Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün moralim çok bozuktu kendimi hemen dışarıya attım. O yüzden giremedim .

Yeni gelen arkadaşlar olmuş. Hoşgelmişler. Mutluluğa giden yolda yoldaş olalım :)

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kızarmış kepek ekmek
5 zeytin
2 kk peynir

Öğle sadece kahve içtim. Starbucks caramel macchiato nonfat az karamelli tall boy. 3 çatal da mozaik kek yedim.

Akşam
2 dilim pizza
Yeşil çay

Kızlar 3 saat hafif tempo yürüyüş yaptım. Akşam yatmadan Jillian yapıp Yatıcam. Hepinizi çok öpüyorum.

menüler süper kızlarr bravo herkeseee...

bende de bir gariplik var. bugün menümü harfi harfine yaptım ama şu anda dünyaları yemişim gibi hissediyorum... hadi hayırlısı bakalım :)

menüler süper kızlarr bravo herkeseee...

bende de bir gariplik var. bugün menümü harfi harfine yaptım ama şu anda dünyaları yemişim gibi hissediyorum... hadi hayırlısı bakalım :)

Yediklerin tok tutucu şeyler kaptanım. İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksın :)

Cok almamışsındır umarım rakibim bak sen kilo alırsan bende salarım kendimi he ona gore. Benden.de sorumlusun haberin olsun. Suçluluk duyda ço yiyeme. Biri da bana suçluluk hissettirse sevinicem

Ne.zamandır menu yazmıyorum yazmaya yuzum yok ta ondan
Sabah
1 dilim ekmekle yapılan tost. Ince ekmek daha da ince iki parcaya bolunerek jilet gibi tost yapıyorum bu ara.azmin zaferi 1 dilim ekmek te olsa o tost yenecek
2 yumurta biliyorum cok ama hergun 2 yumurta kahvaltıda çok aç oluyorum.ben

Ogle
Fırında tavuk
Haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Yogurt

Ara
Yarım çikolata

Aksam
1 lahmacun
Yarım portakal

Bugun jilianımı da yaptım. Yarın da çörek otu yqgına başlayayım diyorum.yeniden daha once defalarca denedim ama hep unutuyorum ya. Belki biraz tok kalmama yardımcı olur.

Kızlar bugün bi elbise denedim :) fotoğrafın renkleriyle oynadım biraz kusura bakmayın. Bu elbiseyi bi gün gerçekten sexi bi şekilde taşıyacağım az kaldı!!! (basen bölgem yüzünden )

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 61
yaaa hakkaten yaaa izne ayrılmak bela oldu başımıza.. Gitmiyor yaa deli oluyorumm

ne güzel menün var. Bunu mu paylaşmaya utandın.. Miss valla misss :)

Kızlar bugün bi elbise denedim :) fotoğrafın renkleriyle oynadım biraz kusura bakmayın. Bu elbiseyi bi gün gerçekten sexi bi şekilde taşıyacağım az kaldı!!! (basen bölgem yüzünden )
Vaalahi aynen dediğin gibi azıcık daha popo giyse fıstıksın vallaaa :)

Bence senin mide küçülmeye başlamış. İmrendim vala
keşke küçülseee.. Valla bütün gün kuş kadar yiyip tok kalanlardan olsam diye imreniyorum bende :)

Kızlar bu ara bana bir sinir geldi. Önüme gelen herkesle tartışıyorum, hep bi mutsuzluk hep bi tembellik, umutsuzluk hali. Sürekli diyet düşünüyorum. 4 kaşık yazan yemekten 6 kaşık yesem dünyanın en büyük hatasını yapmışım gibi hissediyorum. Bu ara çok baskı var üzerimde ne yapsam bilemedim. Sizede oluyo mu bazen ??

Oluyor canım oluyor..

Kendi kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak!

Kilo verme psikolojik

Kilo alma psikolojik

Hastalıklar psikolojik

Hamile kalabilmek bile psikolojik

Ayy bende şiştim valla, tartışabilmekte bi başarı, hiç olmazsa deşarj olursun.
Ben anca içime atıp susup, ağlıyorum

Aynen öyle kaptanım. Bana da oluyor.
Bi parça kek attım ağzıma. AĞLADIM.
Kardeşim de 97 kilodan 65 kiloya düştü. Bilir bu psikolojiyi. Abla çok takıyorsun dedi. Tek derdim bu çünkü. Kendimle savaşıyorum. Ve kısa sürede hemen olsun bitsin istiyorum. Ama kilo vermek zaman ve sabır işiymiş onu anladım. Artık kendimle savaşmak yerine kendimi sevmeye başladım. Kendimi mutlu edecek şeyler yapıcam. Canım kek mi istedi ? Bir parça yiyeceğim. Spor salonunda hocam " bi kere yedin diye kilo almazsın bunu sürekli hale getirirsen alırsın" demişti. Ben de haftada bi tatlımı, kekimi,böreğimi yemeğe başladım. Baktım gram gram da olsa kilolar gidiyor. Acelemiz yok. Psikolojimizi bozmadan kendimizi severek zafere yürüyeceğiz :)

Günaydın bu arada
Sabah kahvaltim;
1 dilim kepekli ekmek
0,5 dilim beyaz peynir
2 adet cherry domates
1 adet küçük salatalık
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…