Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nurgul sen bu hafta bildirim yapmadin sanirim listeye ekleyemedim o yuzden.

Bir de cok katilim yapmamissin. Biraz daha katilim yaparsan biz de sana kilo vermende destek olmaya calisiriz.
ben yeni katıldım aranıza bir hafta bile olmadı. ikigündür giremiyorum evde misafirlerim vardı yatılı

ilk yazmamda kilomu bildirmiştim 54 kiloyum kendimce bişeler yapmaya çalışarak 59 dan 54 e düştüm 3 ay içerisinde

Hanimlar,

Bir onceki mesajimda eksikler olmus kusura bakmayin kafamin dalginligina verin. Yeni gelen arkadaslari da ekledim listeye

Bu haftaki guncel siralamamiz ve haftanin guncel gelismeleri asagida sunulmustur:

aramiza yeni katilan Nurgul_85 listede 2. sirada, gulsum462 listede 8. sirada, clementineee listede 11. sirada ve Sozen listede 16. sirada yerini aldi. bunun haricinde gectigimiz hafta ile bu hafta arasinda fark yok.
Yalniz listeye bakacak olursak ne cok izinde arkadasimiz var.

Kaptanim bu arkadaslar arasinda uzun zamandir gorunmeyen bettybooop , R rebeka33 , mosmorum sanki geri donmeyecek gibi bu yuzden bu haftadan sonra gelmezlerse listeden silecegim.

Kilo veren arkadaslari tebrik eder, kilo veremeyen veya almis olan arkadaslara ise kacamak yapmamalarini, sporunuzu ve burayi ihmal etmemenizi salik veririm.

Izinde olan arkadaslari da goz onunde bulundurarak raip listesini yayinlayacagim.

Herkese saglikli kilo vermeler

guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not

1/1/meksilina/52.6-izinde
2/-/nurgul_85 / 54 - yeni uye
3/2/se_zen/55,5
4/3/bettybooop/57.2-izinde
5/4/Prelestniy/57.6
6/5/minikiminannesi/61.5
7/6/yakar76/64.6- bildirimde bulunmadi -
8/- gulsum462/ 68 - yeni uye
9/7/DERYAK/69.3 - izinde
10/8/nepnep6/75-izinde
11/- / clementineee / 79- yeni uye
12/9/dayko/80
13/10/rebeka33/80.4-izinde
14/11/Bunnyoga/83,4

15/12/mosmorum/86.3 - izinde
16/-/ Sozen/ 95 - yeni uye

Son düzenleme:
ilk yazmamda kilomu bildirmiştim 54 kiloyum kendimce bişeler yapmaya çalışarak 59 dan 54 e düştüm 3 ay içerisinde

Canim cuma sabahtan kilo bildirimi yapiyoruz.

Bu hafta deneme surende oldugun icin cok onemli degil ama takimda listeye girip yarismaya dahil olmak istiyorsan cuma gunleri en gec saat 12 ye kadar kilo bildiirmi yapmis olman gerekiyor.

yarisma kurallari boyle.
Bir de hergun gelip menunu paylasmalisin. Ozellikle yeni baslayanlar icin gunde 5 mesaj siniri var. yani minimum 5 mesaj yazman gerek gunluk

Rakip listesini de bu hafta katilan arkadaslara gore duzenliyorum. - son grup 3 kisilik oldu - bu seferik boyle olsun.

1. Grup :

Nurgul_85 : 54
Se_zen : 55,5

2. Grup :

Prelestniy : 57,6
Minikiminannesi : 61,5

3. Grup:

Gulsum462 : 68
Clementineee : 79

4. Grup :

Dayko: 80
Bunnyoga : 83,4
Sozen : 95

tamam canım bu 5 msj sadece yeniler için mi ??

Rakibim bu çok güzel oldu işte. Ellerine sağlık.resmen ortalığa bi çeki düzen verdin.inşallah tüm gruplar birbiriyle güzelce yarışıp kapışır da haftaya birincilik bizim olur.

