- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.261
Pizzayi arkadaslarim yerken ac olmadigim halde 1 dilim yedim ama keske yemeseydim gercekten haklisiniz daha duzgun beslenmem gerek
Canim hosgeldin aramıza.. Bir ara gordum msjini ama kosturmacadan yazamadim..insallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşcaz...Merhabalar ben geldim😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamileyken kilo vermek cok daha kolay...bu senin icin bir avantaj bence...sut icin tek ihtiyac duyduğun şey su...bol su iç canim azicik hareket... Ağustos'a fıstık gibisinKilom 82
Iki çocuk annesiyim 32 yaşındayım takıma kabul edilirsem çok mutlu olacağım ..yeni doğum yaptım emziriyorum ama uzerindeki doğum kilolarını vermek istiyorum.niyetim az kalorili diyet yapmak değil sutumu etkileyebilir düzenli ve dengeli yavaş yavaş vermek istiyorum tabiki sizlerle motive olarak 😊😊😊sevgiler
Gel bana evde hazır yıkanmış semız otu varDisarida yiyecek bi yer bulamadim yeni geldim eve.. Oyyy.. Basim dondu acliktan.. Aksam yemegine kadar ne yesem ne yesemmm.. Biri bana yapsa getirse valla ne mutlu olurdum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim guzel vakit geçirirsin umarım...iyi eğlen enerji depola gel...14. takımın güzel hatunları
Ben bu akşam Çanakkale'ye gidiyorum. İşyeri ile gezmeye gidiyoruz. Pazar sabahı döneceğim. Bu arada diyetim biraz sekteye uğrar ama umarım hasarsız atlatırım. Hasarsız atlatmak için elimden geleni yapacağım.
Kendinize çooook iyi bakın. Hoş yola çıkana kadar buralardayım ama aklımdayken yazayım bunları dedim.
Yanılmıyorsaaaaaaaaaammmmmmmmmmm....
Gözümden kaçmadıysaaaaaaaa....
Şapşiriklik edip yanlış bakmadıysam...
Şu an için 14. takım birinci görünüyor.
Bitmedi!
anathema da 2,43 ortalaması ile bireyselde birinci görünüyor.
Hadi inşallah öyledir.
canim sagol ama bir veriyorum uc duruyorum sanki..normalde light ekmegi 1 dilim tercih ediyorum ama bu ekmek cok iri ve doyurucu haklisin..aklıma Beyazın husmen aga tiplemesi geldi.elinde kocaman bir ekmekSozennnn gram gram vermiyosun, gecen hafta dereceye girdin daha ne olsun... Motivasyonunu bozma canimcim.. Bende o yuvarlak dilimlenmis tam bugday ekmeginden yiyorum ama genelde yarim yiyorum. Onun 1 dilimi 2 dilime denk geliyormus..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aynen öyle semız otu ve İspanak yediğimde iyi verdim.birde protein diyeti yaparken iyi verdim...Ben ispanak semizotu vs yedigim hafta cok daha fazla kilo verdim.. Simdi kabak fasulye dunya kadar sebze var.. Sende alisirsin zamanla sikma canini :)
Sagol canim gel herzaman bekleriz...iyi aksamlar kizlar ben 6. Takimdan meraktan ziyarete geldim cok ozendim dereceniz basariniz dail olsun :))
Arada ugrarim olurmu sohbete
Tebrik ederim kizlar anlaşılan azimli bir takimdayim umarim daim olur:)
Aa gider ayak birincimi oldum:)
selam kızlar ben ilk kez geçen hafta gram üstüne çıkıp 1 kilo verdim takım yarışmaları sayesinde. şimdi önümüzdeki hafta yarışmak çekişmek için kendime rakip arıyorum kurallara aykırı değilse tabi tam bilmiyorum kuralları.
benimle bu hafta yarışmak isteyen varmi
şu anki kilom 83,5
haftaya hedefim 82,4 hedefi biraz zorlamak istedim. haber bekli,yorum sizden hoşçakalın bol eksili hafta dilerim
Merhabalar:)
Kizlar
Kahvalti:kepekli tost
Ara:yeşil çay ve kepekli bisküvi
Aksam :soya soslu tavuk ayran ve biraz pilav
Olmusmu sizce bilemedim
Herkese iyi akşamlar..
