- 30 Ekim 2014
- 346
- 466
- 73
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.561
bende iyiyim hepimizde aynı dert kilo verme çabası :)
sağol hoşbulduk. evet burda olmak istiyorum.sizde kabul ederseniz tabi.. daha önce bu takımda güzel kilolar verdim tekrar vercem inşallah..
Hayırlı geceler herkese..gece oldu ve yine ben
ben yeni katıldım aranıza bir hafta bile olmadı. ikigündür giremiyorum evde misafirlerim vardı yatılıNurgul sen bu hafta bildirim yapmadin sanirim listeye ekleyemedim o yuzden.
Bir de cok katilim yapmamissin. Biraz daha katilim yaparsan biz de sana kilo vermende destek olmaya calisiriz.
ilk yazmamda kilomu bildirmiştim 54 kiloyum kendimce bişeler yapmaya çalışarak 59 dan 54 e düştüm 3 ay içerisinde
tamam canım bu 5 msj sadece yeniler için mi ??Canim cuma sabahtan kilo bildirimi yapiyoruz.
Bu hafta deneme surende oldugun icin cok onemli degil ama takimda listeye girip yarismaya dahil olmak istiyorsan cuma gunleri en gec saat 12 ye kadar kilo bildiirmi yapmis olman gerekiyor.
yarisma kurallari boyle.
Bir de hergun gelip menunu paylasmalisin. Ozellikle yeni baslayanlar icin gunde 5 mesaj siniri var. yani minimum 5 mesaj yazman gerek gunluk
Rakibim bu çok güzel oldu işte. Ellerine sağlık.resmen ortalığa bi çeki düzen verdin.inşallah tüm gruplar birbiriyle güzelce yarışıp kapışır da haftaya birincilik bizim olur.Rakip listesini de bu hafta katilan arkadaslara gore duzenliyorum. - son grup 3 kisilik oldu - bu seferik boyle olsun.
1. Grup :
Nurgul_85 : 54
Se_zen : 55,5
2. Grup :
Prelestniy : 57,6
Minikiminannesi : 61,5
3. Grup:
Gulsum462 : 68
Clementineee : 79
4. Grup :
Dayko: 80
Bunnyoga : 83,4
Sozen : 95
yok cnm biraz daha zamanım var.
çok motive edici olmuş canım süper yaaRakip listesini de bu hafta katilan arkadaslara gore duzenliyorum. - son grup 3 kisilik oldu - bu seferik boyle olsun.
1. Grup :
2. Grup :
3. Grup:
4. Grup :
hayır cnm hepimiz için günlük minimum 5 msj.tamam canım bu 5 msj sadece yeniler için mi ??
ellerinize sağlık yalnız ben bu rakip listesini bilmiyorum.grubun dışında birileriylemi kapışıyoruzRakip listesini de bu hafta katilan arkadaslara gore duzenliyorum. - son grup 3 kisilik oldu - bu seferik boyle olsun.
1. Grup :
2. Grup :
3. Grup:
4. Grup :
cnm kendi içimizde rakip belirliyoruz sadece hırs ve azim için. rakipler birbirini takip ediyor, geçmeye çalışıyor.ellerinize sağlık yalnız ben bu rakip listesini bilmiyorum.grubun dışında birileriylemi kapışıyoruzdayko ilk listede yok sonraki grupta var? o nasıl oluyor anlamadım.
bu gruplamalar ne oluyor. şimdi ben daykoylamı yarışıyorum yoksa daykoyla beraber diger hruplara karsı mı?Kaptanimiz da listeye eklendi arkadaslar bu sefer son duzenlemedir:
guncel sira/ onceki sira/yarismaci/kilosu-not
1/1/meksilina/52.6-izinde
2/-/nurgul_85 / 54 - yeni uye
3/2/se_zen/55,5
4/3/bettybooop/57.2-izinde
5/4/Prelestniy/57.6
6/5/minikiminannesi/61.5
7/6/yakar76/64.6- bildirimde bulunmadi -
8/- gulsum462/ 68 - yeni uye
9/7/DERYAK/69.3 - izinde
10/8/nepnep6/75-izinde
11/- / clementineee / 79- yeni uye
12/9/dayko/80
13/10/rebeka33/80.4-izinde
14/11/Bunnyoga/83,4
15/12/mosmorum/86.3 - izinde
16/-/ Absolut123/92,8 - kaptan geri dondu
17/-/ Sozen/ 95 - yeni uye
Kaptanimzida listeye eklendi gruplar ikiserli haline dondu
1. Grup :
2. Grup :
3. Grup:
4. Grup :
5. Grup :
Absolut123 : 92,8
anaaaa bütün herkes gece kuşu olmuşş.. bende çalıştım çalıştımm. en sonunda herşeyi çorba ettim oturdum ağladım
yarın sabah çok erken kalkıp bir iki saat sakin kafayla tüm çorba ettiklerimi yeniden okuyacağım. kendi kendimi strese soktum yemin ederim.
herkesin mesajlarını okudum ama tek tek cevap yazamadım. çok öptüm herkesi.
ha bu aradaPrelestniy canım beni de 4. gruba ekleyebilirsin. haftaya döneyim artık şu an kilo 92,8..
387. etapta 91,8 ile ayrılmışım arada 3 kilo almıştım. 2 kilosunu verebildim. bu hafta o bir kiloyu da verirsem haftaya cuma kaldığım yerden devam ederim herhalde diye ümid ediyorum..
ellerinize sağlık yalnız ben bu rakip listesini bilmiyorum.grubun dışında birileriylemi kapışıyoruzdayko ilk listede yok sonraki grupta var? o nasıl oluyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?