Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende su olayını evde iken hallediyorum :) dışarda su içmeyenlerdenim

Ayşecim gerçekten harikaimiş menün.
cnm tebrikler. Afiyet olsun.

Sabah
2 dilim ekmek tam buğday
Peynir. 4 tane zeytin. 3 çeri domates

Ara 1 kivi

Öğlen
3 kuru dolma zeytinyağlı
yoğurt 1 kase

Ara
yarım bardak süt
yarım muz
2 ceviz

Akşam
2 kaşık karnıbahar
2 küçük kuru dolma
yoğurt salata

Ara
elma ve tarcın.

menü çok güzel. ancak elma ve tarçını aynı anda tüketmeyi önermiyorlar. sanırım daha çabuk acıktırıyormuş.

Akşam, fırında patatesi es geçersen çok iyi bir menü olur bence.

kaptanım kışın sebze çok fazla olmuyor zaten. menünüz gayet ideal bence ya ezogelinden ya da patatesten vazgeçmelisiniz
ayyy ikinizde ayni seyi yazmissiniz. Corbadan vazgectimm.. Patatesi yerim valla vucudun arada potasyuma ihtiyaci var. zaten yagsiz tuzsuz :)

leblebi super oluyoo.. Cok tok tutuyo super secim :)

menuler super kizlarrrr.. Bu gidisle biz bu hafta birinci oluruz valla :)) masallah herkese

Benim canım o saatlerde hep tatlı ister masalım. Onu bastırmak için eklmiştim menüme. Aklımda tutacağım ama bu dediğini.
Canimm, yarin itibariyle ben pazartesiye kadar hastanede olacagim. Cuma listesini yapabilir misinn.. Simdiden soliim dedim. Sonra unuturum kalir :) telefon cekmiyo hastanede.. Yoksa yapardim valla.. ha bide masalkusu listeye girecek bu hafta

Mönü leriniz harika saçma sapan seyleri bir ben yiyorum galiba.sabah okula giderken ayak üstü nesfit yemek işime geliyor.o da hicbir işe yaramiyormus galiba

Harika bir mönü olmuş bence.uzun zamandir ispanak yemiyordum.listeme dahil etmem lazim:)

Teşekkür ederim canım ama bugun hastanede Tulumba vardı çok canım çekti yemedim aksama yine var tutcam kendimi

menün çok güzel ve sağlıklı olmuş. örnek alıyorum. ben sadece sabah içiyordum yeşil çay. bu hafta arttırdım. başka bitki çayı içiyor musun
Hayır suan sadece bitki çayı ve bana çok iyi geldi gerçekten yeşil çay 2 kere içiyodm ama artk 3 yapmak istedim zararı olur mu bilmiyrm ama yeşilçay bence harika

Slm canlar ancak girebilir nete
menüler süper kilolar gider
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 tabak salata
1 fincan tarçınlı sıcak su

Ara yok

Öğle Yemeği
4 yada 5 kaşık yayla çorbası
Göğüs etinden sebzeli tavuk (yemeğin adını bilmiyorum )
Yoğurtlu havuç ve kereviz salatası

Ara yok

Akşam yemeği
Sebzeli tavuk yarım porsiyon
1 kase yoğurt

2 litre su
Tarçınlı karanfilli yeşil çay

Bu arada tavuk sarma yemeğinin içindeki sebzeler önceden kızartılmış ama az vardı içinde o sebepten ekmek yemedim ve bugünkü yemek olayım böylece kapandı

Nihayet bigün menum fena degildi
Sabah
1 dilim tost
1 yumurta

Ogle
Tavuk

Ara
1 minik çikolata
1 sutlu kahve

Aksam
Sac ve 2 yk bulgur biraz yogurt

Ara
Yarım armut

Kizlar gecen cumadan beri diyet dışında ne varsa yedim. Ve bugun 1 kilo fazla çıktım. Böyle bir ileri iki geri nereye gidecek bilmiyorum. Duzenli yapsaydım.simdiye mezun.olmuş olurdum ama ben ne yapıyorum.son dönemde hergün.neredeyse diyet dışına çıkıyorum. Bugün giydigim etegin beli sıktı. Gecen hafta dümdüz olan göbegim artık var. Altı üstü 1 kilo ama kilo dusuk olunca hemen fark ediyor ya. Okullar kapanınca tatile gitmeyi düşünüyorum. Bu selülitlerde benle gelsin istemiyorum ama. Onlarsız bir tatili hak ediyorum ben. Ondam önce de düğün var yakın akrabamızın herkes orada olacak tabii ben.su bir kac kiloyu da goturmuycem oraya

Hem tost hem çikolata güzel günleri düşün sık biraz dişini

Kızlar şu aralar menülerin dışına o kadar çıkıyorum ki. Kalorisi çok yüksek şeyler tercih ediyorum. :S umarım kilo almamışımdır. Yıkılırım.
Yaklaşık 2 aydır çok güzel beslenirken şu aralar ne spor ne diyet. Sadece yürüyüş.
Zafere bu kadar yaklaşmışken, herkesten süper zayıflamışsın lafları Duyarken bana ne oluyor böyle? Kafayı yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…