Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlarrrr
hahaha çokgüldürdün beni sezennn
banada böyle bir rakip lazımdı zaten.. kısasa kısas o zaman senin gibi rakibi bulmuşum dahada bırakırmıyım

evet olaya sıkı bir giriş yaptı sezen .. Çok pis hırs yaptım ben de

sabah kalkar kalkmaz bir bardak su içine bikaç damla limon sıkıp içtim
kahvaltı
1 dilim tambuğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
2 dilim beyaz peynir
2 bardak çay

Rakibim nerdesin ne yedin kahvaltıda. Ben peynir zeytin çay sarısı olmayan haşlanmış yumurta ve fırında közlenmiş 2 dilim patlıcan yedim ekmek hiç yemedim. 3 barak su içtim sen ne durumdasın

Rakibim nerdesin ne yedin kahvaltıda. Ben peynir zeytin çay sarısı olmayan haşlanmış yumurta ve fırında közlenmiş 2 dilim patlıcan yedim ekmek hiç yemedim. 3 barak su içtim sen ne durumdasın

Rakibim valla sabahki menun harika sakin kacamak yapma
cok iyi gidiyorsun - 12 gun kaldi unutma
kacama yapmak aklinin ucundan gececek olursa bir sey yapmadan once gel buraya yaz haberim olsun

sabah yazmistim aslinda, tam gaz diyetime devam ediyorum :)

Bugun seyir evresi protein + sebze gunundeyim

Sabah
biberli dereotlu omlet 2 yumurtali - yarisini yedim (100cal)
1yk yulaf kepegi (25cal)
1yk yagsiz lor (25 cal)

Ogle:
200 gr kara bugday haslama (150cal)
200gr taze fasulye cin mutfagindan (300cal)
omletimin diger yarisi (100cal)

Ara - planlanan
200gr yagsiz lor
1yk yulaf kepegi (25cal)

Aksama brokoli haslamayi dusunuyorum.
Biraz da domates biber salatalik yerim belki

Sporumu da aksam yazicam :)

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 adet portakal

Öğle
1 porsiyon taze fasulye yemeği
1 dilim kızarmış kepek ekmek

Akşam
Yeşil salata
Çorba ( ne yaparım karar vermedim :)

tatlım zeynep diyebilirsin, çünkü nepnep zeynep'ten geliyor :)

valla kaptanım bu ara çok yoğunum gelsem bile çok giremeyeceğim
ayrıca istirahat döneminde biraz artı ya çıktım o yüzden onlar gitsin geliyim istiyorum ama bakalım önümüzdeki hafta ne getirecek

yakarım çok çok geçmiş olsun. önce sağlık. Rabbim şifa versin inşallah.
iyi haberlerini bekliyorum

Saat 11 oldu bu saatte cocukları uyutmayı başarırsam spor yapıcam inşallah. Vaktim kalırsa 10 dakika da şu bacakları incelten sporu yaparım.
ben zaten çocuk niye uyumaz o kısmı çözemedim. deneyimlilerden bilen varsa Allah rızası için beni bi aydınlatsın.
benim sıpamın uyku gelir ama uykuyu bulamıyor, sabır taşı olmak lazım valla. sürekli böyle..
öğlen 12 de gelir uyku, 4-5te anca uyur, bu sefer gece uykusu kayar.!!

tatlım az yemekte iyi birşey değil, vücut kıtlık mesajı alıp yenilenleri depolamaya başlıyor. o yüzden günlük kalori miktarını bi diyetisyenden öğrenip ona göre beslenmek daha yararlı diye düşünüyorum.
haa vücudu şaşırtmak için arada yapılıyosa, tamam

başarılar, kolaylıklar diliyorum kaptancım..

hoşgeldin tatlım :)

üzgünüm kızlar bu haftada sonuncu olduk gibi görünüyor

geçen hafta sanki bizim sarı kartmı nota mı bişey vardı.
şimdi durum ne oldu?

canımsın hoşbuldum.. nasıl gidiyor umarım herkesler iyidir. ben kilolandım epeyce geldim..aylardır durum fenaydı yani... sen nasılsın ders mi çalışıyorsun hayırdır?
tekrar hoşgeldin evineee
bizlerde yeni ev arkadaşların
@meksilina bu hafta donuyor musun listeye?

