Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklisin bişeyleri yanlış yaptıgım kesin. Acım cunki epeydir ama istediğim gibi gitmiyor ... Ekmegi 1 dilimi gecmiyorum günde .piavda yemiyorum hiç .bugun sadece 1 etmek yedim.inat ettim diyetisyene gitmeden vercem diye..aslında gitsem iyi olur.gerci bu sabah dünden 800 gram eksik geldim. 87.2 gördüm sok oldum walla..son bir ayda iki kilo gitti iki ginde 1.8 kilo gitti .. Sevinemedim bile şaşkınlıktan ..absolut cim İnan buraya girmeye utanır oldum.bir değil ik değil artı cikip duruyorum.. İnsallah bu sefer şeytanın bacağını kırarım.

Yaaa bende iyi sanıyordum.saf doktor iyi dediydi bana... Tuh... Dr a gıdayım en iyisi...sagol kuzum... Kek bizim dolaptada var.soylemesi ayıp herkes cok guzel olmuş dedi durdu.. Aklıma düştü ama yemiyorum öyle duruyor... Annen cok tatlı masallah...

Orda radyo dalgaları uyguladılar göbeğime ve basanlere... Amac yag yakınını hızlandırmak mis..Tersmi tepti dersin? Bilemedim walla.. Ben cok az yiyorum iki Ogün filan yapıyorum ..

Canim ben kilolu bir insan oldugum icin regli etkisi öyle gram gram olmuyor herhalde iki kilo fark ettiriyor sanirim.oda iki hafta sisiriyormuki beni.. İki günde 1.8 kilo vermiş olamam herhalde... Ama diyetisyen aklimda direniyorum sadece bu hafta geçsin burge hanım aklimda... Hatta bisi diyimmi gecen telefon ettim .saati Ogün icin uymadı uysaydı gidecektim :)
Ceren cim asıl ben sana tesekkur ederim.. Hersey gönlünce olsun ama arada gelmeyi de unutma...

Son düzenleme:

Bence kilocuklar direniyor sozenim. Reglin de 2 kilo siskinlik yapabilir. Kavitasyonu bende yaptirmistim. Ama diyet yapmadim. Su ic diyolardi yok. Yagli yeme yok. Altta islak hamburgerci vardi, 3 tane yiyodum cikista Gitmek yok aklimdayken soliiim!
Simdi cheesecake yaptim. Koydugum her seyle tamaminin kalorisi 1300 oldu. Kalibin yarisini yesem 650, cokmus ceyregini yiyeyim 325. 8de birini yiyeyim tamam..... 165 kalori. Yemegi de yarim porsiyon yiyorum o zaman. ^-^

Bugunku menumi de yazayim.

Sabah:
1 simit
1 kk peynir
1 yumurta(omletti ama yagsizdi)
Acili ezme

Oglen:yok kahvaltiyi birde yaptim

Ara: soda

Aksam:
taze fasulye
Cacik
Cheesecake

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim özletme kendini listeye girmesin yine dedikoduya bekleriz ama

Canim ya bürge hanım bildiğin klasik diyetisyen bence başka birilerine bak bide tunalida bi güzellik merkezi var adını özelden yazabilirim istersen Gülhane nin doktoru yapıyo kavitasyon bide mezoterapi

İste helal sana elinde bir porsiyon cheesecake var ve sen bunun 1/8 i ile yetinebiliyorsun.ben ya hiç yememeliyim onu ucundan dokununca gerisi geliyor...o an ben ben olmaktan çıkıyorum içimden baska biri cikiyor sanki.
Fazla yeme haaa alkışladım

Sagol canim Aslında iyi Olurdu öneri üzerine gitmeyi cok isterdim.ama buraya epey para verdim Dahada vericem...parami geri alamam sanirim . Ama yazarsan ismini sevinirim cunki bu işlemler İki aya kalmaz biter .. Kilo verme surecim devam ederse bende vücudum icin ek bakımlar yaptiricam yine... Sarkma olsun istemiyorum o yüzden kilo verme sürecinde biseyler yaptırmaliyim diye düşünüyorum..

Tunalida internet yorumları harika olan bir diyetisyene gittim daha once...Allahım hiç memnun kalmadım... İki tane ozel hastanenin diyetisyenine gittim yine memnun kalmadım. Burge hanım aklimdaydi.. Aslında akapunktur yapan unlu doktor varmış onu düşündüm ama cok pahalı geldi .. Yanlış hatırlamıyorsam aylık bin lirayı geçiyordu .belkide binbesyuz lirayı geçiyordu Cok geldi ücreti...

