- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.601
Günaydın kızlarrrrHoşgeldin takımına bacım. Insallah hep bwraber çıtır olacagız.
meksilina,
Gecicem seni gecicem. Gecincede hemen resmimi cekip koyucam seni kıskançlıktan çatlatıcam
Prelestniy,
Yok bacım.ya hızlı verdigim yok bura. Karabugday falan bosuna 1 hafta gecirdim ilk haftaki hızım kalmadı.
Nurgüüllll
Çok.pis gaza geldim. Ensendeyim.bundan sonra. Nerden geldim.ben bu takıma, nerden bu manyakla aynı gruba düştüm.diyceksin. artık dönüşün yok bacım. Karar verildi bi kere,.ne yapılıp edilip nurgül geçilecek.Artık kaçışın yok bacım başka gruba da gitsen bulurum seni. Senin gibi sıskalara tahammülüm yok benim. En sıska ben.olucam .
evet olaya sıkı bir giriş yaptı sezen .. Çok pis hırs yaptım ben de@se_zensen mezun olsan da gorusmeye devam edelim ne bileyim blogun felan varsa takip ederim bacim :)
hergun gelir iki kahkaha atar sabah sabah pozitif enerjiyle baslarim gune
Artikse_zen yazisini gormem bile yetiyo olmam icin
Nurgul_85 demistim sana se_zen cok saglam rakiptir diye
Bu hizla ikiniz de @meksilina yi indirirsiniz liderlik koltugundan :)
Rakibim nerdesin ne yedin kahvaltıda. Ben peynir zeytin çay sarısı olmayan haşlanmış yumurta ve fırında közlenmiş 2 dilim patlıcan yedim ekmek hiç yemedim. 3 barak su içtim sen ne durumdasın
sabah kalkar kalkmaz bir bardak su içine bikaç damla limon sıkıp içtim
kahvaltı
1 dilim tambuğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
2 dilim beyaz peynir
2 bardak çay
öğlen yemeği
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 bardak su
canımmm moral verdinnIki ogun de harika. :) sporla da desteklersen super olur :)
Gunaydin hanimlar
nepnep im (ismini bilmiyorum ama sana hep zeynep diyesim geliyor) cok saol verdigin bilgi icin, ben bi bakayim burda karbonat bulabilirsem deneyecegim hemen. Umarim ise yarar.
harikasin sezenim masallah hatta duble masallah sana.
Darisi basimiza - saglikla insallah
o catlaklarin bi caresi yok mu ki.Benim annemde de var - kucukken sorardim hep senin karnin niye boyle diye bi keresinde seni dogurdum ya ondan demisti de ben taa 25 li yaslara kadar sucluluk hissetmistim benim yuzumden annemin karni oyle olmus diye.
Ama olsun, elbisenin altinda gorunmez ne de olsa - her giydigin yakisir artik
Inceliyorsundur - daha once sikan kiyafetler simdi rahat olmaya baslamistir - Zamanla bol gelmeye baslar elbet.Tatlis belini kalcani vs olc yaz bi kenara 3-5 kilo sonra birdaha olc bak bakalim en cok nerden gitmis.
Spora baslaman cok iyi oldu minikiminannesi - sakin birakma hergun yavas yavas arttirmaya calis.
Simdi tatlim yedigin seyler patates salatasitek basina olsaydi miktari az ok derdim ama uzerine kek yemissin - seker var icinde yag var
Hadi muzu gormesemborek var
bunlar olmasaymis guzel olurmus.Tavuk izgara salata vs harika.
Bugun daha dikkat edersin. Yarin tartiya cikacagiz zira
Kızlar kızlarrr..
yeni gelen kızlar...
Nurgul_85 , gulsum462 Nurgul ve Gulsum hiç katılım yapmıyorsunuz.. Bu şekilde takıma girmeniz çok zor..biraz gayret lütfennn
Herkesin bu hafta yazdığı mesajları sayıyoruz.. Bazılarınızdan hiç ses çıkmıyorrr..
@meksilina vePembePuantiyeli siz izne ayrılalı 2 hafta oldu mu?? Ne zaman döneceksiniz?
Prelestniy seni izne yollamıyoruzzz bu azimle izne falan çıkamazsın.. :))
@yakar76 huuuu nerdesin huuu
yakarım çok çok geçmiş olsun. önce sağlık. Rabbim şifa versin inşallah.Buradayım kaptan bugün anca fırsat buldum da yazabildim.
