Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ebune çok geçmiş olsun. Bağışıklık sisteminde problem varsa, doktorun verdiği diyete uyması diye düşünüyorum.
Olsun doktor diyeti daha sağlıklı olur. Biz destek veririz sana.

Saol canim cok tesekkur ederim bende korkar oldum valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menumu yazayim kizlar
Sabah:az peynir
Yarim haslanmis yumurta domates
Oglen:kuru fasulye
Tavuklu pilav
Aksama yemek yemeyi dusunmuyorum meyve yerim herhalde
Ha birde turk kahvesi ictim:)

Kizlar 3 hafta ugrasip verdiginiz kilolari siz de adet haftasinda geri aliyomusunuz? Bugun okadar acgozluydum kii
Toplam:1000kcal
Kahvalti:470kcal
Ogle:30kcal
-Maydonoz Salatasi
Aksam:500kcal
-Taze fasulye(keske bununla kalabilseydim)
-Cips
-Tiramisu
-1 tatli kasigi nutella

:..( Iste simdi aglicam.Regl beni fena yapti ama bugun gibi bi gun 52ye kadar bir daha olmayacak soz veriyorum

Kizlaaaaarrrrrr!
Birinciligimizi kutlarim!

Kizlaaaaarrrrrr!

Huhuu superiz yaa bildirim yapildi ve ben bugun cortladim resmen . Kizlar bildirim yapinca bana biseyler oluyor sanki yedim yedim yoksa bidaha yiyemem diye herseye hucum...biskuvi yedim yarim paket birde gece gece ekmegin uzerine peynir surup yedim ve yattim...
Haftaya eksi cikmazsam kdndime cok kizarim walla kendimden istedigim azicik iskikrar o da bende yok sanirim.. Bugunki yedikletimden sonra bayrama 75 hayal oldu ....

Son düzenleme:

Bende persembe bildiriminden sonra 3 gun ayi gibi yiyorum ki. Olmaz bir sey. Bayrama sen 75 be 48 olucaz!

Evdeki hesap çarşıya uymadi. :)
Dün akşam mercimek ve yoğurt yazmıştım menume. Ama dışarıda yemek zorunda kaldık. Bende ekmeksiz olarak karışık kebap çeşitleri vardı. Et çeşitlerinden 2 şer çatal aldım.(et tavuk kıyma ) 2 bardak da ayran. Yüksek kalori olmamıştır sanırım.

Ben bayrama kaç kiloyla ulasacam acaba. Kendimden büyük bir başarı bekliyorum.
2 yil önce ramazanda 7 kilo vermiştim. Ramazan içerisinde: Inşallah en az 5 kilo veririm.

Son düzenleme:
Bide kızlar bu sabah aynada kendime baktım karnim baya inmiş dedim.esimde onayladı. Çok mutlu oldum.abur cubur yok. Sağlık ve hafiflik var.

Son düzenleme:
Selam kızlar
Kizlaaaaarrrrrr!

Oleyyy tebrik ederim hepimizi
Birinciliğinizi tebrik ediyorum şekerler her zamanki gibi yine süpersiniz
Sagol akrebim kaptanim hosgeldinn
Olmaz olmazz 1 ay dikkat et bak 75 olacak
Bide kızlar bu sabah aynada kendime baktım karnim baya inmiş dedim.esimde onayladı. Çok mutlu oldum.abur cubur yok. Sağlık ve hafiflik var.

Cok guzell daha da gidecek

Flaş Flaş Flaş şok şok şok
Az önce tartıldim. 76.9 kg çıktım. Tam tamına 800 gr vermişim. Ödem dir ama olsun.

Bende hafta sonu sebebiyle biraz kacirdim..

Sabah kahvaltiya disari ciktik. Ah o acik bufeler

Aslinda normal 1 dilim kepek ekmegi, 1 dilim peynir, domates salatalik yedim. Sonra bi catal menemen, 1 kesme seker kadar helva ve yarim dilim su boregi ile final yaptim.. Uzerine 1 saat yuruyus yaptim..

Ogle yemegi yerine meyve yiyip, aksama normal sebze et vs yiyip dengeleyecegim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 s.b tam yağlı süt 124 kcal
2 adet kayısı 34 kcal

1 avuç fındık 264 kcal

2 dilim tam buğday ekmekli,tuzsuz peynirli,yağsız tost 287kcal
1 kase tam yağlı yogurt 179 kcal

1 eti karamel çikolatanın 1/6 si 106 kcal

Salata (1 domates
1 salatalık
1 soğan )84 kcal

Toplam 1078 kcal
Bazal metabolizma hızım 2150kcal

Bugün midem çok bulandı çok su inceledim. Ancak 2 litre içerim. Sporda henüz yapmadım. Kızı uyutursam yapacam.

Üzerine yürüyüş yapman süper olmuş. Bir sorun olmaz üzülme.

Slm kizlarr
Ahh kizlar menu falan yazamicam cok abarttim cook yegenimin dogum gunu vardi hangi birini yazayim ams yarindan itibaren basliyorum dikkat etmeye iyi geceler

Gunaydin kizlar
Haftasonu+adet donemi beni fena yaptii.Neler neler yedim Dondurmalar mi dersiniz hamburger mi pasta mi gecenin bi yarisi yenen nutellali ekmekler mi??
Sabah muthis bi arti ile uyanmam da cabasi tabi
Cok ozur dilerim ilk once de kendimden tabi
Suanda yoldayim gidiyorum bu hafta full yuzup yiyebildigim kadar az yersem bence dun aldigim 3500 kaloriyi anca yakarim
Of yaa

Merhaba kizlar guya ben bugun dikkat edecektim ama olamadi

1 de kalktim ve salata yedim daha sonra disari ciktik birtane hamburger yedim eve geldik annem hamur pisirmis patlican yemegiyle onu yedim uzerine birde cornet sanirim izin bana yaramiyor
Persembe isbasi yapicam umarim duzene girerim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…