- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.841
Selam kızlar
Nasılsıniz ben iyiyim sukur
Tatil donusu 2,200 artidayim butun tatlilar depolanmis sanirim
Pisman degilim en kisa surede verecem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canimmm..
Tatil donusu olur o kadarcik. Bayram bu.. Tatlilar yemekler bol bol kacamak yaptik hepimiz. Birde oruc sonrasi senin bi parca kilo alman cok normal ama sen bu azimle 1-2 haftada verirsin valla :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Veririm tabii gelir gelmez basladim zaten diyetime
Sporada basliyorum gerci acayip sislik var uzerimde balon gibiyim
Yemeklerde fazla kacirmadim dogrusu da tatlilara dayanamadim ,yemeseydim aklimda kalirdi valla uzulmuyorum o yuzdende nasilsa veririm 2 kilo dert degil yanliz ortalamayi cok etkilemem umarim hedefim haftasonuna kadar aldigimi vermek
Sen nasilsin canim dizin nasil oldu?
Valla ben sinir hastasi olmak uzereyim, surekli ilac kullaniyorum. Regl duzeni diye bisi kalmadi. 2 gun oluyorum 3 gun duruyo sonra yine basliyo falan. Dizlerimde de bir iyilesme yok sanki. Alisverismerkezinde yarim saat yuruyunce 2 saat agriyo( mutsuzum yani. Tatile kadar 5 kilo daha vermeyi hedeflemistim ama bu hareketsizlikten veremedim. Yine bu senede tatile dana gibi gidiyorum ( ayy icim sismis anlattim rahatladim :)
Yinede bunada sukur diyorum. Beterin beteri vardir Allah'a sukur
Canim ya bilemedim ne yazacagimi baska bi dr dahami gorunsen uzuldum valla ben gecen seneden sonra busene manken gibi hissettim kendimi
En azindan 115 li kilolarda degilim uzerime giyecek bisiler bulabildim seneye 36 beden olacaz inşallah
Doktor bir tedavi suresi verdi. 1 ay daha var. bakalim o zamana kadar duzelir insallah. Yoksa mecburen baska doktora gidicem..
Insallah canimcim seneye yaza kadar 60 kilo olalim :) 30 kilo 1 senede verebilirmiyiz acabaa.. Haftada 600 gr yapiyor. Veririz herhalde.. Havalar biraz serinlerse daha rahat kilo veririz insallah. Seneler oncesinden 38 beden pantolonlarim elbiselerim var. hepsini sakliyorum. Seneye hepsini giyerim ohh :))
Sabah 08.35 uyanis
Ardindan sirkeli su
Kahvalti
1 domates,1 biber , beyaz peynir , 1 dilim cavdar ekmegi,1fincan yesil cay
Ceviz de yiyecektim bitmisbugun alirim artik
Biberler bahceden organik misss gibi kokuyorlar
Gunaydin canimm, afiyet olsun..
Bu sirkeli su ise yariyomu yaa.. Bende mi yapsam?
Hakkaten Sozencik nerde?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlarr
Topramm nasilsin bayram nasil gecti
Sozencim sende yoksun kuzum ses ver bi
Iyi tatiller canimGunaydin kizlar iyiyim topraaam sen nasilsin:)
Kizlar ben bugun tatile ciktim ysrin mugladayim insallah hadi bayramdan sonra toparlanirim diyorum yalan oldu sanirim:)
Huuuu kizlarrr yarin tarti gunu biliyosunuz dimi.. :) Ebunecim seni izinli yapalim istersen. Tatilde tartilabilecek misin?
Sozennnn nerdesin be yaawww :)
Gunaydinnnn
Iyi tatiller canim
Canim ses 1-2Gunaydin kizlarr
Topramm nasilsin bayram nasil gecti
Sozencim sende yoksun kuzum ses ver bi
Guzel düzenine dönmüşsun superSabah 08.35 uyanis
Ardindan sirkeli su
Kahvalti
1 domates,1 biber , beyaz peynir , 1 dilim cavdar ekmegi,1fincan yesil cay
Ceviz de yiyecektim bitmisbugun alirim artik
Biberler bahceden organik misss gibi kokuyorlar
Canim... Sirkeli su ise yariyordu sanirim burda senden once bir arkadas cok guzel kilolar verdi burda o içerdi sanirim...Gunaydin canimm, afiyet olsun..
Bu sirkeli su ise yariyomu yaa.. Bende mi yapsam?
