- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #105.561
Canım öncelikle çook geçmiş olsun epey şey yaşamışsın dilerim hepsini unutup güzel ve zayıf bir hayat seni bekliyordur. Bende tanıtayım kendimi 28 yaşındayım. Öğretmenim. Evliyim. Hedefim 50 ve ulaşmama 2,5 kg kaldı. Sende azimle ularsın inşallah hedefine. İistemen buraya katılman çook güzel başlangıç sonu da gelecektir elbet. Kaptanımız şu an izinde olduğu için ben yerine bakıyorum. Her zamanda yardımcı olurum öptüm. Sevgiyle.herkese günaydın, kendimi az tanıtayım :) 35 yaşındayım. bankacıyım :) bu da stres, stres olunca bolca yemek yiyip kendi kendini sakinleştirmek demek benim için. ama şimdilik işten ayrılma şansım olmadığına göre :) çalışmaya devam. evliyim 3 yaşında bir kızım var. Kızım doğduğunda anomolili doğdu. yemek borusu eksikti o yüzden ameliyatlar geçirdi. onun yemek düzenine dikkat edeyim derken benim bir yemek düzenim kalmadı. :) bu sırada dikkatsizlik ve genetik faktörler birde tiroid kanseri ameliyatı atlattım ohh şahane pazar sabahı ne kadar güzel şeyler yazıyorsun diyorsunuzdur. Şimdilik bir sıkıntımız yok hamdolsun. şimdilik bir sıkıntımız olmadığı için artık kendime bakabilirim. Kızıma sağlıklı güzel daha hareketli bir anne sağlayabilirim diye düşünüyorum. O yüzden sabah itibariyle oyun başlasın dedim.
ve :) sabah sabah yaptıklarım.
tartıldım
kg 99,4 (akşam azcıcık az yedimde ) :) gece atıştırmasıda yapmadım.
uyanır uyanmaz bir bardak limonlu ılıksu.
kahvaltıda 7 zeytin bir haşlanmış yumurta biraz peynir (sağlılı şeylerle pek aram yokda :))alışacagım )
yeşil çay
ve an itibariyle tarçınlı su.
benden şimdilik bu kadar...
Hepinize bol dinlenmeli günler olsun...
Bahar hoşgeldin canım bende geçen hafta katıldım inşaallah hepimiz fit hanımlar olarak ayricagiz buradan.menü:
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin 1 lokma tereyağ bal
Şekersiz çay
1 muz
Tavuk ızgara
Yeşil salata
Şekersiz çay
4-5 yulaflı bisküvi
2 mandalina
Kızlar aklımdayken söyleyeyim. Cuma günleri muhakkak bildirimlerinizi listeye girmeseniz bile yapınız. Çünkü cuma günü bildirimleri baz alınacak başlangıç kilonuz değil. Seviuorum sizi. Öptüm.herkese günaydın, kendimi az tanıtayım :) 35 yaşındayım. bankacıyım :) bu da stres, stres olunca bolca yemek yiyip kendi kendini sakinleştirmek demek benim için. ama şimdilik işten ayrılma şansım olmadığına göre :) çalışmaya devam. evliyim 3 yaşında bir kızım var. Kızım doğduğunda anomolili doğdu. yemek borusu eksikti o yüzden ameliyatlar geçirdi. onun yemek düzenine dikkat edeyim derken benim bir yemek düzenim kalmadı. :) bu sırada dikkatsizlik ve genetik faktörler birde tiroid kanseri ameliyatı atlattım ohh şahane pazar sabahı ne kadar güzel şeyler yazıyorsun diyorsunuzdur. Şimdilik bir sıkıntımız yok hamdolsun. şimdilik bir sıkıntımız olmadığı için artık kendime bakabilirim. Kızıma sağlıklı güzel daha hareketli bir anne sağlayabilirim diye düşünüyorum. O yüzden sabah itibariyle oyun başlasın dedim.
tartıldım
kahvaltıda 7 zeytin bir haşlanmış yumurta biraz peynir (sağlılı şeylerle pek aram yokda :))alışacagım )
yeşil çay
Cnm allah kolaylık versin. Taparlarsın diyetini sen yaparsın.Kızlar merhaba;
Yakarım geçmiş olsun yawruya.
Baharcım hoşgeldinn..
İki gündür geceleri nöbet tutuyorum, kızım huzursuz uyumuyor sürekli ağlıyordu. Doğal olarak bende uyumadım.
Gündüzleride evde değildim. Hal böyle olunca uykusuzlukla diyet gitmedi ve kalmadı
Resmen ayakta uyudum, birde taşınma durumu temizlik vs vardı. Anlayacağınız zor bir hafta sonuydu benim için.
İnşallah ilerleyen günlerde toparlayabilirim.
Ust uste gelmis bacım. Biz buralardayız bir an önce işlerini yoluna koyup beklyoruz seni aramızaKızlar merhaba;
Baharcım hoşgeldinn..
İki gündür geceleri nöbet tutuyorum, kızım huzursuz uyumuyor sürekli ağlıyordu. Doğal olarak bende uyumadım.
Gündüzleride evde değildim. Hal böyle olunca uykusuzlukla diyet gitmedi ve kalmadı
Resmen ayakta uyudum, birde taşınma durumu temizlik vs vardı. Anlayacağınız zor bir hafta sonuydu benim için.
Afiyet olsun sezenim. Bugün benimde ödül günümdü. Ama ödüller oldu yani. Senin menü hiç de fazla sayılmaz yani.Menum
Sabah
2 yumurta
10 tane falan kızarmış patates
Domates, biraz ekmek
Ara
2 yk müsli sutle
Oglen
1 kase çorba, 1 tabak tavuk göğsü 1 kase yogurt
Ara 1 dilim kek
Aksam
Yarim kase çorba, bide et yemegi.
