- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.441
Ebune çok geçmiş olsun. Bağışıklık sisteminde problem varsa, doktorun verdiği diyete uyması diye düşünüyorum.
Olsun doktor diyeti daha sağlıklı olur. Biz destek veririz sana.
Kizlaaaaarrrrrr!
Birinciligimizi kutlarim!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birinciliğinizi tebrik ediyorum şekerler her zamanki gibi yine süpersiniz
Masallah bizeee :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaaaaarrrrrr!
Huhuu superiz yaa bildirim yapildi ve ben bugun cortladim resmen . Kizlar bildirim yapinca bana biseyler oluyor sanki yedim yedim yoksa bidaha yiyemem diye herseye hucum...biskuvi yedim yarim paket birde gece gece ekmegin uzerine peynir surup yedim ve yattim...
Haftaya eksi cikmazsam kdndime cok kizarim walla kendimden istedigim azicik iskikrar o da bende yok sanirim.. Bugunki yedikletimden sonra bayrama 75 hayal oldu ....
Oleyyy tebrik ederim hepimiziKizlaaaaarrrrrr!
Sagol akrebim kaptanim hosgeldinnBirinciliğinizi tebrik ediyorum şekerler her zamanki gibi yine süpersiniz
Olmaz olmazz 1 ay dikkat et bak 75 olacakHuhuu superiz yaa bildirim yapildi ve ben bugun cortladim resmen . Kizlar bildirim yapinca bana biseyler oluyor sanki yedim yedim yoksa bidaha yiyemem diye herseye hucum...biskuvi yedim yarim paket birde gece gece ekmegin uzerine peynir surup yedim ve yattim...
Haftaya eksi cikmazsam kdndime cok kizarim walla kendimden istedigim azicik iskikrar o da bende yok sanirim.. Bugunki yedikletimden sonra bayrama 75 hayal oldu ....
Bide kızlar bu sabah aynada kendime baktım karnim baya inmiş dedim.esimde onayladı. Çok mutlu oldum.abur cubur yok. Sağlık ve hafiflik var.
Bende hafta sonu sebebiyle biraz kacirdim..
Sabah kahvaltiya disari ciktik. Ah o acik bufeler
Aslinda normal 1 dilim kepek ekmegi, 1 dilim peynir, domates salatalik yedim. Sonra bi catal menemen, 1 kesme seker kadar helva ve yarim dilim su boregi ile final yaptim.. Uzerine 1 saat yuruyus yaptim..
Ogle yemegi yerine meyve yiyip, aksama normal sebze et vs yiyip dengeleyecegim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?