- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.241
canim kaptanim bisey diycem.cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bolum var yaa arada orya bakıp birilerini bende cagirabilirim istersen..malum gittikçe azalıyoruz...
Ben böyle gram gram vermeye devam edersem kesin 647759948376 yil sonra hedef kilodayimÇağır canım tabi.
Tükendik resmen azalarak bittik yani
Ben böyle gram gram vermeye devam edersem kesin 647759948376 yil sonra hedef kilodayim
Mezun olan gidiyor valla... Çivi çaktım Topiğe
Sabah rendelenmis domateslerde yapılmış iki yumurtalı melemen yedim bende bir dilim tam buğday ekmegiyle.. Bu arada benim tam buğday ekmegi nin dilimi baya büyük yuvarlak ekmekmegin dilimlenmis halı... Sizinkidemi öyle oluyor .. İki dilim tost ekmegine yakın ebat olarak..?
Bugun gidip eski is yerime istifa dilekçesi vericem..uff yaa. Aslinda ayrılmak istemiyorum bir yandan...
Sigorta işlerinden anlayan varmi aranızda..ben çalışmıyorum ama sigortamı sagolsunlar devam ettirdiler. Benim aylık is yerine maliyetim ne kadardır fikri olan varmi?
Canım arkadaş dışardan ödüyor en son 500 oldu diyordu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim kaptanim bisey diycem.cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bolum var yaa arada orya bakıp birilerini bende cagirabilirim istersen..malum gittikçe azalıyoruz...
Kilom 82
Iki çocuk annesiyim 32 yaşındayım takıma kabul edilirsem çok mutlu olacağım ..yeni doğum yaptım emziriyorum ama uzerindeki doğum kilolarını vermek istiyorum.niyetim az kalorili diyet yapmak değil sutumu etkileyebilir düzenli ve dengeli yavaş yavaş vermek istiyorum tabiki sizlerle motive olarak 😊😊😊sevgiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
14. takımın güzel hatunları
Ben bu akşam Çanakkale'ye gidiyorum. İşyeri ile gezmeye gidiyoruz. Pazar sabahı döneceğim. Bu arada diyetim biraz sekteye uğrar ama umarım hasarsız atlatırım. Hasarsız atlatmak için elimden geleni yapacağım.
Kendinize çooook iyi bakın. Hoş yola çıkana kadar buralardayım ama aklımdayken yazayım bunları dedim.
Yanılmıyorsaaaaaaaaaammmmmmmmmmm....
Gözümden kaçmadıysaaaaaaaa....
Şapşiriklik edip yanlış bakmadıysam...
Şu an için 14. takım birinci görünüyor.
Bitmedi!
anathema da 2,43 ortalaması ile bireyselde birinci görünüyor.
Hadi inşallah öyledir.
Bugunku menum
Kahvalti
-Subway sandvic 320 kcal
Ara
-2 tane kayisi
Ogle-Aksam
-1 dilim pizza 320 kcal
Su:2lt
Spor:Eve gidebilirsem yapicam :)
Kilom 82
Iki çocuk annesiyim 32 yaşındayım takıma kabul edilirsem çok mutlu olacağım ..yeni doğum yaptım emziriyorum ama uzerindeki doğum kilolarını vermek istiyorum.niyetim az kalorili diyet yapmak değil sutumu etkileyebilir düzenli ve dengeli yavaş yavaş vermek istiyorum tabiki sizlerle motive olarak 😊😊😊sevgiler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben böyle gram gram vermeye devam edersem kesin 647759948376 yil sonra hedef kilodayim
Mezun olan gidiyor valla... Çivi çaktım Topiğe
Sabah rendelenmis domateslerde yapılmış iki yumurtalı melemen yedim bende bir dilim tam buğday ekmegiyle.. Bu arada benim tam buğday ekmegi nin dilimi baya büyük yuvarlak ekmekmegin dilimlenmis halı... Sizinkidemi öyle oluyor .. İki dilim tost ekmegine yakın ebat olarak..?
Bugun gidip eski is yerime istifa dilekçesi vericem..uff yaa. Aslinda ayrılmak istemiyorum bir yandan...
Sigorta işlerinden anlayan varmi aranızda..ben çalışmıyorum ama sigortamı sagolsunlar devam ettirdiler. Benim aylık is yerine maliyetim ne kadardır fikri olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?