- 9 Ocak 2015
- 417
- 358
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.461
,masaşşah nazar değmesin menüdene iradenede. Evden getirmek en iyisi gerçekten yoksa insanın aklı başından gidiveriyor.=)Benim menume gelince,
Cok karışık oldu ama
Sabah
Buyuk bir bardak sut 122kcal
Oglen
1 kase ezogelin corbasi 135 kcal
Ara
2 Ceviz 52kcal
2 mandalina 75 kcal
Ara
1 köfte 54 kcal
1 dilim tb ekmeği 80 kcal
Akşam
Ege salatası 200 kcal ( beyaz peynirli yeşillikli)
Karnabahar 38 kcal
1 dilim tb ekmeği 80
Toplam 816 kcal
Akşam yemeğiyle öğle yemeği arasına 2 ara öğün koydum. Çok gibi gözüksede akşam yemeğinde hepsini yiyip oturmak yerine saat 5 gibi bir ara öğün yapıp akşam yemeğinde de salata sebze takılırım gece deli gibi acıkmam diye düşündüm..
Şu ne yiyeceğim durumu acayip geriyo beni yaa.. Sürekli sağlıklı beslenmek için çabalamak hakikaten zor iş.. Mesela arkadaşım aradı, canı hamburger çekmiş öğle yemeğinde hadi hamburgerciye gidelim diye yapıştı yakama.. Normalde diyet yapmasam balıklama atlardım.. Şimdi öyle olmuyo sağlıklı ve dengeli beslenmem lazım bunu yiyemem, ben en iyisi evdeki çorbamı içeyim, akşama sebze pişireyim diyorum falan filan.. Ayyy zor işte
Kızlar kızlarrr..
yeni gelen kızlar...
Nurgul_85 , gulsum462 Nurgul ve Gulsum hiç katılım yapmıyorsunuz.. Bu şekilde takıma girmeniz çok zor..biraz gayret lütfennn
Herkesin bu hafta yazdığı mesajları sayıyoruz.. Bazılarınızdan hiç ses çıkmıyorrr..
meksilina ve @nepnep6 siz izne ayrılalı 2 hafta oldu mu?? Ne zaman döneceksiniz?
Prelestniy seni izne yollamıyoruzzz bu azimle izne falan çıkamazsın.. :))
Eniba huuuu nerdesin huuu
aslinda yediklerin cok degil ama ac olmanin sebebi sanirim cok karbonhidrat agirlikli beslenmis olmandan olabilir..
canim aksam azicik meyve eklesen menulerine. Biraz vitamin olur.. O da yasak mi.. Yada ne bilim biraz maydanoz biber yesillik yesen..
Ben eger cok cok acikirsam sutlu kahve icerim.. Icinede bi lokma tarcin atarim. Hem sahlep gibi oluyor. Hemde gercekten cok cok tok tutuyor ve tatli istegimi bastiriyor ( tabi ben icine tatlandirici da ekliyorum )
Benim menume gelince,
Cok karışık oldu ama
Sabah
Buyuk bir bardak sut 122kcal
Oglen
1 kase ezogelin corbasi 135 kcal
Ara
2 Ceviz 52kcal
2 mandalina 75 kcal
Ara
1 köfte 54 kcal
1 dilim tb ekmeği 80 kcal
Akşam
Ege salatası 200 kcal ( beyaz peynirli yeşillikli)
Karnabahar 38 kcal
1 dilim tb ekmeği 80
Toplam 816 kcal
Akşam yemeğiyle öğle yemeği arasına 2 ara öğün koydum. Çok gibi gözüksede akşam yemeğinde hepsini yiyip oturmak yerine saat 5 gibi bir ara öğün yapıp akşam yemeğinde de salata sebze takılırım gece deli gibi acıkmam diye düşündüm..
Şu ne yiyeceğim durumu acayip geriyo beni yaa.. Sürekli sağlıklı beslenmek için çabalamak hakikaten zor iş.. Mesela arkadaşım aradı, canı hamburger çekmiş öğle yemeğinde hadi hamburgerciye gidelim diye yapıştı yakama.. Normalde diyet yapmasam balıklama atlardım.. Şimdi öyle olmuyo sağlıklı ve dengeli beslenmem lazım bunu yiyemem, ben en iyisi evdeki çorbamı içeyim, akşama sebze pişireyim diyorum falan filan.. Ayyy zor işte
Kızlar kızlarrr..
yeni gelen kızlar...
Nurgul_85 , gulsum462 Nurgul ve Gulsum hiç katılım yapmıyorsunuz.. Bu şekilde takıma girmeniz çok zor..biraz gayret lütfennn
Herkesin bu hafta yazdığı mesajları sayıyoruz.. Bazılarınızdan hiç ses çıkmıyorrr..
meksilina ve @nepnep6 siz izne ayrılalı 2 hafta oldu mu?? Ne zaman döneceksiniz?
