- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.541
yaaa bir açıköğretim belası sardım başıma.. kendi kendime durup duruken.. şimdide Osmanlı tarihi , Muhasebe falan takılıyorum :) yarın sınav var..canımsınhoşbuldum.. nasıl gidiyor umarım herkesler iyidir. ben kilolandım epeyce geldim..aylardır durum fenaydı yani... sen nasılsın ders mi çalışıyorsun hayırdır?
canım hadi bakalım hayırlısı.. iyi yapmışsın bende bir ara açık öğretime kaydoldum ama hiç sınavlara girecek zamanım olmamıştı şimdiye bitirmiştim ne güzel.başarılar ve iyi şanslar.. ben bu ara çok çalışıyorum çok yoruldum . bugün öğrencilere karnelerini dağıttık güya iki hafta tatil ama yine çok işim var..yaaa bir açıköğretim belası sardım başıma.. kendi kendime durup duruken.. şimdide Osmanlı tarihi , Muhasebe falan takılıyorum :) yarın sınav var..
boşver kiloları veririz zaten.. senin sağlığın nasıl oldu, saçlarının dökülmesi durdu mu?
Kaç kilo ile bırakmıştın unuttum ben zaten
canım hadi bakalım hayırlısı.. iyi yapmışsın bende bir ara açık öğretime kaydoldum ama hiç sınavlara girecek zamanım olmamıştı şimdiye bitirmiştim ne güzel.başarılar ve iyi şanslar.. ben bu ara çok çalışıyorum çok yoruldum . bugün öğrencilere karnelerini dağıttık güya iki hafta tatil ama yine çok işim var..
saç dökülmem yüzünden ara verdim zaten biliyosun.. oo denem yedim de yedim diyet yalan oldu walla.. 88 civarıydım o sıralar sanırım epey aldım..
95 lere çıktım yine.. verebilirim inşallah..
maşallah daykomuza hepimize güzel örnek oldu walla.. yok daha tövbe sert diyetler yok.. ama bugun buraya yazcam diye daha özen gösterir oldum bile sabahtan beri... yarın başlıycam inşallah.. eliptik bisikleti köşeye atmıştım üstünde çamaşırlar vardıVallahi öyle değişik değişik diyetler yapma bak.. isveç diyeti falan boşver. düzenli vitaminlerini de al.. sağlıklı beslenerek, herşeyden yiyerek birazda spor yaparak misslerr gibi veririz hiçç merak etme.. biz dayko ile aynı dönemde yaklaşık kilolarla başlamıştık hatta o bende daha kiloluydu. hatun bugün 80 kilo bildirim yaptı. ( maşallah diyim ).. bende hala aynı yerimde sayıyorum.. inşallah birlikte yaza kadar veririz. senle kilolarımız çok yakın :)
Canım bu menü kaç kalori oluyor toplam ?
üzgünüm kızlar bu haftada sonuncu olduk gibi görünüyor
canımsınhoşbuldum.. nasıl gidiyor umarım herkesler iyidir. ben kilolandım epeyce geldim..aylardır durum fenaydı yani... sen nasılsın ders mi çalışıyorsun hayırdır?
kızlarr nasılsınız ???
Selam kızlar bugun ugrayamadım kilomuda yanlış yazmışım.duzelltiginiz icin tesekkurler.
kaptanım şimdiden başarılar diliyorum sana.
Kızlar bu haftasonu Açıköğretim sınavlarım var.. birazdan kalan son ünitelere bakmak için ders çalışmaya başlayacağım. arada sırada uğrarım.
sağol hoşbulduk. evet burda olmak istiyorum.sizde kabul ederseniz tabi.. daha önce bu takımda güzel kilolar verdim tekrar vercem inşallah..Hosgeldiniz.
Bizim takimda olacaksiniz degil mi bundan sonra
Kızlar günaayydııınn takıma geçen hafta Cumartesi 69.7 kiloyla katıldım :) evet bu sabah 68.0 . Tam tamına 1 kilo 700 gram. Ki dün biraz fazla kaçırmıştım. Ona rağmen çok şükür
69.7 - 68.0
Herkese merhabalar,
Sanırım takımınızın yeni üyesi oldum :)
canım hoşgeldin çok da memnun oldum. bende 28 yasındayım takımın kaptan yardımcısıyım. her zaman gir menülerini paylaş seni sıkça burada görmek istiyoruzHoşbuldum :)
Ben 1.68 boyunda ve 79 kiloyum. Yaşım 25.
