- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.661
harika bir menu olmus canim...kalorilerini eklemek cok mantikli sahiden insan daha fazla motive oluyor...Gunaydinnn
Sabah
2 dilim ekmek 180
1 dilim peynir 70
Oglen
3 kasik patates salatasi 165
3 kasik patlican sote 104
Aksam
3 kofte 175
Salata 95
Toplam 789
Su 3 lt
Spor 50 mekik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
harika bir menu olmus canim...kalorilerini eklemek cok mantikli sahiden insan daha fazla motive oluyor...
Sagol canimm..
Ama siz oruc tutarken menumu yazinca bi garip oluyorum. Insallah gunaha girmem
Selam kızlarr
inşallah canım hep beraber
teşekkürler topram inanki burasıda çok motive ediyor beni
Benide ediyor toprramm da ramazanda ipin ucu kaciyor ben 6 yil once burasi sayesinde 12 kg vermistim:)
Buranin motivasyonu harika sorumlu hissediyorsun kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet yaaa.. Superiz iste 4 kisiyiz ama full motiveyiz.. Bu gazla gidip mekik cekiyim
Selam kizlar nasilsiniz
Ben iyi sayilirim topraam sen nasilsin?
Bugun dr ye gittim kanim cok dusukmus ve cok enterasan karnimin sag tsrafinda agri vardi kansizlik gaz yaparmis oda onun sancisiymis kimbilir daha neler ogrenicez
Kisacssi kizlar dr oruc tutma dedi igneler haplar amaaan biktim ya 30 yasindayim ama 60 gibiyim
Iyiyim canim sagol
Ilk defa duydum bende dert etme canim beterin beterin var rabbim geçici dert versin
Ben iyi sayilirim topraam sen nasilsin?
Bugun dr ye gittim kanim cok dusukmus ve cok enterasan karnimin sag tsrafinda agri vardi kansizlik gaz yaparmis oda onun sancisiymis kimbilir daha neler ogrenicez
Kisacssi kizlar dr oruc tutma dedi igneler haplar amaaan biktim ya 30 yasindayim ama 60 gibiyim
Aaaaa cok gecmis olsunn... Insallah toparlarsin tez zamanda.. Annemdede vardi, pekmezler balik yaglari haplar igneler..
Bende gunde 5 ayri ilac kullaniyorum bende ayni moddayim. Nineler gibi.. Insallah atlaticaz bunlarida
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar kızlar..
Takım analizinizi hazırladım.. Hepinizi tebrik ediyorum..
Karne notunuz yarışmanın en yüksek notu.. Başarılarınızın devamını dilerim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36161527#post36161527
Gunaydin kizlarrr
Bugun menum su sekilde,
Sabah
Musli + sut 275
Oglen
Disaridayim max 300 kcal biseyler bulurum :)
Ara
1 porsiyon meyve 52
Aksam
Corba 110
Salata 84
Toplam 821
Spor hafif yuruyus
Su 2,5 lt
Bu arada tuvalet sorunu olan varsa, dun bir urun buldum.
Form caylari biliyorsunuz. Berbat tadi vardir. Onlarin limonata gibi soguk olanini yapmislar. Cam sisede. Tatlandiricili. Sinamekili falan.
Olay bisey :) tavsiye ederim ( markasini yazmiyorum ) marketlerde meyve sulari reyonlarinda bulabilirsiniz
Selam kizlar
Absolutcum afiyet olsun canim
Teşekkürler bakicam marketten bende bisi buldum poset cay maydanozlu limonlu tadi da guzel 2 oldu deniyorum onuda dene istersen
Birde haftasanu spor ayakkabi aldim cok guzel bantta yuruyorum ya ayakkabılarim rahatsiz ediyordu 15 dk sonra baski oluyordu ayaklarimda sanki bunlarla 1 saat yuruyorum hic hissedilmiyor alt kisminin resmini cekecem anlatmayi beceremiyecem yoksa
Gule gule kullan. Cok guzelmis.. Ayak sagligi cok onemli sonra benim gibi yamulmayin
Marka yazamama durumuda ne gicik. Butun marketi dolasicaz simdi maydonozlu cay icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?