- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #108.141
Çok başarılı ve azimlisin tebrik ederim seni. Ben hemen sonuç bekliyorum. Sanki 1 ayda almışım gibi kilolarıBu arada bugun regl oldum o siskinlikle dun tartida 52 ciktigima gore siskinligi de cikarsak minimum 51 kilio oldugumu varsayiyorum
Canımmm sen sanki simit poğoça çok kaçırıyorsun gibi geldi bana gerçi ankara simidinin tdı başkadır ama :) özledim sanırım memleketimi :) neyse asıl konuya dönelim 2 simitçokfazla canım ya yarım ya da bir tane yemelisinKızlar 1 saat yürüyüş tamamdır :)
Kahvaltı
2 simit ( dünden beri simite aş erdim resmen. Gecenin bi vakti simitçi simitçi gezdik. Fakat ya kapalı ya da simit yoktu) yürürken bi tane yedim eve gelince 1 tane daha yedim.
Saat 3 gibi tekrar koşmaya çıkacağım.
Akşam
Çorba ve haşlanmış brokoli.
Canim bnim cok tesekkurlerrr senin kilon kacti ki?Çok başarılı ve azimlisin tebrik ederim seni. Ben hemen sonuç bekliyorum. Sanki 1 ayda almışım gibi kiloları
Amann Allahim hem de 2 simitttKızlar 1 saat yürüyüş tamamdır :)
Kahvaltı
2 simit ( dünden beri simite aş erdim resmen. Gecenin bi vakti simitçi simitçi gezdik. Fakat ya kapalı ya da simit yoktu) yürürken bi tane yedim eve gelince 1 tane daha yedim.
Akşam
Canımmm sen sanki simit poğoça çok kaçırıyorsun gibi geldi bana gerçi ankara simidinin tdı başkadır ama :) özledim sanırım memleketimi :) neyse asıl konuya dönelim 2 simitçokfazla canım ya yarım ya da bir tane yemelisin
Amann Allahim hem de 2 simitttBitane simitte bile cok kalorili diye biliyorum
en azından sporla telafi etmeye çabalamışsın canım. bi kısmını yakmışsındır zaten :)Evet canım fena kalorili. Bugün baya yedim ama çok da spor yaptım. :) bu hafta tek kaçamağım bu simit olacak.
Kızlar 1 saat yürüyüş tamamdır :)
Kahvaltı
Akşam
Canlar merhaba nasilsiniz
sabah 1 fincan nescafe
1 tane minik halley
Oglen kahvalti
1 tb ekmek
1 yagda yumurta
1 catal acili ezme
1 catal recel
1dilim peynir
Ara bir fincan sahlep (posetin yarisi)
Aksama da 1 tabak yayla corbasi icicem
bu arada yarim saat jilian level3
40 dk tempolu yuruyus ve kosu
An itibariyla 1,5 lt su da tamamdir
afiyet osun ayşecim çok güzel menü.Sabah 10.00
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin küçük parça peynir
Tek yumurtadan peynirli yumurta
Tere maydanoz
Saat 15.30 akşam
4 kaşık tarhana çorbası
1 porsiyon taze fasulye
3 kaşık makarna
Yarım kase yoğurt
Roka tere
Saat 17.30
Yeşilçay 8 kaju
Saat 20.00
1 tane meyve 2 ceviz
1.5 litre su
200 ip atlama
100 mekik
masalcım kavurma kaçtı mı fazla yoksa? afiyet olsun çok güzel?Günaydın sabah
2 sigara böreği
2 çeri domates
2 dilim salatalk
5 zeytin
1 dilim peynir
öğle:
yayla çorbası
tavuk
salata
akşam yemeğe davetliyiz sanırım et kavurma ve salata yerim. Solunum probleminden dolayı spor ypamıyorum akşama kadar 4 lt su.
Günaydın canım kusura bakma dün giremedim şu n 101- 100 kilo arasında değişiyor.Canim bnim cok tesekkurlerrr senin kilon kacti ki?
hanım mesajları okudum hepinize afiyet olsun. 2 simitgulsum462 nasıl yedin kızzz çok mu güzel di?
çorbayla mı devam ettin peki gülsüm merak ettim??
bu arada ben bugün menü yazmıyorum. 2 simiti o kadar eleştirmişken izindeyim zati deyip susuyorum.
sevgiyle kalın. ii gecelrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?