Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dun yediklerimi yazayim,

Sabah
2 dilim ekmek 180
2 dilim peynir 160

Ara
Sutlu kahve 20

Oglen
1 lahmacun 242

Aksam
Soguk yogurt corbasi 200
Adini bilmiyorum ( yarma falan var icinde :) )
1 dilim ekmek 90

Gece
2 erik 47

Toplam 939 kcal

Cok kalori almisimmm.. Sporda yok. Sonra niye veremiyorum ben diyorum. Bu kadar yiyince verilmez haliyle..

Evett bugun itibariyle, yediklerimin kalorisini hesaplayip yaziyorumm.. Agustos 15'e kadar 6 kilo vermem lazimmmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkeslere merhaba
Cok yorulmusum iki gündür istanbuldaydim,dun gece geldim,ama su saat oldu yorgunluğum geçmedi.istanbula bu 4. Gidişim her seferinde ayrı bir hayran kalıyorum :) insallah daha cok kereler gitmek kismet olur.
saclarim hala dökülüyor ama biraz daha iyi oldugunu sanıyorum . İlac ve bakim kürleri devam.artik rejime ve spora donsem iyi Olucak.yoksa ucu fena kaçacak.
Slim sanirim artik girmiyor.bence absolut cim Sen artik yeni kaptanimizsin.hayirli olsun.
Daykom sende kaptan yardımcısı oldun sanirim. İkinizede hayirli olsun.

Hosgeldinnnnn

Bende merakla bekliyordum nereleri gezdin neler yaptin anlat hadiii :)

Hosgeldinnnnn

Bende merakla bekliyordum nereleri gezdin neler yaptin anlat hadiii :)

Canim cuma 10.50 de indik 12.00 gibi beşiktaş Dolmabahçe sarayına ilk gittik.ordan Ortaköy caminin orda guzel bir kumpir yedik dinlendik.ordan bogaz turu sonra istiklal caddesi :) dun sabah firansiz sokagi (aslinda aksam jaz dinliycektik ama perisandik yorgunluktan sizmisiz Sultanahmet meydanı topkapı sarayı ,harem ede girdik bu sefer :) ordan galata Köprüsü'nde balık ekmek yedik ve Ortaköy e tekrar gittik.sonra taksime dönüp aksam tekrar Ankara ya donduk. Cok guzel eğlendik arkadaslarla... İnsallah yine giderim :)

Vallahi masallah o kadar kisa surede heryeri gormussun.. Arkadaslarim Istanbul'a gelip eglenince cok mutlu oluyorum sanki evimde agirlamisim gibi hissediyorum. Seninde eglenmene cok sevindim. Insallah birdaha gelirsen bende gezdiririm seni :)) ama evet artik dedigin gibi diyet zamaniiiii :)) sakin diyeti bozdum falan diye moralinide bozma. Simdi tartiya cikinca yuksek cikabilir haliyle :) kaldigimiz yerden devammm

Sagol canim kaptanim :) insallah gelirim birliklte biseyler yapmak kismet olur. Bak simdi basladim bile azicik bisiklet ceviriyorum simdi.sonra dus alip ufakligi disari cikarcam.esim oroc biseyler hazirlamaliyim onun icin bu arada . Artik ben gelcem ama kilom ne alemde bilmiyorum.hayirlisi artik.opuyorum cok ..
Bu arada slimcimmm seni ozliycez canimm...yine gorusuruz insallah..

slim hala gelmemiş açıklama yapmamış.. İşi var herhalde, neyse...........

Kizlarrrr bu ara yeni uye alinmayacakmis.. 8. Takimda 1 kisi kaldigi icin oraya yonlendiriyorlar. Dolayisiyla birbirimizi motive etmek icin biraz daha buraya vakit ayirmamiz gerekecek.. Bak simdiden solimm, beni motive eden olmazsa ben yiyorum sonrada niye kilo veremedim diye sizlaniyorum. Sonra basinizin etini yerim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimcim yarından itibaren daha dikkatli olacağım ...ama artilardayim biliyorum...hayirlisi artik.. Azicikta spor yapabilsek harika Olucak..

Canimcim yarından itibaren daha dikkatli olacağım ...ama artilardayim biliyorum...hayirlisi artik.. Azicikta spor yapabilsek harika Olucak..

Bu sicakta spor hic yapilmiyo . Sabah cok erken kalkarsam yuruyus yapacagim. Sende hafif hafif baslarsin hicc dert etme, hizli alinan kilo hizli gider :)

Bu sicakta spor hic yapilmiyo . Sabah cok erken kalkarsam yuruyus yapacagim. Sende hafif hafif baslarsin hicc dert etme, hizli alinan kilo hizli gider :)

İnsallah canim ...sıcaktan kolumu kaldıramıyorum bende :)
Neyse hayirlisi artik ,iyi geceler canimmm....

Selam kızlarr

Resimleride gordumm supersinn.. Manken gibi olacaksin kis geldigindee 😘

inşallah canım hep beraber
3 ayda bravo valla darisi basimiza topraaaamm:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler topram inanki burasıda çok motive ediyor beni
afiyet olsun canım bizde bugun alışverişteydik saat 11,30 da evden çıktık 20,00 de geldik eşim bir iki mıkırdandı ama çıktı bi kere ezan saati tartıldım 93 çıktım tabii çoğu sudan gitmiştir ama olsun gördüm ya o rakamı hehehehe

tatlım ne güzel gezmişsiniz moral tavan yapmıştır inşallah özledik seni buralarda valla
yardımcılık konusuna gelince hep beraber yapacağız canım sen ben yok aramızda

Sagol canim iyi geldi walla...harikasin massallah diyorum ben,sende kası biryerlerini
Elbette canim yapabileceğim birsey olursa herzaman...

Ne guzel gezmissin canim biz istanbul un icindeyiz ama ben bukadar gezmedim valla:))

Valla biz kizlarla kaldik basbasa :) ama diyete devam

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Devam tabii canım, ben varım diğer kaptan arkadaşlar var, merak etmeyin siz istekli olun yeterki bizler sizi tek bırakmayız..

Canım, yeni üye almak kolay ama takibi ve gözlemi zor.. O yüzden sizler önce birbirinizin oto kontrolünü sağlayın..

Canım sen kaptan adayısın ve görevin motive etmek, motive ederekten motive olucaksın artık başka yolu yok

Gunaydinnn

Sabah
2 dilim ekmek 180
1 dilim peynir 70

Oglen
3 kasik patates salatasi 165
3 kasik patlican sote 104

Aksam
3 kofte 175
Salata 95

Toplam 789
Su 3 lt

Spor 50 mekik

herkeslere gunaydin...daha yeni kalktim.ufakliga biseyler hazirliycam,sonrada ozel dersim var,bugun oroc tutmaya niyetlendim .kac gundur tutmuyordum.bu sayede otokontrol mekanizmam biraz guclenir
Ne guzel gezmissin canim biz istanbul un icindeyiz ama ben bukadar gezmedim valla:))

sagol kuzum haklisin insan kendi yasadigi yeri gezmek icin zaman ayirmiyor,nasil olsa bir ara gezerim diyor.aksam iftardan sonra biraz spor yaparim insallah..
herkese mutlu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…