Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hepimize 1 nazarlık kızlar

Masallah hepimizee :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar:)
Beni takima kabul ettiginiz icin tesekkur ediyorum cok mutlu oldum birlikte desteginizle insallah bende basaricam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni takima kabul ettiginiz icin tesekkur ediyorum cok mutlu oldum birlikte desteginizle insallah bende basaricam:)

Hosgeldin canimm.. Insallah hepbirlikte gidecek kilolar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin ebune :)
Ben de 60a insem yeter bana diye baslamistim, 54lerdeyim su an. 48 50de birakicam kismetse. :) 55 diye baslarsin 50de birakirsin. Eglenceli ve bagimlilik yapiciyiz da kolay gidilmiyor ^-^
Diyet ve spor yapiyo musun? Neler yapiyorsun?

Ocak ayinda aldigim en sevdigim stretch kotumdu. Daha dogrusu benim tek stretch kotumdu, anca buna sigiyordum likrali diye.
Ibretlik paylasimim. ^-^

Eklentiler

• $1402599002702.webp
    18 KB · Görüntüleme: 30
Vauwww supersin.. Afferim sana.. Darisi basima :)

Hepimizin 36 beden pantolonlara olalim insallah ♥

Kizceler 3 mile leslie yaptim ve 50 mekik cektim. Goruldugu uzere gobegim tam olarak govdemde derimin altina yerlestirilmis pogaca kabartisi gibi duruyor ^-^

insallah canm saol 65kg yim 55 i gorsem daha ne isterim ki:)

Canim hosgeldin..
Ocak ayinda aldigim en sevdigim stretch kotumdu. Daha dogrusu benim tek stretch kotumdu, anca buna sigiyordum likrali diye.
Ibretlik paylasimim. ^-^

helal sana harikasin bence...bir ara bende resim ekliycem 38 beden olunca

Bu arada sabah 10 dakika aksam 20 dakika bisiklet çevirim.bide aksam üzeri bir saat yürüdüm..

Ne guzel yapmissin Sozencim..Benim dizlerim cok agriyoo.. 1 gun spor yapiyorum 2 gun agridan hicbisi yapamiyorum dizlerimi agritmadan yapacak bisi bulsam keske..

Ne guzel yapmissin Sozencim..Benim dizlerim cok agriyoo.. 1 gun spor yapiyorum 2 gun agridan hicbisi yapamiyorum dizlerimi agritmadan yapacak bisi bulsam keske..

Canim bisiklet çevirirken arada dizimde basınç hissediyorum.iki dakika oturarak çeviriyorum bende.. Diyete ilk başladığımda spor cok yapamadım bede subat 18 ameliyat olmustum belden.sonra lesli 2 mile zorlamadan yavaş tempoda yaptım...zaten 6-7 kilo gidince beden rahatlıyor cok daha rahat spor yapıyorsun ....

Valla benim dizlerimi eliptik bisiklet bitirdi. Cok bilincsiz yapmisim. Eklemlerimdeki sivi bitmis kafasiz ben.. Zayiflicam diye yirtinip dururken saglimdan oldum. Aman gozunu seviyim dikkatli yap sende.. Hic cekilecek dert degil valla.. Neyse Bende biraz mekik cekeyim bari

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senindemi eklemler arası sıvın azalmış.gecen ay gorumcem igne oldu bu yüzden.. Cok gecmis olsun.. Ben 5 dakika ile başladım en fazla 20'dakika yapıyorum..

Esim biskuvileri acmış bir yandan atıştırıyor bir yandan bilgisayarın basında makale okuyor.... Aciiimmm... Canim cok istiyor benimde... Bugun hiç doymadım stresten sanirim..

Valla supersin heyecan yaptim valla :) ben allahin izniyle yarindan itibaren diyetime basliyorum calistigim icin spor yapamiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…