Dr a gittim kan dgererim gene düştü .sebebini bulmak için bir suru tahlil yapıldı. Yarin gene gideceğim . bu durum canımı sıkıyor bir yandanda korkutuyor. Adam gibi bir teşhis konana kadar içim rahat etmeyecek. Takıma zaman ayiramiyorum .diyette yalan oldu.ben takımdan ayrılmak zorunda kalacağım.
İsler yoluna girince fahri üye olarak yazmak isterim gene buraya.
İnşallah hepiniz en kısa surede hedefe ulaşırsınız.
ben zaten çocuk niye uyumaz o kısmı çözemedim. deneyimlilerden bilen varsa Allah rızası için beni bi aydınlatsın.Saat 11 oldu bu saatte cocukları uyutmayı başarırsam spor yapıcam inşallah. Vaktim kalırsa 10 dakika da şu bacakları incelten sporu yaparım.
günaydın hanımlar bu hafta iyiki deneme süresindeymişim dedim kendi kendime. Kilo almışım tamda tahminim gibi
83.4 bugün sabah
çok sıkıldı canım. yediklerimi azalttım . hafta basında hem slim hem turbo yapıyordum. son 3 gündür sadece slim yapıyorum. kilo vermem gerekirken almışım yerimde saymaya razıydım
başarılar, kolaylıklar diliyorum kaptancım..***14.TAKIM 397. ETAP ***
Prelestniy (57.3 / 57.6/-0.3 /-0.52%)
DERYAK45 ( 69,3// /%) izine ayrılmak istiyor bildirim yapmadı.
Se_zen (55.7 /55.5 /0.3 /0.36%)
dayko ( 80.1 / / / % )
minikiminannesi (62,2/61.5/0.7/1.13%ikiye bölündü 0.56%) Geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için yüzdesi 2ye bölündü
Yakar76 (64,6/ //% )
14. TAKIM ORTALAMASI %
Kızlar bu haftasonu Açıköğretim sınavlarım var.. birazdan kalan son ünitelere bakmak için ders çalışmaya başlayacağım. arada sırada uğrarım.
Hoşbuldum :)
Ben 1.68 boyunda ve 79 kiloyum. Yaşım 25.
Çalışıyorum ve işim gereği oturuyorum ama kilo alma sebebim bu değil.
İnanılmaz iştahlı ve yemeği seven biriyim. Engel olmakta çok zorlanıyorum kendime (özellikle çikolata ve tatlılarda).
Yaklaşık 4 yılda aldım bu kiloyu. Hep 58-62 kilolarında bir genç kızdım.
Dün tartıda 79'u görünce kendime geldim.
Hedefimi 60 olarak belirledim ve kendime 4 aylık bir süre koydum (yaza zayıf girmek istiyorum artık).
Desteğinize çok ihtiyacım olacak. Umarım motivasyonumu kaybetmem.
üzgünüm kızlar bu haftada sonuncu olduk gibi görünüyor
tekrar hoşgeldin evineeecanımsınhoşbuldum.. nasıl gidiyor umarım herkesler iyidir. ben kilolandım epeyce geldim..aylardır durum fenaydı yani... sen nasılsın ders mi çalışıyorsun hayırdır?
tatlım zeynep diyebilirsin, çünkü nepnep zeynep'ten geliyor :)
valla kaptanım bu ara çok yoğunum gelsem bile çok giremeyeceğim
ayrıca istirahat döneminde biraz artı ya çıktım o yüzden onlar gitsin geliyim istiyorum ama bakalım önümüzdeki hafta ne getirecek
yakarım çok çok geçmiş olsun. önce sağlık. Rabbim şifa versin inşallah.
iyi haberlerini bekliyorum
ben zaten çocuk niye uyumaz o kısmı çözemedim. deneyimlilerden bilen varsa Allah rızası için beni bi aydınlatsın.
benim sıpamın uyku gelir ama uykuyu bulamıyor, sabır taşı olmak lazım valla. sürekli böyle..
öğlen 12 de gelir uyku, 4-5te anca uyur, bu sefer gece uykusu kayar.!!
tatlım az yemekte iyi birşey değil, vücut kıtlık mesajı alıp yenilenleri depolamaya başlıyor. o yüzden günlük kalori miktarını bi diyetisyenden öğrenip ona göre beslenmek daha yararlı diye düşünüyorum.
haa vücudu şaşırtmak için arada yapılıyosa, tamam
başarılar, kolaylıklar diliyorum kaptancım..
hoşgeldin tatlım :)
geçen hafta sanki bizim sarı kartmı nota mı bişey vardı.
