Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olcak olcak sende bu azim oldukça senin 34 olcak.
Ayyy 34 ne yaww hayatta hersey olurum astronot bile olurum ama 34 beden olamammmm :))

benim boyum 1.72 ust beden ufakta, popo buyuk bbenim
Bugune kadar hicbir diyetisyen bana kalori limiti vermedi... Ben kendi kafama gore Gunluk maksimum 1000 kalori almaya gayret ediyorum ama bazen 1200-1300 olabiliyor.

Kızlar ben geldim sonundaa.hangi gece kuşları burada bakalım.menümu yazicam okuyup geçmeyin bak cemkiri yapin lutfen bugun cok tuhafti yedklerim iyi mi yaptim kotu mu bilemedim.

Küçük parca omlet
Biraz peynir domates
Zeytin çay

2 yk patates salatasi(dün de o kadar laf söylemiştim patatese)
Çay 2b
Yarım küçük dilim kek

Yarım muz
Çeyrek kivi

2 kase çorba (ekmek yemedgm için doymadım)

1 lokma börek

Tavuk ızgara
Bol salata

Çokmuş gibi duruyo ama bugün hep açtım 2 lt suyu tamamlayıp yaticam 1 saatten fazla yuruyus yaptık oglanla fazla kaçırdıysam öğlende cezam olsun dedim.tabi bebek arabasıyla ne kadar hizli yuruyebildysem..5 dk egzersiz 100 mekik yapıp yatarım birazdan

Gunaydin hanimlar

nepnep im (ismini bilmiyorum ama sana hep zeynep diyesim geliyor) cok saol verdigin bilgi icin, ben bi bakayim burda karbonat bulabilirsem deneyecegim hemen. Umarim ise yarar.

B

Bu nasıl bir spor askidir. Bende bugun 36 beden pntolunum icine accık dar olsada girdim. Yanlız ben zayıflayınc gobegimdeki catlaklar ortaya cikti. Ama olsun 2 cocuk dogurdum ben.gururla taşırım ben o çatlakları

harikasin sezenim masallah hatta duble masallah sana.
Darisi basimiza - saglikla insallah

o catlaklarin bi caresi yok mu ki. Benim annemde de var - kucukken sorardim hep senin karnin niye boyle diye bi keresinde seni dogurdum ya ondan demisti de ben taa 25 li yaslara kadar sucluluk hissetmistim benim yuzumden annemin karni oyle olmus diye.

Ama olsun, elbisenin altinda gorunmez ne de olsa - her giydigin yakisir artik

Inceliyorsundur - daha once sikan kiyafetler simdi rahat olmaya baslamistir - Zamanla bol gelmeye baslar elbet.Tatlis belini kalcani vs olc yaz bi kenara 3-5 kilo sonra birdaha olc bak bakalim en cok nerden gitmis.

Spora baslaman cok iyi oldu minikiminannesi - sakin birakma hergun yavas yavas arttirmaya calis.
Simdi tatlim yedigin seyler patates salatasi tek basina olsaydi miktari az ok derdim ama uzerine kek yemissin - seker var icinde yag var
Hadi muzu gormesem borek var

bunlar olmasaymis guzel olurmus. Tavuk izgara salata vs harika.

Bugun daha dikkat edersin. Yarin tartiya cikacagiz zira

Gelelim bana dun kacamak yapmadim ama diyetime uymayan tek bir sey tukettim.
iki gundur kacamaksiz yememe ragmen malesef bu sabah tartida gram oynamamisti. Ben yarin cok fena eksiye dusurecegim takimi sanirim
Tek umudum yarin ne kadar cok verirsem o kadar az eksiye duser takim. Zira 3 gundur saf protein yapmaya calisiyorum bugun de dahil olmak uzere - 2 gundur ibre oldugu yerde sabityarin birden dusebilir de.yani umarim.

Dunku menum once

Sabah

2 yumurtali omlet

ogle
1 porsiyon hindi gogus izgara
100 gr karabugday (buharda pismis) - bu iste diyete uymayan

Ara
150 gr yagsiz lor

Aksam
yarim litre ayran

Spor
sabah-aksam ev-is-ev = 20 + 20 = 40dk yuruyus
100 mekik
15dk crossramp (155 cal)

Bugunku menum

Sabah - uygulandi
2 yumurtali omletin yarisi
1 yk yagsiz lor
1 yk yulaf kepegi
1 sekersiz ekspresso

ogle - planlanan
120 gr alabalik fume
omletin yarisi
1yk yulaf kepegi
doymazsam belki 150 gr karabugday.

Ara - planlanan
100 gr yagsiz lor
1 bardak sut

Aksam bir sey yemeyi dusunmuyorum.

akşam neden yemiyorsun? cuma sabahı tartıda az olmak için mi?

