- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.481
Canimm yaa sebzeyide cikarttiysa ne yiyeceksin sen? Yeni listeni paylasirmisin cok merak ettim :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın bu sabah 56, 7 gördüm ve mezun olma k istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrik ederimmGünaydın bu sabah 56, 7 gördüm ve mezun olma k istiyorum
Ne mutlu sana Makbulecimm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrik ederimm
absolutcum darısı başımıza
Selam kizlar
63/62/1/% 1.58
Absolut cum cok ilginç senin bu yazını okuyunca cok şaşırdım.cunki ben bu sorunumdan bahsetmeden senin yazman şaşırttı beni...1 haftadır ozellikle moralim cok bozuldu ve cok korktum.biliyorsun önceki hafta bende isvec diyetine başlamıştım.yarim bıraktım onuda..Kizlarr aybasinda isvec diyeti yapacaktim, ama bir iki uzmana sordum. Vucuttaki minarelleri bosaltiyormus. Bu sebeple sac dokulmesi vs oluyormus.. Max 3 gun yapabilirmisiz. Metabolizmayi sasirtir yine kilo verirsin hemde mineraller vucudunda kalir dediler..:)
makbulecim tebrik ederim.senin adına cok sevindim.hayirli olsun.allah saglikli sihatli mutlu bir ömür nasip etsin.Günaydın bu sabah 56, 7 gördüm ve mezun olma k istiyorum
Herkese merhaba..
1 haftadır diyet yapmıyorum.birkac haftadırsacim dökülüyordu .gecen hafta diyete ara vermeye karar verdim.cunki sacım cok döküldü. Birsuru serum yag ve ilac alarak bakıma başladım.dun gidip saçlarımı kisalttirdim .
Kilo almışım doğal olarak .
Absolut cum cok ilginç senin bu yazını okuyunca cok şaşırdım.cunki ben bu sorunumdan bahsetmeden senin yazman şaşırttı beni...1 haftadır ozellikle moralim cok bozuldu ve cok korktum.biliyorsun önceki hafta bende isvec diyetine başlamıştım.yarim bıraktım onuda..
Gecen hafta sac analizi yaptırdım .sac diplerin cok temiz ama seyrelme var ve yen sac çıkmıyor dedi uzman.cok üzüldüm.avuc avuc dökülüyor..gecen haftasonu dugun kina vardi arkadasin.kuafore gittim.kuafor şaştı kaldı cok dökülüyor diye .. İyice asabim bozuldu. .. Serumlar iki gündür hafifleti dökülmeyi ama icim rahat değil.
Böyle devam ederse haftaya Dr a gidip testler yaptircam...
makbulecim tebrik ederim.senin adına cok sevindim.hayirli olsun.allah saglikli sihatli mutlu bir ömür nasip etsin.
Ben bugun epey kilo almış görünüyorum ama buara daha onemli sorunlarım var malesef.
Kilo veren arkadaşları kutlarım ..
Sevgiler..
Sozen (84.6/86.1/1.5/+ 1.77%)
Gunaydin kizlar burda internet bazen var bazen yok hazir bulmusken yaziyim uzun zaman oldu
Burda baya kendime geldim her sabah yuzuyorum sonra gelip nesfitimi yiyorum oglen muzlu bademli yogurt(ki bekledigimden cok daha lezzetli) aksam sebze yemegi ve yaninda az biraz et
Gobegim biraz da olsa azaldi ama burdaki aktivitem gercekten fazla yerimde durmuyorumTartim bozuk olmasaydi keske cok merak ettim kacim suan en kisa zamanda bi tane bulup olcucemm
Ben kendimi yazmamışım Allah beni ne yapmasın
Slimsigara (53,2 / 51,6 / 1,6 / %3 )
Canim heryerden dökülüyor sanirim ama bilmiyorum erkek tipimi?Canimm hic moralini bozma.. Ama evet benim haberim olmadan bunu yazmamda biraz garip olmus. Icime dogmus galiba.. Bu dokulme beslenmeden kaynaklaniyorsa, menulerini duzene koydugunda saclarin da cikacaktir.. Bol bol yumurta ye et ye, yesil yaprakli sebze ye. Ceviz ye. Bilmedigin yaglari otlari sakin kafana surme. Birde benim fikrim ama dr'a gidersen daha iyi olur gibi. Allah muhafaza erkek tipi sac dokulmesi falan olmasin sakin..
Ve lutfen moralini bozma.. Kilolari istediginde mis gibi veriyorsun zaten. Onemli olan sagligin. Sagligin yolunda olsun, sonra yine yaparsin diyet.. Mucckk :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah canimcim. Ne guzel kilo vermissin :) 2 haftalik diyetin kalmis gibi..
Bildirimimi yarin yapsam olur muu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?