Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menün çok güzel ben spor yapamıyorum. kayınvalidemle birlikte yaşıyorum ondan çekiniorum sanırım. spora bir çözüm üretebilsem belki daha faydalı olacak benim için

cnm seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ne güzel bi haber...
heeey hanımlar bizim neyimiz eksik hadi sporaa!!

menün çok güzel ben spor yapamıyorum. kayınvalidemle birlikte yaşıyorum ondan çekiniorum sanırım. spora bir çözüm üretebilsem belki daha faydalı olacak benim için

Spor çok güzel bir şey ama bence şöyle bir sakıncası var, istediğin kiloya ulaşmadan/yaklaşmadan spora başlayınca, birincisi vücuttaki hücre yenilenmesinden dolayı iştahı çok artırıyor, ikincisi vücuttaki yağı kasa çevirdiğinden dolayı kilo kaybından ziyade vücudun şekillenmesine yardım ediyor.

Ben istediğim kilonun 2 kilo uzağındayım ve 2 haftadır, haftada 3 gün, salonda 40-50 dk'lık ısınma, yürüyüş ve ip atlama yapıyorum ve kilom zınk diye durdu. Evet vücudum şekilleniyor ama ben 57'de değil 55'te şekillenmek istiyorum. Hani spor salonuna gidersiniz, kalçası bacakları kaslı kaslı kızlar olur ya ben öyle olmak istemiyorum. Evet zinde olmak istiyorum ama kaslı bir vücutla değil. Onun için ilk etapta sporu, açık havada tempolu yürüyüşler şeklinde yapabilmek daha iyi bence. İstediğin kiloya yaklaşmaya doğru, zaten gözle görülür bir fark olacağı için, kayınvaliden de anlayış gösterirse 1-2 aylığına spora gidersin ya da ne bileyim, eve stepper tarzı az yer kaplayan, ekonomik ve sessiz bir alet alırsın bacakların şekillenir.

Sanırım çekinmenin sebebi, evde spor yapıp sonra da kilo vermen durursa, kayınvalide de bir laf çakarsa, moralin bozulur. Ama kilo verdiğini etrafındakiler farkederse, hem yaptığın zorlu işe saygı duyulur hem de onlar da ilgili olurlar. ama o zamana kadar bir ajan gibi gizliden gizliden kiloları atmak gerek

Üstelik benim üye olduğum salondaki hoca da yukarda söylediğime çok katılmıştı. Burda bir saat koşuyorlar 200 kalori kaybediyolar sonra gidip 2 dilim baklavayla 1 saatlerini ziyan ediyor insanlar demişti. Şimdilik yürüyüş yaparsan kilo vermeni hızlandırırsın, ben işteyim gün boyu masadayım. Ama eğer k.valide çocuğuna bakabiliyorsa bakkala ekmek almaya git, yolunu uzat, eve gel sonra başka bir şey eksikse yine sen almaya git. Hiç üşenme. Ben çocuğu kimseye bırakamadığım için eve gidince dışarı çıkamıyorum, çıksam da oğlanı alıyorum, onunla da kuş böcek dal yaprak incelerken tempo falan kalmıyor. :)

aynı durum bende de var. bende bırakamıyorum çünkü kayınvalidem biraz yaşlı. birde beslemeye falan cesaret edemiyor. o yüzden korkuyorum bırakmaya. ama ciddi şekilde 10 güne kadar yürüyüşlere başlayacağım eşimle birlikte. onunda ihtiyacı var. bende korkuyorum zaten tek başıma sokakta yürümeye. evde bisiklet ve mekik aleti var birde şu bel incelten aletten ama yapabileceğim alan yok işte odam dolu kayınvalidemin odası dolu salonda hep beraber oturuyoruz zaten. hadi sen çık ben egzersiz yapcam diyemiyorsun ki. kendi evinden kovmuş gibi olur

Akşam çocuğu yedirdikten sonra eşinle 40 dk çıkıp tempolu yürüseniz bile faydasını görürsün. Kullandığın ilaçla birlikte hızlıca vereceksin inşallah kiloları... Azmet!

Akşam çocuğu yedirdikten sonra eşinle 40 dk çıkıp tempolu yürüseniz bile faydasını görürsün. Kullandığın ilaçla birlikte hızlıca vereceksin inşallah kiloları... Azmet!
Vereceğim canım sonuç ne olrsa olsun vereceğim mart sonu 95i göreceğim. En az 95 olacağım.

