- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.021
bende su olayını evde iken hallediyorum :) dışarda su içmeyenlerdenimyaa kıyamam yaaa wc benim için çok önemlidir heryerde giremem. Sırf uzun yolda benzinliklerde tuvalete girmemek için 8-9 saat su içmediğim olur.. Eve gidince tamamlamaya çalışırsın artık. Ama menün çok güzel :)
Canım bende öyleyim ama artık iyi tarafından bakıyorum gün içerisinde bana hareket oluyor :)
bende deniycem aynen tatlı manyağıyım. zaten diyetlerim bu yüzden bozuluyorKızlar bu arada ben kahvaltı ve yemeklerin yanında tarçınlı sıcak su içiyorum ve tatlı manyağı ben tatlıyı aklımdan bile geçirmiyorum
Ayşecim gerçekten harikaimiş menün.Bugün netteyim
Sabah 07.30
1 dilim yeşilçay
1 dilim tam tahlili ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Bol yeşillik
Küçük parça peynir
Ara. 10.30
Sade Türk Kahvesi
Öğle 12.00
1 kase tavuk çorbası
Yoğurtlu ıspanak bi porsiyon
Üstüne 1 Bardak yeşil çay
Ara 1 tane meyve
Aksam 18.00
Tavuk çorba 1 kase
1 porsiyon ıspanak
Ara 20.00
1 elma
1 Bardak yeşil çay
cnm tebrikler. Afiyet olsun.mrb kızlar, iyi kilo vermeler dilerim :)
sabah 07.30: 1haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
2 dilim peynir
öğle 12. 00: 2 elma 1 havuç
ara 15.00: 2avuç leblebi
akşam18.00: mercimek çorbası 2 kase, ıspanak yemeği yiycem
2 kahve sade
2.5 lt su yeşil çay.
10'aerobik
25'yürüyüş
menü çok güzel. ancak elma ve tarçını aynı anda tüketmeyi önermiyorlar. sanırım daha çabuk acıktırıyormuş.Sabah
2 dilim ekmek tam buğday
Peynir. 4 tane zeytin. 3 çeri domates
Ara 1 kivi
Öğlen
3 kuru dolma zeytinyağlı
yoğurt 1 kase
Ara
yarım bardak süt
yarım muz
2 ceviz
Akşam
2 kaşık karnıbahar
2 küçük kuru dolma
yoğurt salata
Ara
elma ve tarcın.
Benim canım o saatlerde hep tatlı ister masalım. Onu bastırmak için eklmiştim menüme. Aklımda tutacağım ama bu dediğini.menü çok güzel. ancak elma ve tarçını aynı anda tüketmeyi önermiyorlar. sanırım daha çabuk acıktırıyormuş.
Akşam, fırında patatesi es geçersen çok iyi bir menü olur bence.
ayyy ikinizde ayni seyi yazmissiniz. Corbadan vazgectimm.. Patatesi yerim valla vucudun arada potasyuma ihtiyaci var. zaten yagsiz tuzsuz :)kaptanım kışın sebze çok fazla olmuyor zaten. menünüz gayet ideal bence ya ezogelinden ya da patatesten vazgeçmelisiniz
leblebi super oluyoo.. Cok tok tutuyo super secim :)Kaptanım dayanmaya çalışıyorum ama şimdi 4 tane tuzlu çubuk kraker yedim. Fabrika çıktısı bişey yemiyorum ama derste dayanamadım öğle yemeğimden önce malesef bunu tükettim biraz bastırsın diye. Ara öğünlere leblebi eklemeyi düşünüyorum kaptanım ne dersin ?
Bugün netteyim
Sabah 07.30
1 dilim yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Bol yeşillik
Küçük parça peynir
Ara. 10.30
Sade Türk Kahvesi
Öğle 12.00
1 kase tavuk çorbası
Ara 1 tane meyve
Aksam 18.00
Tavuk çorba 1 kase
1 porsiyon ıspanak
Ara 20.00
1 elma
1 Bardak yeşil çay
mrb kızlar, iyi kilo vermeler dilerim :)
sabah 07.30: 1haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
2 dilim peynir
öğle 12. 00: 2 elma 1 havuç
ara 15.00: 2avuç leblebi
akşam18.00: mercimek çorbası 2 kase, ıspanak yemeği yiycem
2 kahve sade
2.5 lt su yeşil çay.
