- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.901
haklisin bişeyleri yanlış yaptıgım kesin. Acım cunki epeydir ama istediğim gibi gitmiyor ... Ekmegi 1 dilimi gecmiyorum günde .piavda yemiyorum hiç .bugun sadece 1 etmek yedim.inat ettim diyetisyene gitmeden vercem diye..aslında gitsem iyi olur.gerci bu sabah dünden 800 gram eksik geldim. 87.2 gördüm sok oldum walla..son bir ayda iki kilo gitti iki ginde 1.8 kilo gitti .. Sevinemedim bile şaşkınlıktan ..absolut cim İnan buraya girmeye utanır oldum.bir değil ik değil artı cikip duruyorum.. İnsallah bu sefer şeytanın bacağını kırarım.Gecen sene spor salonunda olcmuslerdi beni. Diyetisyendeki tartilarda da vardir belki. Benim metabolizma hizim erkek hizi cikmisti. Cok fazla yaniama insulin direnci yuzunden gitmiyo benimde.
Ohh gitmis bile 1 kilo. Super o zaman haftaya kesin rekor sende :)
Bide bisi dicem. Niye butun gun ekmek yemiyosun ki? Benim diyetisyen, ekmek yemezsen daha cok protein ve yag yuklemesi yapmis olursun hayatta kilo veremezsin demisti..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaa bende iyi sanıyordum.saf doktor iyi dediydi bana... Tuh... Dr a gıdayım en iyisi...sagol kuzum... Kek bizim dolaptada var.soylemesi ayıp herkes cok guzel olmuş dedi durdu.. Aklıma düştü ama yemiyorum öyle duruyor... Annen cok tatlı masallah...Resmen 500 kelimelik falan yazip yazip gonderemiyorum ikidir sinir oldum!
Alinti da yapamiyorum!
Ozet gecicem, sozenim 5 referans araliginda olmasina ragmen iyi degil, endokrine git. 2nin ustu = problem
Absolutcum bende tam doyma durumu hic yok ki. Hic tam doymuyorum hic de tam acikmiyorum. Hep yari tokum. Sucluluk yok
Bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler, masallahim var ^-^
Gece gece sizi guldureyim azicik. Evde kek var diye geldim eve. Yemek yemicem ki kek yiyeyim. Dahiyane plan degil mi? Ama direk kek yersem de olmaz. Bende anneme ayak yaptim hic ac degilim diye. Bir tane yumurta hasladim onu yedim, iki catal da peynir. Tam yemek bitti anneme kek nerde diye sordum. Bana demesin mi "BEN SEN ONU YERSIN DIYE KORKTUM HEPSINI ISYERINE GOTURDUM" benim hayaller yikildi tabiahahahah bide dedim yicektim diye, sabah bakiyodun zaten anladim da goturdum diyo bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Orda radyo dalgaları uyguladılar göbeğime ve basanlere... Amac yag yakınını hızlandırmak mis..Tersmi tepti dersin? Bilemedim walla.. Ben cok az yiyorum iki Ogün filan yapıyorum ..Gunaydin kızlar
Tebriklerrr bekliyordum 1. Olmayi
Canım su kavitasyonla ilgili bisi olmasin o geldi aklima
Cerencim seni ayrica kutlarim (alkış alkış alkış )
Canim ben kilolu bir insan oldugum icin regli etkisi öyle gram gram olmuyor herhalde iki kilo fark ettiriyor sanirim.oda iki hafta sisiriyormuki beni.. İki günde 1.8 kilo vermiş olamam herhalde... Ama diyetisyen aklimda direniyorum sadece bu hafta geçsin burge hanım aklimda... Hatta bisi diyimmi gecen telefon ettim .saati Ogün icin uymadı uysaydı gidecektim :)Canim doktora da git tabi ama once ysptirdiysan bisi cikmaz böyle duraklama normal bi de sitrese girildigi zaman vücut yine direniyor sakin olmaya calis ve bence 1200 cal altina da düşme çünkü düsük kalorili diyetler maalesef metobolik hizi düşürüyor ve vucut kitlik bilincine girince daha cok depoluyor bununla ilgili toplama kamplarindaki insanlarda yapilan arastirma var vücut sen ne verirsen onunla yasami devam ettirmeye calisiyor
canim eğer yeterince kilo veriyorsan hic suclu hissetmene gerek yok aksinee ac kalarak kilo vermek hic saglikli degil ilk zaman verirsin sonra vücut bu bana yeterince yakit vermiyor dur ben verdiklerini depo edeyim diye depolamaya basliyor o yüzden keyifle ye yemeğini hem yiyorum hem zayifliyorum diye dusun kilo almak bence coj yemekle degil de yedigin seyin besin değeri onemli
1 kilo mükemmel canim diyetisyene baslamani öneririm eger imkanin varsa yoksa duraklamayi önlemek için 2 günlük protein diyeti yapabilirsin canim bi de metobolizma icin ben bu aralar 1 dis sarimsak ve 2 cevizi aksamdan islatip sabah o suyu icip sarimsagi yutup cevizleri yiyorum tansiyonla ilgili sorunun yoksa bi dene istersen
Gercekten güldüm kiz annen harika yaa ne kadar iyi taniyor seni :)
Ceren cim asıl ben sana tesekkur ederim.. Hersey gönlünce olsun ama arada gelmeyi de unutma...14. Takımın guzel fıstıkları ben artık aranızdan ayrılıyorum tebrik mesajlarınız için teşekkürler hepiniz sağlıkla istediğiniz kilolara ulaşın inşallah kendinize cok iyi bakın HOŞÇAKALIN hersey için teşekkür ederim hepinize özellikle akrep,slim,makbule,anethema ve sözencim herşey gonlunuzce olsun bana bu yolda eşlik ettiğiniz içinde ayrıca tşk ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son düzenleme: