- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.621
Ozaman yazayim kizlar yediklerimi dun gece sahurda yememistim
Bugun harab ve bitap bir sekildeydim birde calistim 8saat ayakta
iftarda patates puresi ve limonata 1adet biber dolmasi yedim bulasiklarimida yikadim ancak oturdum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kabul etsin canim.. Hadi iyi istirahatler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok balim pes etmek mi asla yeni arkadaslar gelsin bencede sozen de saclarindan dolayi izin aldi ebune sen ben kaldik slim mezun oluyor
Kuzum ya anca sok diyetle gider spor olmayinca o kadar kilo ama bende pek sicak bakmiyorum sok diyetlere bilemedim simdi
Ozaman yazayim kizlar yediklerimi dun gece sahurda yememistim
Bugun harab ve bitap bir sekildeydim birde calistim 8saat ayakta
iftarda patates puresi ve limonata 1adet biber dolmasi yedim bulasiklarimida yikadim ancak oturdum:)
Kızlar hanginiz liste düzenlemesine ve paylaşıma fazlasıyla katkıda bulunan acaba ?Bize once kaptan lazimm :)) sen olsana
Kızlar hanginiz liste düzenlemesine ve paylaşıma fazlasıyla katkıda bulunan acaba ?
Slim gelince bana ulaşsın bi şekilde, kaptan olarak böyle sessizce gitmak olmaz önce takımı emanet eder öyle..
Valla ben Dayko'ya dedim ama kabul etmedi.. Simdilik gonullumuz yok :) ama cok darda kalirsak el birligiyle yapariz herhalde :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kaptanlık yapamam ama elimden geldiğince yardım ederim
Kaptan yardımcısı olursun o zaman tatlım.. Yetiştiririz seni kaptanlığa
Akrebim kaptanim elimden geldigince yardımcı olurum tabiki bize yeni arkadaslarda gelse iyi olmazmi sankiKaptan yardımcısı olursun o zaman tatlım.. Yetiştiririz seni kaptanlığa
Canım grupta en aktif sensin zaten ben dunde diyecektim sanada is yogunlugunu bilemedigim icin karismiyayim dedimBen oyle Daykocumun adini ortaya attim ama istemiyo sanirim :) ben yapayim o zaman.. Ama bana yardimci olunnn
Dun bosuna uzulmuzsun bakBu arada bu sabah tartildim 200 gr daha vermisim tuhh.. Dun olsaydi ya.. Yazardim mis gibi
Ben oyle Daykocumun adini ortaya attim ama istemiyo sanirim :) ben yapayim o zaman.. Ama bana yardimci olunnn
Bu arada yarismaya basladigim kilom diyete basladigim kilodan farkli ben dun aksam itibari ile tammmm 20 kg vermis bulunmaktayim
Vuhuuuu masallahhhh masallahhhh...
Kizz masallah deyince aklima geldi bu ara nazara geliyorum herhalde neye elimi atsam elimde kaliyo
1 ay once cam ocagim darmadagin oldu kirildi,2 gun once annemde temizlik yapiyodum supurge elimde kaldi kocaman bi nazarlik takacam artik
Bir arkadaşım yollamıştı bana.. Bende sana yolliyim :)
Peygamberimizin torunlarina okudugu nazar duasi : "Euzu bi kelimâtillahi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh"
Bu arada yarismaya basladigim kilom diyete basladigim kilodan farkli ben dun aksam itibari ile tammmm 20 kg vermis bulunmaktayim
Tebrik ederim canim ya supersin valla nekadar zaman da bukadar verdin cok iyi ya:)
Günaydın kızlar
Teşekkür ederim topram 4 Nisan'da başladım canım
Günaydın kızlar
Teşekkür ederim topram 4 Nisan'da başladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?