- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.921
Sagol canim insallah daimi bir gidistir bu.yillardir bu kiloya inmemistim.insallah grafik hep aşağı olur.
Ama cok hastayim bir taraftan .
Bence sende bol bol su iç . Kendimde en büyük eksiği suyu az icmem olarak görüyorum.bu ara icmeye çalışıyorum .
Belkide cok su icsem daha cok kilo gidecekti .ama unutuyorum hep .
HErkeslere günaydın...
Bu gece oksuruk nöbetiyle uyandım .ihlamur yeşil cay limon ictim yattım..
Sabah tartıldim ve dünden 600 gram az geldim...
Korkmaya başladım iyice Perşembe 89 kilo geldim bu sabah 86.6 okadar cok sinirim bozulmuştu . Savunma mekanizmam zayıfladı iyice..
Dun yediklerimi ve içtiklerimiz yaziyim..
yeşil cay
Salata
Yeşil cay
Muz
1 dilim kızarmış ekmek
Light yoğurt
Semizotu
Elma
Kahve ve sekersiz limonata
Bugun sabah
Uyaninca su
1 dilim liht ekmekten yapılmış tost
Light peynir 1 kk
1 domates
1salatalik
1 haslanmis yumurta
1 yeşil cay
Oglen
mercimek corbasi
Aksamda
Sulu köfte yapıcam ..
Canim ne sinavi bu .. Basarılar sana...
Dun cok guzel bi menu yapmisken, aksam bozuldu
Sabah,
1 dilim ekmek,
1 yumurta,
2 dilim sucuk
Oglen
Tavuklu sebzeli salata
3 kasik barbunya
Aksam
1 dilim sebzeli borek
Makarna
Et sote
3 catal light kek
Leslie 3 mile yaptim.
Su cok icemedim, 1,5 litre ancak
Bugun,
Sabah 250 kcal
Meyveli musli
Oglen 340 kcal
1 porsiyon kofte
Salata
2 dilim light ekmek
Aksam
Henuz karar vermedim 250-300 kalorilik biseyler bulcam insallah :)
Iyi pazarlar herkeseee
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli olsun kuzuuu... Bak valla bu hafta birinci olacaksin gibi
Kolay gelsin canimm, basarilarrr
Sagol canim insallah daimi bir gidistir bu.yillardir bu kiloya inmemistim.insallah grafik hep aşağı olur.
Ama cok hastayim bir taraftan .
Bence sende bol bol su iç . Kendimde en büyük eksiği suyu az icmem olarak görüyorum.bu ara icmeye çalışıyorum .
Belkide cok su icsem daha cok kilo gidecekti .ama unutuyorum hep .
Evet yaaa cok dogru diyosun. Su icmek manyak kilo verdiriyo. Ayrica vucuttaki mikrobu da temizliyo.. Haydi su icmeye o zaman :)
:)Evet yaaa cok dogru diyosun. Su icmek manyak kilo verdiriyo. Ayrica vucuttaki mikrobu da temizliyo.. Haydi su icmeye o zaman :)
Haha gizli kilo versem keske. İtiraf ediyim Perşembe kilo bildirimi yaparken cok utandım.icimden dedimki kilom ayni mı desem + 800 cok dokundu walla kayıplara karisacaktim nerdeyse .ama yok dedim neysen osun iste..Finallerim :/ bende bayaa yagmur yedim ins hasta olurum da zayiflarim
Bence abarticak bir sey yok absolutum.
Onceden leslieyi 2 mile yapiyodun simdi 3e cikardin ben olsam ona sayarim ^-^
Bence de olucak! Insallah gidicem diye simarip simarip bizden gizli kilo vermiyodur!!!!
Sagol fistik. Büt benim yasam stilim oldugundan problem etmiyorum finalleri
Bi sal kendini sozenim ya, gidene dur diyecek halin yok. Ooooh ne guzel veriyosun.
Siz deyince resmen hararet yaptim!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)
Haha gizli kilo versem keske. İtiraf ediyim Perşembe kilo bildirimi yaparken cok utandım.icimden dedimki kilom ayni mı desem + 800 cok dokundu walla kayıplara karisacaktim nerdeyse .ama yok dedim neysen osun iste..
Gidene dur demem tabi de buseferde cok hastayim kafayı kaldıramıyorum.gidip bir meyva tabağı yapsam iyi Olucak..
Esim in sözleri vardı kilo verdikce gerçekleşecek .sabah kilomu görünce internette turlara bakmaya basladi....
Umarım cok geciktirmez...
Canim Ağzını hayra ac sakın hastalanma...valla kac gündür hastalıktan uyuyamiyorum bile...
Sssst yolculuk nereye ^-^
Kac kilo icin soz vermisti?
