- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.861
Bugun hem 100 gr vermisim diye, hem tartilmak icin yemek yemeden oglene kadar disarida oldugum icin acliktan oglen kendime tavuklu krep ismarladim. Uzgunum..
Ama burayada yaziyorum, haftaya en az 1 kilo vermezsem ne olayim!! :)
Optum herkesi iyi geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun canım bu hafta 1 kilo gider inşallahKoskocaaaa 1 hafta topu topu 100 gr vermekde ne yaww.. Oturup ağlıcam şimdi
94,5 / 94,4 / 0,1 / %0,1 maşallah bana
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bravo bize:)tamamdır
anathema8 (76,5 / 75,3 / 1,2 / %1,57)
makbule007 ( 60,5 / 59,7 / 0,8 / %1,32) hedef kilosu 56
Sozen (88,2 / 89 / -0,8 / %-0,9 )
Ceren06 ( 56,8 / 54,8 / 2 / %3,52) mezun olmak istiyor. hedef kilosu 55 idi.
Slimsigara (56,9 / 55,8 /1,1 / %1,93 ) hedef kilo 50 olarak revize edilmeli
donbul (73,1 / 73,1 / 0 / %0) izinli.
Absolut123 (94,5 / 94,4 / 0,1 / %0,1 ) hedef kilo 85
dayko (104 / 102,2 / 1,8 / %1,73 ) hedef kilo 70
Takım ortalaması: %1,16
Dun bende bayram yaptım resmenama bende buraya yazayım haftaya 58,5 olacağım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oglene kadar tartilicam diye hicbisi yemedim. Sonrada 100 gr gitmis gorunce hem acliktan, hem sinir bozuklugundan gittim tavuklu krep yedim. Su anda essekler gibi pismanim tabi o ayri 😞😞
Yarin diyetisyende bol sans tatlim 🌺
Gunaydın kızlar bugun ilk kaçamağımı yapıcam soz vermiştim kendime istediğim kilo ya inince kocaman bır dondurma yiyeceğim diye öğleden sonra yemeyi düşünüyorum :) kızmayın bana olur mu :)
Afiyet olsun canim sen onu çoktan hak ettin :)
Gunaydın kızlar bugun ilk kaçamağımı yapıcam soz vermiştim kendime istediğim kilo ya inince kocaman bır dondurma yiyeceğim diye öğleden sonra yemeyi düşünüyorum :) kızmayın bana olur mu :)
Canim valla cok asabim bozuk su günlerde ..haftanın 4 gunu oldukça az ve dikkatli yiyorum.2 gunu normal yiyorum asla cok değil.sadece 1 gun ufak kacamaklarin oluyor.. Kac haftadır gram gram gidiyor geri geliyor... Deli oldum iyice...utanıyorum buraya girmeye..kilo veremiyorum sabır sabır biryere kadar...kusura bakmayın lütfen..Seni gebertirim!
Ne demek gruptan çıkmak?
Hepimiz yeri geliyor artı çıkıyoruz, önceki güne göre fazlaca eksi çıkıyoruz yani her şey oluyor.
O kilolar bu takımla öyle ya da böyle verilecek Sozen Hanım itiraz istemiyorum!
Canim bir ay oldu walla darıldım ,utanıyorum buraya yazmaktan...Aaaa olurmu öyle şey saçmalama kuzum bu dönem normal benmi öğretcem sana bunu bozma moralini üzme bizide 😥😥
Kuzum ne yapiyim bilemiyorum yuregim daraliyor iyice..dun 89 kilo ciktim bugun 88 kilo geldim..sözen pişşştttt naber
sagol kuzum ama anlamıyorum bir ara isvec diyeti yaptım sonrada lahana corbasi diyeti bu diyetler metabolizmamı durdurmuş olamaz dimi? Metabolizma hızını nasıl öğrenebilirim bunun ölçümü varmiki?Her hafta kilo veremeyebilirsin canım pes etmek yok bu mesajı biz hiç görmedik sözencim
Bu arada benim kilo hesaplamasını yaptığın için saol slimcim
afiyet olsun kuzum...Gunaydın kızlar bugun ilk kaçamağımı yapıcam soz vermiştim kendime istediğim kilo ya inince kocaman bır dondurma yiyeceğim diye öğleden sonra yemeyi düşünüyorum :) kızmayın bana olur mu :)
Afiyet olsun tatlimGunaydın kızlar bugun ilk kaçamağımı yapıcam soz vermiştim kendime istediğim kilo ya inince kocaman bır dondurma yiyeceğim diye öğleden sonra yemeyi düşünüyorum :) kızmayın bana olur mu :)
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: cok guzel cnmDün kocaman bir hamburger yediğim için akşam 6 fast mile leslie yaptım. Bugün vücut olarak deaktifimBu arada insan hamburger falan yediği günün ertesi artı çıkıyormuş.......................... Tecrübe ettim! Halbuki öğlen yemiştim
Önümüzdeki ctesi dışarı çıkıcam o güne kadar aşırı kilo vermem iğne ipliğe dönmem lazımşu an 5 numara şişim
Akrep listemizi paylaşıma taşımış. Ben taşıcaktım yaaSonuçlar iyi bence. Hatta bayağı iyi!
