- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.501
Ben her halükarda bayrama kadar devam edicem absolutcum
Kilo alma payı diyelim. Zaten diyet yapmıyorum.
ebune listede bu arada
Gecmis olsun canimcim bende argan yagi diyecektim yapiyormussun zatenHerkese merhaba..
1 haftadır diyet yapmıyorum.birkac haftadırsacim dökülüyordu .gecen hafta diyete ara vermeye karar verdim.cunki sacım cok döküldü. Birsuru serum yag ve ilac alarak bakıma başladım.dun gidip saçlarımı kisalttirdim .
Kilo almışım doğal olarak .
Absolut cum cok ilginç senin bu yazını okuyunca cok şaşırdım.cunki ben bu sorunumdan bahsetmeden senin yazman şaşırttı beni...1 haftadır ozellikle moralim cok bozuldu ve cok korktum.biliyorsun önceki hafta bende isvec diyetine başlamıştım.yarim bıraktım onuda..
Gecen hafta sac analizi yaptırdım .sac diplerin cok temiz ama seyrelme var ve yen sac çıkmıyor dedi uzman.cok üzüldüm.avuc avuc dökülüyor..gecen haftasonu dugun kina vardi arkadasin.kuafore gittim.kuafor şaştı kaldı cok dökülüyor diye .. İyice asabim bozuldu. .. Serumlar iki gündür hafifleti dökülmeyi ama icim rahat değil.
Böyle devam ederse haftaya Dr a gidip testler yaptircam...
makbulecim tebrik ederim.senin adına cok sevindim.hayirli olsun.allah saglikli sihatli mutlu bir ömür nasip etsin.
Ben bugun epey kilo almış görünüyorum ama buara daha onemli sorunlarım var malesef.
Kilo veren arkadaşları kutlarım ..
Sevgiler..
Sozen (84.6/86.1/1.5/+ 1.77%)
Ben kendimi yazmamışım Allah beni ne yapmasın
Slimsigara (53,2 / 51,6 / 1,6 / %3 )
56.2/54.6/1.6
Evde zar zor bi tarti buldum da olctumbu arada % olayini anlatirsaniz cok sevinirim
Tebrikler canim guzel baslangic :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim Cok ince dusuncelisin..teşekkürler..Selam kızlar
Simdi geldim diyetisyenden ramazan listemi paylasayim fikriniz olur
SAHUR :
5 tane yesil zeytin yada 3 tane siyah zeytin
2 tane ceviz ici
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 ince dilim ekmek (kepekli,tam buğday,cavdar)
Domates ,salatalik ,yesillik
Şekersiz acik cay,bitki caylari
10-15 DAK SONRA
1 porsiyon meyve
2 su brd. Ayran yada 1 su brd. Sut yada 1 su brd yogurt
IFTAR :
1 adet zeytin yada hurma
1 kase corba
10-15 DAK. ARA
2 kofte kadar tavuk eti ,balık veya kırmızı et yoksa 2 yemek kasigi peynir
4 yemek kasigi sebze yemegi ( icinde et varsa 6 yemek kasigi yeniliyor ayrica et yenmiyor)
1 porsiyon sogus sebze yada salata
1 ince dilim ekmek
SAAT 22.30
1 porsiyon meyve
2 su brd ayran yada 1 su brd sut yada 1 su brd yogurt
Eger sahurda 3 dilim ekmek cok gelirse sahurda 2 dilim iftarda 2 dilim olarak degistirilebilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yazamadim kac gündür sen 3. Olmuşun tebrik ederim.ve bana rağmen takım 1. Olmuş tum arkadaşları kutlarım...Pissstttt birincilerrrrrr ^-^
Selam kızlar nasilsinz bakalım. Bugun oruç basladi.insallah sonuna kadar tutabilirim.ama her an kaytarma potansiyeline sahibim:26::26: hayırlısı artik.sahur ve iftarda daykonun listesine uymaya çalıştım .ama iftarda yemediğim pideyi iftardan sonra yedim
Bu aralar cok darıldım spor cok yapamıyorum belim ağrıyor rejim yapamıyorum sacım dökülüyor ... Surda tatile gitmeye tas çatlasa 4 hafta kaldı nasil gidecek bu kilolar? Delircem walla.bugun sac icin besin takviyesi aldım.umarim kilo aldırmaz..
Canim yazamadim kac gündür sen 3. Olmuşun tebrik ederim.ve bana rağmen takım 1. Olmuş tum arkadaşları kutlarım...
bu arada yogunlugunun nedenini sanirim biliyorum...Ne demek bana ragmennnn?
14. Takim hep berabeeeer! ^-^
Ben de diyet yapmadan full su ve kas kaybiyla verdim kilo farkindaysan. Onu da catir catir alicam zaten ^-^
Ben de hic spor yapmiyorum. Her aksam disardayim bide. Yarindan itibaren diyete devam etmem gerekiyor zira yemekhane kapandi ramazandan dolayi bari disardan yemiyim diyet yapayim. Cok degil 4.5 kilom kaldi gitsin o da. Ha veremezsem de uzulmem ama ins veririm.
Gecmis olsun canimcimSelam herkese,
Hayirli ramazanlar :)
Yine hafta birincisi olmusuz tebrik ederim hepimizi..
Cok fazla paylasim yapamiyorum bu ara. Dizimle ilgili bir saglik sorunum var ilac falan yazdilar simdilik.. Spor bir muddet yasakinsallah iyi olurum yeniden spor yapabilirim.
Sevgiler :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada yogunlugunun nedenini sanirim biliyorum...
guzel ciceklerdi...:101:
Selam kizceler nasılsıniz
Tebrik ederim hepimizi :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Gecmis olsun canimcim
Katiliyorum
Gunaydinn
Tatilim cok guzel gidiyo. Diyetime devam ve cok yuzuyorum ama ne kadar kilo versem de gobegimdeki yaglar erimiyo sinir oldum. Hala buyuk gayret icindeyim dondurma olayi biraz sorun oluyo ama halledemeyecegim bisey degil 😌✋
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?