@NEPNEP de gelse de haftaya birinci olsak

biraz daha duruyum diyorum prensesim

Ben geldimmmmm helloooo

Sabah 5 buçukta kalktım ders çalıştım. Oradan sınava gittik. Sabah sabah sadece poğaça vardı sınav yerinde 1 poğaça yemek zorunda kaldım.. Sınavımda eh fena değil :)
Sınavdan sonra 1 sütlü kahve içtim.

Öğlen
1/2 simit
Peynir zeytin domates çay

Sınavdan sonra pazara gittik biraz sebze alalım diye. Yağmur yağmış, pazarcıların tezgahların tepesine kurdukları brandalarının üstüne su birikmiş. Bir tezgahın önünden geçerken o branda rüzgardan havalandı. Bütünnn o su kafamdan aşağı döküldü Sonra kafamı arabanın kapısına vurdum. Elimi yaktım, kolumu dolaba çarptım. Başıma gelmeyen kalmadı... Ay Allah beterinden korusun dedim.. Neyse akşamada fırında tavuk yapıcam, yanınada 3-4 kaşık bulgur pilavıyla halim kalırsa bide salata yaparım.. Şimdide gidip biraz daha yarınki sınava çalışayım.. Herkese iyi haftasonları öptümmmm

Tatlım sen ne zaman gelmek istersen burdayız..
Haftaya bir sarı kart daha alırsak krmızı kart alıcaz. 4 hafta sonuç listelerini bize yaptıracaklar. Onu geçtimde 4 hafta sonuncu olmanın utancıda bize yeter zaten

Kaptanım su sınavları bi atlat verirsin kiloları aman stres yapma kilo kaybında artıya götürür adamı. çalıştıgn çorba değildir sınavda hepsi oturur yerine merak etme
Yaaa aynen öyle oldu. Sabah kalkar kalkmaz tartıldım ve 400 gr artı çıktım (( yoga falan yapmak lazım biraz galiba..

se_zen cim çok teşekkür ederim..

zeynepcim teşekkür ederim

ayy çok şey üst üste gelmiş canımm.. Allah beterinden korusun.. yarınıda atlatırsan rahatlarsın inşallah..

bende sabah hafif bir kahvaltı yaptım..aslında öğlene doğru uyandım ..günlerdir uykusuzdum.çok yorulmuşum öğlene kadar uyudum.. öğleden sonra tarhana çorbası içtim ekmeksiz.. aksama patlıcan musakka yaptım..aylardır evde yemek yapmıyordum.. yanına ne yapsam diye düşünüyorum... ufaklığın ateşi var.. birde kekelemeye başladı bugün korkutuyor bu durum beni.. ateşten sanırım..öpüyorum hepinizi....

@se_zen sen mezun olsan da gorusmeye devam edelim ne bileyim blogun felan varsa takip ederim bacim :)

hergun gelir iki kahkaha atar sabah sabah pozitif enerjiyle baslarim gune

Artik se_zen yazisini gormem bile yetiyo olmam icin

Canım teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Ama merak etme ben kolay kolay mezun olamam gibime geliyor. Eski takımdayken 58 le başlayıp 49 a kadar inip sonra 55 ile takımdan ayrılmıştım. Bakma böyle yazdığıma bi gazla yazıyorum sonra yemekleri görünce dayanamıyorum.
Ayrıca yok bacım komik falan olduğum yok da benimki alışkanlık eski takımda bir arkadaş vardı siz onu görmeliydiniz kız cem yılmazın bayan haliydi resmen onunla biz fena rakiptik hatta bir gün iddalaştık falan sonra 1 ay sonra buluştuk işte o dönem 49 kiloya kadar düşmüştüm. Fena gaza gelmiştim sayesinde.
Günaydın kızlarrrr
hahaha çokgüldürdün beni sezennn
banada böyle bir rakip lazımdı zaten.. kısasa kısas o zaman senin gibi rakibi bulmuşum dahada bırakırmıyım

Yok kızzz sen beni yanlış anlamışsın annem. Ben sana niye rakip olayım ben hani beraber diğerlerini geçeriz diye öyle yazmıştım sen ye annem. Öyle azıcık yersen halsiz kalırsın.
Hayır şu menünü bugün bu kadaar şey yedikten sonra görmeyeydim iyiydi.

absolut bi kurşun döktür sen. Baksana başına gelmeyen kalmamış. Aman bacım dikkat. Allah beterinden korusun. Bazen olur öyle aksilikler üst üste bacım.

