- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #102.881
Ne zahmeti canim ask olsuntamam canımol, ama şartlar neler, beni adydınlatsan az daykocum?
sana zahmet olucak ama....
ıloveyou
Ne zahmeti canim ask olsun
Simdi takima davet edecek ya kaptan buradan paylasimlar yapiyosun menunu sporunu falan ayni 90+ daki gibi 2 hafta deneme suresi var sonra listeye giriyorsun her persembe kilo bildirimi yapiyosun takimdaki herkesin yuzdeleri toplanip kisi sayisina bolunuyor boylece takimin haftalik basarisi ortaya cikiyor diger takimlarla yarisiyoruz
Kilo aldin diyelim takimin yuzdesi dusuyor o yuzdende daha da dikkat ediyorsun sonra puskuut her hafta,her ay listeler yapiyor ben cok seviyorum bu takim olayini kendimi sorumlu hissediyorum arkadaslara karsi mesela bu ay toplam kilo verenler listesinde tum takimlar arasinda 4.olmusum
Ilk sayfada kurallar yaziyor oradanda okuyabilirsin canim insallah anlasilir yazmisimdir sormak istedigin ne varsa sor cancazim
Bu arada sozen de bizim takimda izinli su ara saclarindan dolayi
Sozen senide kocaman opuyorum kuzum
Gunaydinnnçok sağol canım aydınlatma için, çok iyi anladım.
tamam bende gerekli yere başvurumu yapayım.
bu arada 4.lük için tebrikler canım benim....
site değişince bende allak bullak oldum kkda:):):)
neyse alışıcaz sanırım...
ay inanırmısın gece gece burnuma türk kahvesi koktu şimdi
bu olsa olsa bilinçaltı işidir
neyse görüşürüz canım, kocaman öpüyorum....:*
sozen canım okursan senide kocaman öpüyorum....:*
selam kizlar,tamam canım sağol, ama şartlar neler, beni adydınlatsan az daykocum?
sana zahmet olucak ama....
ıloveyou
Hu huuuu naber canım benimm :) bir ara siteden ümide kestim valla açılmayacak dedim.. sonra benim internet gitti.. daha bugün bakabildim. Bu hafta sanırım cereyanda kalmışım biraz üşüttüm. Yaz gribi de hiç çekilmiyor.Eeeee ama ben ozledim sizleri hadi bi ses versin
gecmis olsun canim tatilin keyfini cikar bende dertlendim biliyosun ama hemen gidiyor o alinanlar IYI TATILLERHu huuuu naber canım benimmbir ara siteden ümide kestim valla açılmayacak dedim.. sonra benim internet gitti.. daha bugün bakabildim. Bu hafta sanırım cereyanda kalmışım biraz üşüttüm. Yaz gribi de hiç çekilmiyor.
Diyetime de düşe kalka devam ediyorum diyelim.. Dün de Ankara'dan annem geldi bende bir bayram havası
Daykocum senden çok önemli bir ricam olacak, bu cuma tatile çıkıyorum dolayısıyla önümüzdeki hafta tartılamayacağım ve haliyle listeyi hazırlayamayacağım. (21 ağustos perşembe haftası ) Bu haftaki kilo bildirimi listemizi de perşembe hazırlayabilirim ama cuma yolda olacağım için "paylaşım alanına" ekleyemeyeceğim. Sen cuma günü bizim takımı ekleyebilirsen çok sevinirim. 21 Ağustos haftasını da tamamen senin hazırlaman gerekecek
ve kesinlikle belirtmeliyim ki ben tatilden ne zaman dönsem 2 kilo falan almış dönerim
Ama 21 Ağustos haftası izinli olacağım için ve izin süresi minimum 2 hafta olduğu için bir sonraki hafta aldığım kiloları veripppp, ilk kilo bildiriminde bomba gibi geri dönüş yapacağım
Canim sozen bu hafta listeye yazilacakmi gecen hafta izinli demistik*** 14. TAKIM 374. ETAP ***
Sözen 87,1 / izinli
Dayko 92.2 / / / %
Absolut123 90,4 / 90,2 / 0,20 / %0,22
Ebune 60 / / / %
14.TAKIM ORTALAMASI %
valla kilosunu unutmamak için her hafta kendi içimizde listeyi oluştururken yazalım. Sonra paylaşım alanına yazarken kaldırırız. Sözencik geri döndüğünde en son nerede bırakmıştık diye bi saat geri arama yapmak zorunda kalmayız :)Canim sozen bu hafta listeye yazilacakmi gecen hafta izinli demistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?