tartılsam 1 kilo eksik çıkacak onu da biliyorum ama her baktığımda hep gitmiş olsun istiyorum. artmasın mümkünse.. uyuz oluyorum..

bugünkü menüm;
sabah 225 kcal
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim ekmek

Öğle 200kcal
2 kepçe yoğurt çorbası
1 ince dilim ekmek

Ara 48kcal
1 porsiyon meyve

Akşam 294 kcal
Etli Patates Sote
Salata

Gece 48 kcal
1 porsiyon meyve

Toplam : 815 kcal

Spor : Leslie 2 Mile

Su : 2 litre ( 1 litresini içtim zaten )

:26::26::26:

Selam kızlar biZim buranın pazarı var bügün pazara gittim geldim yaz yeni geldi ben kışlıkları yapmaya başladım😜😜
Diyetim aynı hızla devam
Dün 2 saat dışarıda yürüdüm 1saatte bantta yürüdüm

Takılma CNM benimde öyle oluyor düne göre 200 gr artıdayım ama yarın dahada düşer
Menünde güzel afiyet olsun benimde canım istedi çorbadan😄😄

Bitsin artık okul yaşasın tatillll
Benim kızda 7.sınıfta 😄😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…