- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.081
Cnm günaydın. Sen henüz listeye girmeyeceğin için sadece kilonu bildirmeb yeterli . Yüzde hesabına gerek yok. Ama tabi istersen yinede anlatırım tatlın.Yüze hesabını bi kere daha söyler misiniz yanlış yaptm sanrm
doğru yaptım mı acaba?Cnm günaydın. Sen henüz listeye girmeyeceğin için sadece kilonu bildirmeb yeterli . Yüzde hesabına gerek yok. Ama tabi istersen yinede anlatırım tatlın.
Maaşallah cnm tebrik ederim. Azmine bayildim.günaydınnn.. kahvaltı:
tb ekmekli tost
2 çeri domates
1 salatalık
öğle:
köfteli patates yağsız kıymada ki yağ ile pişirildi
bulgur pilavı 2 yk
yoğurt 2 yk
akşam:
bilmiyorum kiii
Canım elbette öyle birsey yok kilo veremeyeler gruptan atilsaydi kimse kalmazdı herhaldeGünaydın kızlar. Bu hafta 63.4 ciktim. Yani hiç kilo vermemişim. Moralim bozuldu. Akşamları fazla yiyorum galiba. Çorba da içsem 2-3 kase içiyorum.
Çok moralim bozuldu, gruba kabul edilemeyecek miyim . Geçen hafta 700gr verdim. Bu hafta olmadı. :-(
cnm ne gruptan atılması. olur arada öyle şeyler. yediklerine biraz daha dikkat et olur biter.Günaydın kızlar. Bu hafta 63.4 ciktim. Yani hiç kilo vermemişim. Moralim bozuldu. Akşamları fazla yiyorum galiba. Çorba da içsem 2-3 kase içiyorum.
Çok moralim bozuldu, gruba kabul edilemeyecek miyim . Geçen hafta 700gr verdim. Bu hafta olmadı. :-(
teşekkür ederim canım.Maaşallah cnm tebrik ederim. Azmine bayildim.
Cnm benim çok sağol. zaten çok pismanim. Bogazimi tutcam iyice, spor yapmadan yatmicam artık. Bu hafta örnek menüler yazcam herkese.cnm ne gruptan atılması. olur arada öyle şeyler. yediklerine biraz daha dikkat et olur biter.
tsk ederim canım benim çok sağol. Zaten bu hafta çok dikkat etcem.cnm ne gruptan atılması. olur arada öyle şeyler. yediklerine biraz daha dikkat et olur biter.
Haklısın cnm. Ama daha çok hırs yaptım. Bu bana ders oldu, haftaya güzel haber vermem lazım.Canım elbette öyle birsey yok kilo veremeyeler gruptan atilsaydi kimse kalmazdı herhaldebazen öyle olur bende izinden önce her hafta sabit yarım kilo veriyodum izin bitti 400 gr almisimbazen verilir bazen alinir vücut kendi dengesini ayarlamaya çalışiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?