- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.101
canım bulduğun farkı, geçen haftaki killona bölüp 100 ile çarpacaksın.***14.TAKIM 401. ETAP ***
Se_zen ( 54.2 /54.2 /0.00 /0.00%)kilosu aynı
Gulsum462 (65,1 / / /% )
Nurgul_85 (53 /52/ 1,00/% )
Akrepimm (69,7 /68,7/1,00/ %1,43 )
Minikiminannesi (59.6/ 60.0/ -0.4/%-0.67)
MasalKusu (102,5/100.7 / 1.8/% 1.76)Yeni üye başlangıç kilosu 105 / 7 şubat2015 / hedef 70
ya ben bu yüzde hesabını bitürlü öğrenip yapamadım
Aaa niyee canım?kızlar müsadeniz olursa ben buradan ayrılmak istiyorum :)
burada son günlerde istediğim motivasyonu pek alamadığımı düşünüyorum ...Aaa niyee canım?
burada son günlerde istediğim motivasyonu pek alamadığımı düşünüyorum ...
Kilo veren arkadaşlar tebrikler***14.TAKIM 402. ETAP ***
Se_zen ( 54.2 /54.2 /0.00 /%0)kilosu aynı
Gulsum462 (65,1/ 65.1/o /% 0 ) kilosu aynı
Nurgul_85 (53 /52/ 1,00/%1,89 )
Akrepimm (69,7 /68,7/1,00/ %1,43 )
Minikiminannesi (59.6/ 60.0/ -0.4/%-0.67)
MasalKusu (102,5/100.7 / 1.8/% 1.76)Yeni üye başlangıç kilosu 105 / 7 şubat2015 / hedef 70
14. TAKIM ORTALAMASI % 0,74
Keşke gitmesen nurgülcüm. Neden ki.burada son günlerde istediğim motivasyonu pek alamadığımı düşünüyorum ...
Hoşgeldinn tatlımMerhabalaaar
Hoşgeldinn tatlım
kıyamam yaa peki ozaman sizinleyimGitme yaa biz tekrar motive ederiz senii
ama tabiki Sen bilirsin canım, nasıl iyi hissedeceksen, ama burada olmandan kendi adıma mutluyum
meksilinacım çok şey paylaştık burada birlikte ama son günlerde buradan pek motivasyon alamadığımı düşündüğüm için ayrılmak istemiştim...Ama madem gitmemi istemiyosunuz o halde sizinle yola devam ediyorum umarım kısa zamanda tekrar motive olurum şahsım adınaKeşke gitmesen nurgülcüm. Neden ki.
Geçmiş sayfalarda tam senlik bi video paylaşmıştım. Hemen yapmalısın onu, inanılmaz bişey.meksilinacım çok şey paylaştık burada birlikte ama son günlerde buradan pek motivasyon alamadığımı düşündüğüm için ayrılmak istemiştim...Ama madem gitmemi istemiyosunuz o halde sizinle yola devam ediyorum umarım kısa zamanda tekrar motive olurum şahsım adına
Canım ilk sayfada kurallar var .Hoşbuldum :) Neler yapmam gerekiyor? Burda işler nasıl yürüyor hiç bilmiyorum
kıyamam yaa peki ozaman sizinleyim
cnm kalmana gerçekten çok sevindim. Şurda mezuniyet karneni almana ne kaldı ki. Sen bu azimle ooooooo.2-3 haftaya mezun ederiz seni zaten canımcım.meksilinacım çok şey paylaştık burada birlikte ama son günlerde buradan pek motivasyon alamadığımı düşündüğüm için ayrılmak istemiştim...Ama madem gitmemi istemiyosunuz o halde sizinle yola devam ediyorum umarım kısa zamanda tekrar motive olurum şahsım adına
Canım ilk sayfada kurallar var .
2 hafta deneme süren var. Eğer bu iki hafta aktif katılım yaparsan üçüncü hafta listeye girebilirsin.
Kendi menünü topluca su spor dahil yazıyosun ve bizim menülerimizi yorumluyorsun
Cnm burası zayıflama yarışması. Ben seni 60 zayıflamak istediğin için davet ettim. Sıkılaşmak mı istiyorsun sen Sen kuralları oku sonra konuşalım.Tamam canım hemen bakıyorum hepsine, ben 2 haftadır sıkı diyet yapmasamda sıkı şekilde spor yapıyorum. bunuda belirtmem gerekiyor mu? neler yapıyorum falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?