Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah kabul etsin canim.. Hadi iyi istirahatler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bize once kaptan lazimm :)) sen olsana

Kızlar hanginiz liste düzenlemesine ve paylaşıma fazlasıyla katkıda bulunan acaba ?

Slim gelince bana ulaşsın bi şekilde, kaptan olarak böyle sessizce gitmak olmaz önce takımı emanet eder öyle..

Kızlar hanginiz liste düzenlemesine ve paylaşıma fazlasıyla katkıda bulunan acaba ?

Slim gelince bana ulaşsın bi şekilde, kaptan olarak böyle sessizce gitmak olmaz önce takımı emanet eder öyle..

Valla ben Dayko'ya dedim ama kabul etmedi.. Simdilik gonullumuz yok :) ama cok darda kalirsak el birligiyle yapariz herhalde :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben Dayko'ya dedim ama kabul etmedi.. Simdilik gonullumuz yok :) ama cok darda kalirsak el birligiyle yapariz herhalde :)

Canım kaptanlık yapamam ama elimden geldiğince yardım ederim

Bu arada bu sabah tartildim 200 gr daha vermisim tuhh.. Dun olsaydi ya.. Yazardim mis gibi

Kaptan yardımcısı olursun o zaman tatlım.. Yetiştiririz seni kaptanlığa
Akrebim kaptanim elimden geldigince yardımcı olurum tabiki bize yeni arkadaslarda gelse iyi olmazmi sanki
Ben oyle Daykocumun adini ortaya attim ama istemiyo sanirim :) ben yapayim o zaman.. Ama bana yardimci olunnn

Canım grupta en aktif sensin zaten ben dunde diyecektim sanada is yogunlugunu bilemedigim icin karismiyayim dedim
Bu arada bu sabah tartildim 200 gr daha vermisim tuhh.. Dun olsaydi ya.. Yazardim mis gibi

Dun bosuna uzulmuzsun bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada yarismaya basladigim kilom diyete basladigim kilodan farkli ben dun aksam itibari ile tammmm 20 kg vermis bulunmaktayim

Ben oyle Daykocumun adini ortaya attim ama istemiyo sanirim :) ben yapayim o zaman.. Ama bana yardimci olunnn

Tamam canım, slim gelsin konuşun, biz konuştuk slimle, bir gelsin, ben de buralardayım yardımcı olurum sana

Bu arada yarismaya basladigim kilom diyete basladigim kilodan farkli ben dun aksam itibari ile tammmm 20 kg vermis bulunmaktayim

Vuhuuuu masallahhhh masallahhhh...

Vuhuuuu masallahhhh masallahhhh...

Kizz masallah deyince aklima geldi bu ara nazara geliyorum herhalde neye elimi atsam elimde kaliyo
1 ay once cam ocagim darmadagin oldu kirildi,2 gun once annemde temizlik yapiyodum supurge elimde kaldi kocaman bi nazarlik takacam artik

Son düzenleme:

Bir arkadaşım yollamıştı bana.. Bende sana yolliyim :)

Peygamberimizin torunlarina okudugu nazar duasi : "Euzu bi kelimâtillahi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh"

Sagol canim Allah razi olsun
Absolut 90 + ya resim attim once sonra yaptim bende hehehe hicbisidende eksik kalmim

Son düzenleme:
Kizlar yazamiyorum diye geliyorum beni takimdan aticaksiniz artik
Internet yok bisey yok diyete devam ama artik tartim da yok.Hergun yediklerimi offline gibi notlara kaydediyorum ipin ucunu ordan tutuyorum
Tebrik ederim slim bu arada yeni kaptan da absolut oluyo galiba
Neyse ben yine tarihe gomuluyorum takimdan atarsaniz da 2 hafta icinde gorurum heralde hoscakalin

Tebrik ederim canim ya supersin valla nekadar zaman da bukadar verdin cok iyi ya:)

Tebrik ederim canim ya supersin valla nekadar zaman da bukadar verdin cok iyi ya:)

Günaydın kızlar
Teşekkür ederim topram 4 Nisan'da başladım canım

Günaydın kızlar
Teşekkür ederim topram 4 Nisan'da başladım canım

Resimleride gordumm supersinn.. Manken gibi olacaksin kis geldigindee 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…