Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese iyi geceler. iki gündür evime gece 11de geliyorum, eşimle önceden arkadaşlarımıza verdiğimiz sözler onları yerine getirdik. spor yapmadım ama kaçamakta yapmadım. aslında spor yapacaktım ama yorgunluk var biraz yarın yapacağım kesin kızlar. sadece iki gün spor yaptım -ki yeni beşladım- çok keyif aldım..
AYYY ne çok anlatım bozukluğu yaptım. neyse ben kaçtım.

Lahmacun cok.kalorili degil bence hatta oglenkileren az bile kalori almışsın. Ama o oglenkiler. Bence oralarda icilebilecek tek sey sade turk.kahvesi. digerleri genelde hem tatlı, hem karamelli, falan oluyor o yuzden.ben pek içmemeye çalışıyorum, karameli çoookk severim ama ben saf sosunu almiştım.can~m.çok isteyince sutlu kahvenin içine 2 damla atıyorum ohhh mis. Hata bir ara çikolatanında öyle aröması
aromasını almiştım o da iyi gelmisti.

***14.TAKIM 397. ETAP ***
Prelestniy (57.3 / / /%)
DERYAK45 ( 69,3// /%)
Se_zen (55.7 / / /%)
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2///%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölünecek
Yakar76 (64,6/ //% )

14. TAKIM ORTALAMASI %

Canım ya senmiydin diyetiyene giden. Hatırlayamdım. Menun guzel gibi gorunuyor ama bebeginin sut olayı nasıl. Ne.biliyim hem oruc hem.diyet..
Canım diyetisyene gitmek istedim kilo veremediğim için ama sonra düşündüm diyetisyen emziriyosun diyet yok al şunları sağlıklı beslen ayda bir iki kilo verebilirsin en fazla diyecek ki öyle diyor bunları bende biliyorum gitmedim o yüzden.rezeneye basladim ama senin tarif ettiğin gibi çeşitli değil. Hem ödem attiriyo hem süt yapiyo iyi geldi. Ramazanda doğum yaptığım için oruç borclarimi kisa günlerde tutuyorum haftada sadece iki gün.o da fazla zorlamiyo

Prelestniy (57.3 / / /%)
DERYAK45 ( 69,3// /%)
Se_zen (55.7 /55.5 /0.3 /0.36%)
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2///%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölünecek
Yakar76 (64,6/ //% )

14. TAKIM ORTALAMASI %

Gunaydin hanimlar,

Malesef hafta basinda aldigim kilolarin yalnizca bir kismini verebildim.
Diyetimde eski duzenime dondum ama malesef bu hafta da eksideyim.

Herkesten ozur diliyor, onumuzdeki hafta diyetime uyarak kilo verecegimin sozunu veriyorum.

Herkese neseli buir gun dilerim

Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%)
dayko ( 80.1 / / / % )
Yakar76 (64,6/ //% )

14. TAKIM ORTALAMASI %

günaydın hanımlar bu hafta iyiki deneme süresindeymişim dedim kendi kendime. Kilo almışım tamda tahminim gibi
83.4 bugün sabah
çok sıkıldı canım. yediklerimi azalttım . hafta basında hem slim hem turbo yapıyordum. son 3 gündür sadece slim yapıyorum. kilo vermem gerekirken almışım yerimde saymaya razıydım

Menü müde yazayım. Yine niyetliyim.
Sahur
5 yk ıspanak
5 yk yoğurt
1 elma

Akşam
1 kase şehriye çorbası
4-5 yk barbunya
1dlm ekmek (olabilirde olmayabilirde)

Su: 1 lt (niyetliyken daha fazla içemiyorum)
Spor: slim level 1

Canim moral bozmak yok - illa ki gidecek o kilolar.