Kiz ne bir porsiyonu tepsiden bahsediyorum tepsinin sekizde birini yicem bosa alkislamissin d

Canim bence burge hanima gitme ben 1 haftadir menü girmiyorum hic aramadi bile ona gidecegine devlet hastanesine git paran cebine kalir hem ben de yazarim menulerine yorum onun ilgisi parayi alana kadar

Kiz ne bir porsiyonu tepsiden bahsediyorum tepsinin sekizde birini yicem bosa alkislamissin d

Tuuuu ne tepsisi Allah senin müstahakini versin.. Bende diyorumki üstün irade madalyası verelim sana...
Gecen bir arkadas diyordu THY da çalışan bir hostes arkadaşı varmış canı cook çekse bile ucundan ufak bir parca alıp bırakırmış kalanını . Hostesler genelde oyledir diye bir sey demisti...
Benim hiç öyle olmuyor tam tersi dibini sıyiriyorum.yoksa rakamdan ağlarlar dimi..
Yürüyüşe gidiyorum dışarısı cok guzel görünüyor...

Canim harika görünüyor kekin annen is yerine de goturse sen koymussun kafaya anlaşılan benim de gubum vardi ogle öğünü yerine 1 dilim bisküvi li pasta 1 minik börek 4-5 kasik Yumurtalı köfte 1 elmalı kurabiye yediim aksam mamami yemiycem

İste bu insanlardan nefret ediyorum.. İşine değilde paraya önem verenlerden.. Walla ben ders anlatmak birilerine biseyler öğretmek icin para alıyorum evet ama istekli ve başarılı bir ogrenci durumu yoksa seve seve. Ders anlatıyorum .. Birilerini hayatta başarılı kılmak icin ustune para bile veririm..
Anlaşılmıştır sagol canim...
Gidip yürüyüş en iyisi...

Vallahi canim ilk 1 ayda her hafta aramisti bende baktım iyi gidiyor 6 aylik pakete geçtim aramaz sormaz oldu ondan sonra peşin ödedim tabi bir on gündür hic menu girmedim sonucta is ilişkisi de olsa bir iliski baslamis insan bi arar ne oldu der öldü mü kaldı mı der ama yoook hiç sormadi bile boşver o yüzden onu bende gitcem birazdan yürüyüşe hava biraz daha serinlesin de urfa felaket sıcak

Canim bana bi boş mesaj atsana ben cepten girdiğim için gonderemiyorum yazın bende gidicem sıkılasma için

Kesinlikle katılıyorum canım ödeme için aramayi biliyolar valla menü o kadar basit ki bide kime ne verdiginide bilmiyo havadan para kazanıyor kisacasi

Ay ne guzel ben sıcağı severim.
Aile boyu yürüdük geldik.sabah cok erken kalktım gecede Az uyudum.birazdan yaticam sanirim...

Mesaj atılmıştır.iyi yaparsın Bencede insanin en büyük yatırımı kendine yaptıgı yatırımdır bence

Gunaydin kizlar ^-^
Pazar gunu bu saatte sinava gitmek cok kotu

HErkeslere günaydın...
Bu gece oksuruk nöbetiyle uyandım .ihlamur yeşil cay limon ictim yattım..
Sabah tartıldim ve dünden 600 gram az geldim...
Korkmaya başladım iyice Perşembe 89 kilo geldim bu sabah 86.6 okadar cok sinirim bozulmuştu . Savunma mekanizmam zayıfladı iyice..
Dun yediklerimi ve içtiklerimiz yaziyim..

yeşil cay
Salata
Yeşil cay
Muz
1 dilim kızarmış ekmek
Light yoğurt
Semizotu
Elma
Kahve ve sekersiz limonata

Bugun sabah
Uyaninca su

1 dilim liht ekmekten yapılmış tost
Light peynir 1 kk
1 domates
1salatalik
1 haslanmis yumurta
1 yeşil cay
Oglen
mercimek corbasi
Aksamda
Sulu köfte yapıcam ..
Gunaydin kizlar ^-^
Pazar gunu bu saatte sinava gitmek cok kotu

Canim ne sinavi bu .. Basarılar sana...

Son düzenleme:
Dun cok guzel bi menu yapmisken, aksam bozuldu
Sabah,
1 dilim ekmek,
1 yumurta,
2 dilim sucuk

Oglen
Tavuklu sebzeli salata
3 kasik barbunya

Aksam
1 dilim sebzeli borek
Makarna
Et sote
3 catal light kek

Leslie 3 mile yaptim.
Su cok icemedim, 1,5 litre ancak

Bugun,
Sabah 250 kcal
Meyveli musli

Oglen 340 kcal
1 porsiyon kofte
Salata
2 dilim light ekmek

Aksam
Henuz karar vermedim 250-300 kalorilik biseyler bulcam insallah :)

Iyi pazarlar herkeseee

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun kuzuuu... Bak valla bu hafta birinci olacaksin gibi

Hayirli olsun kuzuuu... Bak valla bu hafta birinci olacaksin gibi

Sagol canim insallah daimi bir gidistir bu.yillardir bu kiloya inmemistim.insallah grafik hep aşağı olur.
Ama cok hastayim bir taraftan .
Bence sende bol bol su iç . Kendimde en büyük eksiği suyu az icmem olarak görüyorum.bu ara icmeye çalışıyorum .
Belkide cok su icsem daha cok kilo gidecekti .ama unutuyorum hep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…