- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.121
ah ahh inşallah canımcım yaa son 4 kilom kaldıcnm kalmana gerçekten çok sevindim. Şurda mezuniyet karneni almana ne kaldı ki. Sen bu azimle ooooooo.2-3 haftaya mezun ederiz seni zaten canımcım.
msj yanlış oldu zannımca :) ne videosu canım ?Geçmiş sayfalarda tam senlik bi video paylaşmıştım. Hemen yapmalısın onu, inanılmaz bişey.
Ben 2 gündür o video yüzünden ağrı çekiyorum
Evet bende okudum orda ama nasıl yapılıyo tan bilmiyorum. Sen araştırdın mı? Aslında sorabiliriz birincimize?Smoothie diye bişey buldum,hm22 tarafından paylaşılmış birinciler topiğinde.
Sizin bi fikriniz var mı bu konuda?
Evet bira araştırdım hatta dün yaptım.Evet bende okudum orda ama nasıl yapılıyo tan bilmiyorum. Sen araştırdın mı? Aslında sorabiliriz birincimize?
Doyurucu mu peki ve sence hangi öğünde yapılması daha uygun bütün ürünler yerine.Evet bira araştırdım hatta dün yaptım.
Birsürü çeşidi var ve zayıflamak için 5 gün 3 öğün die bişey okudum . Ama tek tip olduğu için bana sürekli olması mantıklı gelmedi.
Tamamen içerikle alakalı.
Benhm22 nin tarifiyle biraz oynadım.
1/2 muz koydum ( muzlu şeylerden hoşlanmıyorum )
2 yk yulaf ezmesi koydum
Tatlandırıcı da bana yapay geliyor. Dün şekersiz sadece tarçın koydum
Tarifteki diğer şeyleri ekledim blenderda. Geçirdim
Doyurucu mu peki ve sence hangi öğünde yapılması daha uygun bütün ürünler yerine.
Zeynrpcim yine mükemmelsin. Verdiğin bilgiler için çok mersi.Ben öğlen tercih ediyorum.
yapalı 1 saati geçti ama hala bitmedi kıvamlı olunca yudum yudum içebiliyosun.
Akşam içemem çünkü eşim tefe koyar
Ben çalışmadığım için kahvaltıda yapmam.
Çalışanlar için de pratik bi kahvaltı olabilir, içinde müsli olunca..
walla canım ben şuan bunu istesem de dahil edemem yaptığım sporlar çok vaktimi alıoYok yok doğru yazdım
Şu video
Estafurullah canımZeynrpcim yine mükemmelsin. Verdiğin bilgiler için çok mersi.
Hayy maşallahhwalla canım ben şuan bunu istesem de dahil edemem yaptığım sporlar çok vaktimi alıo
günlük hergün jilian+ebru şallı iki beden+10 dk göbek yapıorum ve pert oluyorum bi de bunu kaldırmaz bünyem :)
Kalmana sevindim keşke benimde senin gibi 4 kilom kalsa verilecek ☺walla canım ben şuan bunu istesem de dahil edemem yaptığım sporlar çok vaktimi alıo
günlük hergün jilian+ebru şallı iki beden+10 dk göbek yapıorum ve pert oluyorum bi de bunu kaldırmaz bünyem :)
canım evet beden ölçülerim çok farketti hemde :) ama işte mezura ile ölçmedim o yüzden sayısal bir veri belirtemiyorum ama eski kotlarım var amacım o daracık kotlarıma tekrardan sığabilmek bikaçına rahat giriyorum diğerleri ise düğme kapanmıyor sadece daraldığımı oradan anlıyorum.Bi de mesela kiloluyken pantolon yanlarından can simitlerim vardı çok fena ama şimdi onlarda yok benim esas sorunum göbekti oda erime modunda biraz ayva göbek kaldı şu an o da hedefime ulaşınca gider diye düşünüyorumHayy maşallahh
Beden ölçülerimde değişim oldu mu ne kadar sürede oldu bide
canım benim sizler sayesinde tekrardan buradayımKalmana sevindim keşke benimde senin gibi 4 kilom kalsa verilecek ☺
Bu arada spor azmine hayranım bende yapmak istiyorum ama vermem gereken 14 kilo var bazı yorumlarda verilecek kilo azalınca spora başlayın deniyor senin fikrin nedir?
Cnm burası zayıflama yarışması. Ben seni 60 zayıflamak istediğin için davet ettim. Sıkılaşmak mı istiyorsun sen Sen kuralları oku sonra konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?