- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.201
bize laf yetiştireceğin git otur bekle sen
Gorundugu gibi degil ama iste gobegim aldi basini gitti bisure sonra catlaklarimin olusmasindan korkuyorum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evde egzersizdir dansdir o tur seyler yapiyorum kendimi iyi hissettigim zamanlar sabah yuruyusune kosusuna cikiyorum
Diyet olarak da gunde 700kalori diyeti diye bisey yaptik arkadaslarla tatli yok seker yok 3lt su ekmek yok porsiyonlari da yariya indirdim
Sozenn yarin sabah 1 kg eksik cikarsin demedi deme10 dakika bisiklet cevirdim ama gelen giden yok
yapacak bisi yok malesef...
Sozen(86.5/86.4/0.1/%0.11)
Inşallah istedigin gibi olur canim bu dediklerinle 1,5 ay surmez bile hedefine ulasman1.5 ayda 4 kilo olarak hedefledim
Sozenn yarin sabah 1 kg eksik cikarsin demedi deme
Ayyyy gobeemii hoplata hoplata guldumm
Yaa 15 kg verdim disardan gorenler anlamiyo bol giyindigim icin inanmiyolar bide soyleyince
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keske kuzum ama nerde...kahvaltidan yeni kalktik atistircak biseyler ariyorum hala...alinda cok gerginim..
ne yapicam bilemedim..
dun subatta belimden ameliyat olmadan once calistigim yerden aradilar beni...
ogrenciler sizden cok memnundu bizde sizi cok seviyorduk.yerime gelen hocayla anlasmadan once benimle gorusmek istemisler....
herkes 6 gun calisiyor siz 5 gun olur diyorlar... yogun ve yorucu tempo ama ekonomik olarak idare edr.. ben dusuniyim dedim bugun cevap vercem ...benimki istemiyor... cok yoruluyorsun diyor...ne yapcam yaa... uffff..
Canim tabiki sen bilecen ama calismak zor oluyor kucuk cocukla oglusuna kim bakacak ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim 1 yıl oldu baslayali diyete ama aralarda saldimdaCanım ne kadar sürede verdin bu kiloyu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirlisi canimanaokuluna basliycak bu sene..hayirlisi artik..
Canim 1 yıl oldu baslayali diyete ama aralarda saldimda
Kandil simidi yesem nolur?
Kandil simidi yesem nolur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?