Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

son yoğurdu öğle yemeğimde yedim
kocam hala işte gelmedi akşam o nedenle eksikleride aldıramadım
valla zor durumdayım

Gaza gelip isveç diyetine sarma yineee :) senin bu ara boll bol yumurta, ceviz ve et tüketmen lazım. H vitamini ( biotin, b7 vitamini de denir ) en çok bunlarda var. saçlarına çok iyi gelecektir. ( cevizi abartma ama ) fasülyecimmm :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

marul varsa marul ye bitanem yada evde ne varsa sen say biz seçelim
canımcım evde
tonbalığı
zeytinyağlı sarma
z.yağlı barbunya
marul
domates
salatalık
maydanoz
dereotu
ceviz
badem
yeşilçay
bal
limon
tam buğday ekmeği
baklava
elma
kivi
seftali

var
:26:

canımcım evde
tonbalığı
zeytinyağlı sarma
z.yağlı barbunya
marul
domates
salatalık
maydanoz
dereotu
ceviz
badem
yeşilçay
bal
limon
tam buğday ekmeği
baklava
elma
kivi
seftali

var

Ohoo ben bu malzemeyle şimdiye çoktan koca bir salata yapmıştım bile :)) içine 2 tanede ceviz kırarım. Yağ koymayada gerek kalmaz miss misss :)

canımcım evde
tonbalığı
zeytinyağlı sarma
z.yağlı barbunya
marul
domates
salatalık
maydanoz
dereotu
ceviz
badem
yeşilçay
bal
limon
tam buğday ekmeği
baklava
elma
kivi
seftali

var

domates slatalık marul maydanoz yap güzel bir salata bir parça peynir doğra birazda ceviz at ohhh mis gibii bol limonlu doymaman imkansız cnmcım

Ohoo ben bu malzemeyle şimdiye çoktan koca bir salata yapmıştım bile :)) içine 2 tanede ceviz kırarım. Yağ koymayada gerek kalmaz miss misss :)

yağsız olmazki kuzummm yağ temeden yağ yakamayız ayrıva salata içindeki vitaminlerin çözülebilmesi için zeytinyağı şart

İsvec yapmam ama isvecin sucu yok ben tahmin etmeliydim bu durumu.. Uzun süre dengesiz diyet yapanlarda bu durum görülürmüş.keske besin takviyesini daha once başlasaydım bu durum olusmazdi.. Duzelir insallah...gıda takviyesi alıyorum icinde biyotin de var..sagol canim..insallah bir ise yarasa daha etki görünmüyor malesef...dermaroller diye bisey var onunla ilgili bilgin varmi? Onu almayı düşünüyorum bu ara..

1 elma 7 bademm bol su kullanıyorum şu anda kızlar:26:

afiyetolsun cnmmm

omega3 Q enzim Q10 tavsiye ederim sözencimm birde d vitamini değerlerine baktır bitanem

Yok vallaa hiç duymadım.. Zaten bu tip takviyelerin etkisi 3 ayda belli oluyor. Saç dökülmesi konusunda herşeyi yapmış denemiş, doktor doktor gezmiş biri olarak eger genetik dökülme değilse ( bir anda dökülme olmaz zaten genetik dökülmede ) vitamin eksikliği, hava değişimi, yanlış kozmetik ve yanlış beslenme dışında başka bir sorun yoktur.. O da dediğim gibi 3 ayda etki gösterir:) bebe şampuanı veya sarımsak şampuanı da mutlaka dene canımcımm.. birde tabi accık sabredicizz :)

bitanem ben suyumu limonlu içerek alkali hale getiriyorum zaten kapsamlı arştırmadım ne desem yalan olur sıkı bir Karataycıyım
bende öyle limonlu su hergün bolca içmek zorundayım
enfeksiyon oluşşumunu engellediği için dr um zorunlu kıldı
diyetle alkali ile alakası yok
ama yinede her türlü faydası oldu oluyorda

Canim İyi oldugunu dusundugum bur sampuan kullanıyordum ama eskisi gibi iyi gelmiyor bana..issirgan otlu eczaneden alirdim.degistircem ama ne alsam ne önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…