Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bende okudum orda ama nasıl yapılıyo tan bilmiyorum. Sen araştırdın mı? Aslında sorabiliriz birincimize?
Evet bira araştırdım hatta dün yaptım.

Birsürü çeşidi var ve zayıflamak için 5 gün 3 öğün die bişey okudum . Ama tek tip olduğu için bana sürekli olması mantıklı gelmedi.
Tamamen içerikle alakalı.

Ben hm22 nin tarifiyle biraz oynadım.
1/2 muz koydum ( muzlu şeylerden hoşlanmıyorum )
2 yk yulaf ezmesi koydum
Tatlandırıcı da bana yapay geliyor. Dün şekersiz sadece tarçın koydum
Tarifteki diğer şeyleri ekledim blenderda. Geçirdim

Bugün de
Yine 2 yk yulaf ezmesi
1 portakal
3/4 yeşil ekşi elma
1/4 muz
Tarçın
1yk yoğurt
1 su bardağından biraz fazla süt ( kıvama göre ayarlanabilir bence) orjinalde 1,5 su brd süt
1/2 çay k bal

Bu benim damak tadım için daha ii oldu.

Ayrıca her tarifte mutlaka muz var :S

Doyurucu mu peki ve sence hangi öğünde yapılması daha uygun bütün ürünler yerine.

Doyurucu mu peki ve sence hangi öğünde yapılması daha uygun bütün ürünler yerine.

Ben öğlen tercih ediyorum.
yapalı 1 saati geçti ama hala bitmedi kıvamlı olunca yudum yudum içebiliyosun.

Akşam içemem çünkü eşim tefe koyar

Ben çalışmadığım için kahvaltıda yapmam.
Çalışanlar için de pratik bi kahvaltı olabilir, içinde müsli olunca..

Zeynrpcim yine mükemmelsin. Verdiğin bilgiler için çok mersi.

walla canım ben şuan bunu istesem de dahil edemem yaptığım sporlar çok vaktimi alıo
günlük hergün jilian+ebru şallı iki beden+10 dk göbek yapıorum ve pert oluyorum bi de bunu kaldırmaz bünyem :)
Kalmana sevindim keşke benimde senin gibi 4 kilom kalsa verilecek ☺
Bu arada spor azmine hayranım bende yapmak istiyorum ama vermem gereken 14 kilo var bazı yorumlarda verilecek kilo azalınca spora başlayın deniyor senin fikrin nedir?

Sabah 08.30
1 dilim tam tahlili ekmek
1 parça peynir
4 zeytin
1 domates
Maydanoz tere
Ara 10.30
Sade Türk Kahvesi

Öğle 12.30
Sebze çorbası 1 kase
1 parça tavuk
1 kaşık pilav
Ayran 1 kutu

Ara.16.00
Yarım poça

Aksam 18.30
Yarım kase sebze çorbası
2 parça tavuk
1 kase yoğurt

2 litre
Spor hastanede çalıştım 24 saat nbtciyim
2 fincan Yeşilçay

Hayy maşallahh

Beden ölçülerimde değişim oldu mu ne kadar sürede oldu bide
canım evet beden ölçülerim çok farketti hemde :) ama işte mezura ile ölçmedim o yüzden sayısal bir veri belirtemiyorum ama eski kotlarım var amacım o daracık kotlarıma tekrardan sığabilmek bikaçına rahat giriyorum diğerleri ise düğme kapanmıyor sadece daraldığımı oradan anlıyorum.Bi de mesela kiloluyken pantolon yanlarından can simitlerim vardı çok fena ama şimdi onlarda yok benim esas sorunum göbekti oda erime modunda biraz ayva göbek kaldı şu an o da hedefime ulaşınca gider diye düşünüyorum

canım benim sizler sayesinde tekrardan buradayım hiç moralini bozma ben şuan 52 kiloyum ama ben bu yola başladığımda 59 kiloydum ve tam 7 kilo gitti ama işte azıcık sabır ve istikrar. bide ben bu 7 kiloyu uzun süreçte verdim ekimde başladım bi kararla düşündüm gitsin yeterki de ayda bi kiloya bile razıyım dedim kendi kendime. böylesi daha sağlıklı oldu.. yani bence önce kardio tarzı sporlar ve tempolu yürüyüşlerle ilk hedefin kilolardan kurtulmak olsun idealine yaklaşınca da pilates tarzı sıkılaşmaya yönelik sporlar yapabilirsin. Bu benim fikrim bende öyle yaptım çünkü

Cnm burası zayıflama yarışması. Ben seni 60 zayıflamak istediğin için davet ettim. Sıkılaşmak mı istiyorsun sen Sen kuralları oku sonra konuşalım.

Evet sıkılaşmak istiyorum çünkü 10 15 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum ve gayet gevşek bir yapım var. Bu kiloyu sadece diyetle verip daha beter bi görüntü oluşmasını istemediğim için birkaç haftadır spora ağırlık verdim, sıkı sıkı diyet yaptım desem yalan olur.
bu kadar kiloyu vermeye niyet ederken sıkılaşmayı istemem garip mi?

Kızlar merhabalar,dün beklemediğim bir işim çıktı ve gün boyu dışardaydım. Kilomu şimdi bildirebiliyorum ve maalesef hiç kilo verememişim bugün de şehir dışına çıkıyorum ve çarşambaya kadar dağ arazi dolaşıcam. Telefondan ne kadar ulaşabilirim bilmiyorum ama mümkün olduğunca sizinle birlikte kalmaya çalışacağım. Çünkü zorlu bir 5 gün beni bekliyor, yemeği gittiğim firma halkediyor ve oldukça etli kebaplı oluyor. Bir de saatlerce saha incelemesinde aç kaldıktan sonra nasıl halletçem bilemiyorum. Yanıma kuruyemiş alayım bari. Bu hafta kilo vermediğime üzüldüm ama umarım haftaya vermiş olurum.

Günaydın sabah
2 sigara böreği
2 çeri domates
2 dilim salatalk
5 zeytin
1 dilim peynir
öğle:
yayla çorbası
tavuk
salata
akşam yemeğe davetliyiz sanırım et kavurma ve salata yerim. Solunum probleminden dolayı spor ypamıyorum akşama kadar 4 lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…