Prelestniy seni izne yollamıyoruzzz bu azimle izne falan çıkamazsın.. :))
Eniba huuuu nerdesin huuu
absolut ben bu cumartesi pazar hiç ama hiç olmıcam. aklıma gelmişken söyleyim. dolayısıyla menu de yazamıcam haberiniz olsun:/
Buradayım kaptan bugün anca fırsat buldum da yazabildim.
Dr a gittim kan dgererim gene düştü .sebebini bulmak için bir suru tahlil yapıldı. Yarin gene gideceğim . bu durum canımı sıkıyor bir yandanda korkutuyor. Adam gibi bir teşhis konana kadar içim rahat etmeyecek. Takıma zaman ayiramiyorum .diyette yalan oldu.ben takımdan ayrılmak zorunda kalacağım.
İsler yoluna girince fahri üye olarak yazmak isterim gene buraya.
İnşallah hepiniz en kısa surede hedefe ulaşırsınız.
Bende bugun sut iznindeyim bacılar utaniyorum ama bugun 1 haftayı heba ettim. Kayınvalidemde mevlut vardı ve bir suru hamur isi. Aksama bir sey yemeyeyim diorum ama yarın en azından aynı çıkarım insallah. Hafta sonu bozmak yok insallah
tatlım erkek arkadasımla farklı sehırlerdeyiz. 3 haftada bi falan anca görüşebiliyoruz. kaçamaktan ziyade nete girmek için vaktim olmaz. birazda kaçamağım olur sanırım abartmam elimden geldiğince=)Kaptanim meyve yasak- yesillik de 1 gun arayla serbest ama ben son 1 bucuk haftadir cok fazla kacamak yapip geri aldigim icin kilolari vucut dengeye gelsin diye 3-5 gun saf protein yapmam gerekiyormus.
Yapabiliyor musun dersen 2 gundur 150 gram karabugday ekleyerek yapmaya calisiyorum.
Bakalim insallah kilo vermeye devam ederim, zira kilo aldigim gibi kilo veremiyorum da su sira.
hatamin cezasini cekiyorum iste.Umarim onumuzdeki hafta normal seyrine doner diyetim.
6 hafta icinde tamamen kurtulmus olmayi diliyorum.
Tabi herkes icin saglikli bir sekilde gotmesi en buyuk temennim.
Cok guzel fikir kahve ve tarcin- yarin deneyecegim.Su nepnepin karbonatli suyundan da yapacagim bugun karbonat bulursam eger.
Hayran kaldim menune ve azmine masallah kaptanim- ben diyetteyken ceviz vs, yemiyorum cunku cekirdek gibi ondan da vazgecemiyrum bir baslayinca dibini gorene kadar yiyorum malesef cok kotu bir huy.
O yuzden diyet boyunca kacamak seylere hic bulasmamam benim icin en hayirlisi.
Tebrik ettim.Aynen devam hic bozma lutfen
Kaptanim beni gonderme de ben bu hafta cok utaniyorum gercekten yine cok fena eksiye dusecek benim yuzunden ceza felan almayiz umarim.
Nereye gidiyosun bakayim- canim ben tekrar uyarayim da sonradan pisman olmaman icin cok abartma haftasonu kacamagini - simdiden iyi eglenceler
Yakar im gecmis olsun canim yaa - gitme bi yere. Gir yaz kilo aliyor bile olsan sorun degil-en azindan gerekli oldugunda yersin canin sikildiginda degil. Canin sikildiginda bizden destek alirsin.
Hem sezen in de dedigi gibi henuz teshis bile konmamis.Umarim cok onemli birsey cikmaz . Moralini bozma hic.
Sezenim insallah hic yaramamistir bugun yediklerin eger cok abartmadiysan cok etkilemeyecektir. Ama sen yine de haftasonu ve onumuzdeki hafta temkinli git, ekstra spor yap vakit bulursan senin yaramazlardan.
Ohhh birileri hasret giderecek :) gözünaydın canım.. Çok abartmadan iyi bir hafta sonu geçir inşallah..absolut ben bu cumartesi pazar hiç ama hiç olmıcam. aklıma gelmişken söyleyim. dolayısıyla menu de yazamıcam haberiniz olsun:/
Ya ben sana kıyamam yaaa.. Nasılda morali bozulmuşşş.oyy... Şu an en önemli şey tabiki sağlığın.. Yarın mutlaka sonuçları bizlede paylaş merakta bırakma bizi.. Diyet yapsanda yapmasanda azıcık gülmeye morale ihtiyacın olduğunda biz hep burdayız..Buradayım kaptan bugün anca fırsat buldum da yazabildim.
