- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.801
Bişey olmaz canım yarın gider ödem dir işte hergün tartilmamak lazım ama dayanamıyoruz isteBugün çok keyifsizim...
sabah tartıya çıktım, yarım kilo almış görünüyorum.. Aslında bu salak vücudum iki saat sonra tartılsam 1 kilo eksik çıkacak onu da biliyorum ama her baktığımda hep gitmiş olsun istiyorum. artmasın mümkünse.. uyuz oluyorum..
bugünkü menüm;
sabah 225 kcal
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim ekmek
Öğle 200kcal
2 kepçe yoğurt çorbası
1 ince dilim ekmek
Ara 48kcal
1 porsiyon meyve
Akşam 294 kcal
Etli Patates Sote
Salata
Gece 48 kcal
1 porsiyon meyve
Toplam : 815 kcal
Spor : Leslie 2 Mile
Su : 2 litre ( 1 litresini içtim zaten )
:26::26::26:
Oh oh gitsin kaloriler bende evde pinekliyorum:)Selam kızlar biZim buranın pazarı var bügün pazara gittim geldim yaz yeni geldi ben kışlıkları yapmaya başladım😜😜
Diyetim aynı hızla devam
Dün 2 saat dışarıda yürüdüm 1saatte bantta yürüdüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bitsin artık okul yaşasın tatillll
Benim kızda 7.sınıfta 😄😄
Bişey olmaz canım yarın gider ödem dir işte hergün tartilmamak lazım ama dayanamıyoruz iste
Oh oh gitsin kaloriler bende evde pinekliyorum:)
Ayy son 2 hafta gönderme kızı okula olurmu bizde yazık bitti zaten bu hafta sınavlar :))
Selam kızlar biZim buranın pazarı var bügün pazara gittim geldim yaz yeni geldi ben kışlıkları yapmaya başladım😜😜
Diyetim aynı hızla devam
Bişey olmaz canım yarın gider ödem dir işte hergün tartilmamak lazım ama dayanamıyoruz iste
Oh oh gitsin kaloriler bende evde pinekliyorum:)
Ayy son 2 hafta gönderme kızı okula olurmu bizde yazık bitti zaten bu hafta sınavlar :))
Güle güle giy canımcım.. Bende şimdi spora başlıyorum. Senden gaza geldim..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün çok keyifsizim...
sabah tartıya çıktım, yarım kilo almış görünüyorum.. Aslında bu salak vücudum iki saat sonra tartılsam 1 kilo eksik çıkacak onu da biliyorum ama her baktığımda hep gitmiş olsun istiyorum. artmasın mümkünse.. uyuz oluyorum..
bugünkü menüm;
sabah 225 kcal
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim ekmek
Öğle 200kcal
2 kepçe yoğurt çorbası
1 ince dilim ekmek
Ara 48kcal
1 porsiyon meyve
Akşam 294 kcal
Etli Patates Sote
Salata
Gece 48 kcal
1 porsiyon meyve
Toplam : 815 kcal
Spor : Leslie 2 Mile
Su : 2 litre ( 1 litresini içtim zaten )
:26::26::26:
Selam kızlar biZim buranın pazarı var bügün pazara gittim geldim yaz yeni geldi ben kışlıkları yapmaya başladım😜😜
Diyetim aynı hızla devam
Hayırdır canım neden sinirlisin öyle
İnşallah ödemdir.. Şimdi leslie'ye başlıyorum işe yarar belki :)
canım ben ptesiden beri aç tok günde 3 4 defa tartılıyorum
üzülme hiç, yeri gelicek artı da çıkıcaz. oluyor öyle.
menün de süper.
oooh kolay gelsin
amaaaan her şey üst üste geliyor ya da bana öyle geliyor ne bileyim bunaldım bugün çooook
ödemdir ödem ödem olsa duramazsın
Leslie açtım.. 2 diye başladım 3 çıktı.. Yaptım gitti :)
Oooh ne guzel ^-^
Bu aksam hem leslie yapmadim hem kek yedim.
Kendimi camdan atmaya gidiyorum hoscakalin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bissürü alıntı yapmıştım ama hepsi gittihatırladıklarımı yazıcam artık unuttuklarım affola malum ürün reklamı olmasın diye ne yediğimi paylaşmıyorum ama normal yaptığım bir öğünde yeşil mercimek yemeği iki dilim çavdar ekmek 1 kase yoğurt yedim bakalım perşembeye ne olcak az kaldı az haziran sonuna bitecek bu iş başka yolu yok
sozencim doğum gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlara
akrebim bende bi ara porsiyonları abartıyordum sağlıklı diye taa ki mutfak tartısı alana kadar gramlara bakınca aman allahım yemem gerekenin iki üç kaını yiyormuşum onu farketmiştim
cerencim harikasın kilo bildirimi yapmasan da yaz ara ara özleriz darısı başımıza
slimcim çikolata istemişsin %80 kakao olanlardan yollayabiliriz o da en fazla 5 kare
vallahi daha vardı ama aklımda kalanlar bunlar
Sözencimm bebeğine mutlu yıllarr.. Allah sağlıklı mutlu birarada bir ömür versin inşallahh..
Cerencimm, ne güzel valla 55 kilo olmuşsun. Çok mutlu oldum senin adına.. İnşallah hayatının sonuna kadar diyet yapmak zorunda kalmazsın artık.. Yinede arada uğra buralara :)
Üzerimden kamyon gecmis gibiyim.. Dogum gunu partisi başarıyla atlatıldı .kalabaliktik baya ama en güzeli oğlumun 3 tane arkadasida geldi cok mutlu oldu .sanirim bundan sonra arkadaşlarıyla ayrı aileyle ayrı kutlama ister sipa.. Sabah uyandı biz ona sarılıp öptük iyiki doğdun iyiki varsın bugun senin dogumgunun dedik oda gözlerini açarak yaa bana ne aldınız ? dedi .. Tüketim toplumunun yeni uyesi hayırlı uğurlu olsun dedik :26:
Canim cok tesekkur ederim.senin adına cok sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun...mezun olmasanda hep buralarda olsan ne guzel olur..
sagol canim..teşekkürler ...
Sorma taze kapanim kosturmacadayim dun6 saat ozel dersim ardı .. Canavar gibi cocuklar kimbilir derece bile çıkarabilirler .. Onların sorularına baktım.bugun sabahtan beri hazırlık yaptım yeni oturdum bilgisayarın basına yeni oturdum.yarin yine dersim var ama perisanim iptal edicem sanirim..giremedim ama takipteyim..
sagol kuzum.. Guzel ve yorucuydu..
sagol makbusum ...teşekkürler ...
sagol absolut cum..cok teşekkürler...
İyi yapmasın canim harikasin ben cok yoruldum azda yedim ama regli oldum dun ..onca yorgunluğa rağmen ev hareketleri az kalori yaktiriyor malesef..
Kilo bildirimi yapayım 60,5/59,7/0,8/%1,32
Canim gayet güzel boşuna telaş yapmışsınKilo bildirimi yapayım 60,5/59,7/0,8/%1,32
Tebrikler canım darısı bize:)Son kilo bildirimim hedef kilo 55 tartının su an gösterdiği 54,80 :) son defa benim içinde hesaplarsanız cok mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?