- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #106.961
cansın sen canyapılan sporla o poğaça çoktan yok olmuştur bence tatlım
kızlarr nasılsınız
sabah kahvaltıda
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurta
2 çatal recel yedim
ara: Türk kahvesi çok az şeker
öğlen yemedim acıkmadım çünkü ama az evvel 1 tane ev de yapılmış minik bir poğaça yedim (ama pişman oldum)
akşam yemeğinde ise
1 tabak mercimek çorba
1 kase yoğurt yicem saat 5 te
İyi akşamlar kızlar. Hastaligim nedeni ile spor yapamadım. Bol bol çorba yedim.
Sabah
1 yumurta
öğlen
1.5 kase tavuk çorbası
Aksam
1.5 kase tavuk çorbası 1 dilim kepekli ekmek
İçtiğim su 3 litre
içtiğim bitki çayı 2 kupa
bugün ki menüm;
sabah
yeşil çay
1 dlm peynir
4 zeytin
2 dlm ekmek
ara
2 kupa yeşilçay
1 hurma
öğle
1kepçe çorba
1/2 grisini
ara
yeşilçay
akşam
1 kase çorba
7-8 yaprak sarması
1 lokma ekmek
3 yk makarna
ara
sade türk kahvesi
su: 2lt sanırım 3 lt.yi bulmaz -bu ara acayip midem bulanıyor su içerken
spor: dr.un verdiği egzersizler
Kızlar bugün moralim çok bozuktu kendimi hemen dışarıya attım. O yüzden giremedim .
Yeni gelen arkadaşlar olmuş. Hoşgelmişler. Mutluluğa giden yolda yoldaş olalım :)
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kızarmış kepek ekmek
5 zeytin
2 kk peynir
Öğle sadece kahve içtim. Starbucks caramel macchiato nonfat az karamelli tall boy. 3 çatal da mozaik kek yedim.
Akşam
2 dilim pizza
Yeşil çay
Kızlar 3 saat hafif tempo yürüyüş yaptım. Akşam yatmadan Jillian yapıp Yatıcam. Hepinizi çok öpüyorum.
menüler süper kızlarr bravo herkeseee...
bende de bir gariplik var. bugün menümü harfi harfine yaptım ama şu anda dünyaları yemişim gibi hissediyorum... hadi hayırlısı bakalım :)
ayyyy inşallahhh inşallahhhh..Yediklerin tok tutucu şeyler kaptanım. İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksın :)
Cok almamışsındır umarım rakibim bak sen kilo alırsan bende salarım kendimi he ona gore. Benden.de sorumlusun haberin olsun. Suçluluk duyda ço yiyeme. Biri da bana suçluluk hissettirse sevinicemAbsolut123 ve PembePuantiyeli özel hayatımdaki bi takım durumlardan dolayı izne ayrılmıştım. Veee bende sizin gibi ayrıldığım kiloya ulaşmaya çalışıyorum. Ayyy bidaha da izin yasak bana yaaa. Verme haaa kaptanım. Kendime kızıyorum yaaa.
Bence senin mide küçülmeye başlamış. İmrendim valamenüler süper kızlarr bravo herkeseee...
bende de bir gariplik var. bugün menümü harfi harfine yaptım ama şu anda dünyaları yemişim gibi hissediyorum... hadi hayırlısı bakalım :)
yaaa hakkaten yaaa izne ayrılmak bela oldu başımıza.. Gitmiyor yaa deli oluyorummAbsolut123 ve PembePuantiyeli özel hayatımdaki bi takım durumlardan dolayı izne ayrılmıştım. Veee bende sizin gibi ayrıldığım kiloya ulaşmaya çalışıyorum. Ayyy bidaha da izin yasak bana yaaa. Verme haaa kaptanım. Kendime kızıyorum yaaa.
ne güzel menün var. Bunu mu paylaşmaya utandın.. Miss valla misss :)Ne.zamandır menu yazmıyorum yazmaya yuzum yok ta ondan
Sabah
1 dilim ekmekle yapılan tost. Ince ekmek daha da ince iki parcaya bolunerek jilet gibi tost yapıyorum bu ara.azmin zaferi 1 dilim ekmek te olsa o tost yenecek
2 yumurta biliyorum cok ama hergun 2 yumurta kahvaltıda çok aç oluyorum.ben
Ogle
Fırında tavuk
Haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Yogurt
Ara
Yarım çikolata
Aksam
1 lahmacun
Yarım portakal
Vaalahi aynen dediğin gibi azıcık daha popo giyse fıstıksın vallaaa :)Kızlar bugün bi elbise denedim :) fotoğrafın renkleriyle oynadım biraz kusura bakmayın. Bu elbiseyi bi gün gerçekten sexi bi şekilde taşıyacağım az kaldı!!!(basen bölgem yüzünden )
keşke küçülseee.. Valla bütün gün kuş kadar yiyip tok kalanlardan olsam diye imreniyorum bende :)Bence senin mide küçülmeye başlamış. İmrendim vala
Kızlar bu ara bana bir sinir geldi. Önüme gelen herkesle tartışıyorum, hep bi mutsuzluk hep bi tembellik, umutsuzluk hali. Sürekli diyet düşünüyorum. 4 kaşık yazan yemekten 6 kaşık yesem dünyanın en büyük hatasını yapmışım gibi hissediyorum. Bu ara çok baskı var üzerimde ne yapsam bilemedim. Sizede oluyo mu bazen ??
Kızlar bu ara bana bir sinir geldi. Önüme gelen herkesle tartışıyorum, hep bi mutsuzluk hep bi tembellik, umutsuzluk hali. Sürekli diyet düşünüyorum. 4 kaşık yazan yemekten 6 kaşık yesem dünyanın en büyük hatasını yapmışım gibi hissediyorum. Bu ara çok baskı var üzerimde ne yapsam bilemedim. Sizede oluyo mu bazen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?