Çalışıyorum ve işim gereği oturuyorum ama kilo alma sebebim bu değil.
İnanılmaz iştahlı ve yemeği seven biriyim. Engel olmakta çok zorlanıyorum kendime (özellikle çikolata ve tatlılarda).
Yaklaşık 4 yılda aldım bu kiloyu. Hep 58-62 kilolarında bir genç kızdım.
Dün tartıda 79'u görünce kendime geldim.
Hedefimi 60 olarak belirledim ve kendime 4 aylık bir süre koydum (yaza zayıf girmek istiyorum artık).
Desteğinize çok ihtiyacım olacak. Umarım motivasyonumu kaybetmem.
Ahahah canım valla benim de öyle basen bölgem bağımsızlığını ilan etti :) üst bölgem medium falan ama alt taraf kötü.
sevgili sozen hoşgeldin.çok da memnun oldum. takıma ben geleli yaklaşık 3,5-4 ay falan olmuştur heralde. mesajlarına denk gelmiştim önceden. gidiş sebeplerini bilmiyorum ama burda olman bizi tabiki memnun eder.selam kızlar....özledim valla sizleri.. umarım sizin tarafta her şey yolundadır.. ben çok dağıttım ama artık toparlanma vakti geldi sanırım..
ayol sen nerelerdesin 3 gündür öyle beklemedeydim. naptın yaptın mı sporlarını?kızlarr nasılsınız ???
İyi akşamlar kızlar sizlere iuyi haftasonu dilemek için girdim=) hafta sonu yokum . midemde kelebekler uçuşuyor
bu arada bu hafta listede olacağım netleşince iyice bi gaza geldim şimdi kilo verir bu hatun her türlü artık ne yapar ne eder verir verirgerçi 3 gün oruc tutcam bu hafta ama vucut su tutmasın dıye aksam ne yapıp ne edıp bol su tuketcem daha bi heyecanlandım.
ve pazartesi görüşmek üzere. keyifli ve kacamaksız haftasonu dilerim bebişlerim=)
bi de benHayırlı geceler herkese..gece oldu ve yine ben
canım yine çok güzel açıklamışsın yine. benHanimlar,
Bu haftaki guncel siralamamiz ve haftanin guncel gelismeleri asagida sunulmustur:
aramiza yeni katilangulsum462 listede 7. sirada yerini aldi. bunun haricinde gectigimiz hafta ile bu hafta arasinda fark yok.
Yalniz listeye bakacak olursak ne cok izinde arkadasimiz var.
Kaptanim bu arkadaslar arasinda uzun zamandir gorunmeyenbettybooop , R rebeka33 , mosmorum sanki geri donmeyecek gibi bu yuzden bu haftadan sonra gelmezlerse listeden silecegim.
Kilo veren arkadaslari tebrik eder, kilo veremeyen veya almis olan arkadaslara ise kacamak yapmamalarini, sporunuzu ve burayi ihmal etmemenizi salik veririm.
Izinde olan arkadaslari da goz onunde bulundurarak raip listesini yayinlayacagim.
Herkese saglikli kilo vermeler
guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not
1/1/meksilina/52.6-izinde
2/2/se_zen/55,5
3/3/bettybooop/57.2-izinde
4/4/Prelestniy/57.3
5/5/minikiminannesi/61.5
6/6/yakar76/64.6- bildirimde bulunmadi -
7/- gulsum462/ 68 - yeni uye
8/7/DERYAK/69.3 - izinde
9/8/nepnep6/75-izinde
10/9/dayko/80
11/10/rebeka33/80.4-izinde
12/11/Bunnyoga/83,4
13/12/mosmorum/86.3 - izinde
canım yine çok güzel açıklamışsın yine. bense_zen den pek bi korkuyom beni yakaladı yakalayacak.
eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?