10'aerobik
25'yürüyüş
menuler super kizlarrrr.. Bu gidisle biz bu hafta birinci oluruz valla :)) masallah herkeseSabah
2 dilim ekmek tam buğday
Ara 1 kivi
Öğlen
3 kuru dolma zeytinyağlı
yoğurt 1 kase
Ara
yarım bardak süt
yarım muz
2 ceviz
Akşam
2 kaşık karnıbahar
2 küçük kuru dolma
yoğurt salata
Ara
elma ve tarcın.
Canimm, yarin itibariyle ben pazartesiye kadar hastanede olacagim. Cuma listesini yapabilir misinn.. Simdiden soliim dedim. Sonra unuturum kalir :) telefon cekmiyo hastanede.. Yoksa yapardim valla.. ha bide masalkusu listeye girecek bu haftaBenim canım o saatlerde hep tatlı ister masalım. Onu bastırmak için eklmiştim menüme. Aklımda tutacağım ama bu dediğini.
Harika bir mönü olmuş bence.uzun zamandir ispanak yemiyordum.listeme dahil etmem lazim:)Bugün netteyim
Sabah 07.30
1 dilim yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Bol yeşillik
Küçük parça peynir
Ara. 10.30
Sade Türk Kahvesi
Öğle 12.00
1 kase tavuk çorbası
Ara 1 tane meyve
Aksam 18.00
Tavuk çorba 1 kase
1 porsiyon ıspanak
Ara 20.00
1 elma
1 Bardak yeşil çay
Tmm kaptan elbette. Geçmiş olsun şimdiden.Canimm, yarin itibariyle ben pazartesiye kadar hastanede olacagim. Cuma listesini yapabilir misinn.. Simdiden soliim dedim. Sonra unuturum kalir :) telefon cekmiyo hastanede.. Yoksa yapardim valla.. ha bide masalkusu listeye girecek bu hafta
Hastane yemeği sağolsun ama Tulumba vardı 4 tane yemedm arkadaşıma verdim cok canım istediHarika bir mönü olmuş bence.uzun zamandir ispanak yemiyordum.listeme dahil etmem lazim:)
Teşekkür ederim canım ama bugun hastanede Tulumba vardı çok canım çekti yemedim aksama yine var tutcam kendimiSabah
2 dilim ekmek tam buğday
Ara 1 kivi
Öğlen
3 kuru dolma zeytinyağlı
yoğurt 1 kase
Ara
yarım bardak süt
yarım muz
2 ceviz
Akşam
2 kaşık karnıbahar
2 küçük kuru dolma
yoğurt salata
Ara
elma ve tarcın.
Hayır suan sadece bitki çayı ve bana çok iyi geldi gerçekten yeşil çay 2 kere içiyodm ama artk 3 yapmak istedim zararı olur mu bilmiyrm ama yeşilçay bence harikamenün çok güzel ve sağlıklı olmuş. örnek alıyorum. ben sadece sabah içiyordum yeşil çay. bu hafta arttırdım. başka bitki çayı içiyor musun
Hem tost hem çikolata güzel günleri düşün sık biraz dişiniKizlar gecen cumadan beri diyet dışında ne varsa yedim. Ve bugun 1 kilo fazla çıktım. Böyle bir ileri iki geri nereye gidecek bilmiyorum. Duzenli yapsaydım.simdiye mezun.olmuş olurdum ama ben ne yapıyorum.son dönemde hergün.neredeyse diyet dışına çıkıyorum. Bugün giydigim etegin beli sıktı. Gecen hafta dümdüz olan göbegim artık var. Altı üstü 1 kilo ama kilo dusuk olunca hemen fark ediyor ya. Okullar kapanınca tatile gitmeyi düşünüyorum. Bu selülitlerde benle gelsin istemiyorum ama. Onlarsız bir tatili hak ediyorum ben. Ondam önce de düğün var yakın akrabamızın herkes orada olacak tabii ben.su bir kac kiloyu da goturmuycem oraya
Canım 27 yaşındayım boyum1.58 kilom 58
Tatlım biraz kendinden bahseder misin öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?