Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanim sezenin hesapta verdigi kilo 0.3 yaziliydi hata olmus sanirim. duzelttim ben.

Minikiminannesi iyi farketti :)

***14.TAKIM 397. ETAP ***

Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
Se_zen (55.7 /55.5 /0.2 /0.36%)
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )

14. TAKIM ORTALAMASI %

selam kızlar bu hafta sözümü tutamadım adet öncesindeyim sadece 100 gr gitmiş yine 79 göremedim bu hafta

***14.TAKIM 397. ETAP ***

Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
Se_zen (55.7 /55.5 /0.2 /0.36%)
dayko ( 80.1 / 80 / 0.1 / % 0.13 )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )

14. TAKIM ORTALAMASI %

o zaman barbunyayı azaltıp bi parca haslanmış tavuk eklerım aksam =)
170 canım benimde bacaklarım cok kalın bşde masallah bi basen var dillere destan ben odaya giriyorum on dk sonra popom anca geliyo

regl öncesi vücut su topluyo sonucta buna ragmen 100 gr gıtmıs sıkma canını bence =)

10 dk mola verdim.. geldim bakiim noluyo diye.. :)

kızlar Yakar sanırım bildirim yapamaz.. onun doktor falan başı kalabalık, onu bu hafta bildirim yapmadı yazalım mı? bekleyelim mi?

bu arada menümüde yazayım,

sabah
haşlanmış yumurta 77
2 dilim tb ekmeği 128
1 tatlı kaşığı tahin pekmez 35

öğle
1 kase yoğurt çorbası 112kcal
haşlanmış karnabahar 10kcal
1 slim çay

ara
2 mandalina 100kcal

ara
1 dilim etimek 35
1 dilim beyaz peynir 70 çay

akşam
bonfile sote 130
2 kaşık bulgur pilavı 52

toplam 749kcal

spor yok ders çalışıyorum.. su bol bollll :)

Herkese merhabalar,
Sanırım takımınızın yeni üyesi oldum :)
hoşgeldinnn.. bize biraz kendini anlatırmısın.. kilon, hedef kilon, yaşın, neler yaparsın neler yersin ne oldu da kilo aldın vs :) bu arada ben takım kaptanıyım. tekrar hoşgeldin diyeyim buradan da.. eğer paylaşımlarınla menülerinle bizimle olursan biz de elimizden geldiğince sana destek olmaya çalışırız

daykom valla buna da sukur gitmis ya, ustelik regle ragmen. Tebrik ediyorum, sen bana bak asil takimin ortalamasini dusurdum bi de
Onumuzdeki hafta gelsin 79 lu kilolar hatta 78 li kilolar yeter ki saglik olsun

o zaman barbunyayı azaltıp bi parca haslanmış tavuk eklerım aksam =)
170 canım benimde bacaklarım cok kalın bşde masallah bi basen var dillere destan ben odaya giriyorum on dk sonra popom anca geliyo

merak etme hepsi gidecek.

Boyun uzunmus ne guzel. Bir de ust beden de incedir senin - en azindna kiyafet derdin yok ne giysen yakisir.

10 dk mola verdim.. geldim bakiim noluyo diye.. :)

kızlar Yakar sanırım bildirim yapamaz.. onun doktor falan başı kalabalık, onu bu hafta bildirim yapmadı yazalım mı? bekleyelim mi?

Katiliyorum kaptanim.

Kaptanim menu cok iyi ben de senden ornek aldim artik dun ne yedigimi degil bugun ne yiyecegimi yazacagim buraya

daha efektif oluyor.

Hoşbuldum :)
Ben 1.68 boyunda ve 79 kiloyum. Yaşım 25.
Çalışıyorum ve işim gereği oturuyorum ama kilo alma sebebim bu değil.
İnanılmaz iştahlı ve yemeği seven biriyim. Engel olmakta çok zorlanıyorum kendime (özellikle çikolata ve tatlılarda).
Yaklaşık 4 yılda aldım bu kiloyu. Hep 58-62 kilolarında bir genç kızdım.
Dün tartıda 79'u görünce kendime geldim.
Hedefimi 60 olarak belirledim ve kendime 4 aylık bir süre koydum (yaza zayıf girmek istiyorum artık).
Desteğinize çok ihtiyacım olacak. Umarım motivasyonumu kaybetmem.

Gelelim bugunku menume

Sabah
200 gr yagsiz lor - o kadar yavas yedimki ogleye kadar ancak bitti
1 sekersiz ekspresso

Ogle
2 adet haslanmis yumurta
1yk yulaf kepegi
230gr karabugday haslama - aslinda kalorisi yuksekmis bundna sonra daha az tuketecegim.