Bugünkü menüm de şöyle;
Sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Light Krem Peynir (100 kcal) 25 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Dilim (27gr) Uno Tam Buğday Ekmeği (60 kcal) 60 kcal
(KAHVALTIYI ANNEMİN HAZIRLADIĞI NASIL DA BELLİ OLUYOR!)
Ara
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 114 kcal
Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (12gr) Malta Eriği / Yenidünya (6 kcal) 12 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal) 38 kcal
Ara
0.50 x 100gr Kiraz (63 kcal) 32 kcal
Akşam
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
Alınan Kalori Toplamı 854 kcal
Spor: Leslie 3 fast mile
Su: 2 lt limonlu
Canim valla cok asabim bozuk su günlerde ..haftanın 4 gunu oldukça az ve dikkatli yiyorum.2 gunu normal yiyorum asla cok değil.sadece 1 gun ufak kacamaklarin oluyor.. Kac haftadır gram gram gidiyor geri geliyor... Deli oldum iyice...utanıyorum buraya girmeye..kilo veremiyorum sabır sabır biryere kadar...kusura bakmayın lütfen..
Canim bir ay oldu walla darıldım ,utanıyorum buraya yazmaktan...
Kuzum ne yapiyim bilemiyorum yuregim daraliyor iyice..dun 89 kilo ciktim bugun 88 kilo geldim..
bugun yine dersler yogun dun aksam21.00 de eve geldim bakalım. Bugun nasıl Olucak...
sagol kuzum ama anlamıyorum bir ara isvec diyeti yaptım sonrada lahana corbasi diyeti bu diyetler metabolizmamı durdurmuş olamaz dimi? Metabolizma hızını nasıl öğrenebilirim bunun ölçümü varmiki?
afiyet olsun kuzum...
Canim valla cok asabim bozuk su günlerde ..haftanın 4 gunu oldukça az ve dikkatli yiyorum.2 gunu normal yiyorum asla cok değil.sadece 1 gun ufak kacamaklarin oluyor.. Kac haftadır gram gram gidiyor geri geliyor... Deli oldum iyice...utanıyorum buraya girmeye..kilo veremiyorum sabır sabır biryere kadar...kusura bakmayın lütfen..
Kuzum ne yapiyim bilemiyorum yuregim daraliyor iyice..dun 89 kilo ciktim bugun 88 kilo geldim..
bugun yine dersler yogun dun aksam21.00 de eve geldim bakalım. Bugun nasıl Olucak...
sagol kuzum ama anlamıyorum bir ara isvec diyeti yaptım sonrada lahana corbasi diyeti bu diyetler metabolizmamı durdurmuş olamaz dimi? Metabolizma hızını nasıl öğrenebilirim bunun ölçümü varmiki?
afiyet olsun kuzum...
Dün kocaman bir hamburger yediğim için akşam 6 fast mile leslie yaptım. Bugün vücut olarak deaktifimBu arada insan hamburger falan yediği günün ertesi artı çıkıyormuş.......................... Tecrübe ettim! Halbuki öğlen yemiştim
Önümüzdeki ctesi dışarı çıkıcam o güne kadar aşırı kilo vermem iğne ipliğe dönmem lazımşu an 5 numara şişim
Akrep listemizi paylaşıma taşımış. Ben taşıcaktım yaaSonuçlar iyi bence. Hatta bayağı iyi!
Bugünkü menüm de şöyle;
Sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Light Krem Peynir (100 kcal) 25 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Dilim (27gr) Uno Tam Buğday Ekmeği (60 kcal) 60 kcal
(KAHVALTIYI ANNEMİN HAZIRLADIĞI NASIL DA BELLİ OLUYOR!)
