- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.441
Ayyy 34 ne yawwOlcak olcak sende bu azim oldukça senin 34 olcak.
benim boyum 1.72 ust beden ufakta, popo buyuk bbenim36 beden mi??Benm hayatımda asla göremeyeceğim bir beden tebrik ve takdir ediyorum seni
Canım Ben, 1lt. Ye 1 silme tatlı kaşığı atıyorum
Yada 0.5ml e 1 çay kaşığı
Birde 2 gündür yapıyorum "gerçi bugün yapmadım" 1 s brd suya 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 çay kaşığı karbonat atıp içtim yemeklerden yarım saat önce. Onuda kk. De okudum du. Ama faydasını bilemiyorum
Aslında yediklerin çok değil ama toplamda kaç kalori günlük limitin?
Bana 1800 cal vermişti diyetisyen.
Birde senin boy kaç ben 92 kilodayken 48 beden giyiniyordum.
Ay zaten şu beden işini kafamda çöZemedim bir türlüo kadar kilo verdim görüntüde herkes daha zayıfsın diyor ama bedende öyle olmuyor niyeki?
Prensesim sana ve arkadaşlara naçizane bi tavsiyem olacak.
İçtiğimiz suyun içine biraz karbonat atarak içersek- bir yudum dahi olsa- üzerinden yarım saat geçmesi gerekiyor.
Tabii bu yarım saat geçene kadar sendeki kaçamak aşkıda sönüyor :)
"Yemeklerden yarım saat önce yemeklerden en AZ bir saat sonra içilmeli"
Çünki; karbonatlı su midedeki asit seviyesini düşürüyor, yediklerimizi sindirebilmemiz içinse, midemizin asit üretmesi gerekiyor.
Sen yapıyor musun derseniz? Bu ara yapamıyorum ama bi ara ciddi ciddi yapıyordum.
0.5 ml.lik su şişesine hazırlıyordum, canım birşey yemek mi istedi hemen içiyordum.
Hele akşam yemeğinden sonra hiç birşey yememek için elimde karbonatlı su ile geziyordum.
Sadece gece yatmama yakın bırakıyordum, ya yoğurt yiyim ya ayran içiyim diye
Dur ben yine bi şişe hazırlayım
İnatlaşmaya devam kaptanım birde dün yazacaktım uyumuş kalmışım.
Spor görsellerde kedidirkedi diye bi arkadaş var onun topikte dizlerim sıkıntılı filan dersen sana proğram çıkarıyor fırsat bulunca.
Sağolsun bana çıkarmıştı hemde çok işe yarıyordu, sorunlu kaslarımın çalıştığını hissediyordum.
Şimdi ağrılarım geçince dr.a o videoları sorup ona göre devam etmeyi istiyorum.
Sende sormak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lmaya-basliyoruz.770027/page-72#post-38990101
B
Bu nasıl bir spor askidir. Bende bugun 36 beden pntolunum icine accık dar olsada girdim. Yanlız ben zayıflayınc gobegimdeki catlaklar ortaya cikti. Ama olsun 2 cocuk dogurdum ben.gururla taşırım ben o çatlakları
36 beden mi??Benm hayatımda asla göremeyeceğim bir beden tebrik ve takdir ediyorum seni
Canım Ben, 1lt. Ye 1 silme tatlı kaşığı atıyorum
Yada 0.5ml e 1 çay kaşığı
Birde 2 gündür yapıyorum "gerçi bugün yapmadım" 1 s brd suya 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 çay kaşığı karbonat atıp içtim yemeklerden yarım saat önce. Onuda kk. De okudum du. Ama faydasını bilemiyorum
Aslında yediklerin çok değil ama toplamda kaç kalori günlük limitin?
Bana 1800 cal vermişti diyetisyen.
Birde senin boy kaç ben 92 kilodayken 48 beden giyiniyordum.
Ay zaten şu beden işini kafamda çöZemedim bir türlüo kadar kilo verdim görüntüde herkes daha zayıfsın diyor ama bedende öyle olmuyor niyeki?
Küçük parca omlet
Biraz peynir domates
Zeytin çay
2 yk patates salatasi(dün de o kadar laf söylemiştim patatese)
Çay 2b
Yarım küçük dilim kek
Yarım muz
Çeyrek kivi
2 kase çorba (ekmek yemedgm için doymadım)
1 lokma börek
Tavuk ızgara
Bol salata
Çokmuş gibi duruyo ama bugün hep açtım 2 lt suyu tamamlayıp yaticam 1 saatten fazla yuruyus yaptık oglanla fazla kaçırdıysam öğlende cezam olsun dedim.tabi bebek arabasıyla ne kadar hizli yuruyebildysem..5 dk egzersiz 100 mekik yapıp yatarım birazdan
Bugunku menum
Sabah - uygulandi
2 yumurtali omletin yarisi
1 yk yagsiz lor
1 yk yulaf kepegi
1 sekersiz ekspresso
ogle - planlanan
120 gr alabalik fume
omletin yarisi
1yk yulaf kepegi
doymazsam belki 150 gr karabugday.
Ara - planlanan
100 gr yagsiz lor
1 bardak sut
Aksam bir sey yemeyi dusunmuyorum.
Yok canim bu ara aksam yemeklerini biraktim.akşam neden yemiyorsun? cuma sabahı tartıda az olmak için mi?
