- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #107.981
Yok cnm şükür. Ama mhvetti beni bugün.Ara sıra olur canım diyette. Fakat bunun geri dönüşü acayip bir yeme isteği oluyor dikkat et.
Sağlık sorunun varsa doktora git.
Canım sütlü bir tatlı ye istersen mesela 1 porsiyonun yarısını bugün yarısını yarın yeKızlar regl dönemim yaklaştı o yüzden canım acayip tatlı çekiliyor ya :S ne yapıcam bilmiyorum.
Sabah 1 tane kakaolu lokum yedim :S
Canım sütlü bir tatlı ye istersen mesela 1 porsiyonun yarısını bugün yarısını yarın ye
Sezennnn sakın bırakmaaa.. Moral bozmak yokk.. Ayrıca çok iyi gidiyorsun maşallah her hafta veriyorsun.. Hadi topla kendinii :)Ben bu ara pek ugrayamadım kusura bakmayın.motivasyonum diplerde son bir kac haftadır. Hergun tamam bugun sondu artık diyip yeniden başlıyorum. Cocuklar is ev falan çok yoruyor bu ara beni. Uyku hepten yok. Nasıl toparlıycam bilemiyorum.
karatay mı yapıyorsun canım? Karbonhidrat neredeyse hiç yok. Enerjin falan nasıl oluyor?günaydın kızlar herkese musmutlu sabahlar...
kahvaltıdan 20'önce sarımsak çayı
kahvaltı; 1 yumurta haşlanmış ,1küçük kase yoğurt ,1 kupa yeşil çay ,küçük bi peynir.
öğle: 2 elma, süttozsuz nescefe, yarım poğaça
akşam yemeğinden 30'önce sarımsak çayı
akşam: 2 tabak pırasa,1 kase yoğurt, bol salata
2.5 lt su
10'aerobik, 30' yürüyüş....
akşam 9 gibi yine çok acıktım. ama sırf buraya menümü yazıyorum diye kaçamak yapmadım. hemen gittim uyudum
süper menü. Sabah iyi bir kahvaltıyla başlayıp akşama doğru azaltmışsın yediklerini..Günaydın. Sabah:
Omlet
domates
peynir
1 dilim tb ekmek
öğle
kuru fsulye
pilav
akşam:
Yoğurt
salata. Yemek bulamadım.
akşama kadar 4 lt su
2 mile leslie
yaa kıyamam yaaa wc benim için çok önemlidir heryerde giremem. Sırf uzun yolda benzinliklerde tuvalete girmemek için 8-9 saat su içmediğim olur.. Eve gidince tamamlamaya çalışırsın artık. Ama menün çok güzel :)Ben geldim kızlar önce yazılanları okuyup sonra yazıyorum
Dün çok fenaydım annemde kaldık erkenden yattım hazır kızımla ilgileniyolarken
dünkü menüm
Kahvaltı
Yarım dilim kepek ekmek
Yarım domates biber maydanoz peynir
1 yumurta
Öğle Yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt
1-2 parça et 1-2 parça patates
(Önüme konan yemekten aldığım parçalar hiç iştahım yoktu)
Akşam
3 yaprak sarma
2 küçük biber dolma
1 küçük kabak dolma
2 kaşık yoğurt
ara
yeşil çay
10 badem
Bu arada işyerimizin wc arızalandı camiye gitmek gerek onada üşeniyorum o sebepten çok su tüketemiyorum
Mrb canlar.
Kahvaltı
Patatesli poğaça
2si bir arada kahve
Öğle
Yok
Akşam
Mercimek çorba
Bugün midem bulanıyo kızlar bişey yiyesim yok.
gün kurusu kayısıyı biraz suda bırakıp nemlendirip, kakaoya batırıp yiyebilirsin. Başka bir forumda yazmışları. Aynı çikolata gibi oluyomuş :) aklında bulunsunKızlar regl dönemim yaklaştı o yüzden canım acayip tatlı çekiliyor ya :S ne yapıcam bilmiyorum.
Sabah 1 tane kakaolu lokum yedim :S
canım menünde ne kadar değişik şeyler var ne güzel. Merak ettim kabak köftesini ve kuru biber nasıl oluyor tarifini paylaşır mısın?Sabah
09.00
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tahlili ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
4 zeytin
Tere maydanoz dere otu
2 küçük parça peynir
Direk uyudum nbtten gelince
Saat 16.00 akşam yemeği
1 tane kabak köftesi
Yoğurtlu sarımsaklı kuru biber
Iki kaşık mantar sote
Ara.18.00
2 ceviz 2 kuru kayısı 1 fincan Yeşilçay
Aksam 20.00
1 adet meyve
2 lt su
40 dk spor
Kuru biber bildgmz biber kurulması haşlayıp sarımsaklı Yoğurtlu yedim kabak köftesi de tatlı kabaga az un baharat soğan rendesi koyulup yogurulup kizartliyo ama bunları annem yapıyo tabi detaylı tarif bilmiyrmSezennnn sakın bırakmaaa.. Moral bozmak yokk.. Ayrıca çok iyi gidiyorsun maşallah her hafta veriyorsun.. Hadi topla kendinii :)
karatay mı yapıyorsun canım? Karbonhidrat neredeyse hiç yok. Enerjin falan nasıl oluyor?
Ayrıca kaçamak yapmadığın için bravooo :)
süper menü. Sabah iyi bir kahvaltıyla başlayıp akşama doğru azaltmışsın yediklerini..
yaa kıyamam yaaa wc benim için çok önemlidir heryerde giremem. Sırf uzun yolda benzinliklerde tuvalete girmemek için 8-9 saat su içmediğim olur.. Eve gidince tamamlamaya çalışırsın artık. Ama menün çok güzel :)
gün kurusu kayısıyı biraz suda bırakıp nemlendirip, kakaoya batırıp yiyebilirsin. Başka bir forumda yazmışları. Aynı çikolata gibi oluyomuş :) aklında bulunsun
canım menünde ne kadar değişik şeyler var ne güzel. Merak ettim kabak köftesini ve kuru biber nasıl oluyor tarifini paylaşır mısın?
Çok az değil mi acikmadn miBende menümü yazayım
Sabah
Sütlü kahve
Öğlen
1 porsiyon köfte
Piyaz
1/2 dilim ekmek
Ara
1 avuç fındık
1 türk kahvesi
Akşam
Kara lahana sarması ve yoğurt yiyeceğim
Tatlım biraz kendinden bahseder misin öncelikleMerhaba arkadaşlar benîde aranıza alırmısınız acaba ?????
Cnm çok geçmiş olsun hayırdır?Kızlar merhaba cuma gününden beri giremedim bi rahatsızlık geçirdim buraya girme durumum olmadı.hepinizi çok özledim
Bunu bende deneyeceğim cnm çok mersi.Kızlar bu arada ben kahvaltı ve yemeklerin yanında tarçınlı sıcak su içiyorum ve tatlı manyağı ben tatlıyı aklımdan bile geçirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?