- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.861
Sozimm kalan saclarinida ben yolacam amaHerkese merhabalar...
Benim tatil planları iyice karıştı
Zaten bu aralar ben hepten karıştığım.
Bayram biter bitmez ufakligi kreşe yazdırıp tatile çıkacaktık güya..kreş devlet in kreşi ama guzel olduğu icin kayıtlar dolmuş Birsuru yedekler var..biz biraz bastırdık azicik bekleyin gelmeyen olursa sizi alicaz dedi bekliyoruz mecburen...gidemedik tatile...
Bu arada bir kolejle anlaştım.bu ayin sonuna dogru basliyorum.Ufakligi benim kolejin anaokuluna mı versem diye düşünüyorum bir yandan ama yol cok uzun yıpranırımi diye kararsız kalıyorum.
Saclarim hala dökülüyor iki ayrı cildiye uzmanına gittim,tahliller yapıldı hersey simdilik normal görünüyor ama ikiside diyeti bırak bir süre diyorlar...zaten bıraktım biliyorsunuz...
Bayramda esimin köyüne gittik köyler birleşip Bayram yemegi hazırlatmislar iki köy toplu bayramlaşma yaptılar cok güzeldi...
Ufaklikla ineklere ot verdik bende yanlışlıkla isirgan otunu koparmaya çalışınca cok güldüler bana.. Nerden biliyim :) ellerim sızladı tabi...
Sizleri cok özledim ama buraya girmeye utanıyorum.epeydir diyet yok spor yok tartılmiyorum bile...
.
Canim ses 1-2
Tatilin guzel geçmesine sevindim.iki kilo bisey değil yarısından fazlası su eksiğini giderdin içindir o... Devam arkadasim ama gecen Dr Dediki diyetisyen kontrolünde zayiflayanlarin bile sacı dökülüyor geliyorlar görüyoruz dedi.... Sen istersen arada vitamin takviyeleri kullan ...Dr a danş hatta...
Guzel düzenine dönmüşsun super
Canim... Sirkeli su ise yariyordu sanirim burda senden once bir arkadas cok guzel kilolar verdi burda o içerdi sanirim...
Canim güzelce gez dinlen tatil donusu sıkı başlarsın...
Canimmm ne yapıcam ya ben 1 haftadır hiç tartılmiyorum...korkuyorum çıkmaya...ufff...
Oooo kim gelmisss :))
Sekerim nerdesin sen yaa.. Ozledik vallahi. Saclarinin hala dokuluyor olmasina cok uzuldum. Sebebi olsa bilirsin, evet su sebeple oldu dersin ama boyle sebepsiz olunca insanin eli kolu bagli kaliyor. Insallah duzelirsin.
Eger diyetden dolayi bu sac dokulmesi oldugunu dusunuyorsan ki oyle gorunuyor, diyetide birakmissin zaten. Tartilmanin bir anlami yok bence, bosuna moralini bozacaksin. Havalar biraz serinleyince hafif spora baslarsin. Birde diyetisyene gidersin yavas ve saglikli kilo verirsin. Istersen sana cok iyi diyetisyen bulurum Ankara'dan. Baskent universitesinin eski beslenme ve diyetetik bolum baskani aile dostumuz. Simdi Ist'da yasiyor. Ama Ankara'daki diyetisyenlerin nerdeyse yarisi onun mezunu :) ne zaman istersen sorabiliriz :)
Yeni isin hayirli ugurlu bereketli olsun. Ufakliga da insallah gonlunuze gore bir okul bulursunuz.
Bugun herkesi izne cikarmaya calisiyorum :)) sana sorayim. Izne ayrilmak ister misin? Kendini iyi hissettiginde yeniden katilirsin. Ben seni bos birakmam zaten. Arada mesaj atarim durum kontrolu yaparim :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin güzeller
Kilo bildirimi :
Sozen / / / izinli
Dayko 92,4 / 93.4 / -1 / % -0,05 (yuzde ikiye bolundu )
Ebune 60,5 / /
Absolut123 90,4 / 90,4 / 0 / %0
14. Takim ortalamasi %
Kaptancim dogru olmusmu acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba % -0,50 mi olacak
Kaptancim ses ver
Acaba % -0,50 mi olacak
Kaptancim ses ver
Tatlim ben -0,54 hesapladim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlim ben -0,54 hesapladim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaptancim kiloyu degistirebiliyormuyuz
Bu sabah 92.2 idimde
Tabi degistiririz :) tebriklerrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kizlar ancak girdim
60.5/60/0.5/% 83
Valla kacirmama ragmen vermisim acicik:)
Kilo bildirimi duzenleme :
92.4 / 92.2 / 0.2 / % 0,10
Dogrumudur kaptancim
*** 14. TAKIM 373. ETAP ***
Sözen 87,1 / İzne ayrıldı
Dayko 92.4 / 92.2 / 0,2 / % 0.10
Absolut123 90,4 / 90,4 / 0,0 / %0 kilosu sabit
Ebune 60,5 / 60 / 0,5 / %0,41
14.Takım ortalaması %0,17
bu da bu haftaki durumumuz :)
hoşgeldın kuzumkızlar bende size katılmak istiyorum, benide alırmısınız aranıza?
birde şartlar neler??
ben +90topiğindenim:)
şimdiden teşekkürler.....
hoşgeldın kuzum
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne 14.takıma katılmak istiyorum diye yazarsan kaptanımız davet edecek ordan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?