Yediklerin az ve kalorisiz seyler, neden artiyor kilon acaba - ama merak etme verirsinGünaydın
Bugünde niyetliyim dolayısıyla halsiz :/
Menümü yazayım:
Sahur
Yarım kase tarhana çorbası
4-5 kaşık tavuk sote
Akşam
1 kase şehriye çorbası
4-5 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal veya kivi
1 bardak süt
Su: 1 lt (yatana kadar daha fazla içemiyorum yoksa uykum çok bölünüyor)
Spor: Slim level 1
tartıda bu ara bende artıyorum sanki sinirlerim bozuluyor ya
oo eve gelişin yemek derken çok geçmiş. kendini bu sekilde frenlemişsin tebrik ederim. Ben resmen savaşıyorum bi kaç gündür çılgınca tatlı tüketmek istiyorum sabrediyorum. Çünkü biliyorum tadına baksam frenleyemeyeceğim kendimi. Sanırım bu yüzden de mutsuz hissediyorumYok canim bu ara aksam yemeklerini biraktim.
Ben aksam cok yiyordum ozellikle dizi izlerken pc basinda. Aksam gec saatlere kadar cok yeyince bu sefer sabah cok tok uyaniyorum canim birsey istemiyor oglen bile canim birsey istemiyordu - dogal olarak da aksam yemeklerini iyice abartiyordum.
O huyumdan vazgecmek icin PC basinda dizi izlerken nakis yapmaya basladim. cok zor vazgectima ama yaklasik 2 aydir baya iyiyim artik sabahlari ac uyanip gune daha zinde basliyorum. Gunduz yiyorum aksam canim istemiyor o zaman.
Canim istese beni kimse tutamaz zaten
Bir de benim mesai saatim 19:00 da bitiyor ama hicbizaman 19:30 dan erken cikamiyorum eve varmam 20:30 u yemek hazirlamam 21:30 u buluyor. O saatten sonra da cok gec oluyor. Hele isten sonra spora gitmissem eve varmam 22:30 - 23:00 oluyor.
Ben o yuzden spordan 30 - 45 dk onesi biseyler atistiriyorum. Ogle yemeginden sonraki ara o aslinda.
oo eve gelişin yemek derken çok geçmiş. kendini bu sekilde frenlemişsin tebrik ederim. Ben resmen savaşıyorum bi kaç gündür çılgınca tatlı tüketmek istiyorum sabrediyorum. Çünkü biliyorum tadına baksam frenleyemeyeceğim kendimi. Sanırım bu yüzden de mutsuz hissediyorum
su içmeme bağladım kilonun düşmemesini ama yinede sinirim bozuluyor. Haftasonu çok dikkat edemicem en azından şimdi sabredeyim=)
canım benşm saol önerilerin için.Canim oruc icin gec saatte yedigin icin de olabilir. Son yediklerini henuz sindirememis olabilirsin sabah kalktiginda. O yuzden de arti cikmis olabilir.
Ama haftasonu bozmamaya calis sen yine de . Haftaicinde harcadigin emeklerin bosa gitmesin.
Hem kilolarini verip de giyecegin kiyafetleri dusunup sabretmeye calis - arcin seviyorsan tatli istegini tarcinli su- sut - elma ile bastirabilirsin.
Bir de kahve de tok tutma acisindan iyi oluyor - sekersiz turk kahvesi de oneririm - gunde 1 tane mesela ogle yemeginden sonra :) - tabi simdi orussun sonradan hatirladim kusura bakma.
Allah kabul etsin.
aslinda yediklerin cok degil ama ac olmanin sebebi sanirim cok karbonhidrat agirlikli beslenmis olmandan olabilir..Küçük parca omlet
Biraz peynir domates
Zeytin çay
2 yk patates salatasi(dün de o kadar laf söylemiştim patatese)
Çay 2b
Yarım küçük dilim kek
Yarım muz
Çeyrek kivi
2 kase çorba (ekmek yemedgm için doymadım)
1 lokma börek
Tavuk ızgara
Bol salata
Çokmuş gibi duruyo ama bugün hep açtım 2 lt suyu tamamlayıp yaticam 1 saatten fazla yuruyus yaptık oglanla fazla kaçırdıysam öğlende cezam olsun dedim.tabi bebek arabasıyla ne kadar hizli yuruyebildysem..5 dk egzersiz 100 mekik yapıp yatarım birazdan
canim aksam azicik meyve eklesen menulerine. Biraz vitamin olur.. O da yasak mi.. Yada ne bilim biraz maydanoz biber yesillik yesen..Bugunku menum
Sabah - uygulandi
2 yumurtali omletin yarisi
1 yk yagsiz lor
1 yk yulaf kepegi
1 sekersiz ekspresso
ogle - planlanan
120 gr alabalik fume
omletin yarisi
1yk yulaf kepegi
doymazsam belki 150 gr karabugday.
Ara - planlanan
100 gr yagsiz lor
1 bardak sut
Aksam bir sey yemeyi dusunmuyorum.
Ben eger cok cok acikirsam sutlu kahve icerim.. Icinede bi lokma tarcin atarim. Hem sahlep gibi oluyor. Hemde gercekten cok cok tok tutuyor ve tatli istegimi bastiriyor ( tabi ben icine tatlandirici da ekliyorum )canım benşm saol önerilerin için.
Şekersiz türk kahvesi vazgeçilmezim. tarçını artık yeşil çayıma ekleyim inş giderir tatlı isteğimi. Hafta sonu için ise hiç şansım yok:/
çarşambadan sonra oruç bitiyor normal düzenime dönünce protein diyeti yapmayı düşünüyorum o zaman toparlarım durumu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?