Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımsın hoşbuldum.. nasıl gidiyor umarım herkesler iyidir. ben kilolandım epeyce geldim..aylardır durum fenaydı yani... sen nasılsın ders mi çalışıyorsun hayırdır?
yaaa bir açıköğretim belası sardım başıma.. kendi kendime durup duruken.. şimdide Osmanlı tarihi , Muhasebe falan takılıyorum :) yarın sınav var..

boşver kiloları veririz zaten.. senin sağlığın nasıl oldu, saçlarının dökülmesi durdu mu?
Kaç kilo ile bırakmıştın unuttum ben zaten

canım hadi bakalım hayırlısı.. iyi yapmışsın bende bir ara açık öğretime kaydoldum ama hiç sınavlara girecek zamanım olmamıştı şimdiye bitirmiştim ne güzel.başarılar ve iyi şanslar.. ben bu ara çok çalışıyorum çok yoruldum . bugün öğrencilere karnelerini dağıttık güya iki hafta tatil ama yine çok işim var..
saç dökülmem yüzünden ara verdim zaten biliyosun.. oo denem yedim de yedim diyet yalan oldu walla.. 88 civarıydım o sıralar sanırım epey aldım..
95 lere çıktım yine.. verebilirim inşallah..

Vallahi öyle değişik değişik diyetler yapma bak.. isveç diyeti falan boşver. düzenli vitaminlerini de al.. sağlıklı beslenerek, herşeyden yiyerek birazda spor yaparak misslerr gibi veririz hiçç merak etme.. biz dayko ile aynı dönemde yaklaşık kilolarla başlamıştık hatta o bende daha kiloluydu. hatun bugün 80 kilo bildirim yaptı. ( maşallah diyim ).. bende hala aynı yerimde sayıyorum.. inşallah birlikte yaza kadar veririz. senle kilolarımız çok yakın :)

maşallah daykomuza hepimize güzel örnek oldu walla.. yok daha tövbe sert diyetler yok.. ama bugun buraya yazcam diye daha özen gösterir oldum bile sabahtan beri... yarın başlıycam inşallah.. eliptik bisikleti köşeye atmıştım üstünde çamaşırlar vardı çıkarcam artık...

İyi akşamlar kızlar sizlere iuyi haftasonu dilemek için girdim=) hafta sonu yokum . midemde kelebekler uçuşuyor
bu arada bu hafta listede olacağım netleşince iyice bi gaza geldim şimdi kilo verir bu hatun her türlü artık ne yapar ne eder verir verir gerçi 3 gün oruc tutcam bu hafta ama vucut su tutmasın dıye aksam ne yapıp ne edıp bol su tuketcem daha bi heyecanlandım.
ve pazartesi görüşmek üzere. keyifli ve kacamaksız haftasonu dilerim bebişlerim=)

Bugunku menumde hic sapma olmadi
Hatta balik fume yemedim aksam da birsey yemedim.

Yani asagidaki gibi oldu bugun.

Sabah
200 gr yagsiz lor - o kadar yavas yedimki ogleye kadar ancak bitti
1 sekersiz ekspresso

Ogle
2 adet haslanmis yumurta (50x2=100cal)
1yk yulaf kepegi (25cal)
230gr karabugday haslama - aslinda kalorisi yuksekmis bundna sonra daha az tuketecegim. (yaklasik 250 cal sanirim)

Ara
1 meyveli yogurt (%2.5 yagli ) - (75 cal)
1yk yulaf kepegi (25cal)
200 gr yagsiz lor - yemedim
belki - 60gr alabalik fume

Aksam
Birsey yemeyi dusunmuyorum. - yemedim
Belki 500gr ayran icerim. - icmedim

Spor
20+20 = 40dk yuruyus (toplam 2km) +1 saat yuruyus - avm de dolastim evime de uzamis oldu yolum
50 mekik
5 kat merdiven

Kendimi ac hissetmiyorum - yemek yememem ondan.

Canım bu menü kaç kalori oluyor toplam ?

Canim kalori saymadim hic- canim istemedigi icin yemiyorum lor ve yulaf kepegi ustune bir de yumurta olunca cok tok tutuyorlar.
Ama bugun yediklerimi hesap edecek olursam 475 ediyor sanirim. cok azmis. Ama inanin hic bisey canim istemedi kaldi ki baligim bile isyerinin dolabinda yarin yiyecegim.

üzgünüm kızlar bu haftada sonuncu olduk gibi görünüyor

Canimiz saolsn kaptan. Ben suanda bile sabahki tartildigim kilodan daha dusugum. Onumuzdeki hafta yine rekora kosabilirim.