2 tane tutku
Bugun cok abarttim bakalim yarin bana kac gram yag olarak donecek
Kaptanım çok geçmiş olsun bitirdin döndün işte. Tez zamanda iyileşirsin umarım. Yanında olaydık sana sıcak bi çorba yapardık. Memleket havası sana iyi gelir de hemen iyileşirsin sen şimdi.Herkese iyi geceler... Yurda dondum sonunda ama ne donmek.. Tam hatirlayamiyorum ama sanirim bu son 3 haftadir hastayim.. Gecmeyen bir grip mikrobu aldim. Surekli tekrarliyor. Su an hastanedeyim. Birazdan serum takacaklar, atesim cikti cunku.. Halsizim keyifsizim mutsuzum...
hoşgeldiniz geçmiş olsun siz bu kadar şey yaşamışsınız kilo vermek ne ki bunların yanında kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşacaksınız benceherkese günaydın, kendimi az tanıtayım :) 35 yaşındayım. bankacıyım :) bu da stres, stres olunca bolca yemek yiyip kendi kendini sakinleştirmek demek benim için. ama şimdilik işten ayrılma şansım olmadığına göre :) çalışmaya devam. evliyim 3 yaşında bir kızım var. Kızım doğduğunda anomolili doğdu. yemek borusu eksikti o yüzden ameliyatlar geçirdi. onun yemek düzenine dikkat edeyim derken benim bir yemek düzenim kalmadı. :) bu sırada dikkatsizlik ve genetik faktörler birde tiroid kanseri ameliyatı atlattım ohh şahane pazar sabahı ne kadar güzel şeyler yazıyorsun diyorsunuzdur. Şimdilik bir sıkıntımız yok hamdolsun. şimdilik bir sıkıntımız olmadığı için artık kendime bakabilirim. Kızıma sağlıklı güzel daha hareketli bir anne sağlayabilirim diye düşünüyorum. O yüzden sabah itibariyle oyun başlasın dedim.
tartıldım
yeşil çay
canım Allah kolaylık versınKızlar merhaba;
Baharcım hoşgeldinn..
geçmiş olsun canım yaramadı sana bu yurtdışı bağışıklığına da baktır benceHerkese iyi geceler... Yurda dondum sonunda ama ne donmek.. Tam hatirlayamiyorum ama sanirim bu son 3 haftadir hastayim.. Gecmeyen bir grip mikrobu aldim. Surekli tekrarliyor. Su an hastanedeyim. Birazdan serum takacaklar, atesim cikti cunku.. Halsizim keyifsizim mutsuzum...
Geçmiş olsun kaptanım. Amn dikkat et kendine. Bu gripler evrim geçirdi valla. Dunyanın sonu zaten bu gripten geçecek.Herkese iyi geceler... Yurda dondum sonunda ama ne donmek.. Tam hatirlayamiyorum ama sanirim bu son 3 haftadir hastayim.. Gecmeyen bir grip mikrobu aldim. Surekli tekrarliyor. Su an hastanedeyim. Birazdan serum takacaklar, atesim cikti cunku.. Halsizim keyifsizim mutsuzum...
Hosgeldin canimHerkese mutlu günler :)
İsmim Aslı 22 yaşındayım. Atama bekleyen bir garip öğretmenim :) Çocukluğumdan beri hep kilo fazlası olan biriydimYemeklerle pek arm yok ama abur cubura bayılıyorum Marketten eve poşet poşet abur cubur taşıyorum o derece yani Zayıflamak istiyorum artık.
Bugün yaptıklarım:
Sabah yarım saat yürüyüş yaptım( hava soguk oldugu için daha fazla duramadım ama akşama dogru tekrar yürücem )
Kahvaltı az tuzsuz peynir yeşillik 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yedim.
Daha bir diyet listesini uygulamaya karar veremedim bana yardımcı olur musunuz :)
Lahana diyetini düşünüyorum yapan ya da bilen var mı sizce yapıyım mı :)
Canim ona bakarsan benimde hizli kilo vermem gerek hatta 1 ayda 12 kg versem super olurTeşekkür ederim :) ama benim biraz hızlı kilo vermem lazıminternette lahana diyetiyle ilgili çok güzel şeyler okudum ama karar veremedim
aslıcam hoşgeldin tatlım. tabi ki de takımımızda yer alabilirsin çok da memnun oluruz ancak katılmak istediğin mesajın altına 8. takım yazmış ve seni davet etmiş sanırım bi yanlış anlaşılma var ortada. gitmek istersen gidebilirsin ancak kalmak istersen ben hemen 8. takımla iletişime geçip bildiririm tatlım durumu. sen bilirsin.Herkese mutlu günler :)
İsmim Aslı 22 yaşındayım. Atama bekleyen bir garip öğretmenim :) Çocukluğumdan beri hep kilo fazlası olan biriydimYemeklerle pek arm yok ama abur cubura bayılıyorum Marketten eve poşet poşet abur cubur taşıyorum o derece yani Zayıflamak istiyorum artık.
Bugün yaptıklarım:
Sabah yarım saat yürüyüş yaptım( hava soguk oldugu için daha fazla duramadım ama akşama dogru tekrar yürücem )
Kahvaltı az tuzsuz peynir yeşillik 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yedim.
Daha bir diyet listesini uygulamaya karar veremedim bana yardımcı olur musunuz :)
Lahana diyetini düşünüyorum yapan ya da bilen var mı sizce yapıyım mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?