- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.061
canım menün çok az değil mi?Kızlar günaydın. Bugün sadece çorba içeceğim.
Kahvaltı
1 kk peynir
Yarım yufka ekmek
Öğle
Mercimek çorba
Akşam
Mercimek çorba
menün çok güzel ben spor yapamıyorum. kayınvalidemle birlikte yaşıyorum ondan çekiniorum sanırım. spora bir çözüm üretebilsem belki daha faydalı olacak benim içinBugünkü menüm:
Sabah uyanınca: Su-yarım kivi-su
Kahvaltı: Peynirli omlet, 1 dilim ekmek, 2 çeri, 5 zeytin.
Ara:Yok
Öğlen: Haşlama et, salata.
1. Ara: Meyve
2. Ara: 1 kuru kayısı-7 badem
Akşam: Etli kuru fasülye, salata ve ayran.
Öğlen de 200 ip atlamaca.
Günde 2.5-3 litre de su içiyorum.
Umarım sabaha 100 gram da olsa vermiş olurum.
Bu hafta öğlenleri hep dışardaydım, sanırım ondan oldu.
cnm seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ne güzel bi haber...GÜNAYDINNNN HERKESEEEBugün diyete başlayalı tam 1 ay oldu ve bu arkadaşınız 1 ayda toplam 8 kilo 900 gr vermiş bulunmakta ilk defa bir diyetim bu kadar uzun süreli oldu. ve bu kez devamının geleceğine inanıyorum. bu sabah:
2 çeri domates
4 sigara böreği( ödül )
2 ince dilim salan
öğle:
kuru fasulye
yoğurt
akşam:
yayla çorbası
salata
canım menün çok az değil mi?
teşekkür ederim. uzun zamandır böyle sonuç görmemiştim. çok mutlu oldum. inşallah 70i göreceğim.cnm seni canı gönülden tebrik ediyorum. Ne güzel bi haber...
heeey hanımlar bizim neyimiz eksik hadi sporaa!!
anladım canım dengelemeye çalışacaksın yani :)Canım az ama bugünlük böyle olsun istiyorum. Çünkü dün çok yedim.
menün çok güzel ben spor yapamıyorum. kayınvalidemle birlikte yaşıyorum ondan çekiniorum sanırım. spora bir çözüm üretebilsem belki daha faydalı olacak benim için
aynı durum bende de var. bende bırakamıyorum çünkü kayınvalidem biraz yaşlı. birde beslemeye falan cesaret edemiyor. o yüzden korkuyorum bırakmaya. ama ciddi şekilde 10 güne kadar yürüyüşlere başlayacağım eşimle birlikte. onunda ihtiyacı var. bende korkuyorum zaten tek başıma sokakta yürümeye. evde bisiklet ve mekik aleti var birde şu bel incelten aletten ama yapabileceğim alan yok işte odam dolu kayınvalidemin odası dolu salonda hep beraber oturuyoruz zaten. hadi sen çık ben egzersiz yapcam diyemiyorsun ki.Spor çok güzel bir şey ama bence şöyle bir sakıncası var, istediğin kiloya ulaşmadan/yaklaşmadan spora başlayınca, birincisi vücuttaki hücre yenilenmesinden dolayı iştahı çok artırıyor, ikincisi vücuttaki yağı kasa çevirdiğinden dolayı kilo kaybından ziyade vücudun şekillenmesine yardım ediyor.
Ben istediğim kilonun 2 kilo uzağındayım ve 2 haftadır, haftada 3 gün, salonda 40-50 dk'lık ısınma, yürüyüş ve ip atlama yapıyorum ve kilom zınk diye durdu. Evet vücudum şekilleniyor ama ben 57'de değil 55'te şekillenmek istiyorum. Hani spor salonuna gidersiniz, kalçası bacakları kaslı kaslı kızlar olur ya ben öyle olmak istemiyorum. Evet zinde olmak istiyorum ama kaslı bir vücutla değil. Onun için ilk etapta sporu, açık havada tempolu yürüyüşler şeklinde yapabilmek daha iyi bence. İstediğin kiloya yaklaşmaya doğru, zaten gözle görülür bir fark olacağı için, kayınvaliden de anlayış gösterirse 1-2 aylığına spora gidersin ya da ne bileyim, eve stepper tarzı az yer kaplayan, ekonomik ve sessiz bir alet alırsın bacakların şekillenir.
Sanırım çekinmenin sebebi, evde spor yapıp sonra da kilo vermen durursa, kayınvalide de bir laf çakarsa, moralin bozulur. Ama kilo verdiğini etrafındakiler farkederse, hem yaptığın zorlu işe saygı duyulur hem de onlar da ilgili olurlar. ama o zamana kadar bir ajan gibi gizliden gizliden kiloları atmak gerek
Üstelik benim üye olduğum salondaki hoca da yukarda söylediğime çok katılmıştı. Burda bir saat koşuyorlar 200 kalori kaybediyolar sonra gidip 2 dilim baklavayla 1 saatlerini ziyan ediyor insanlar demişti. Şimdilik yürüyüş yaparsan kilo vermeni hızlandırırsın, ben işteyim gün boyu masadayım. Ama eğer k.valide çocuğuna bakabiliyorsa bakkala ekmek almaya git, yolunu uzat, eve gel sonra başka bir şey eksikse yine sen almaya git. Hiç üşenme. Ben çocuğu kimseye bırakamadığım için eve gidince dışarı çıkamıyorum, çıksam da oğlanı alıyorum, onunla da kuş böcek dal yaprak incelerken tempo falan kalmıyor. :)
Vereceğim canım sonuç ne olrsa olsun vereceğim mart sonu 95i göreceğim. En az 95 olacağım.Akşam çocuğu yedirdikten sonra eşinle 40 dk çıkıp tempolu yürüseniz bile faydasını görürsün. Kullandığın ilaçla birlikte hızlıca vereceksin inşallah kiloları... Azmet!
Evet tatlım yaa nete giremedim bir süre o yüzden geciktim:) öğretmenim ben 1.5 senelik evliyim malum evlendikten sonra bol bol yiyerek kilo aldım ama şimdi vermem lazım artıkhoşgeldin şekerim ben seni 15 şubatta davet etmişim takıma sanırım sen epey bi geç gelmişsin. neyse hoşgeldin cnm, aktif katılım bizim için şart güzelim. hadi kendinden bahsette tanıyalım iyice seni. kimsin nesin? evli misin? kilo alma hikayen nedir?
Hoşgeldin. Cuma günleri saat 12ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz.Evet tatlım yaa nete giremedim bir süre o yüzden geciktim:) öğretmenim ben 1.5 senelik evliyim malum evlendikten sonra bol bol yiyerek kilo aldım ama şimdi vermem lazım artık(57.3 kiloyum bu sabah itibariyle du bakalım verebilecek miyim. Bu arada hangi gün tartılıyoruz acaba???
masalcım yukarıda listeye ekledim seni de cnm geçen cuma kilona göre. hesaplayıp kendini eklersin.bi de hayatım hedef kilonu yaz olur mu soru işareti koyduğum yere.Hoşgeldin. Cuma günleri saat 12ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?