şimdi durum ne oldu?
tekrar hoşgeldin evineee
bizlerde yeni ev arkadaşların
biraz daha duruyum diyorum prensesim
Yaaa aynen öyle oldu. Sabah kalkar kalkmaz tartıldım ve 400 gr artı çıktımKaptanım su sınavları bi atlat verirsin kiloları aman stres yapma kilo kaybında artıya götürür adamı. çalıştıgn çorba değildir sınavda hepsi oturur yerine merak etme
Ohh ohh maşallah maşallahhhhGunaydin hanimlar
Herkese neseli bir gun dilerim
az once tartida 57,2 yi gordum sevincten dort koseyim
Haftasonu diye kacamak yok ona gore hanimlar
se_zen cim çok teşekkür ederim..Hoşgeldin takımına bacım. Insallah hep bwraber çıtır olacagız.
meksilina,
Gecicem seni gecicem. Gecincede hemen resmimi cekip koyucam seni kıskançlıktan çatlatıcam
Prelestniy,
Yok bacım.ya hızlı verdigim yok bura. Karabugday falan bosuna 1 hafta gecirdim ilk haftaki hızım kalmadı.
Nurgüüllll
Çok.pis gaza geldim. Ensendeyim.bundan sonra. Nerden geldim.ben bu takıma, nerden bu manyakla aynı gruba düştüm.diyceksin. artık dönüşün yok bacım. Karar verildi bi kere,.ne yapılıp edilip nurgül geçilecek.Artık kaçışın yok bacım başka gruba da gitsen bulurum seni. Senin gibi sıskalara tahammülüm yok benim. En sıska ben.olucam .
zeynepcim teşekkür ederimtatlım zeynep diyebilirsin, çünkü nepnep zeynep'ten geliyor :)
valla kaptanım bu ara çok yoğunum gelsem bile çok giremeyeceğim
ayrıca istirahat döneminde biraz artı ya çıktım o yüzden onlar gitsin geliyim istiyorum ama bakalım önümüzdeki hafta ne getirecek
yakarım çok çok geçmiş olsun. önce sağlık. Rabbim şifa versin inşallah.
iyi haberlerini bekliyorum
ben zaten çocuk niye uyumaz o kısmı çözemedim. deneyimlilerden bilen varsa Allah rızası için beni bi aydınlatsın.
benim sıpamın uyku gelir ama uykuyu bulamıyor, sabır taşı olmak lazım valla. sürekli böyle..
öğlen 12 de gelir uyku, 4-5te anca uyur, bu sefer gece uykusu kayar.!!
tatlım az yemekte iyi birşey değil, vücut kıtlık mesajı alıp yenilenleri depolamaya başlıyor. o yüzden günlük kalori miktarını bi diyetisyenden öğrenip ona göre beslenmek daha yararlı diye düşünüyorum.
haa vücudu şaşırtmak için arada yapılıyosa, tamam
başarılar, kolaylıklar diliyorum kaptancım..
hoşgeldin tatlım :)
geçen hafta sanki bizim sarı kartmı nota mı bişey vardı.
şimdi durum ne oldu?
tekrar hoşgeldin evineee
bizlerde yeni ev arkadaşların
biraz daha duruyum diyorum prensesim
ayy çok şey üst üste gelmiş canımm.. Allah beterinden korusun.. yarınıda atlatırsan rahatlarsın inşallah..Ben geldimmmmm helloooo
Sabah 5 buçukta kalktım ders çalıştım. Oradan sınava gittik. Sabah sabah sadece poğaça vardı sınav yerinde 1 poğaça yemek zorunda kaldım.. Sınavımda eh fena değil :)
Sınavdan sonra 1 sütlü kahve içtim.