Dr a gittim kan dgererim gene düştü .sebebini bulmak için bir suru tahlil yapıldı. Yarin gene gideceğim . bu durum canımı sıkıyor bir yandanda korkutuyor. Adam gibi bir teşhis konana kadar içim rahat etmeyecek. Takıma zaman ayiramiyorum .diyette yalan oldu.ben takımdan ayrılmak zorunda kalacağım.
Ne çektin be Sezencimm..Bende bugun sut iznindeyim bacılar utaniyorum ama bugun 1 haftayı heba ettim. Kayınvalidemde mevlut vardı ve bir suru hamur isi. Aksama bir sey yemeyeyim diorum ama yarın en azından aynı çıkarım insallah. Hafta sonu bozmak yok insallah
Kaptanim meyve yasak- yesillik de 1 gun arayla serbest ama ben son 1 bucuk haftadir cok fazla kacamak yapip geri aldigim icin kilolari vucut dengeye gelsin diye 3-5 gun saf protein yapmam gerekiyormus.
Yapabiliyor musun dersen 2 gundur 150 gram karabugday ekleyerek yapmaya calisiyorum.
Bakalim insallah kilo vermeye devam ederim, zira kilo aldigim gibi kilo veremiyorum da su sira.
hatamin cezasini cekiyorum iste.Umarim onumuzdeki hafta normal seyrine doner diyetim.
6 hafta icinde tamamen kurtulmus olmayi diliyorum.
Tabi herkes icin saglikli bir sekilde gotmesi en buyuk temennim.
Cok guzel fikir kahve ve tarcin- yarin deneyecegim.Su nepnepin karbonatli suyundan da yapacagim bugun karbonat bulursam eger.
Hayran kaldim menune ve azmine masallah kaptanim- ben diyetteyken ceviz vs, yemiyorum cunku cekirdek gibi ondan da vazgecemiyrum bir baslayinca dibini gorene kadar yiyorum malesef cok kotu bir huy.
O yuzden diyet boyunca kacamak seylere hic bulasmamam benim icin en hayirlisi.
Tebrik ettim.Aynen devam hic bozma lutfen
Kaptanim beni gonderme de ben bu hafta cok utaniyorum gercekten yine cok fena eksiye dusecek benim yuzunden ceza felan almayiz umarim.
Nereye gidiyosun bakayim- canim ben tekrar uyarayim da sonradan pisman olmaman icin cok abartma haftasonu kacamagini - simdiden iyi eglenceler
Yakar im gecmis olsun canim yaa - gitme bi yere. Gir yaz kilo aliyor bile olsan sorun degil-en azindan gerekli oldugunda yersin canin sikildiginda degil. Canin sikildiginda bizden destek alirsin.
Hem sezen in de dedigi gibi henuz teshis bile konmamis.Umarim cok onemli birsey cikmaz . Moralini bozma hic.
Sezenim insallah hic yaramamistir bugun yediklerin eger cok abartmadiysan cok etkilemeyecektir. Ama sen yine de haftasonu ve onumuzdeki hafta temkinli git, ekstra spor yap vakit bulursan senin yaramazlardan.
Canım bu durumlar geçici bence. Az yediğin için de veremiyor olabilirsin. Öğünlerini atlamadan protein ağırlıklı olarak beslenirsen çok rahat verebilirsin :)Spordan sonra kilo alma olayını ne yazık ki bende yaşıyorum. İlk gün yarım kilo gitmişti oh be dedim demek ki kilolar sporla gidecekmis meğerse. Cumaya kadar baya inerim diyodum daha az yememe daha çok spor yapmama rağmen eksiden artıya geçmek uzereyim umarım geçicidir
canım çok geçmş olsun. bi yere bırakmayız seni olmaz. takımdan ayrılmak falan yok.Buradayım kaptan bugün anca fırsat buldum da yazabildim.
Canım ya senmiydin diyetiyene giden. Hatırlayamdım. Menun guzel gibi gorunuyor ama bebeginin sut olayı nasıl. Ne.biliyim hem oruc hem.diyet..Bugün niyetliydim
Sahur
Bir tabak ıspanak
Bir dilim börek (küçük dilim)
İftar
Çorba salata
Yoğurt (4yk)
5 köfte
kahve
Kızlar çok halsiz düştüm bugün iftardan sonra biraz uyumuştum uyanınca delirmiş gibi tatlı aramaya başladım saat 7 gibiydi buzdolabını bi açtım karşımda bir dilim çikolatalı pasta...rüyadasın sanıp tam ona uzanırken söyle bir silkinip kendime geldim onu yiyecegime bari küçük bir muz yiyeyim dedim bugünün kaçamağı dersek bi bu var.
Su: 1.5 1 bardak daha içerim
Spor: 15 dk ısınma egzersiz+100 mekik cekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?