Hakkaten Sozencik nerde?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim güzelce gez dinlen tatil donusu sıkı başlarsın...Gunaydin kizlar iyiyim topraaam sen nasilsin:)
Kizlar ben bugun tatile ciktim ysrin mugladayim insallah hadi bayramdan sonra toparlanirim diyorum yalan oldu sanirim:)
Canimmm ne yapıcam ya ben 1 haftadır hiç tartılmiyorum...korkuyorum çıkmaya...ufff...Huuuu kizlarrr yarin tarti gunu biliyosunuz dimi.. :) Ebunecim seni izinli yapalim istersen. Tatilde tartilabilecek misin?
Sozennnn nerdesin be yaawww :)
Herkese merhabalar...
Benim tatil planları iyice karıştı
Zaten bu aralar ben hepten karıştığım.
Bayram biter bitmez ufakligi kreşe yazdırıp tatile çıkacaktık güya..kreş devlet in kreşi ama guzel olduğu icin kayıtlar dolmuş Birsuru yedekler var..biz biraz bastırdık azicik bekleyin gelmeyen olursa sizi alicaz dedi bekliyoruz mecburen...gidemedik tatile...
Bu arada bir kolejle anlaştım.bu ayin sonuna dogru basliyorum.Ufakligi benim kolejin anaokuluna mı versem diye düşünüyorum bir yandan ama yol cok uzun yıpranırımi diye kararsız kalıyorum.
Saclarim hala dökülüyor iki ayrı cildiye uzmanına gittim,tahliller yapıldı hersey simdilik normal görünüyor ama ikiside diyeti bırak bir süre diyorlar...zaten bıraktım biliyorsunuz...
Bayramda esimin köyüne gittik köyler birleşip Bayram yemegi hazırlatmislar iki köy toplu bayramlaşma yaptılar cok güzeldi...
Ufaklikla ineklere ot verdik bende yanlışlıkla isirgan otunu koparmaya çalışınca cok güldüler bana.. Nerden biliyim :) ellerim sızladı tabi...
Sizleri cok özledim ama buraya girmeye utanıyorum.epeydir diyet yok spor yok tartılmiyorum bile...
.
Canim ses 1-2
Tatilin guzel geçmesine sevindim.iki kilo bisey değil yarısından fazlası su eksiğini giderdin içindir o... Devam arkadasim ama gecen Dr Dediki diyetisyen kontrolünde zayiflayanlarin bile sacı dökülüyor geliyorlar görüyoruz dedi.... Sen istersen arada vitamin takviyeleri kullan ...Dr a danş hatta...
Guzel düzenine dönmüşsun super
Canim... Sirkeli su ise yariyordu sanirim burda senden once bir arkadas cok guzel kilolar verdi burda o içerdi sanirim...
Canim güzelce gez dinlen tatil donusu sıkı başlarsın...
Canimmm ne yapıcam ya ben 1 haftadır hiç tartılmiyorum...korkuyorum çıkmaya...ufff...
Canımsin benimOooo kim gelmisss :))
Sekerim nerdesin sen yaa.. Ozledik vallahi. Saclarinin hala dokuluyor olmasina cok uzuldum. Sebebi olsa bilirsin, evet su sebeple oldu dersin ama boyle sebepsiz olunca insanin eli kolu bagli kaliyor. Insallah duzelirsin.
Eger diyetden dolayi bu sac dokulmesi oldugunu dusunuyorsan ki oyle gorunuyor, diyetide birakmissin zaten. Tartilmanin bir anlami yok bence, bosuna moralini bozacaksin. Havalar biraz serinleyince hafif spora baslarsin. Birde diyetisyene gidersin yavas ve saglikli kilo verirsin. Istersen sana cok iyi diyetisyen bulurum Ankara'dan. Baskent universitesinin eski beslenme ve diyetetik bolum baskani aile dostumuz. Simdi Ist'da yasiyor. Ama Ankara'daki diyetisyenlerin nerdeyse yarisi onun mezunu :) ne zaman istersen sorabiliriz :)
Yeni isin hayirli ugurlu bereketli olsun. Ufakliga da insallah gonlunuze gore bir okul bulursunuz.
Bugun herkesi izne cikarmaya calisiyorum :)) sana sorayim. Izne ayrilmak ister misin? Kendini iyi hissettiginde yeniden katilirsin. Ben seni bos birakmam zaten. Arada mesaj atarim durum kontrolu yaparim :))
Bu haftaki sonuçlarımız... Kızlar bir kontrol eder misiniz yanlışlık yapmayalım :)
Sozen 86,1 / 87,1 / 1,0 / %-0,38 (3'e bolundu)
Dayko 93.4 / 92.4 / 1,0 / % 1.07
Absolut123 90,8 / 90,4 / 0,4 / % 0,44
Ebune 61,0 / 60,5 / 0,5 / % 0,82
14.Takım ortalaması %0,48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?