Öğlen
1/2 simit
Peynir zeytin domates çay
Sınavdan sonra pazara gittik biraz sebze alalım diye. Yağmur yağmış, pazarcıların tezgahların tepesine kurdukları brandalarının üstüne su birikmiş. Bir tezgahın önünden geçerken o branda rüzgardan havalandı. Bütünnn o su kafamdan aşağı döküldüSonra kafamı arabanın kapısına vurdum. Elimi yaktım, kolumu dolaba çarptım. Başıma gelmeyen kalmadı... Ay Allah beterinden korusun dedim.. Neyse akşamada fırında tavuk yapıcam, yanınada 3-4 kaşık bulgur pilavıyla halim kalırsa bide salata yaparım.. Şimdide gidip b kahvaltı yaptım iraz daha yarınki sınava çalışayım.. Herkese iyi haftasonları öptümmmm
@se_zensen mezun olsan da gorusmeye devam edelim ne bileyim blogun felan varsa takip ederim bacim :)
hergun gelir iki kahkaha atar sabah sabah pozitif enerjiyle baslarim gune
Artikse_zen yazisini gormem bile yetiyo olmam icin
Günaydın kızlarrrr
hahaha çokgüldürdün beni sezennn
banada böyle bir rakip lazımdı zaten.. kısasa kısas o zaman senin gibi rakibi bulmuşum dahada bırakırmıyım
absolut bi kurşun döktür sen. Baksana başına gelmeyen kalmamış. Aman bacım dikkat. Allah beterinden korusun. Bazen olur öyle aksilikler üst üste bacım.Ben geldimmmmm helloooo
Sabah 5 buçukta kalktım ders çalıştım. Oradan sınava gittik. Sabah sabah sadece poğaça vardı sınav yerinde 1 poğaça yemek zorunda kaldım.. Sınavımda eh fena değil :)
Sınavdan sonra 1 sütlü kahve içtim.
Öğlen
1/2 simit
Peynir zeytin domates çay
Sınavdan sonra pazara gittik biraz sebze alalım diye. Yağmur yağmış, pazarcıların tezgahların tepesine kurdukları brandalarının üstüne su birikmiş. Bir tezgahın önünden geçerken o branda rüzgardan havalandı. Bütünnn o su kafamdan aşağı döküldüSonra kafamı arabanın kapısına vurdum. Elimi yaktım, kolumu dolaba çarptım. Başıma gelmeyen kalmadı... Ay Allah beterinden korusun dedim.. Neyse akşamada fırında tavuk yapıcam, yanınada 3-4 kaşık bulgur pilavıyla halim kalırsa bide salata yaparım.. Şimdide gidip biraz daha yarınki sınava çalışayım.. Herkese iyi haftasonları öptümmmm
Geçmiş olsun bacım. Ufaklık kaç yaşında. İnşallah önemli bir şey değildir. Ateş çok yüksekse bazen kekeleme falan yaparmışçse_zen cim çok teşekkür ederim..
zeynepcim teşekkür ederim
ayy çok şey üst üste gelmiş canımm.. Allah beterinden korusun.. yarınıda atlatırsan rahatlarsın inşallah..
bende sabah hafif bir kahvaltı yaptım..aslında öğlene doğru uyandım ..günlerdir uykusuzdum.çok yorulmuşum öğlene kadar uyudum..öğleden sonra tarhana çorbası içtim ekmeksiz.. aksama patlıcan musakka yaptım..aylardır evde yemek yapmıyordum.. yanına ne yapsam diye düşünüyorum... ufaklığın ateşi var.. birde kekelemeye başladı bugün korkutuyor bu durum beni.. ateşten sanırım..öpüyorum hepinizi....
Geçmiş olsun bacım. Ufaklık kaç yaşında. İnşallah önemli bir şey değildir. Ateş çok yüksekse bazen kekeleme falan yaparmışç
oğlan 4.5 yaşında bu sene kreşe başladı sık sık hastalanıyor malesef..yarın kadar bakıcam düşmezse antibiyotik başlıycaz yine..Yahu bacılar ben bu jillian ablanın 2. levelini bulamıyorum. Gerçi daha 1.sini dilim dışarı çıkmadan tamamlayamıyorum ikinciyi nasıl yaparım bilmem ama olsun hafta içinde 2. ye başlayayım diyorum.
Bende bugün istanbul da hava çok güzeldi çocukları aldım parka çıktım. Benim sıpayı kayakta kaydırdım falan elektrikten saçları diken diken oldu aldım azıcık toprağı ellesi diye parktaki yegane 1 metrelik toprağa oturttum garibim ilk defa toprak gördü nasıl şaşırdı. Sonrasında da yuvarlandı durdu. Eline geçirdiğini vaz geçmeden tam yarım saat boyunca yemeğe çalıştı. hayır temiz olsa bırakıcam biraz toprak falan yesin ama yerler pis. Biz az mı yedik çocukluğumuzda. Ebeğümeci ile çamurdan sarmalar yapar sonra da onları bir güzel yerdim. Hatta ben oğlana hamile iken canım sadece 1 kere toprak yemek istemişti tabii ben doktorun verdiği vitamin, demir hapı kullanmıyorum adamlardan çok biliyorum ya. Kilo alıcam diye kullanmamıştım sonra da 20 kilo almıştım tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?