- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.641
Herkeslere merhaba
Cok yorulmusum iki gündür istanbuldaydim,dun gece geldim,ama su saat oldu yorgunluğum geçmedi.istanbula bu 4. Gidişim her seferinde ayrı bir hayran kalıyorum :) insallah daha cok kereler gitmek kismet olur.
saclarim hala dökülüyor ama biraz daha iyi oldugunu sanıyorum . İlac ve bakim kürleri devam.artik rejime ve spora donsem iyi Olucak.yoksa ucu fena kaçacak.
Slim sanirim artik girmiyor.bence absolut cim Sen artik yeni kaptanimizsin.hayirli olsun.
Daykom sende kaptan yardımcısı oldun sanirim. İkinizede hayirli olsun.
Canim cuma 10.50 de indik 12.00 gibi beşiktaş Dolmabahçe sarayına ilk gittik.ordan Ortaköy caminin orda guzel bir kumpir yedik dinlendik.ordan bogaz turu sonra istiklal caddesi :) dun sabah firansiz sokagi (aslinda aksam jaz dinliycektik ama perisandik yorgunluktan sizmisiz Sultanahmet meydanı topkapı sarayı ,harem ede girdik bu sefer :) ordan galata Köprüsü'nde balık ekmek yedik ve Ortaköy e tekrar gittik.sonra taksime dönüp aksam tekrar Ankara ya donduk. Cok guzel eğlendik arkadaslarla... İnsallah yine giderim :)Hosgeldinnnnn
Bende merakla bekliyordum nereleri gezdin neler yaptin anlat hadiii :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim cuma 10.50 de indik 12.00 gibi beşiktaş Dolmabahçe sarayına ilk gittik.ordan Ortaköy caminin orda guzel bir kumpir yedik dinlendik.ordan bogaz turu sonra istiklal caddesi :) dun sabah firansiz sokagi (aslinda aksam jaz dinliycektik ama perisandik yorgunluktan sizmisiz Sultanahmet meydanı topkapı sarayı ,harem ede girdik bu sefer :) ordan galata Köprüsü'nde balık ekmek yedik ve Ortaköy e tekrar gittik.sonra taksime dönüp aksam tekrar Ankara ya donduk. Cok guzel eğlendik arkadaslarla... İnsallah yine giderim :)
Vallahi masallah o kadar kisa surede heryeri gormussun.. Arkadaslarim Istanbul'a gelip eglenince cok mutlu oluyorum sanki evimde agirlamisim gibi hissediyorum. Seninde eglenmene cok sevindim. Insallah birdaha gelirsen bende gezdiririm seni :)) ama evet artik dedigin gibi diyet zamaniiiii :)) sakin diyeti bozdum falan diye moralinide bozma. Simdi tartiya cikinca yuksek cikabilir haliyle :) kaldigimiz yerden devammm
slim hala gelmemiş açıklama yapmamış.. İşi var herhalde, neyse...........
Canimcim yarından itibaren daha dikkatli olacağım ...ama artilardayim biliyorum...hayirlisi artik.. Azicikta spor yapabilsek harika Olucak..Kizlarrrr bu ara yeni uye alinmayacakmis.. 8. Takimda 1 kisi kaldigi icin oraya yonlendiriyorlar. Dolayisiyla birbirimizi motive etmek icin biraz daha buraya vakit ayirmamiz gerekecek.. Bak simdiden solimm, beni motive eden olmazsa ben yiyorum sonrada niye kilo veremedim diye sizlaniyorum. Sonra basinizin etini yerim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimcim yarından itibaren daha dikkatli olacağım ...ama artilardayim biliyorum...hayirlisi artik.. Azicikta spor yapabilsek harika Olucak..
Bu sicakta spor hic yapilmiyo. Sabah cok erken kalkarsam yuruyus yapacagim. Sende hafif hafif baslarsin hicc dert etme, hizli alinan kilo hizli gider :)
İnsallah canim ...sıcaktan kolumu kaldıramıyorum bende :)
Neyse hayirlisi artik ,iyi geceler canimmm....
inşallah canım hep beraberResimleride gordumm supersinn.. Manken gibi olacaksin kis geldigindee 😘
teşekkürler topram inanki burasıda çok motive ediyor beni3 ayda bravo valla darisi basimiza topraaaamm:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun canım bizde bugun alışverişteydik saat 11,30 da evden çıktık 20,00 de geldik eşim bir iki mıkırdandı ama çıktı bi kereDun yediklerimi yazayim,
Sabah
2 dilim ekmek 180
2 dilim peynir 160
Ara
Sutlu kahve 20
Oglen
1 lahmacun 242
Aksam
Soguk yogurt corbasi 200
Adini bilmiyorum ( yarma falan var icinde :) )
1 dilim ekmek 90
Gece
2 erik 47
Toplam 939 kcal
Cok kalori almisimmm.. Sporda yok. Sonra niye veremiyorum ben diyorum. Bu kadar yiyince verilmez haliyle..