Geçmiş olsun bacım. Ufaklık kaç yaşında. İnşallah önemli bir şey değildir. Ateş çok yüksekse bazen kekeleme falan yaparmışç

Yahu bacılar ben bu jillian ablanın 2. levelini bulamıyorum. Gerçi daha 1.sini dilim dışarı çıkmadan tamamlayamıyorum ikinciyi nasıl yaparım bilmem ama olsun hafta içinde 2. ye başlayayım diyorum.
Bende bugün istanbul da hava çok güzeldi çocukları aldım parka çıktım. Benim sıpayı kayakta kaydırdım falan elektrikten saçları diken diken oldu aldım azıcık toprağı ellesi diye parktaki yegane 1 metrelik toprağa oturttum garibim ilk defa toprak gördü nasıl şaşırdı. Sonrasında da yuvarlandı durdu. Eline geçirdiğini vaz geçmeden tam yarım saat boyunca yemeğe çalıştı. hayır temiz olsa bırakıcam biraz toprak falan yesin ama yerler pis. Biz az mı yedik çocukluğumuzda. Ebeğümeci ile çamurdan sarmalar yapar sonra da onları bir güzel yerdim. Hatta ben oğlana hamile iken canım sadece 1 kere toprak yemek istemişti tabii ben doktorun verdiği vitamin, demir hapı kullanmıyorum adamlardan çok biliyorum ya. Kilo alıcam diye kullanmamıştım sonra da 20 kilo almıştım tabii.

Geçmiş olsun bacım. Ufaklık kaç yaşında. İnşallah önemli bir şey değildir. Ateş çok yüksekse bazen kekeleme falan yaparmışç
oğlan 4.5 yaşında bu sene kreşe başladı sık sık hastalanıyor malesef..yarın kadar bakıcam düşmezse antibiyotik başlıycaz yine..
Küçükken hatırlıyorum benimde toprağa ilgim vardı demir eksikliğinden çocukların toprak yediklerini ilk duyduğumda çok şaşırmıştım.. Tıp bilimine hayran kalmıştım.... ama iyi yapmışşın şu kışın ortasında hava almışlar çocuklar ne güzel.. senin çocuklar kaç yaşında?

Sozen
Okulda falan çok sık hastalanıyor çocuklar. Benim kız 6 yaşında anasınıfına gidiyor Oğlan da 11 aylık oldu. Bende doğumda aldığım kilolarımı hala vermeye çalışıyorum. gerçi benim ablamda doğumda 30 dan fazla kilo aldı oğlu 19 yaşında hala veremedi ama işte bende öyle uğraşıyorum bakalım. Doğumda alınan kilolar hep bahanemiz oluyor işte. Eskiden ben zayıfkene herkes çocuk doğursun göreriz dediler. Kızım doğunda 49 kiloya düştüm gördüler. Sonra bir tane canım ikinciyi doğurunca öyle kolay verilmiyor dediler ikinciden sonra da hemen hemen verdim sayılır azıcık daha versem onu da görecekler. 30 dan sonra kilo veremezsin dediler. Şükür 32 yaşındayım. Yani bacım yaş, doğum , emzirme bilmem ne hep bizim bahanelerimiz ;Ben çocukluğum ve genç kızlığım boyunca tombalaktım böyle her gören yanaklarımı sıkmak isterdi. Evlenince daha fazla kilo alır dediler evlenince 45 kiloya düştüm . Ben herhalde milletin bahanelerini çürütmek için zayıflıyorum. ayyy kötümüyüm neyim. Şimdi de millet zayıflamayayım diye ayyy zayıf olunca yanakların çöküyor sana yakışmıyor bu kadar yeter diyo. Tamamen kıskankançlıktan olduğu için hiç kulak asmıyorum onlara. Resimlerime bakıyorum valla gayet iyi görünüyorum. Kiloluyken yanaklarımın tombalaklığından gözlerim minnacık kalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…