Günaydın
Bugünde niyetliyim dolayısıyla halsiz :/

Menümü yazayım:
Sahur
Yarım kase tarhana çorbası
4-5 kaşık tavuk sote

Akşam
1 kase şehriye çorbası
4-5 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt

Ara

1 portakal veya kivi
1 bardak süt

Su: 1 lt (yatana kadar daha fazla içemiyorum yoksa uykum çok bölünüyor)
Spor: Slim level 1

tartıda bu ara bende artıyorum sanki sinirlerim bozuluyor ya

akşam neden yemiyorsun? cuma sabahı tartıda az olmak için mi?
Yok canim bu ara aksam yemeklerini biraktim.
Ben aksam cok yiyordum ozellikle dizi izlerken pc basinda. Aksam gec saatlere kadar cok yeyince bu sefer sabah cok tok uyaniyorum canim birsey istemiyor oglen bile canim birsey istemiyordu - dogal olarak da aksam yemeklerini iyice abartiyordum.

O huyumdan vazgecmek icin PC basinda dizi izlerken nakis yapmaya basladim. cok zor vazgectima ama yaklasik 2 aydir baya iyiyim artik sabahlari ac uyanip gune daha zinde basliyorum. Gunduz yiyorum aksam canim istemiyor o zaman.

Canim istese beni kimse tutamaz zaten

Bir de benim mesai saatim 19:00 da bitiyor ama hicbizaman 19:30 dan erken cikamiyorum eve varmam 20:30 u yemek hazirlamam 21:30 u buluyor. O saatten sonra da cok gec oluyor. Hele isten sonra spora gitmissem eve varmam 22:30 - 23:00 oluyor.

Ben o yuzden spordan 30 - 45 dk onesi biseyler atistiriyorum. Ogle yemeginden sonraki ara o aslinda.

Yediklerin az ve kalorisiz seyler, neden artiyor kilon acaba - ama merak etme verirsin

oo eve gelişin yemek derken çok geçmiş. kendini bu sekilde frenlemişsin tebrik ederim. Ben resmen savaşıyorum bi kaç gündür çılgınca tatlı tüketmek istiyorum sabrediyorum. Çünkü biliyorum tadına baksam frenleyemeyeceğim kendimi. Sanırım bu yüzden de mutsuz hissediyorum
su içmeme bağladım kilonun düşmemesini ama yinede sinirim bozuluyor. Haftasonu çok dikkat edemicem en azından şimdi sabredeyim=)

Canim oruc icin gec saatte yedigin icin de olabilir. Son yediklerini henuz sindirememis olabilirsin sabah kalktiginda. O yuzden de arti cikmis olabilir.

Ama haftasonu bozmamaya calis sen yine de . Haftaicinde harcadigin emeklerin bosa gitmesin.

Hem kilolarini verip de giyecegin kiyafetleri dusunup sabretmeye calis - arcin seviyorsan tatli istegini tarcinli su- sut - elma ile bastirabilirsin.

Bir de kahve de tok tutma acisindan iyi oluyor - sekersiz turk kahvesi de oneririm - gunde 1 tane mesela ogle yemeginden sonra :) - tabi simdi orussun sonradan hatirladim kusura bakma.

Allah kabul etsin.

canım benşm saol önerilerin için.
Şekersiz türk kahvesi vazgeçilmezim. tarçını artık yeşil çayıma ekleyim inş giderir tatlı isteğimi. Hafta sonu için ise hiç şansım yok:/
çarşambadan sonra oruç bitiyor normal düzenime dönünce protein diyeti yapmayı düşünüyorum o zaman toparlarım durumu sanırım

aslinda yediklerin cok degil ama ac olmanin sebebi sanirim cok karbonhidrat agirlikli beslenmis olmandan olabilir..

canim aksam azicik meyve eklesen menulerine. Biraz vitamin olur.. O da yasak mi.. Yada ne bilim biraz maydanoz biber yesillik yesen..

Ben eger cok cok acikirsam sutlu kahve icerim.. Icinede bi lokma tarcin atarim. Hem sahlep gibi oluyor. Hemde gercekten cok cok tok tutuyor ve tatli istegimi bastiriyor ( tabi ben icine tatlandirici da ekliyorum )

Benim menume gelince,

Cok karışık oldu ama

Sabah
Buyuk bir bardak sut 122kcal

Oglen
1 kase ezogelin corbasi 135 kcal

Ara
2 Ceviz 52kcal
2 mandalina 75 kcal

Ara
1 köfte 54 kcal
1 dilim tb ekmeği 80 kcal

Akşam
Ege salatası 200 kcal ( beyaz peynirli yeşillikli)
Karnabahar 38 kcal
1 dilim tb ekmeği 80

Toplam 816 kcal

Akşam yemeğiyle öğle yemeği arasına 2 ara öğün koydum. Çok gibi gözüksede akşam yemeğinde hepsini yiyip oturmak yerine saat 5 gibi bir ara öğün yapıp akşam yemeğinde de salata sebze takılırım gece deli gibi acıkmam diye düşündüm..

Şu ne yiyeceğim durumu acayip geriyo beni yaa.. Sürekli sağlıklı beslenmek için çabalamak hakikaten zor iş.. Mesela arkadaşım aradı, canı hamburger çekmiş öğle yemeğinde hadi hamburgerciye gidelim diye yapıştı yakama.. Normalde diyet yapmasam balıklama atlardım.. Şimdi öyle olmuyo sağlıklı ve dengeli beslenmem lazım bunu yiyemem, ben en iyisi evdeki çorbamı içeyim, akşama sebze pişireyim diyorum falan filan.. Ayyy zor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…