çok motive edici olmuş canım süper yaa

Turkce77 canim evet bu hafta birinciligi garantileyecegiz insallah

ben cok pis hirs yaptim ona gore :))
Bugunku sporunu yapmadan yatma sakin ben de cekeyim mekigimi de yatayim bari

Bugun listeleri hazirlarken yasanan karsisiklikltan oturu hepinizden ozur dilerim arkadaslar

anaaaa bütün herkes gece kuşu olmuşş.. bende çalıştım çalıştımm. en sonunda herşeyi çorba ettim oturdum ağladım
yarın sabah çok erken kalkıp bir iki saat sakin kafayla tüm çorba ettiklerimi yeniden okuyacağım. kendi kendimi strese soktum yemin ederim.

herkesin mesajlarını okudum ama tek tek cevap yazamadım. çok öptüm herkesi.

ha bu arada Prelestniy canım beni de 4. gruba ekleyebilirsin. haftaya döneyim artık şu an kilo 92,8..
387. etapta 91,8 ile ayrılmışım arada 3 kilo almıştım. 2 kilosunu verebildim. bu hafta o bir kiloyu da verirsem haftaya cuma kaldığım yerden devam ederim herhalde diye ümid ediyorum..

ellerinize sağlık yalnız ben bu rakip listesini bilmiyorum.grubun dışında birileriylemi kapışıyoruz dayko ilk listede yok sonraki grupta var? o nasıl oluyor anlamadım.

Kaptanimiz da listeye eklendi arkadaslar bu sefer son duzenlemedir:

guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not

1/1/meksilina/52.6-izinde
2/-/nurgul_85 / 54 - yeni uye
3/2/se_zen/55,5
4/3/bettybooop/57.2-izinde
5/4/Prelestniy/57.6
6/5/minikiminannesi/61.5
7/6/yakar76/64.6- bildirimde bulunmadi -
8/- gulsum462/ 68 - yeni uye
9/7/DERYAK/69.3 - izinde
10/8/nepnep6/75-izinde
11/- / clementineee / 79- yeni uye
12/9/dayko/80
13/10/rebeka33/80.4-izinde
14/11/Bunnyoga/83,4

15/12/mosmorum/86.3 - izinde
16/-/ Absolut123/92,8 - kaptan geri dondu
17/-/ Sozen/ 95 - yeni uye

Kaptanimzida listeye eklendi gruplar ikiserli haline dondu

1. Grup :

Nurgul_85 : 54
Se_zen : 55,5

2. Grup :

Prelestniy : 57,6
Minikiminannesi : 61,5

3. Grup:

Gulsum462 : 68
Clementineee : 79

4. Grup :

Dayko: 80
Bunnyoga : 83,4

5. Grup :

Absolut123 : 92,8
Sozen : 95

ellerinize sağlık yalnız ben bu rakip listesini bilmiyorum.grubun dışında birileriylemi kapışıyoruz dayko ilk listede yok sonraki grupta var? o nasıl oluyor anlamadım.
cnm kendi içimizde rakip belirliyoruz sadece hırs ve azim için. rakipler birbirini takip ediyor, geçmeye çalışıyor.

bu gruplamalar ne oluyor. şimdi ben daykoylamı yarışıyorum yoksa daykoyla beraber diger hruplara karsı mı?

Canim kaptanim stres yapma, yaparsin. Hem oldugu kadar, olmadigi kader demisler.

Simdi yat dinlen sabah sakin kafayla tekrar edersin. Etmesen de stres yapma rahat ol
Bol sans dilerim, Allah yardimcin olsun

CAnim ilk liste takimdaki siralamamiz herkes bir onundeki rakibini gecmeye calisiyor.Hem de o hafta icinde takimdaki listeyi guncel bir sekilde gormemiz icin.

kinci liste yani ikiserli gruplarda ise kim daha fazla kilo verecek yarisi

Kilosu biririne yakin olan ve izinde olmayan takim uyeleri yarisiyor.

Cumaya kadar ikili gruplardaki rakibine gore fazla kilo veren az kilo veren rakibine ceza biciyor.

Hafta boyunca rakibinin yedigini ictigini kacamaklarini ve sporunu da takip etmemiz gerekli.

Amac herkesin kilo vermesi ve motivasyonu yukarda tutmak.

Kacamaklarin onune gecmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…