Ara
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 114 kcal
Öğlen
Ara
2.00 x 1 Adet (12gr) Malta Eriği / Yenidünya (6 kcal) 12 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal) 38 kcal
Ara
0.50 x 100gr Kiraz (63 kcal) 32 kcal
Akşam
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
Alınan Kalori Toplamı 854 kcal
Spor: Leslie 3 fast mile
Su: 2 lt limonlu
Kuzumm bu haftada kilo veremezsem artik moralimi nasıl toplarım bilemiyorum. İnsallah bu sefer daha dikkat edicem bakalım.Afiyet olsun tatlim
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: cok guzel cnm
Geçecektir canım bak ozluyoruz seni sakin oyle düşünüpte ihmal etme bizii
uzme gülüm sende kendini ... Destegin icin tesekkurler..bende sabah guzel bir kahvaltı yaptım.basimin ağrısından catliycaktim ağrı kesici ictim 15 dakika bisiklete bindim. Duş alıp kuaföre gecicem simdi...bu hafta düzgün bir kilo veremezsem izne ayrilcam artik...aksam gelince leslie yaparım belki ... Bu sefer gidecek insallah...Sozencimmmm
Ben de bu hafta 100 gr verdim. Cokkkk moralim bozuldu tabiki.. Bakma o 100 gr'da oglene kadar hicbisi yemedim diye sudan gitmistir.
Simdi yeni birgun, yeniden basladik. Hadi sende birakma kendini. Lahanalar, isvecler falan metabolizman sasirmistir. Sen yine duzenli diyetine devam et. Vucut illaki alisacak. O zaman vermeye baslayacaksin emin ol. Azicik sporunu arttirabilirsen zaten verememe gibi bir durum olmaz.. Icini ferah tut.. Hadi bu hafta 1 kilo verelim senle :) zaten reglde bitecek, odeminde gider..rahat rahat verirsin..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyyy gecmis olsun cok üzüldümİşyerinde bayılmışım
Biri beni kucaklamış merdivenden inmiş falan, gözümü açtım sokaktayız.
Doktora gittik, tansiyondanmış.
Ayılırken kustum falan bideBöğk iğrenç.
İşyerinde herkes diyetten olduğunu sanıyor, diyeti bırak falan diyor. Doktora da öyle söylüyorlar. Ama nasıl anlatıyorlar görmeniz lazım. Hiçbir şey yemiyormuşum da, sadece kahve içiyomuşum da. Dün hep beraber hamburger yedik be deli midirler nedirler. Doktor bile, kızım senin bir şeyin yok diyeti bırak diyor.
Serum takacaklardı, taktırmadım.
O kucağında indiren arkadaşım da, tarttım hafifsin diyor.
Arada bayılayım bari, ilgi alaka iyiymiş.
Aklımdayken; Sozen bir yere gitmiyorsun unut onu. İzin mizin de yok.
Hep beraber olucaz.
Canim sıkma canını bir süre durabilir kilo vermen sonra birden hızlanır bak ben 1 yıldır uğraşıyorum 103 ten 75 lere geldim benimde 1 ay belki daha fazla kilo veremediğim olduCanim valla cok asabim bozuk su günlerde ..haftanın 4 gunu oldukça az ve dikkatli yiyorum.2 gunu normal yiyorum asla cok değil.sadece 1 gun ufak kacamaklarin oluyor.. Kac haftadır gram gram gidiyor geri geliyor... Deli oldum iyice...utanıyorum buraya girmeye..kilo veremiyorum sabır sabır biryere kadar...kusura bakmayın lütfen..
afiyet olsun kuzum...
İşyerinde bayılmışım
Biri beni kucaklamış merdivenden inmiş falan, gözümü açtım sokaktayız.
Doktora gittik, tansiyondanmış.
Ayılırken kustum falan bideBöğk iğrenç.
İşyerinde herkes diyetten olduğunu sanıyor, diyeti bırak falan diyor. Doktora da öyle söylüyorlar. Ama nasıl anlatıyorlar görmeniz lazım. Hiçbir şey yemiyormuşum da, sadece kahve içiyomuşum da. Dün hep beraber hamburger yedik be deli midirler nedirler. Doktor bile, kızım senin bir şeyin yok diyeti bırak diyor.
Serum takacaklardı, taktırmadım.
O kucağında indiren arkadaşım da, tarttım hafifsin diyor.
Arada bayılayım bari, ilgi alaka iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?