Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın bacılar
Sabah kalkıp mekik cekeyim dedim 300 tane çektim. Aletin yayını kirdim ya. Yedeklerini ara ki bulasin. Taşınınca nereye koyduğunu bulamadım.

Bacım basladinmi rus diğerine.
Seni takibe aldım.iyi sonuçlar alirsan bend e haftaya işe başlayınca yapacağım.eşime çaktırmadan.

başladımm canım. 3 mil leslie de yaptım kalkar kalkmazz.
bnde eşime caktırmadan yapcam. hem böle diyetlere kızıyo hemde kilo ver diye beynimi yiyo

başladımm canım. 3 mil leslie de yaptım kalkar kalkmazz.
bnde eşime caktırmadan yapcam. hem böle diyetlere kızıyo hemde kilo ver diye beynimi yiyo
canım eynen benimde eşim kızıyor. ilk diyete başladığımda bildiğin aç kalıyordum. okadar çk kızdı ki. baktım 1 hafta sonra kiloda veremedim doğru düzgün. sonra dedim ki kendime seni düzenli beslenme paklar. hoş hala onada kızıyo hem de diyoki basenleri hala tam gitmedi..

ayol bu kocaları anlamak gerçekten zor.

aynen yaaa. :) hem zayıf istiyor hemde ye diyor :))) yiyince de gözüme bakıyor benim ki.
amann nasılsa vercez onlarda görür

bunları görünce cok pis gaza geldim. leslie nin de ne olduğunu bilmiyordum. öğrenmiş oldum sayende canım. çook teşekkür ederim. bende hemen sabah başladım. çok da eğlenceli yahuu

Çok sevindim canım hırslanmana..

Senin bebeğin daha 6 aylık diyetisynler bile 6 aydan sonra zayıflama diyeti önerirken, ne düşüncesiz insanlar var.
Allah'ım onlara merhamet sana da sabır versin.
Rus diyetiyle sütün etkilenmeyecek mi?

Ayni modelin 1977 versiyonu bendede var. Hem kilo ver diyor hemde öleceksin hasta olacaksın diyor

Erkekker her durumda illaki bir söz buluyorlar söyleyecek. Benimkide kafayı yiyecen zayıflayacam diye, yeter verdiğin diyor. Allah için bana hiç zayıfla diyen olmadı ama ben bana batıyodum
kızlar sizler yatıyor musunuz hala
3 mil leslie ve
30 day shred (30 dk) yaptım ben.

Maşallah sana tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…