Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım öncelikle çook geçmiş olsun epey şey yaşamışsın dilerim hepsini unutup güzel ve zayıf bir hayat seni bekliyordur. Bende tanıtayım kendimi 28 yaşındayım. Öğretmenim. Evliyim. Hedefim 50 ve ulaşmama 2,5 kg kaldı. Sende azimle ularsın inşallah hedefine. İistemen buraya katılman çook güzel başlangıç sonu da gelecektir elbet. Kaptanımız şu an izinde olduğu için ben yerine bakıyorum. Her zamanda yardımcı olurum öptüm. Sevgiyle.

Kızlar merhaba;
Yakarım geçmiş olsun yawruya.

Baharcım hoşgeldinn..

İki gündür geceleri nöbet tutuyorum, kızım huzursuz uyumuyor sürekli ağlıyordu. Doğal olarak bende uyumadım.
Gündüzleride evde değildim. Hal böyle olunca uykusuzlukla diyet gitmedi ve kalmadı

Resmen ayakta uyudum, birde taşınma durumu temizlik vs vardı. Anlayacağınız zor bir hafta sonuydu benim için.

İnşallah ilerleyen günlerde toparlayabilirim.

Kızlar aklımdayken söyleyeyim. Cuma günleri muhakkak bildirimlerinizi listeye girmeseniz bile yapınız. Çünkü cuma günü bildirimleri baz alınacak başlangıç kilonuz değil. Seviuorum sizi. Öptüm.

Menum
Sabah
2 yumurta
10 tane falan kızarmış patates
Domates, biraz ekmek

Ara
2 yk müsli sutle

Oglen
1 kase çorba, 1 tabak tavuk göğsü 1 kase yogurt

Ara 1 dilim kek

Aksam
Yarim kase çorba, bide et yemegi.
2 tane tutku
Bugun cok abarttim bakalim yarin bana kac gram yag olarak donecek

Cnm allah kolaylık versin. Taparlarsın diyetini sen yaparsın.

Ust uste gelmis bacım. Biz buralardayız bir an önce işlerini yoluna koyup beklyoruz seni aramıza

Afiyet olsun sezenim. Bugün benimde ödül günümdü. Ama ödüller oldu yani. Senin menü hiç de fazla sayılmaz yani.

Herkese iyi geceler... Yurda dondum sonunda ama ne donmek.. Tam hatirlayamiyorum ama sanirim bu son 3 haftadir hastayim.. Gecmeyen bir grip mikrobu aldim. Surekli tekrarliyor. Su an hastanedeyim. Birazdan serum takacaklar, atesim cikti cunku.. Halsizim keyifsizim mutsuzum...

Kaptanım çok geçmiş olsun bitirdin döndün işte. Tez zamanda iyileşirsin umarım. Yanında olaydık sana sıcak bi çorba yapardık. Memleket havası sana iyi gelir de hemen iyileşirsin sen şimdi.

günaydın hanımlar...
hoşgeldiniz geçmiş olsun siz bu kadar şey yaşamışsınız kilo vermek ne ki bunların yanında kısa sürede istediğiniz kiloya ulaşacaksınız bence
canım Allah kolaylık versın
geçmiş olsun canım yaramadı sana bu yurtdışı bağışıklığına da baktır bence
mutlu ol canım evindesin sevdiklerinlerinlesin kısa sürede atlatırsın inşallah

Geçmiş olsun kaptanım. Amn dikkat et kendine. Bu gripler evrim geçirdi valla. Dunyanın sonu zaten bu gripten geçecek.

Herkese mutlu günler :)
İsmim Aslı 22 yaşındayım. Atama bekleyen bir garip öğretmenim :) Çocukluğumdan beri hep kilo fazlası olan biriydim Yemeklerle pek arm yok ama abur cubura bayılıyorum Marketten eve poşet poşet abur cubur taşıyorum o derece yani Zayıflamak istiyorum artık.

Bugün yaptıklarım:
Sabah yarım saat yürüyüş yaptım( hava soguk oldugu için daha fazla duramadım ama akşama dogru tekrar yürücem )
Kahvaltı az tuzsuz peynir yeşillik 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yedim.

Daha bir diyet listesini uygulamaya karar veremedim bana yardımcı olur musunuz :)
Lahana diyetini düşünüyorum yapan ya da bilen var mı sizce yapıyım mı :)

Hosgeldin canim
Ben bi ara lahana corbasi diyetine baslamistim tavsiye etmiyorum acikcasi kilo veriliyor ben 4 gun yaptim kilo verdim ama birakinca hepsini aldim uzerine birde istahim bi acildiki sorma kahvaltin guzel olmus saglikli beslenmek en guzeli kolay gelsin

Teşekkür ederim :) ama benim biraz hızlı kilo vermem lazım internette lahana diyetiyle ilgili çok güzel şeyler okudum ama karar veremedim

Teşekkür ederim :) ama benim biraz hızlı kilo vermem lazım internette lahana diyetiyle ilgili çok güzel şeyler okudum ama karar veremedim
Canim ona bakarsan benimde hizli kilo vermem gerek hatta 1 ayda 12 kg versem super olur
Lahana corbasini denedim fazlasiyla geri aldim ben de netteki yorumlari okuyarak heveslenmistim zaten inan vucut dengemi birak ruh halimi bile bozdu beni de bi arkadasim uyarmisti yapma diye dinlemedim benim bunyem kuvvetli bana bisi olmaz dedim ama dogru cikti tum soyledikleri
Yine de senin bunyen farkli olabilir aklimda kalacak diyorsan basla zorlandigin anda birakirsin en kotusu
Dukan diyetini arastirdinmi peki?

:)evet kim istemez kilolarından hızlı bir şekilde kurtulmayı benimki de laf biraz araştırmıştım Dukan diyetini tavsiye ediyosan tekrar araştırayım :

aslıcam hoşgeldin tatlım. tabi ki de takımımızda yer alabilirsin çok da memnun oluruz ancak katılmak istediğin mesajın altına 8. takım yazmış ve seni davet etmiş sanırım bi yanlış anlaşılma var ortada. gitmek istersen gidebilirsin ancak kalmak istersen ben hemen 8. takımla iletişime geçip bildiririm tatlım durumu. sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…