Gun içerisinde gayet başarıliydim beslenmem konusunda..kardesim ve eşi geldi ...yinede iyiydim. Ama aksam görumcem çağırdı misir haslamislar .1 misir yedim... Tum sporum güme gitti...
Canim hosgeldin aramıza.. Bir ara gordum msjini ama kosturmacadan yazamadim..insallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşcaz...
Hamileyken kilo vermek cok daha kolay...bu senin icin bir avantaj bence...sut icin tek ihtiyac duyduğun şey su...bol su iç canim azicik hareket... Ağustos'a fıstık gibisin
Gel bana evde hazır yıkanmış semız otu var...yoğurtla karıştırırım ..
Canim guzel vakit geçirirsin umarım...iyi eğlen enerji depola gel...
canim sagol ama bir veriyorum uc duruyorum sanki..normalde light ekmegi 1 dilim tercih ediyorum ama bu ekmek cok iri ve doyurucu haklisin..aklıma Beyazın husmen aga tiplemesi geldi.elinde kocaman bir ekmek
bende aynen öyle semız otu ve İspanak yediğimde iyi verdim.birde protein diyeti yaparken iyi verdim...
Hosgeldin canim.. Zaten emziriyorsun, eminim cok cabuk kilo verirsin insallah..
HosgeldinnnnMerhabalar ben geldim😊😊😊
Iyi eglenceler kuzum14. takımın güzel hatunları
Ben bu akşam Çanakkale'ye gidiyorum. İşyeri ile gezmeye gidiyoruz. Pazar sabahı döneceğim. Bu arada diyetim biraz sekteye uğrar ama umarım hasarsız atlatırım. Hasarsız atlatmak için elimden geleni yapacağım.
Kendinize çooook iyi bakın. Hoş yola çıkana kadar buralardayım ama aklımdayken yazayım bunları dedim.
Tebrik ederim biziYanılmıyorsaaaaaaaaaammmmmmmmmmm....
Gözümden kaçmadıysaaaaaaaa....
Şapşiriklik edip yanlış bakmadıysam...
Şu an için 14. takım birinci görünüyor.
Bitmedi!
anathema da 2,43 ortalaması ile bireyselde birinci görünüyor.
Hadi inşallah öyledir.
Hosgeldin neslihan her zaman bekleriz canimiyi aksamlar kizlar ben 6. Takimdan meraktan ziyarete geldim cok ozendim dereceniz basariniz dail olsun :))
Arada ugrarim olurmu sohbete
Her turlu varimmselam kızlar ben ilk kez geçen hafta gram üstüne çıkıp 1 kilo verdim takım yarışmaları sayesinde. şimdi önümüzdeki hafta yarışmak çekişmek için kendime rakip arıyorum kurallara aykırı değilse tabi tam bilmiyorum kuralları.
benimle bu hafta yarışmak isteyen varmi
şu anki kilom 83,5
haftaya hedefim 82,4 hedefi biraz zorlamak istedim. haber bekli,yorum sizden hoşçakalın bol eksili hafta dilerim
Afiyet olsun canim gecmis olsun bu aradaIyi haftasonlarii,
Bugun cookk gec kalktigim icin kahvaltiyla ogle yemegi bir arada olacak gibi,
Sabah+ ogle : 365 kcal
Menemen
2 dilim light ekmek
1 dilim peynir
Cay
Ara: 38 kcal
2 ince dilim karpuz
Aksam 213 kcal
Patlican sote (etsiz )
Salata
Yogurt
1 dilim light ekmek
Gece : 38 kcal
2 ince dilim karpuz
Toplam : 654kcal
Su: 2 lt
Spor : malesef spor yok dizlerim bitik durumda
Sabah kahvaltimi iyi ve saglikli yaptim elmami bile yedim ama yine ogle yemeginde cok sey yedim ve aksama bi dugune gidicem orda nasil yerim kimbilir yardim edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?