Biz kararli olalim yeter. Sen buraya daha sik ugra, her gun gir bak nasil duzene girecek hersey

Tatlim Allah kabul etsin oncelikle

Zeytinyagli barbunya
E vitamini, B grubu vitaminler, potasyum, kalsiyum, demir, çinko ve lif açısından iyi bir kaynaktır. 4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı barbunya pilakiyi 1 dilim ekmek ve 1 köfte kadar et yerine tüketebilirsin

barbunyayi cok severim saglikli da bir besin hem protein hem de icinde bulundurdurdugu vitaminler acisindan ama kalorisi cok yuksek. Ve ben diyette olmadigim bi ara cok sik tuketiyordum. Kilo aldiriyor kesinlikle.

1 porsiyon (150gr) zeytinyagli barbunya 500cal

Sen yine de dikkat et asiriya kacma tavsiyem.

canım hiç sıkma canını, şimdi oruç tutuyorsun ödem yapmışsındır. zaten yediklerin çok çok az.. ama akşam yemeğin full karbonhidrat olmuş. salata veya biraz et ekleyebilirsen senin için daha iyi olur gibi geldi

Kızlar sözümü tuttum şükür bu hafta 500 gr gitti daha fazla da gidebilirdi ama olsun buna şükür ben hesaplamayi yaptım ama emin değilim bi kontrol ediverin

DERYAK45 ( 69,3// /%)
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölünecek
Yakar76 (64,6/ //% )

14. TAKIM ORTALAMASI %

Kizlar bu hafta tartida gecen haftaya gore eksi cikmama ragmen bugun tarti yuzumu guldurdu acikcasi
Hatirlarsaniz pazartesiden beri diyetime uygun devam ediyorum.
ben 1kilo 200 gr tekrar almistim ve pazartesinden dune kadar onca cabama ragmen 200gr gitmisti.

Bu sabah 700 gr birden gitti. bu iyiye isaret demek ki 2 gunluk saf protein ise yaradi. Bugun de saf proretin gunu yapip yarin normal seyir (sebze + protein) gunu yapacagim. bundan sonra da normal seyrinde devam edicek kilo vermem umarim.

haftaya 56 li kilolari gormek hedefim :)

Saolun kızlar =) zaten gündüz giriyorum hep akşam fırsatım oluyor bu ara.
aslında akşama haşlanmış tavuk eklecektim ama barbunya kalorisinden dolayı eklemedim çok canım cekiyorda
barbunya varken biraz ekleyeyim mi ?

DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )

14. TAKIM ORTALAMASI %

Kızlar bu haftasonu Açıköğretim sınavlarım var.. birazdan kalan son ünitelere bakmak için ders çalışmaya başlayacağım. arada sırada uğrarım.

hadi geçmiş olsun tedirginliği attın bak üzerinden =)
azmin sürdükçe görürsün neden görmeyesin. boyun kaç? ben hep 58 olmak istiyorum ama çok çelimsiz olurmuşum gibi düşünüyorum o kiloyu görmeyeli yüz yıl olduğundan
bende perşembeden itibaren bi kaç gün protein oranı yüksek diyet yapacağım oruç bitmiş olcak o zamana.

kolay gelsin başarılar canım

Başarılar canım Allah kolaylık versin. Bu arada sezenin hesapta yanlislik var galiba

Kaptanim basarilar, Allah kolaylik versin :)

Tavuk ekle bence canim - barbunya 4-5 kasik yemeke yerine 2-3 kasik ye ama tavuk da ye. Barbunya da karbonhidrat agirlikli oldugu icin cok tok tutmuyor en azindan avuk tutar.

Benim boy 1.58. bir de hep ust bedene aliyorum ben kiloyu. 1-2 kilo bile alsam hemen farkediliyor dolayisi ile.

ama kilo verirken once bacaklardan gidiyor - kil oluyorum.

Senin boy kacti

Harikasin canim. Tebrik ederim

ama buraya daha sik ugramaya calis olur mu?

Deneme suresindesin ve listeye girmek icin daha fazla katilim yapman gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…