Evett bugun itibariyle, yediklerimin kalorisini hesaplayip yaziyorumm.. Agustos 15'e kadar 6 kilo vermem lazimmmm :)
Herkeslere merhaba
Cok yorulmusum iki gündür istanbuldaydim,dun gece geldim,ama su saat oldu yorgunluğum geçmedi.istanbula bu 4. Gidişim her seferinde ayrı bir hayran kalıyorum :) insallah daha cok kereler gitmek kismet olur.
saclarim hala dökülüyor ama biraz daha iyi oldugunu sanıyorum . İlac ve bakim kürleri devam.artik rejime ve spora donsem iyi Olucak.yoksa ucu fena kaçacak.
Slim sanirim artik girmiyor.bence absolut cim Sen artik yeni kaptanimizsin.hayirli olsun.
Daykom sende kaptan yardımcısı oldun sanirim. İkinizede hayirli olsun.
tatlım ne güzel gezmişsiniz moral tavan yapmıştır inşallah özledik seni buralarda vallaCanim cuma 10.50 de indik 12.00 gibi beşiktaş Dolmabahçe sarayına ilk gittik.ordan Ortaköy caminin orda guzel bir kumpir yedik dinlendik.ordan bogaz turu sonra istiklal caddesi :) dun sabah firansiz sokagi (aslinda aksam jaz dinliycektik ama perisandik yorgunluktan sizmisiz Sultanahmet meydanı topkapı sarayı ,harem ede girdik bu sefer :) ordan galata Köprüsü'nde balık ekmek yedik ve Ortaköy e tekrar gittik.sonra taksime dönüp aksam tekrar Ankara ya donduk. Cok guzel eğlendik arkadaslarla... İnsallah yine giderim :)
Sagol canim iyi geldi walla...harikasin massallah diyorum ben,sende kası biryerleriniSelam kızlarr
inşallah canım hep beraber
teşekkürler topram inanki burasıda çok motive ediyor beni
afiyet olsun canım bizde bugun alışverişteydik saat 11,30 da evden çıktık 20,00 de geldik eşim bir iki mıkırdandı ama çıktı bi kereezan saati tartıldım 93 çıktım tabii çoğu sudan gitmiştir ama olsun gördüm ya o rakamı hehehehe
tatlım ne güzel gezmişsiniz moral tavan yapmıştır inşallah özledik seni buralarda valla
yardımcılık konusuna gelince hep beraber yapacağız canım sen ben yok aramızda
Canim cuma 10.50 de indik 12.00 gibi beşiktaş Dolmabahçe sarayına ilk gittik.ordan Ortaköy caminin orda guzel bir kumpir yedik dinlendik.ordan bogaz turu sonra istiklal caddesi :) dun sabah firansiz sokagi (aslinda aksam jaz dinliycektik ama perisandik yorgunluktan sizmisiz Sultanahmet meydanı topkapı sarayı ,harem ede girdik bu sefer :) ordan galata Köprüsü'nde balık ekmek yedik ve Ortaköy e tekrar gittik.sonra taksime dönüp aksam tekrar Ankara ya donduk. Cok guzel eğlendik arkadaslarla... İnsallah yine giderim :)
Selam kızlarr
inşallah canım hep beraber
teşekkürler topram inanki burasıda çok motive ediyor beni
Benide ediyor toprramm da ramazanda ipin ucu kaciyor ben 6 yil once burasi sayesinde 12 kg vermistim:)
Buranin motivasyonu harika sorumlu hissediyorsun kendini
Devam tabii canım, ben varım diğer kaptan arkadaşlar var, merak etmeyin siz istekli olun yeterki bizler sizi tek bırakmayız..Valla biz kizlarla kaldik basbasa :) ama diyete devam
Kizlarrrr bu ara yeni uye alinmayacakmis.. 8. Takimda 1 kisi kaldigi icin oraya yonlendiriyorlar. Dolayisiyla birbirimizi motive etmek icin biraz daha buraya vakit ayirmamiz gerekecek.. Bak simdiden solimm, beni motive eden olmazsa ben yiyorum sonrada niye kilo veremedim diye sizlaniyorum. Sonra basinizin etini yerim
sagol kuzum haklisin insan kendi yasadigi yeri gezmek icin zaman ayirmiyor,nasil olsa bir ara gezerim diyor.aksam iftardan sonra biraz spor yaparim insallah..Ne guzel gezmissin canim biz istanbul un icindeyiz ama ben bukadar gezmedim valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?