Sabah 08.30
1 filim tam buğday ekmeği
1 parça peynir
2 zeytin
1 domates
Maydanoz
2 acı biber
1 Bardak yeşil çay

Ara yok.nbtten gelince yattım ama bugün kaçamak yaptım kaçamak yaptgim için akşam yemeği saydim artk onu

Aksam 15.00
1 porsiyon güveç
1 dilim tam buğday ekmeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 Bardak ayran turşu

17.00
1 Bardak yeşil çay

19.00
1 meyve

2 lt su
30 dk yürüyüş
200 tane ip atlama
100 sguat
50 mekik

Bugunki menum 9.00
Sabah
1 dilim kepek ekmek
Salcali yumurta
Domates maydanoz

Ara 10.30
1 bardak cay
2 adet ceviz

Ogle(12.30)
1 porsiyon ispanak
Yarim kase yogurt
1 dilim kepek ekmek

Ara(15.00)
1 adet elma

Aksam(18.00)
Yarim porsiyon semiz otu yemegi
Yarim porsiyon bulgur pilavi
2 adet yogurtlu biber kozlemesi
1 adet kepek ekmek

İyi akşamlar kızlar yediklerimi unutmadan yazayım hemen

Kahvaltı
1 dilim kepek
Küçük parça lavaş
1 yumurta
1 domates yeşil kırmızı biber maydanoz
1 fincan tarçınlı sıcak su

Ara
şekersiz Türk Kahvesi
3 tane keten tohumlu diyet bisküvi

Öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
Yarım porsiyon etli patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
1 tabak maydanoz ve taze nane limonlu

Ara
tarçınlı karanfilli yeşil çay

Akşam yemeği
1 kase kuru meyveli müsli

2 litre su

Ve eşim şuan karşımda karışık pide yiyor pastırma mis koktu ama yemicem büyük bardak ayran içiyorum

Evet tatlım yaa nete giremedim bir süre o yüzden geciktim:) öğretmenim ben 1.5 senelik evliyim malum evlendikten sonra bol bol yiyerek kilo aldım ama şimdi vermem lazım artık(57.3 kiloyum bu sabah itibariyle du bakalım verebilecek miyim. Bu arada hangi gün tartılıyoruz acaba???

Hoşgeldin. Cuma günleri saat 12ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz.

merhaba kızlar bakıyorum yeni arkadaşlar çok azimliler bu hafta güzel sonuçlar alacağız galiba. ben çok mutsuzum verdiğim kilomu almaya başladım evdeki yoğunluktan buraya da uğrayamıyorum motivasyon sıfır. buranın motivasyon için ne kadar önemli olduğunu anladım.bu geceden itibaren aynı sporuma devam ediyorum kendimi o kadar salmışım ki eşim bile söyledi 1 kilo bile farkediliyo. yediklerim öyle saçma ki buraya yazmaya bile çekiniyorum. ama kendime ve size söz sabah + da olursam haftaya en az 600 gr gidecek.

***14.TAKIM 401. ETAP ***
Se_zen ( 54.2 / / /%)
Gulsum462 (65,1 / / /% )
Nurgul_85 (53 // /% )
Akrepimm (69,7 // % )
Minikiminannesi (59.6/ / /%)
MasalKusu (102,5/ / /% )Yeni üye başlangıç kilosu 105 / 7 şubat2015 / hedef ??

14. TAKIM ORTALAMASI %

Hoşgeldin. Cuma günleri saat 12ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz.
masalcım yukarıda listeye ekledim seni de cnm geçen cuma kilona göre. hesaplayıp kendini eklersin.bi de hayatım hedef kilonu yaz olur mu soru işareti koyduğum yere.

yeni arkadaşlarım sizlerinde denem süreniz bitince ekleneceksiniz listeye. sevgiyle.

***14.TAKIM 401. ETAP ***
Se_zen ( 54.2 / / /%)
Gulsum462 (65,1 / 65.1 / o /% 0 )
Nurgul_85 (53 // /% )
Akrepimm (69,7 // % )
Minikiminannesi (59.6/ / /%)
MasalKusu (102,5/ / /% )Yeni üye başlangıç kilosu 105 / 7 şubat2015 / hedef ??

14. TAKIM ORTALAMASI %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…