- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.381
teşekkür ederim canım. internette çalışan bayan diyeti diye bulduğum bir diyet .tam olmasada uygulamaya başladım bakalım inş. faydası olurSon derece dengli bir menü olmuş. Boyle bir menü ile kesin zayıflarsın.
Vay vay çok iyi geldi yagunaydınnn.... ruhları ınce hanımlar... bedenlerimizde ince olacak inşallah...
Bacım basladinmi rus diğerine.GÜNAYDINNNNBol sporlu günlerrr
Bacım basladinmi rus diğerine.
Seni takibe aldım.iyi sonuçlar alirsan bend e haftaya işe başlayınca yapacağım.eşime çaktırmadan.
başladımm canım. 3 mil leslie de yaptım kalkar kalkmazz.
bnde eşime caktırmadan yapcam. hem böle diyetlere kızıyo hemde kilo ver diye beynimi yiyo
bunları görünce cok pis gaza geldim. leslie nin de ne olduğunu bilmiyordum. öğrenmiş oldum sayende canım. çook teşekkür ederim. bende hemen sabah başladım. çok da eğlenceli yahuu
Telefona yukledim .dizi izlerken bile açıp yapıyorum
canım eynen benimde eşim kızıyor. ilk diyete başladığımda bildiğin aç kalıyordum. okadar çk kızdı ki. baktım 1 hafta sonra kiloda veremedim doğru düzgün. sonra dedim ki kendime seni düzenli beslenme paklar. hoş hala onada kızıyo hem de diyoki basenleri hala tam gitmedi..başladımm canım. 3 mil leslie de yaptım kalkar kalkmazz.
bnde eşime caktırmadan yapcam. hem böle diyetlere kızıyo hemde kilo ver diye beynimi yiyo
Telefona yukledim .dizi izlerken bile açıp yapıyorum
çok güzelmiş yahucok beğendim. zumba beni zorluyordu bu daha iyi geldi. 3 mil de nette 4.8 km de denk geliyormus. süper yani.
canım eynen benimde eşim kızıyor. ilk diyete başladığımda bildiğin aç kalıyordum. okadar çk kızdı ki. baktım 1 hafta sonra kiloda veremedim doğru düzgün. sonra dedim ki kendime seni düzenli beslenme paklar. hoş hala onada kızıyo hem de diyoki basenleri hala tam gitmedi..
ayol bu kocaları anlamak gerçekten zor.
bunları görünce cok pis gaza geldim. leslie nin de ne olduğunu bilmiyordum. öğrenmiş oldum sayende canım. çook teşekkür ederim. bende hemen sabah başladım. çok da eğlenceli yahuu
Ayni modelin 1977 versiyonu bendede var. Hem kilo ver diyor hemde öleceksin hasta olacaksın diyor
kızlar sizler yatıyor musunuz hala
3 mil leslie ve
30 day shred (30 dk) yaptım ben.
Günaydın bacılar
Sabah kalkıp mekik cekeyim dedim 300 tane çektim. Aletin yayını kirdim ya. Yedeklerini ara ki bulasin. Taşınınca nereye koyduğunu bulamadım.
Cok pis kıskandımEvett hanımlar çoook mutluyum bugün 52.6 yı gördüm tartıda. Ayyy 300 gr gitmiş. Dün öğlende akşamda protei almıştim ondan heralde. İnşallah cumayada böyle güzel sonuçlar alırum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?