- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.581
sen harbi harikasin prensesim yaa. nasıl güzel düzenleme eline sağlık.Canim kaptanim stres yapma, yaparsin.Hem oldugu kadar, olmadigi kader demisler.
Simdi yat dinlen sabah sakin kafayla tekrar edersin. Etmesen de stres yapma rahat ol
Bol sans dilerim, Allah yardimcin olsun
CAnim ilk liste takimdaki siralamamiz herkes bir onundeki rakibini gecmeye calisiyor.Hem de o hafta icinde takimdaki listeyi guncel bir sekilde gormemiz icin.
kinci liste yani ikiserli gruplarda ise kim daha fazla kilo verecek yarisi
Kilosu biririne yakin olan ve izinde olmayan takim uyeleri yarisiyor.
Cumaya kadar ikili gruplardaki rakibine gore fazla kilo veren az kilo veren rakibine ceza biciyor.
Hafta boyunca rakibinin yedigini ictigini kacamaklarini ve sporunu da takip etmemiz gerekli.
Amac herkesin kilo vermesi ve motivasyonu yukarda tutmak.
Kacamaklarin onune gecmek
bu gruplamalar ne oluyor. şimdi ben daykoylamı yarışıyorum yoksa daykoyla beraber diger hruplara karsı mı?
sen harbi harikasin prensesim yaa. nasıl güzel düzenleme eline sağlık.
anladım .güzel olmuş heyecan katar gruba. ben kaçıyorum çok erken kalkmıştım.. herkese güzel haftasonları :)cnm kendi içimizde rakip belirliyoruz sadece hırs ve azim için. rakipler birbirini takip ediyor, geçmeye çalışıyor.
çok motive edici olmuş canım süper yaa
of of daha ilk haftadan baltayı taşa vurduk desene :)))Nurgul cum rakibinse_zen cok saglam bir rakiptir. Bu hafta yuksek performans bekliyoruz senden :)
Tatlım çocuğu uyuttum suyumu içtim egzersiz ve 100 mekiği hallettim yatıyorum. Ben de cok pis hırsıyım 5 şubatta eşim geliyor hala 60in altına inemedim çok kızıyorum kendime spora önceden baslamadığım için.haftaya 61 in kusuratini sileyim diyorum ne dersinTurkce77 canim evet bu hafta birinciligi garantileyecegiz insallah
ben cok pis hirs yaptim ona gore :))
Bugunku sporunu yapmadan yatma sakin ben de cekeyim mekigimi de yatayim bari
Bugun listeleri hazirlarken yasanan karsisiklikltan oturu hepinizden ozur dilerim arkadaslar
Kaptanım su sınavları bi atlat verirsin kiloları aman stres yapma kilo kaybında artıya götürür adamı. çalıştıgn çorba değildir sınavda hepsi oturur yerine merak etmeanaaaa bütün herkes gece kuşu olmuşş.. bende çalıştım çalıştımm. en sonunda herşeyi çorba ettim oturdum ağladım
yarın sabah çok erken kalkıp bir iki saat sakin kafayla tüm çorba ettiklerimi yeniden okuyacağım. kendi kendimi strese soktum yemin ederim.
herkesin mesajlarını okudum ama tek tek cevap yazamadım. çok öptüm herkesi.
ha bu aradaPrelestniy canım beni de 4. gruba ekleyebilirsin. haftaya döneyim artık şu an kilo 92,8..
387. etapta 91,8 ile ayrılmışım arada 3 kilo almıştım. 2 kilosunu verebildim. bu hafta o bir kiloyu da verirsem haftaya cuma kaldığım yerden devam ederim herhalde diye ümid ediyorum..
sağol hoşbulduk. evet burda olmak istiyorum.sizde kabul ederseniz tabi.. daha önce bu takımda güzel kilolar verdim tekrar vercem inşallah..
anladım tamam liste artık değişmez heralde değişirsede pazartesi sorarım. bu kendi içimizde yarıs ta oldukca motive edici bir durum sevdim =)Canim guncel listeye gore su an senAbsolut123 ile yarisiyorsun. Cumaya kadar kim daha fazla kilo verecek. Hanginiz daha fazla kilo verirse digerine ceza veecek - ornegin 100 mekik gibi
Kızlar bugün abimlerde kalıcam. O yüzden yengem bi sürü şey yapmış. Senin için yaptım diye baskı yapınca biraz kek falan götürdümneyse uyumadan 100 mekik çekip öyle uyuyacağım. Gruplama işi de çok güzel olmuş. Motivasyonumuzu yüksek tutalım yeter. Yapamayacağımız şey yok. :)
Hoşgeldin takımına bacım. Insallah hep bwraber çıtır olacagız.
meksilina,
Gecicem seni gecicem. Gecincede hemen resmimi cekip koyucam seni kıskançlıktan çatlatıcam
Prelestniy,
Yok bacım.ya hızlı verdigim yok bura. Karabugday falan bosuna 1 hafta gecirdim ilk haftaki hızım kalmadı.
Nurgüüllll
Çok.pis gaza geldim. Ensendeyim.bundan sonra. Nerden geldim.ben bu takıma, nerden bu manyakla aynı gruba düştüm.diyceksin. artık dönüşün yok bacım. Karar verildi bi kere,.ne yapılıp edilip nurgül geçilecek.Artık kaçışın yok bacım başka gruba da gitsen bulurum seni. Senin gibi sıskalara tahammülüm yok benim. En sıska ben.olucam .
Cocuklar uyudu yeni sporumu yaptım. Yarım saat jillian yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?