- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.501
Kaptanim basarilar, Allah kolaylik versin :)
Tavuk ekle bence canim - barbunya 4-5 kasik yemeke yerine 2-3 kasik ye ama tavuk da ye. Barbunya da karbonhidrat agirlikli oldugu icin cok tok tutmuyor en azindan avuk tutar.
Benim boy 1.58. bir de hep ust bedene aliyorum ben kiloyu. 1-2 kilo bile alsam hemen farkediliyor dolayisi ile.
ama kilo verirken once bacaklardan gidiyor - kil oluyorum.
Senin boy kacti
Harikasin canim. Tebrik ederim
ama buraya daha sik ugramaya calis olur mu?
Deneme suresindesin ve listeye girmek icin daha fazla katilim yapman gerekli
regl öncesi vücut su topluyo sonucta buna ragmen 100 gr gıtmıs sıkma canını bence =)selam kızlar bu hafta sözümü tutamadım adet öncesindeyim sadece 100 gr gitmiş yine 79 göremedim bu hafta
***14.TAKIM 397. ETAP ***
Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
Se_zen (55.7 /55.5 /0.2 /0.36%)
dayko ( 80.1 / 80 / 0.1 / % 0.13 )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )
14. TAKIM ORTALAMASI %
hoşgeldinnn.. bize biraz kendini anlatırmısın.. kilon, hedef kilon, yaşın, neler yaparsın neler yersin ne oldu da kilo aldın vs :) bu arada ben takım kaptanıyım. tekrar hoşgeldin diyeyim buradan da.. eğer paylaşımlarınla menülerinle bizimle olursan biz de elimizden geldiğince sana destek olmaya çalışırızHerkese merhabalar,
Sanırım takımınızın yeni üyesi oldum :)
selam kızlar bu hafta sözümü tutamadım adet öncesindeyim sadece 100 gr gitmiş yine 79 göremedim bu hafta
***14.TAKIM 397. ETAP ***
Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
Se_zen (55.7 /55.5 /0.2 /0.36%)
dayko ( 80.1 / 80 / 0.1 / % 0.13 )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )
14. TAKIM ORTALAMASI %
o zaman barbunyayı azaltıp bi parca haslanmış tavuk eklerım aksam =)
170 canım benimde bacaklarım cok kalın bşde masallah bi basen var dillere destanben odaya giriyorum on dk sonra popom anca geliyo
10 dk mola verdim.. geldim bakiim noluyo diye.. :)
kızlar Yakar sanırım bildirim yapamaz.. onun doktor falan başı kalabalık, onu bu hafta bildirim yapmadı yazalım mı? bekleyelim mi?
bu arada menümüde yazayım,
sabah
haşlanmış yumurta 77
2 dilim tb ekmeği 128
1 tatlı kaşığı tahin pekmez 35
öğle
1 kase yoğurt çorbası 112kcal
haşlanmış karnabahar 10kcal
1 slim çay
ara
2 mandalina 100kcal
ara
1 dilim etimek 35
1 dilim beyaz peynir 70 çay
akşam
bonfile sote 130
2 kaşık bulgur pilavı 52
toplam 749kcal
spor yok ders çalışıyorum.. su bol bollll :)
Herkese merhabalar,
Hoşbuldum :)
Ben 1.68 boyunda ve 79 kiloyum. Yaşım 25.
Çalışıyorum ve işim gereği oturuyorum ama kilo alma sebebim bu değil.
İnanılmaz iştahlı ve yemeği seven biriyim. Engel olmakta çok zorlanıyorum kendime (özellikle çikolata ve tatlılarda).
Yaklaşık 4 yılda aldım bu kiloyu. Hep 58-62 kilolarında bir genç kızdım.
Dün tartıda 79'u görünce kendime geldim.
Hedefimi 60 olarak belirledim ve kendime 4 aylık bir süre koydum (yaza zayıf girmek istiyorum artık).
Desteğinize çok ihtiyacım olacak. Umarım motivasyonumu kaybetmem.
Bu arada ben de kendimi tanitayim.
Ben de 1.58 boyunda 28 yasindayim. Ofiste oturarak calismam sebebi ile kilo almistim. Simdi vermeye ugrasiyorum.
30 Ekimde 65 kilo olarak basladim simdi 57.6 yim. Hedefim 51.7kg.
Dukan diyetini yapiyorum, daha dogrusu yapmaya calisiyorum.
Canım Hoşgeldin :) ben de 1 hafta oldu bu takıma katılalı. Takım arkadaşlarımızın azmi,sabrı ve zayıflama hırsı beni çok etkiliyo yemek yememe konusunda. Sürekli takılmaya ve yazılan şeyleri okumaya çalış :) hem faydalı bilgiler hem de bi zaman sonra sen de diyosun evet başarıcam!!!!Hoşbuldum :)
İnanılmaz iştahlı ve yemeği seven biriyim. Engel olmakta çok zorlanıyorum kendime (özellikle çikolata ve tatlılarda).
Hedefimi 60 olarak belirledim ve kendime 4 aylık bir süre koydum (yaza zayıf girmek istiyorum artık).
Hoşgeldin=)Herkese merhabalar,
aynen kiloma göre üst bedenim daha ince. Otururken beni görenler pek bi beğenir taki ayaga kalkana kadardaykom valla buna da sukur gitmis ya, ustelik regle ragmen. Tebrik ediyorum, sen bana bak asil takimin ortalamasini dusurdum bi de
Onumuzdeki hafta gelsin 79 lu kilolarhatta 78 li kilolar yeter ki saglik olsun
merak etme hepsi gidecek.
Boyun uzunmus ne guzel. Bir de ust beden de incedir senin - en azindna kiyafet derdin yok ne giysen yakisir.
Katiliyorum kaptanim.
Kaptanim menu cok iyiben de senden ornek aldim artik dun ne yedigimi degil bugun ne yiyecegimi yazacagim buraya
daha efektif oluyor.
Canım hoşgeldin. Sen bizimle bareber oldukça bize sana elbette destek oluruz.hergun ne yediğini ne yiyeceğini hatta ne yemek istemediğini bile bizimle paylaş ki kıdemli ve bilgili arkadaşlar sana güzel tavsiye de bulunurlar.yalnız buradan ayrılma deneme süren 2 hafta bol bol paylaşım yap ve sorularini sor bize ki kaptanımız seni listeye alsın. Şimdiden sağlıklı ve fit günler diliyorumHoşbuldum :)
Çok memnun oldum :)
Ayrıca verdiğin kilolar konusunda çok tebrik ediyorum seni
Bende dukanın mantığını seviyorum aslında. Daha fazla protein ve daha az karbonhidrat içerikli beslenmeye çalışacağım.
Henüz bir diyet belirlemedim ama önemli gördüğüm nokta spor yapmıyor olmam.
Spor ile ilgili bir an önce atılım yapmalıyım.
Oturduğum sitenin spor salonu var ama yeterli değil. Spor işini çözmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?