Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evde egzersizdir dansdir o tur seyler yapiyorum kendimi iyi hissettigim zamanlar sabah yuruyusune kosusuna cikiyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Diyet olarak da gunde 700kalori diyeti diye bisey yaptik arkadaslarla tatli yok seker yok 3lt su ekmek yok porsiyonlari da yariya indirdim

Gorundugu gibi degil ama iste gobegim aldi basini gitti bisure sonra catlaklarimin olusmasindan korkuyorum

Evde egzersizdir dansdir o tur seyler yapiyorum kendimi iyi hissettigim zamanlar sabah yuruyusune kosusuna cikiyorum

Başlığımıza her gün minimum beş mesaj atarsan, her gün menülerini&sporlarını&suyunu paylaşırsan 2 hafta sonrasında sen de listemize girebilirsin 2 haftalık deneme süremiz oluyor.

Seni de aramızda görmekten mutlu oluruz.

Diyet olarak da gunde 700kalori diyeti diye bisey yaptik arkadaslarla tatli yok seker yok 3lt su ekmek yok porsiyonlari da yariya indirdim

canim hosgeldin .. ..3 kilomu fazlan var...? iyide sen listeye girene kadar erir gidersin..
yeni gelen kisi listeye girebilmek icin iki hafta bekler 3.hafta listeye girer..ama burada olup paylasim yapabilirsin bence...yinede kaptan bilir..

10 dakika bisiklet cevirdim ama gelen giden yok
yapacak bisi yok malesef...
Sozen(86.5/86.4/0.1/%0.11)
Sozenn yarin sabah 1 kg eksik cikarsin demedi deme
Ayyyy gobeemii hoplata hoplata guldumm
Yaa 15 kg verdim disardan gorenler anlamiyo bol giyindigim icin inanmiyolar bide soyleyince

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keske kuzum ama nerde...kahvaltidan yeni kalktik atistircak biseyler ariyorum hala...alinda cok gerginim..
ne yapicam bilemedim..
dun subatta belimden ameliyat olmadan once calistigim yerden aradilar beni...
ogrenciler sizden cok memnundu bizde sizi cok seviyorduk.yerime gelen hocayla anlasmadan once benimle gorusmek istemisler....
herkes 6 gun calisiyor siz 5 gun olur diyorlar... yogun ve yorucu tempo ama ekonomik olarak idare edr.. ben dusuniyim dedim bugun cevap vercem ...benimki istemiyor... cok yoruluyorsun diyor...ne yapcam yaa... uffff..

Canim tabiki sen bilecen ama calismak zor oluyor kucuk cocukla oglusuna kim bakacak ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anathema8: ( 74,2 / 72,4 / 1,8 / %2,43) (mezun olmak istiyor)
makbule007: ( 59,8 / 59,0 / 0,8 / %1,33)
Sozen: ( 86,5 / 86,4 / 0,1 / %0,12 )
Slimsigara : ( 55,2 / 54,1 / 1,1 / %1,99 )
Absolut123: ( 94,0 / 92,7 / 1,3 / %1,38 )
dayko: ( 101,0 / 99,6 / 1,4 / %1,38 )

14. TAKIM ORTALAMASI : 1,44

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…