Her on kilo icin ayrı bir soz almıştım.hatta unutulmasın arada kaynamasın diye kağıda yazmıştık.imzali yanii
Kısmet olursa İtalya ama kurban bayramı filan diyordu uuuufff tee o zamana kadar kim öle kim kala...
Kizlaaaar ben iyice cozuttum önce Hamburger menü üstüne de 3 dilim baklava yedim pisman miyim hayir özlemişim vallah :) yarindan itibaren eski duzen ve disipline giriyoruz :)
Her on kilo icin ayrı bir soz almıştım.hatta unutulmasın arada kaynamasın diye kağıda yazmıştık.imzali yanii
Kısmet olursa İtalya ama kurban bayramı filan diyordu uuuufff tee o zamana kadar kim öle kim kala...
Canim güzel gecmistir umarımGunaydin kizlar ^-^
Pazar gunu bu saatte sinava gitmek cok kotu
Bişey olmaz canım aradada yemezsekKizlaaaar ben iyice cozuttum önce Hamburger menü üstüne de 3 dilim baklava yedim pisman miyim hayir özlemişim vallah :) yarindan itibaren eski duzen ve disipline giriyoruz :)
363. Etap birincisi Ceren06, tebrikler!
Artık mezun olduğuna göre, sağlıkla kilonu korumanı diliyorum..
Arada iyidir valla cok iyi yapmissin. Afiyet olsun canim..
Canim güzel gecmistir umarım
Bişey olmaz canım aradada yemezsek
Napcaz boşver afiyet olsun
Walla insallah kilolar giderde yılların birikimi kolay terketmiyor yağlarım beni..Oooooo cok sevindimmmmm!
Desene bu sene bitene kadar sizin butce bayagi gidecek, hizlandin bi kere
Napalim eniste bey soz vermeseymis
Afiyet olsun kuzum.baskule takılma cok .arada ufak seyler olur... Sen yarından itibaren eski moduna geçersin ...Kizlaaaar ben iyice cozuttum önce Hamburger menü üstüne de 3 dilim baklava yedim pisman miyim hayir özlemişim vallah :) yarindan itibaren eski duzen ve disipline giriyoruz :)
tavsiye olunur canim arkadasim Yol cok uzun arada pekiştireç lazım bize...Ohhh supermis valla.. Hemen bende ayni seyi yapiyorum.. Her 10 kilo icin hediye seciyorumm :) ayy cok sevdim ben bu oyunu
akşam da çerez yedim kızlar son bir senedir ne hamburger ne de şerbetli tatlı yememiştim şu anda midem dedli gibi şiş ve ağrıyor içimde bi canavar var sanki ama bu haftayı planladım yarın basküle çıkarım ama 61 olmuşumdur gibi gliyor umarım daha fazla olmaz perşembeye kadar vermeliim aldığımı bozmak ya da kaçamak yapmak yok
soda içtim canım bugün beni görnler kıtlıktan çıkmış sanabilirdi yani yanılmış da sayılmaz aslında ha diyet ha kıtlıkWalla insallah kilolar giderde yılların birikimi kolay terketmiyor yağlarım beni..
Afiyet olsun kuzum.baskule takılma cok .arada ufak seyler olur... Sen yarından itibaren eski moduna geçersin ...
tavsiye olunur canim arkadasim Yol cok uzun arada pekiştireç lazım bize...
Canim Form cayın varsa iç belki iyi gelir...
soda içtim canım bugün beni görnler kıtlıktan çıkmış sanabilirdi yani yanılmış da sayılmaz aslında ha diyet ha kıtlık
Makbulem afiyet olsun canim ♥
Kizlar keyfinizi kacirmak istemem ama ceren mezun oldu, hep istisnasız kilo veriyordu o. Ortalamayi bayaa bayaa etkiliyodu tabi.
Yani demem o ki yarin itibariyle hepimiz;
1-kacamak yapmıyoruz
2-ogun atlamiyoruz
3-spor yapmayani terlikle kovaliyoruz
4-dunyadaki temiz su kaynaklarını tuketene kadar su iciyoruz!
Icinden "ya sen kendine bak be" diyenin sacini cekerim! ^-^
Makbulem afiyet olsun canim ♥
Kizlar keyfinizi kacirmak istemem ama ceren mezun oldu, hep istisnasız kilo veriyordu o. Ortalamayi bayaa bayaa etkiliyodu tabi.
Yani demem o ki yarin itibariyle hepimiz;
1-kacamak yapmıyoruz
2-ogun atlamiyoruz
3-spor yapmayani terlikle kovaliyoruz
4-dunyadaki temiz su kaynaklarını tuketene kadar su iciyoruz!
Icinden "ya sen kendine bak be" diyenin sacini cekerim! ^-^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?