Ara
1 meyveli yogurt (%2.5)
1yk yulaf kepegi
200 gr yagsiz lor
belki - 60gr alabalik fume

Aksam
Birsey yemeyi dusunmuyorum.
Belki 500gr ayran icerim.

Spor
20+20 = 40dk yuruyus (toplam 2km)
50 mekik
5 kat merdiven

simdilik plan boyle.

Canim tekrardan hosgeldin.

Kilo vermede kararli olmak sart. Tavsiyem neden kilo vermek istedigini maddeler halinde listele ve hergun sabah ya da aksam bu listeye goz at. - istersen odana as.

Eger azimli olursan 4 ayda rahat rahat inersinistedigin kiloya ya da yakinina.

Buraya sik sik girip menunu yazarsan nerde hata yaptigini veya yemek yeme krizlerini nasil atlatacaginkonusunda tavsiyelerde bulunabiliriz sana. Ve moral konusunda da tam destek bulursun bizden :)

Ben 2bucuk aydir bu takimdayim ve sunu cok net soyleyim cok pozitif cok neseli insanlar takim arkadaslarimiz.
Ne zaman buraya girsem onlarin nesesi bana da bulasiyor - gunum iyi geciyor. diyetime daha da saglam tutunuyorum.

Aklinda olan bir diyet programi vs var mi? planin nedir:)

Bu arada ben de kendimi tanitayim.

Ben de 1.58 boyunda 28 yasindayim. Ofiste oturarak calismam sebebi ile kilo almistim. Simdi vermeye ugrasiyorum.

30 Ekimde 65 kilo olarak basladim simdi 57.6 yim. Hedefim 51.7kg.

Dukan diyetini yapiyorum, daha dogrusu yapmaya calisiyorum.

Çok memnun oldum :)
Ayrıca verdiğin kilolar konusunda çok tebrik ediyorum seni
Bende dukanın mantığını seviyorum aslında. Daha fazla protein ve daha az karbonhidrat içerikli beslenmeye çalışacağım.
Henüz bir diyet belirlemedim ama önemli gördüğüm nokta spor yapmıyor olmam.
Spor ile ilgili bir an önce atılım yapmalıyım.
Oturduğum sitenin spor salonu var ama yeterli değil. Spor işini çözmem gerekiyor

Canım Hoşgeldin :) ben de 1 hafta oldu bu takıma katılalı. Takım arkadaşlarımızın azmi,sabrı ve zayıflama hırsı beni çok etkiliyo yemek yememe konusunda. Sürekli takılmaya ve yazılan şeyleri okumaya çalış :) hem faydalı bilgiler hem de bi zaman sonra sen de diyosun evet başarıcam!!!!

Herkese merhabalar,
Sanırım takımınızın yeni üyesi oldum :)
Hoşgeldin=)

aynen kiloma göre üst bedenim daha ince. Otururken beni görenler pek bi beğenir taki ayaga kalkana kadar
gerçi incelmesi gerek ama kiloma göre ince iste. nese hepsi gitcek inançlı ve azimliyim

Canım hoşgeldin. Sen bizimle bareber oldukça bize sana elbette destek oluruz.hergun ne yediğini ne yiyeceğini hatta ne yemek istemediğini bile bizimle paylaş ki kıdemli ve bilgili arkadaşlar sana güzel tavsiye de bulunurlar.yalnız buradan ayrılma deneme süren 2 hafta bol bol paylaşım yap ve sorularini sor bize ki kaptanımız seni listeye alsın. Şimdiden sağlıklı ve fit günler diliyorum başarılar

Evde vakit yaratıp videolardan bi program takip edebilirsin ben öyle yapıyorum=)
bu arada bende 28 yasında 83 kiloyum. bunun oncesı daha da kıloluydum tam rakamı bılmesemde 40 küsür kilo vermiş halim bu o yüzden 80ler beni aman tanrım cok iriyim pskolojisi yaşatmıyor bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bedenimle barışıgım . tabiki gecici bedenimle cunku ıncelıyorum=)

Bende kendimi tanitayim.23 yaşındayim ogretmenim bebek sebebiyle su an çalışmıyorum. Çalıştığım zamanlar dışarıda yediklerim yüzünden epey kilo aldim üzerine doğum da eklenince verilmesi zor kilolar kaldı elimde.bende aralıkta başladım buraya 63.7 ile şimdi 61.5 çok hızlı gitmedi emzirdigimden dolayi ama olsun tartıda 100 gr bile az çıkmak çok mutlu ediyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…