Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen harbi harikasin prensesim yaa. nasıl güzel düzenleme eline sağlık.

Tatlım çocuğu uyuttum suyumu içtim egzersiz ve 100 mekiği hallettim yatıyorum. Ben de cok pis hırsıyım 5 şubatta eşim geliyor hala 60in altına inemedim çok kızıyorum kendime spora önceden baslamadığım için.haftaya 61 in kusuratini sileyim diyorum ne dersin

Kaptanım su sınavları bi atlat verirsin kiloları aman stres yapma kilo kaybında artıya götürür adamı. çalıştıgn çorba değildir sınavda hepsi oturur yerine merak etme

sağol hoşbulduk. evet burda olmak istiyorum.sizde kabul ederseniz tabi.. daha önce bu takımda güzel kilolar verdim tekrar vercem inşallah..

Hoşgeldin takımına bacım. Insallah hep bwraber çıtır olacagız.

meksilina,

Gecicem seni gecicem. Gecincede hemen resmimi cekip koyucam seni kıskançlıktan çatlatıcam

Prelestniy,

Yok bacım.ya hızlı verdigim yok bura. Karabugday falan bosuna 1 hafta gecirdim ilk haftaki hızım kalmadı.

Nurgüüllll
Çok.pis gaza geldim. Ensendeyim.bundan sonra. Nerden geldim.ben bu takıma, nerden bu manyakla aynı gruba düştüm.diyceksin. artık dönüşün yok bacım. Karar verildi bi kere,.ne yapılıp edilip nurgül geçilecek. Artık kaçışın yok bacım başka gruba da gitsen bulurum seni. Senin gibi sıskalara tahammülüm yok benim. En sıska ben.olucam.

Canim guncel listeye gore su an sen Absolut123 ile yarisiyorsun. Cumaya kadar kim daha fazla kilo verecek. Hanginiz daha fazla kilo verirse digerine ceza veecek - ornegin 100 mekik gibi
anladım tamam liste artık değişmez heralde değişirsede pazartesi sorarım. bu kendi içimizde yarıs ta oldukca motive edici bir durum sevdim =)
İyi geceler hanımlar artık kesin çıkıyorum =)

Kızlar bugün abimlerde kalıcam. O yüzden yengem bi sürü şey yapmış. Senin için yaptım diye baskı yapınca biraz kek falan götürdüm neyse uyumadan 100 mekik çekip öyle uyuyacağım. Gruplama işi de çok güzel olmuş. Motivasyonumuzu yüksek tutalım yeter. Yapamayacağımız şey yok. :)

Sporla telafi etmeye calis canim. Boyle diyetine uygun olmayan seyler yemek zorunda kaldiginda ekstra spor yaparsan diyetin zarar gormemis olur :)

Abi baskisi bemde de var hele diyette oldugumu soylesem yengem de abim de bozmam icin ellerinden gelwni yaparlar :)

@se_zen sen mezun olsan da gorusmeye devam edelim ne bileyim blogun felan varsa takip ederim bacim :)

hergun gelir iki kahkaha atar sabah sabah pozitif enerjiyle baslarim gune

Artik se_zen yazisini gormem bile yetiyo olmam icin
Nurgul_85 demistim sana se_zen cok saglam rakiptir diye

Bu hizla ikiniz de meksilina yi indirirsiniz liderlik koltugundan :)

Cocuklar uyudu yeni sporumu yaptım. Yarım saat jillian yapıldı

Gelelim bugunku menume

Bugun seyir evresi protein + sebze gunundeyim

Sabah
Evden biberli dereotlu omlet getirdim - 2 yumurtali yarisini yiyecegim birazdan
1yk yulaf kepegi
1yk yagsiz lor

Ogle:
disarda yersem
izgara kofte + az marul + 3-4 adet patates kizartmasi +1dilim ekmek olacak.
eger disari cikmazsam
200 gr kara bugday haslama
200gr brokoli ya da karnabahar haslama
1yk yulaf kepegi
omletimin diger yarisi

Ara
200gr yagsiz lor

Aksama brokoli haslamayi dusunuyorum.
Biraz da domates biber salatalik yerim belki

Spor
20+20=40dk yuruyus - rutin ev-is-ev
ilave 1 saat yuruyus
50 + 50 = 100 mekik
yarim saat jillian ya da slim fit ya da zumba bugun bir video sececegim. spor salonu uyeligim bitti ve sarkmaya basladim sikilasmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…