Cok umutluyum bu haftadan. Zira tam 2 ay sonra isime son verilecegini duydum. ofisi kapatacaklarmis bizi de turkiyeye gonderecekler

eger azmedersem 6 haftada inecegim istedigim kiloya. ISyerinden ayrilmadan guzel kiyafetlerimi giymek istiyorum - 2 senedir icine giremedigim kiyafetlerin.

Hatta bu sere ne kadar erken olursa o kdar iyi benim icin o yuzden kacamak yapmamaliyim. Ve bu azimle verecegim insalah.

canımsın hoşbuldum.. nasıl gidiyor umarım herkesler iyidir. ben kilolandım epeyce geldim..aylardır durum fenaydı yani... sen nasılsın ders mi çalışıyorsun hayırdır?

Hosgeldiniz.

Bizim takimda olacaksiniz degil mi bundan sonra

kızlarr nasılsınız ???

Iyiyiz sen nasilsin?

Selam kızlar bugun ugrayamadım kilomuda yanlış yazmışım.duzelltiginiz icin tesekkurler.

napiyormus bakalim benim rakibem - spor yapabildin mi yaramazlar uyudu mu

canım seni çoook tebrik ediyorum harikasın sakın bırakma haftaya daha çok verebilirsin azimle.

Herkese merhabalar,
Sanırım takımınızın yeni üyesi oldum :)

canım hoşgeldin çok da memnun oldum. bende 28 yasındayım takımın kaptan yardımcısıyım. her zaman gir menülerini paylaş seni sıkça burada görmek istiyoruz

Ahahah canım valla benim de öyle basen bölgem bağımsızlığını ilan etti :) üst bölgem medium falan ama alt taraf kötü.

ayyy aynen benimde tek problem basen ki o bölgeye yönelik hareketler yapıyorum bi kaç gündür, dilerim erir onlar.

selam kızlar....özledim valla sizleri.. umarım sizin tarafta her şey yolundadır.. ben çok dağıttım ama artık toparlanma vakti geldi sanırım..
sevgili sozen hoşgeldin.çok da memnun oldum. takıma ben geleli yaklaşık 3,5-4 ay falan olmuştur heralde. mesajlarına denk gelmiştim önceden. gidiş sebeplerini bilmiyorum ama burda olman bizi tabiki memnun eder.

kızlarr nasılsınız ???
ayol sen nerelerdesin 3 gündür öyle beklemedeydim. naptın yaptın mı sporlarını?

tatlık sana da iyi eğlenceler keyfini çıkar bu harika zamanların.

Hanimlar,

Bu haftaki guncel siralamamiz ve haftanin guncel gelismeleri asagida sunulmustur:

aramiza yeni katilan gulsum462 listede 7. sirada yerini aldi. bunun haricinde gectigimiz hafta ile bu hafta arasinda fark yok.
Yalniz listeye bakacak olursak ne cok izinde arkadasimiz var.

Kaptanim bu arkadaslar arasinda uzun zamandir gorunmeyen bettybooop , R rebeka33 , mosmorum sanki geri donmeyecek gibi bu yuzden bu haftadan sonra gelmezlerse listeden silecegim.

Kilo veren arkadaslari tebrik eder, kilo veremeyen veya almis olan arkadaslara ise kacamak yapmamalarini, sporunuzu ve burayi ihmal etmemenizi salik veririm.

Izinde olan arkadaslari da goz onunde bulundurarak raip listesini yayinlayacagim.

Herkese saglikli kilo vermeler

guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not

1/1/meksilina/52.6-izinde
2/2/se_zen/55,5
3/3/bettybooop/57.2-izinde
4/4/Prelestniy/57.6
5/5/minikiminannesi/61.5
6/6/yakar76/64.6- bildirimde bulunmadi -
7/- gulsum462/ 68 - yeni uye
8/7/
DERYAK/69.3 - izinde
9/8/nepnep6/75-izinde
10/9/
dayko/80
11/10/rebeka33/80.4-izinde
12/11/Bunnyoga/83,4

13/12/mosmorum/86.3 - izinde

Son düzenleme:
canım yine çok güzel açıklamışsın yine. ben se_zen den pek bi korkuyom beni yakaladı yakalayacak.
eline sağlık.

Izinde olan arkadaslari da goz onunde bulundurarak rakip listesi asagidaki gibidir.

Ikili guruplar kim daha cok kilo verecek diye aralarinda yarisacaklar. Ikili gurupta daha cok kilo veren daha az kilo verenin cezasini kesecek

1. Grup :

Se_zen : 55,5
Prelestniy : 57,6

2. Grup :

Minikiminannesi : 61,5
Gulsum462 : 68

3. Grup :

Dayko: 80
Bunnyoga : 83,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…