- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.481
Lahmacun cok.kalorili degil bence hatta oglenkileren az bile kalori almışsın. Ama o oglenkiler. Bence oralarda icilebilecek tek sey sade turk.kahvesi. digerleri genelde hem tatlı, hem karamelli, falan oluyor o yuzden.ben pek içmemeye çalışıyorum, karameli çoookk severim ama ben saf sosunu almiştım.can~m.çok isteyince sutlu kahvenin içine 2 damla atıyorum ohhh mis. Hata bir ara çikolatanında öyle arömasıKızlar bugün 5de kalkıp ders çalıştıktan sonra ev arkadaşım Malatya'dan baharatsız lahmacun getirmişti. Onu görünce canım çekti sabah 6 buçuk gibi 1 litre su içtikten yarım saat sonra onu yedim.
Kahvaltı
1 adet lahmacun
Öğle
Kepekli puf
Caramel macchiato nonfat az caramel
(Arkadaşım Starbucks diye tutturdu)
Akşam
1 porsiyon nohut yemeği
4 adet yaprak sarma
1 saat yürüyüş + jillian level 1
Canım diyetisyene gitmek istedim kilo veremediğim için ama sonra düşündüm diyetisyen emziriyosun diyet yok al şunları sağlıklı beslen ayda bir iki kilo verebilirsin en fazla diyecek ki öyle diyor bunları bende biliyorum gitmedim o yüzden.rezeneye basladim ama senin tarif ettiğin gibi çeşitli değil. Hem ödem attiriyo hem süt yapiyo iyi geldi. Ramazanda doğum yaptığım için oruç borclarimi kisa günlerde tutuyorum haftada sadece iki gün.o da fazla zorlamiyoCanım ya senmiydin diyetiyene giden. Hatırlayamdım. Menun guzel gibi gorunuyor ama bebeginin sut olayı nasıl. Ne.biliyim hem oruc hem.diyet..
günaydın hanımlar bu hafta iyiki deneme süresindeymişim dedim kendi kendime. Kilo almışım tamda tahminim gibi
83.4 bugün sabah
çok sıkıldı canım. yediklerimi azalttım . hafta basında hem slim hem turbo yapıyordum. son 3 gündür sadece slim yapıyorum. kilo vermem gerekirken almışım yerimde saymaya razıydım
Menü müde yazayım. Yine niyetliyim.
Sahur
5 yk ıspanak
5 yk yoğurt
1 elma
Akşam
1 kase şehriye çorbası
4-5 yk barbunya
1dlm ekmek (olabilirde olmayabilirde)
Su: 1 lt (niyetliyken daha fazla içemiyorum)
Spor: slim level 1
Menü müde yazayım. Yine niyetliyim.
Sahur
5 yk ıspanak
5 yk yoğurt
1 elma
Akşam
1 kase şehriye çorbası
4-5 yk barbunya
1dlm ekmek (olabilirde olmayabilirde)
Su: 1 lt (niyetliyken daha fazla içemiyorum)
Spor: slim level 1
Canim moral bozmak yok - illa ki gidecek o kilolar.
Biz kararli olalim yeter. Sen buraya daha sik ugra, her gun gir bak nasil duzene girecek hersey
Tatlim Allah kabul etsin oncelikle
Zeytinyagli barbunya
E vitamini, B grubu vitaminler, potasyum, kalsiyum, demir, çinko ve lif açısından iyi bir kaynaktır. 4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya pilakiyi 1 dilim ekmek ve 1 köfte kadar et yerine tüketebilirsin
barbunyayi cok severim saglikli da bir besin hem protein hem de icinde bulundurdurdugu vitaminler acisindan ama kalorisi cok yuksek. Ve ben diyette olmadigim bi ara cok sik tuketiyordum. Kilo aldiriyor kesinlikle.
1 porsiyon (150gr) zeytinyagli barbunya 500cal
Sen yine de dikkat et asiriya kacma tavsiyem.
canım hiç sıkma canını, şimdi oruç tutuyorsun ödem yapmışsındır. zaten yediklerin çok çok az.. ama akşam yemeğin full karbonhidrat olmuş. salata veya biraz et ekleyebilirsen senin için daha iyi olur gibi geldi
Kizlar bu hafta tartida gecen haftaya gore eksi cikmama ragmen bugun tarti yuzumu guldurdu acikcasi
Hatirlarsaniz pazartesiden beri diyetime uygun devam ediyorum.
ben 1kilo 200 gr tekrar almistim ve pazartesinden dune kadar onca cabama ragmen 200gr gitmisti.
Bu sabah 700 gr birden gitti. bu iyiye isaret demek ki 2 gunluk saf protein ise yaradi. Bugun de saf proretin gunu yapip yarin normal seyir (sebze + protein) gunu yapacagim. bundan sonra da normal seyrinde devam edicek kilo vermem umarim.
haftaya 56 li kilolari gormek hedefim :)
kolay gelsin başarılar canım***14.TAKIM 397. ETAP ***
Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
Se_zen (55.7 /55.5 /0.3 /0.36%)
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Kızlar bu haftasonu Açıköğretim sınavlarım var.. birazdan kalan son ünitelere bakmak için ders çalışmaya başlayacağım. arada sırada uğrarım.
Başarılar canım Allah kolaylık versin. Bu arada sezenin hesapta yanlislik var galiba***14.TAKIM 397. ETAP ***
Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
Se_zen (55.7 /55.5 /0.3 /0.36%)
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Kızlar bu haftasonu Açıköğretim sınavlarım var.. birazdan kalan son ünitelere bakmak için ders çalışmaya başlayacağım. arada sırada uğrarım.
Kızlar günaayydııınn takıma geçen hafta Cumartesi 69.7 kiloyla katıldım :) evet bu sabah 68.0 . Tam tamına 1 kilo 700 gram. Ki dün biraz fazla kaçırmıştım. Ona rağmen çok şükür
69.7 - 68.0
Saolun kızlar =) zaten gündüz giriyorum hep akşam fırsatım oluyor bu ara.
aslında akşama haşlanmış tavuk eklecektim ama barbunya kalorisinden dolayı eklemedim çok canım cekiyorda
barbunya varken biraz ekleyeyim mi ?
hadi geçmiş olsun tedirginliği attın bak üzerinden =)
azmin sürdükçe görürsün neden görmeyesin. boyun kaç? ben hep 58 olmak istiyorum ama çok çelimsiz olurmuşum gibi düşünüyorum o kiloyu görmeyeli yüz yıl olduğundan
bende perşembeden itibaren bi kaç gün protein oranı yüksek diyet yapacağım oruç bitmiş olcak o zamana.
Kızlar günaayydııınn takıma geçen hafta Cumartesi 69.7 kiloyla katıldım :) evet bu sabah 68.0 . Tam tamına 1 kilo 700 gram. Ki dün biraz fazla kaçırmıştım. Ona rağmen çok şükür
69.7 - 68.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?