Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlarrr,

Bugunku menum ;

Sabah 198 kcal
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
2 zeytin
4-5 badem

Ogle
Disarida yiyecegim hafif bisiler bulurum insallah

Aksam 340 kcal
2 orta biber dolmasi
Yogurt salata
( 3 gundur dolma yiyorum )

Su : 2 litre
Spor : leslie 3 mile

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim kaptanim bisey diycem.cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bolum var yaa arada orya bakıp birilerini bende cagirabilirim istersen.. malum gittikçe azalıyoruz...

Çağır canım tabi.
Tükendik resmen azalarak bittik yani

Selam kızlar
Kahvalti:kepekli tost ve 3 bardak su malum isyerinde bukadar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çağır canım tabi.
Tükendik resmen azalarak bittik yani
Ben böyle gram gram vermeye devam edersem kesin 647759948376 yil sonra hedef kilodayim
Mezun olan gidiyor valla... Çivi çaktım Topiğe
Sabah rendelenmis domateslerde yapılmış iki yumurtalı melemen yedim bende bir dilim tam buğday ekmegiyle.. Bu arada benim tam buğday ekmegi nin dilimi baya büyük yuvarlak ekmekmegin dilimlenmis halı... Sizinkidemi öyle oluyor .. İki dilim tost ekmegine yakın ebat olarak..?
Bugun gidip eski is yerime istifa dilekçesi vericem..uff yaa. Aslinda ayrılmak istemiyorum bir yandan...
Sigorta işlerinden anlayan varmi aranızda..ben çalışmıyorum ama sigortamı sagolsunlar devam ettirdiler. Benim aylık is yerine maliyetim ne kadardır fikri olan varmi?

Canım arkadaş dışardan ödüyor en son 500 oldu diyordu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım arkadaş dışardan ödüyor en son 500 oldu diyordu

Himm ... Bende 350 400 arası civarı sanıyordum...bana 900 liranın üstünde dedi gecen muhasebeci.oda aldığım paranin altında göstermelerine rağmen...cok şaşırdım.patron yatıracak sanirim ama muhasebeci biraz bicirdiyooo... Haklı bu devirde kim kime kuruş veriyor...önümüzdeki yil icin anlaşamadığım icin kesecekler sanirim...hayırlısı artik.. Sagol kuzum..

canim kaptanim bisey diycem.cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bolum var yaa arada orya bakıp birilerini bende cagirabilirim istersen.. malum gittikçe azalıyoruz...

Merhabalar ben geldim😊😊😊

Kilom 82
Iki çocuk annesiyim 32 yaşındayım takıma kabul edilirsem çok mutlu olacağım ..yeni doğum yaptım emziriyorum ama uzerindeki doğum kilolarını vermek istiyorum.niyetim az kalorili diyet yapmak değil sutumu etkileyebilir düzenli ve dengeli yavaş yavaş vermek istiyorum tabiki sizlerle motive olarak 😊😊😊sevgiler

Hoşgeldin aymudo
Emziriyorsan yavaş yavaş vermen tabii ki en doğrusu. Spor yapabiliyor musun?
Biliyorsundur, 2 hafta deneme süresi olacak. Sonrasında listeye gireceksin.
Umarım kilolarını hızlıca verirsin.

Disarida yiyecek bi yer bulamadim yeni geldim eve.. Oyyy.. Basim dondu acliktan.. Aksam yemegine kadar ne yesem ne yesemmm.. Biri bana yapsa getirse valla ne mutlu olurdum :)

14. takımın güzel hatunları

Ben bu akşam Çanakkale'ye gidiyorum. İşyeri ile gezmeye gidiyoruz. Pazar sabahı döneceğim. Bu arada diyetim biraz sekteye uğrar ama umarım hasarsız atlatırım. Hasarsız atlatmak için elimden geleni yapacağım.

Kendinize çooook iyi bakın. Hoş yola çıkana kadar buralardayım ama aklımdayken yazayım bunları dedim.

Bugünkü menüm şöyleydi.

Sabah
2.00 x 1 Parça Acılı Ezme (5 kcal)10 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (20gr) Doygun Süper Light Ekmek (38 kcal)38 kcal Sil

Ara
1.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)19 kcal Sil

Öğlen
1.00 x 1 Adet (125gr) Tavuk Schnitzel (Şinitzel / Şnitzel) (268 kcal)268 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz (46 kcal)46 kcal Sil

Ara
1.00 x 1 Adet Kandil Simiti (80 kcal)80 kcal Sil

Ara
1.00 x 100gr Kiraz (63 kcal)63 kcal Sil

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı 724 kcal

Su: 1 lt
Spor: yok

Iyi yolculuklar fistik.. Gez eglen keyfine bak.. :)

Yanılmıyorsaaaaaaaaaammmmmmmmmmm....
Gözümden kaçmadıysaaaaaaaa....
Şapşiriklik edip yanlış bakmadıysam...

Şu an için 14. takım birinci görünüyor.

Bitmedi!

anathema da 2,43 ortalaması ile bireyselde birinci görünüyor.

Hadi inşallah öyledir.

Masalahh bizeee.. Tebrikler bizee... 😀😀😀

Bugunku menum

Kahvalti
-Subway sandvic 320 kcal
Ara
-2 tane kayisi
Ogle-Aksam
-1 dilim pizza 320 kcal

Su:2lt
Spor:Eve gidebilirsem yapicam :)

Canim yediklerinin kalorisi cok az, biraz daha sebze meyve eklersen daha kolay kilo verirsin. Tecrubeyle sabittir pizzayla kilo verilmiyor

Hosgeldin canim.. Zaten emziriyorsun, eminim cok cabuk kilo verirsin insallah..

Sozennnn gram gram vermiyosun, gecen hafta dereceye girdin daha ne olsun... Motivasyonunu bozma canimcim.. Bende o yuvarlak dilimlenmis tam bugday ekmeginden yiyorum ama genelde yarim yiyorum. Onun 1 dilimi 2 dilime denk geliyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…